4-ма вицепремиери и 17 министри в кабинета ГЕРБ-РБ

Правителството на ГЕРБ и Реформаторския блок ще има четирима вицепремиери и 17 министри. Процедурата по гласуването му започва в 09.00 часа на 7 ноември в НС.

Обратно в новината

Коментари - 4-ма вицепремиери и 17 министри в кабинета ГЕРБ-РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквито и да са, да започват ДА РАБОТЯТ, че то Времето тъй ни Изпревари, че трудно ще го стигнем. Пък и Зима се задава.

Сега ще цъфнем и ще вържем с тия ..........!Крадец,милиционер,лъжец,крадец, милиционер,лъжец,крадец, милиционер, лъжец и между тях- некадърници!

Много големи професионалисти в един добър кабинет.

Професионализмът невинаги води до добри резултати в България.

Ти сериозно ли ?

Абе, много глави едър рогат добитък са този път, бре! Как ще ги изхраним всичките?!? Сигурно ще се наложи и нощни смени да работим... Душа да ни е яка оттук нататък.

ЕФЕРНДУМ ЗА ИЗБОРИТЕ, БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ и МИНИСТРИТЕ И СУБСИДИЙТЕ НА ПАРТИЙТЕ. Не може една Испания от 40 000 000 души да има 350 депутата и 14 министри а една България от 7 000 000 души 250 депутата и 21 министри. Да не говорим колкио партий храни народа.

Ура, вече има кой да ни..

ОСТАВКА И СЪД ЗА КРАДЦИТЕ И ДЕСНИТЕ ЛАПАЧИ!

Това е положението-при тези резултати от изборите, в тази безумна икономическа и финансова криза, при този безумен етнически натиск, ръководен от икономическите интереси на ДПС тава може да се направи. На който не че харесва-да е гласувал, и ако е гласувал да е мислил. Това е положението братя и сестри. Не се напъвайте да разбирате от всичко, а се опитайте да не губите човешкия си облик, морал, чувство за мярка и не забравяйте, че никой не е напуснал този свяг преди да си плати сметката

Квотата министри от Реаниматорския Блок е УМОПОМРАЧАВАЩА с капацитета на номинациите!!! Бойко сигурно от кръстовищата на най-глухите горски пътища ги е събирал............, опс грешка, не ги е той събирал, а "РЕФОРМАТОРИТЕ" са му е извивали ръцете до изпукване за да ги вземе!!!

Ами това е възможното правителство при това съотношение в парламента, в никакъв случай не съм очарован, но нека да видим как ще тръгнат нещата. Дано е осъзната отговорността, която се поема, ако ставаше дума само за някакви постове, добре, ама вече има за решаване куп наболели въпроси, жизненоважни за България и народа ни, дано, дано това правителство стъпи на верния път...

Всяка секунда е пагубна за България докато искров е още на поста си!!!!!

само идиоти. този москов какво обсто има сас здравеопазването. лукарски на снимка до пеевски транслитераця !

Абе това правителство нещо - Много вожд, малко индианец! Личи си че е съставяно по тезисите на "Винету".

Време е политиците да запомнят, че всичко на този свят се връща : и хубаво и лошо ! Миналата година ББ доволно потриваше ръце и лично пречеше заедно с мекеретата от "протестната мрежа" на законно-избраното превителство да упражнява дейността си, а сега ще си го получи обратно от щурмоваците на атака и техния вожд ! Е няма да е толкова мащабно и платено , но ще го има!!

Още преди половин година беше ясно , че Москов се е продал на ГЕРБ за пост. Той беше първият, който почна да говори за коалиция с Мутрафона. Точно заради него и подобните прекъснах дългогодишната традиция да гласувам за СДС и/или ДСБ !

Да ни е честито правителство от орел, рак, щука и...комунист! ха ха ха!

6+

Населението намалява, но министрите и премиерите се увеличават.

Е,Първанов лъсна ли ти истинското лице ...Няма да си простя ,че съм гласувала за теб .Ти наистина си нечистоплътен ...и може би връщането на мандата 97 г е било предателство ,а не необходим акт ...

