Официално: Обявиха министрите в кабинета ”Борисов 3”

ГЕРБ съобщи официално кои ще са министрите в новия, трети, кабинет на Бойко Борисов, който ще управлява в коалиция с "Обединени патриоти".

Обратно в новината

Коментари - Официално: Обявиха министрите в кабинета ”Борисов 3” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да съм се върнал от Америка - друг път. У нас всички са маскари - курви-комунисти. Защо не изезе Боко и не попита откъде я изкопа Костов таза Курни, къде работи мъжът ѝ по негово време - митничар на сръбската граница по време на ембаргото, къде завърши синът ѝ - в САЩ, къде работи сега - в банка на Роксфелер - Ню Йорк, как така приватизира Технимпекс не за 700 000 долара, а за 70 000 и откъде ги имаше.

И Гриша Ганчев пак да реве ,че всички са против него.Сложиха неговия човек отново начело на спорта /и раздаване на базите/.

Тази жена Екатерина Захариева е пенкилер марка, както беше М. Кунева.

Доста по добра е,от Цачева,толерантна ,има познания,но не знам като външен!За нея как да е,но връщането на двамата глупаци до нея е много обезпокоително, след като ресорите им,особено транспортния са почти криминално затлачени,а натрупаните вече 25 млрд. заеми са крайния предел и показателно за лошо управление,няма добър мениджмънт и за мен това си е катастрофа!Явно Борисов има други цели,ако изобщо вдява последствията,защото далаверите са очебийни и не това ни е нужно занапред!

Сбирщина май.....

Е, има и сайдерасти.:)))

НЕ СИ ЗАРАЗИХМЕ ЗАПЛАТИТЕ , ВДИГНАХМЕ ТОКА ......И Т .Н.- ЧЕСТИТО ХОРА

След като обществената утайка се издигна към върха и започна да превзема държавата и след като подобни типове изнасилиха внучка му, пенсионираният железничар, ветеран от войната Афонин нямаше друг избор, освен да стане престъпник и сам да ги отстрелва. Героят на Михаил Улянов във филма Ворошиловски стрелец беше видял какво ли не, но не можеше да си отговори само на въпроса: Откуда взялись?.

Не знам защо се сетих за този филм и тази реплика, докато четях имената на новите министри, особено от квотата на т.нар. Обединени патриоти. Поне за половината и аз вече не разбирам - абе, откъде се взеха?

Изневериха на Курна и дай сега точна ОП да захванем!А от квотата на ГЕРБ сигурно много ти харесват!Например връщането на уволнен в земеделието,сигурно много ти харесва връщане на некадърник!Внасяме почти всичко като плодове и зеленчуци от ЕС,продават се самоГМО семена за посев,не се субсидира производителите на семена за създаване на устойчиви сортове,а къде бяхме и всичко това е далавера и не е само изброеното,много повече,защото е министерство " земеделие и храни"!А за транспорта,концесии,разбиване на БДЖ и държавния дълг е много лош сигнал или отново нищо добро!

Кабинета "Борисов" си сменя версиите по-бързо и от Хрома на гуугъл.

ДВЕТЕ СЕДМИЦИ ЗАПОЧВАТ ДА ТЕКАТ

Как може Цецка Цачева да стане министър на правосъдието? Ей Б.Б. опомни се ...?!

на фалшиво правосъдие, министър с фалшива диплома се полага.

Оставам с впечатление , че вече се задава кабинет Борисов 4.Странни персони са събрани в този кабинет ,някои са стари муцуни действували за кулисите, пряко или чрез близки родственици.В случая визирам министъра на Земеделието и на Промишлеността ,въпреки ,че да се говори , че България има промишленост ,по-скоро прилича на фантазия

Шило

Мдаааа, кукленото шоу започва.