Когато ЦЦ беше вътрешен министър ,като говореше за тогавашния президент Първанов ,той говореше само "Гоце,Гоце,Гоце". Не звучеше никак добре.Все пак вътрешен министър да нарича действащия президент не с името му.А сега изведнъж какво стана????

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, НЯМАМ ТОЛКОВА ГНУСНИ ДУМИ В РЕЧНИКА КОЛКОТО МИ СЕ ИСКА ДА ПОЗДРАВЯ НАВОТО ПРВИТЕЛСТВО!

Браво! Успех!

АЛО, ДИРА!!! ВАШАТА ЦЕНЗУРА Е ПО-ЖЕСТОКА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА. И ДА МИ ТРИЕТЕ И ДА НЕ МИ ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ- ПРАВИТЕЛСТВОТО Е СЪСТАВЕНО ОСНОВНО ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ХОРА.

а ти си много компетентен и чистоплътен така ли да го разбираме?

Ще отговаря за демографската криза. Как, ИнВиво? Май това беше мечтата на предишната му партия?

на поредната партенка. До сега не чух един показател, по който можем да ги оценим. За мен това е минимум 10% ръст на доходите на годишна база, минимум 5% ръст на икономиката. Това се постига без никакво усилие. Просото се спират далаверите. Напротив, има само голи обещания за стабилна вечна мизерия.

Преди беше едно министерството на икономиката, енергетиката и туризма, сега са три. Честито, бедни народе, стягай се, имаш заплати да плащаш.

Е, явно това е потенциалът или така е наредено, знаете нали? Соросоидът Митов, който ще събаря оградата с Турция! "Експертът" Горанов, - типичен гербераст, брат близнак на варненския кмет, само им сравнете тъпите физиономии, това недоразумение Ангелкова, която разбираше от транспорт сега ще оправи и туризма, ...... просто няма да ми стигне мястото. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Значи единият вице ще отговаря по административните политики, вторият по институционалните въпроси и европейските политики, а третият - по европейските фондове и икономическата политика. Нямам думи!!!

Кунева най-се уреди...

Ама много тежки и сложни ресори за Кунева и Бъчварова...там само ще разтягат локуми и ще вземат 50000 лв. на година. Те всъщност друго не могат и да правят !

Провинциалните авантюристи може да са доволни - измъкнаха се за пореден път от мизерията. В страна като нашата африканска България заплата от 450 лева е постижение. А групираните около милиционера Борисов неуки наглеци сега за втори път ще станат милионери, някои - и за втори. Това политика, това народ това морал - бошлаф! Глей си интересите, граби подред, лъжи, мажи и ще си щастлив на Карибите с яхтата си. А бедняците - милиони - вълци ги яли.

Министър на външните работи - Даниел Митов (квотата на РБ!Кой ,кой,кой го назначи и чий агент е ?

Да Ви е честит новия парламент!На едно място събрани сътрудници на дс,масони и мутри.Пази боже БЪЛГАРИЯ!

В статията: 17+4+ББ=22! На снимката 4х5=20 - познай кои двама ги няма?

Политически Франкенщайн - това е правителството !!! Има ли някой дето да се прехласне по него ???

Има, има. По минусите ще ги познаем. Винаги се намират лакеи, глупаци и предатели. Робството е най-вече народопсихологически факт.

Продължение : Прочетохте ли пограмната декларация ??? Общи приказки без конкретни цели и стратегия !! Прилича на доклад на ЦК на БКП от близкото минало ! Не очаквам нищо прогресивно и реформаторско !! Какво ще рекат за това "протестните" мекерета ??? Ще блокират ли Парламента, пътя за Банкя, ще ни занимават ли с лигавото си и нагло присъствие по екрана и радиото ??

Ти мани БКП, а видя ли как НАП и митлниците се сливат (по нареждане на ДПС, което и БСП отхвърли преди)? Видя ли 7г планова икономика и намеса на държавата във всички сфери? Видя ли 75% социални ангажименти (не че е лошо, ама нали дясна трябваше да изглежда). Нови производствени и енргийни инвестиции-няма нужда..Седесари, милиционери и американски подлизурковци ще работят по тази програма? Смях, смях...