Третото правителство с мандата на ГЕРБ вече е готово. Пресцентърът на партията съобщи предложенията за новите членове на кабинета. Утре, 4 май, кандидатът за министър-председател Бойко Борисов ще връчи на президента Румен Радев успешно завършен проучвателен мандат за състава на Министерски съвет. Изненадата носи името "Лиляна Павлова". До последно едно от знаковите лица на ГЕРБ бе спрягана в медиите като вицепремиер, който ще отговаря за предстоящото председателство на България на Съвета на Евросъюза. Според прогнозите тя се разделяше с министерството на регионалното развитие, което ръководеше и през двата мандата на Борисов. В първия му кабинет тя зае поста след избора на Росен Плевнелиев за президент. Очакванията се оказаха наполовина верни Павлова наистина не оглави регионалното ведомство за трети път, но не е предложена и за вицепремиер. След одобрението на парламента (очаква се гласуването да е утре, 4 май) тя ще стане само министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Предполага се, че с този ход Борисов цели да избегне допълнително напрежение, свързано с Лиляна Павлова. Такова възникна около магистрала "Марица" и санирането. Вицепремиер става друга дама от ГЕРБ досегашният правосъден министър Екатерина Захариева, която в третия кабинет на Бойко Борисов е предложена за министър на външните работи. Правосъдието поема председателката на 43-то Народно събрание Цецка Цачева, която не влезе в парламента, тъй като бе изместена с преференции в плевенската листа.

Много сте гадни - искаме си прасето за министър, защо го махнахте? То много добре отразява положението в честната ни държава.

Може вече да се е нагрухтяла или не може вече да отчислява поръчки и "порции" на правилните фирми , на правилните хора.Сега като министър на председателството ще "омете" , пардон усвои значително по-малки средства.Но не трябва да се притесняваме

Чудя се защо Борисов винаги сдава поста при най-малкия проблем или при изчерпване на средствата за крадене

На кухия Фатмак и служебни некадърници да осерат министерството за 2 месеца и да опюскат каквото могат.

НАЙ-ВАЖНА ЗАДАЧА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ДА БЪДЕ ИЗРИТАН ТЪПУНГЕРА ФАТМАК ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО. ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЯМА МЯСТО ТАМ.

ТО И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ТИКВАТА СЪЩО Е ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ - ОТ МАТРИАЛА...

Тъпунгер си ти, а сигурно си и фатмак! Личи си по писанията ти! Първата и най-важна задача е да свалим тези тунеядци, крадци и престъпници! Трудно ще е, защото електоратът им, а и прокуратата са пълни с такива като онзи изрод, кмета на Галиче! Всичките им кадри на ГРОБ са простаци и мафиоти!

Абе гледам,гледам снимката , какво да и гледам,дей тоз кабинет Б- 3?Наточили се пак лица от Б-2,като двамата глупаци са още ,ехе от Б-1 и Б-2 от "далечната "2009, не малко време,цели 8 год. ни доят невежи !И какви точно заслуги и принос имат точно двамата кукувци стари кадри,та са несменяеми?Аконякой е чул нещо да каже?То бива ,бива,но такъв гонсурат е прекалено ;Единия кръгъл профан изтегли крупни заеми, и лимита вече е изчерпан или защото е гьон или да угоди на някой на който не му се работи за обществото.Другия затри транспорта и забърка далавери,особено в нещастното БДЖ!На икономиката министър от криминалната приватизацията,за да продължи с корупцията и прикрие игрите,а земеделието-компрометирано лице,уволняван няколко пъти,е това ли е " тройката на разсъмване"от третия кабинетец?Отвратително!

Тия ли са новата колониална администрация от послушковци казващи да. Ех поне първите седем години са ги научили . Правило номер едно - като слушкате - после има папкане. Красавци.

Али Баба и 40-ристе разбойника!!! Голям смях

Емил Караниколов главен приватизатор от АП, юрист по образование, щели да го назначават за министър на икономиката от.... квотата на Атака! Сидеров, свършен си! Няма такава гавра по - света капо ди тути капи Тиква Борисов си върти мишоците на пръста. А ние гледаме сеир вместо да хванем сопите.

хванеш бат Бойко за к--а:)

а ти нема да го пуснеш

от съседна статия: "В три поредни съботи (20 май, 27 май и 3 юни) предстои българската премиера на германския сериен филм Винету. В канал1 нещо са се объркали, сериала вече започна..

С тази, на енергетиката, ще се върнем в първобитно-общинния строй, че и газени лампи май не се произвеждат вече. Но всъщност всички са от един дол дренки, там са да си пълнят сметките, но в никакъв случай не мислят за народа. Няма да изкарат и 2 години. Има достатъчно камъни и други железа... Като дойде зимата, и яка им гърбина.

Какво точно имаш предвид,?Изпълни решение на арбитражен съд,намали някои лихви за прословутото безобразие на овчаря,известните реактори без договор за централа! По обезпокоителното е да решат да се строи действително ядрена уранова централа от чужд инвеститор в сеизмична зона,както се бяха навили!

Много добре го е наридил кабинета господин Борисов. Не му причете мръсни комуняги. Сета видяхте ли кон боп яде ли? Гърчете са мамицата ви. Господин Борисов има твърда ръка и със замах ще оправи държавата. Патрийоти и ГЕРБ сме едно.

Боки без Сфинетка не седи добре. Дано да й даде да руча от купата на по-висок пост да не заслабне много, че тогава тия "тежки" чанти няма да може да ги мъкне любимата трътка на народа.

6 милиона България с четирима вицепремиери и един премиер Бойко 3.Всяко министерство с по четерима зам.министри и политически кабинети към правителството и по министерства.Парламент с 240 наемници със средноевропейско заплащане, подчинени на партйните си ,,лидери".Богата държава е България в ЕС с мизерстващи граждани.

О, Бат Бойко за какво ти бяха тия избори, като същия слугинаж си вкарал отново в правителството!Не можа ли малко да помислиш, ами че то пак след 2 години избори те чакат!Няма движение, няма развитие само простотията ти остава безгранична!

И какво ще "работят" зам. министър-председателя Томислав Пейков Дончев и зам. министър-председател по икономическата и демографската политика? Валери Симеонов Симеонов, например?!

Ще бута баби напред-назад и ще отговаря за туризма в Странджа и Сакар.

Забелязва се липсата на култови никове в коментарите под тази тема. Дали поради отпадането на финансирането на Радан?

Екатерина Спасова Гечева-Захариева Бате Бойкова

Хайде успех !

Тиквун и оядената му тиквена дружина се оляха и о-аха! Докога? Народе?!

Ако Сидеров наистина е кагебеец,то на това правителство му давам точно 101 дни.Шест-седем Атакиста и ще стане като Титаник и айсберга.

Бойко Непобедими да не си играе на шикалки с червените тахтаби ,а да си спомни заветите на великите му предци Крум,Борис и Калоян как прочистваха Европейска България от мекеретата на Маскава- да кънти брадвата над дръвника на Позитано и разпънати на петолъчки по Цариградско ! България няма да се оправи,докато Бойко и вярната му герберска дружина не пируват на банкет с обкованите кратуни на политбюрото на лъжкинята!

ха-ха-ха,палячо, ха-ха-ха

"владетеля Бойко на 3 морета" е боклук, обикновен крадец инсталиран от мафията и ще свърши много, много зле.

тази вечер ми зададоха въпроса защо не почна нова работа дами и господа нямаше да се замисля но ми го каза дете тоя не лие срам и децата да занимава с глупостите си ще направя така че да съжалява до края на живота си че занмава дете с глупостите си кои какво прави

че толкова неграмотен, все пак някой се е прежалил да те вземе.

Тази банда комунистическа ще фалира окончателно клета България.

Ха добро утро! Ти откри топлата вода май? И да ти кажа, тя България фалира още преди има -няма 20 години, сега друго е актуалното, дали някой ще я купи(може и на части) или ще я закрият и като територия на полуострова.

Цял ден ми диктуват списъка с министри, а в главата ми само една стара българска дума: ШУРОБАДЖАНАЩИНА !!! Не чух НИТО ЕДИН МИНИСТЪР, С АДЕКВАТНИ НА ОГЛАВЯВАНОТО МИНИСТЕРСТВО, ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ. ВСИЧКИ СА ТАМ, ЗАЩОТО СА УСЛУЖИЛИ НА БайХуй с нещо си. ТЕЗИ НЕ СА В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ЗА ДА ВЪРШАТ РАБОТА. Едната събра цялата помия на народната "воля" и... хоп: Правосъдие. Комплекси ли ще избива там? Един вид = Ставам още. Другата обра "овациите" по майчина линия и придоби званието "минетка", ама сега ще ни дрисне и Европейското председателство. ... ТОВА СИ Е ТОТАЛНА ПОДИГРАВКА с БЪЛГАРИЯ и НАРОДА

Министърката на енергетиката е просто пословична! Счетоводство и контрол, данъчна политика.. и прас министър на енергетиката от 2014 година! Е как няма да плащаме по 1 милиард за неустойки без да имаме нов АЕЦ!