Kalin

Ако това е най доброто с което разполагат тия партии и коалиции наистина някой трябва яко да е с нас защото толкова лаици събрани на куп в едно правителство мисля че в 13 вековната история на България не е имало.Всяка коалиция базира на компромиси но коалиция правена на базата всеки лидер или псевдо лидер да му се даде министерско кресло само и само да има кокал и за него не е решение на въпроса за страната а само за конкретния човек.Явно ни чакат скоро пак избори дано до тогава ни се размине леко а не......

От Чистотата дойдоха ли на работа, или пак Секлецарката на шефа, трябва да накарате да ме забърше, или да ме залиже ?

Съмненията относно Лукарски са основателни,но пък ако трябва да се сравнява с онзи болен мозък Стойнев...

Вижте ги добре! Запомнете ги! За да знаем, ако пак ни излъжат, ако пак крадат, предават и продават България, да знаем кого да замерваме с камъни, да съдим и да бесим...

вече са ни излъгали и нае ли

това е подигравка и перверзия. както беше с Мая Манолова зам.председател на парламента. такива хора би трябвало да стигат само до стълбите на парламента но явно у нас всичко е....

с добро темпо се развиват нещата! ша има строителство!

Щом м-р на транспорта е ивайло московски,край на БДЖ- започна го през 2011 сега ще го довърши,а пък мазния от банкя ще затрие БЪЛГАРИЯ,спаси господи!!!!!!!!!!!!!!

Всичко е перфектно, и Коалиционно споразумение, и Програмна декларация. Ние обаче вече не вярваме на думи, а на действия и реакции, бързи, ефективни. Решете големия въпрос - КТБ. Извадете час по скоро наяве истината, цялата истина, колкото и опасна да е тя, каквито и интереси да засяга и накажете виновните. Но не чиновниците, а белите якички и всички отговорни. Това е тест за вас, иначи си отивайте.

И за какво беше това "договаряне" цял месец. 12 точки, 40 точки, 90 точки . Четохте ли им декларацията? Като на ученик от 8ми клас в час по Етика. Пожелания, пожелания... Повечето от мерките в областта на публичните финанси обаче са прекалено общи и звучат бланкетно. Липсва конкретика как може да се постигнат. А пък това "намаляване на безработицата и повишаване на доходите" предизвиква неистов смях у мен. Нали това беше популизъм бе неуважаеми управляващи ? Или щом излиза от вашите уста не е.

точки за матраци, бе. с намаление! за да имат къде да легнат по-удобно!

всичко е пари . Ако не става въпрос за пари ,става въпрос за многоооооо пари......

Краха, вече е пагубен! 25 години кадрите на УНСС, юридическият факултет, филолози, историци, философи,- управляват България, по един садистично-мазухистичен и изключително криминален начин!

води някакво правителство-чудовище, сглобено от алчност. Да го духат, до февруари ще са се изпокарали и ще бъдат пометени от народното недоволство. И тези, и предните, все ще се опитват да ни яхнат, ама няма да им се получи без бой!

Престави, по молба на баба Цецка, легендарния пожарникар, И, мильоционер, генерала Бойко Борисов Политическите Трупове го слушат със зяпнала уста, като че току- що, вече са умрели?

всички с по две тухли четворки за да строим новата стена около парламента и правителство за да не ни нападнат новоизбраните! утре ша е късно!

Желая им успех в името на България!

Тежко му е на Бойко, но не го съжалявам.

Бабите се СЪБРАХА-остава да видим какво БЕБЕ ще се роди(дали нормално или келяво според поговорката).

По парламентарната трибуна да хвали Боци и неговата победа- народът вън ликува, хората се прегръщат и се поздравяват, рев "Ура" оглася улиците на София-Боцата пак поема жестоката борба с "най-тежката: криза! Мед и масло ще потекат по улиците за тази, когото трябва!