Бизнеса с неустойките е най-сладкия легален бизнес в света. Дори данъци не им плащаш. Чист рекет. Само трябва да сложиш подходящите хора на подходящите места за да направят неизгодните договори.

Преоблякъл се Илия.. пак в тия! Корнелия да се готви да става Премиерка след максимум 3 - 4 години! А може и по - рано!

Хайде фантасмагории!Корна е руска пръчка с далаверите в енергетиката ,замесничка на Р.ОВч.,главния далаверажия.Заради тях плащаме неустойки и отделно скъпата газ!Каква е тази столетница,кви пет лева,само лъжат хората,наследници на службите,на Луканов и Виденов!Махай ги тия,даже не се разграничават ,обаче тръгнали предизборно със снимки на Живков,но какво от това, като наследници всичко затриха!

Много са зле, безспорно. И прости, и корумпирани, и зависими - много зле. Но в сравнение с уникално неадекватните милиони лъвове- юнаци, които ги избраха, са направо прекрасни.

СИДЕРОГЛУ КАТО СТАР СДС-АР Е ПРЕДПОЧЕЛ КЕШ ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯ ПОСТ :)))

там си е и много обстойно обсъжда теглото на новородените бебета в БГ и САЩ, малко е подпийнал, горкия. Ми той Велизар ви обясни доста подробно какво ще стане, но нямаше кой да го слуша, сега ще си броите жълтите стотинки и ще чакате да цъфнат налъмите.

Кога ще изметем тоя боклук?

Той Волен се измете сам.

Най-много се радвам на факта,че един ДС агент ще е министър на отбраната на България и ще трябва да работи с НАТО, ама как само ще работи....! А на оня малкия перходролчо пак му плюха в лицето, да коалиционните му партньори го прецакаха. А имаше едни "лумпени" дето му вярваха. И не, аз не ги обиждам, обиди ги преди известно време сегашния му партньор- хитрия Симеонов, той ги нарече "лумпени". И ми е много интересно дали министъра от квотата на Атака ще изгони Дънди Прешъс от БГ, понеже по Алфата джобния фюрер се спука да се изказва "ласкаво" относно канадската компания!

него го прецака оперативния му офицер. Ако не го беше карал да прави циркове по клекшоповете, сега нямаше да е съден и щеше да е министър.

Не бройте министрите в "кабинета"! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

С такъв проЗ народ може би му остават 1460 дни, сиреч /кокто казва тиквата/ 4 години кражби.

Не искам това правителство. Не искам и Европейското председателство на България. Искам българско правителство, което да осигури нормален и достоен живот за българите

От утре ви вдигам заплатата на 16000 лева. Честито.

Глупак.

нов кабинет бебе3 повито от обединените подлоги

Свинетка шъ оди а лапа по-мазни кифтета. Не ми се мисли к'ва бъчва шъ стани, не чи не е.

Идиот до идиота, боклок до боклука, негодник до негодника. Но върха на сладоледа е министъра на правосъдиета прости ми българи.

На тази кифла, роклята и обувките да не би да струват, като чантите на дебелата Л.П. Не накрадоха се, ей... А и за всеки пост стават, стига да са в екипа на крадците.

в качеството на какъв?

Тези боклуци ще крадът докато простаците търпим. Виж Румъния, Македония, Гърция....

В нито една от цитираните не е толкова силна руската хватка, като в България. Ако се поохлаби, бъди сигурен, че и тук ще стане така.

реват във сутрешния блок на Скат, чувам че Алфа са затворили телефоните за по-сигурно. До месец освен тях и герберските ще увисят нос. Но кел файда...Така губим месеци...години от живота си..остаряваме и чакаме пак Годо! А те....когато се наситят...излизат от политиката ни лук яли,ни лук мирисали..и даже пак правят опити да ни наставлянат и да повтарят че "повредата" е в нашия телевизор!

Свинетка нема а ни дига винетките.

"Приятелката" на плевню(да не казвам любовн..а) външен министър!!! И волен с кеф ще гласува за тая,която е митов с пола!!! Срам и позор!!! Само калинки и соросоиди в боко3,и тоз нено димов...!!! ХО ХО ХО