МВнР опроверга UK медии: Няма да гоним руски дипломати

България не е вземала решение за експулсиране на руски дипломати заради случая „Скрипал“, заявиха от Министерството на външните работи за БТА.

Обратно в новината

Коментари - МВнР опроверга UK медии: Няма да гоним руски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така си е. Да бяхме в ЕС и да се очакваше да сме солидарни с останалите, че да ги изгоним тия руски дипломати. Но не е такъв случая. В ЕС сме само ако има еврофондове...другото не е наша работа. Мъдър Борисов! За бащицата, шапки долу.

Пътуват ферманец, французин и БАЙ ГАНЪО във едно купе.Влиза и ЛЕЙДИ? Дамата пръднала и французина деликатно се извинил вместо нея.ЛЕЙДИ пръднала втори път.Този път се извинил германеца.БАЙ ГАНЪО КАЗАЛ- Отивам да пуша ако дамата се на.......ре да знайте че бях АЗ.

Изглежда "Таймс" първи са прочели пощата на външната ни министърка! А пък Цецо чака нишан от другата страна на океана.

Работата е там, че когато САЩ пръднат, в Европа се насират. Щото не мислят! И това е по всички въпроси.

Работата е там,че сме най-бедната, най-корумпираната и с най-висока смъртност държава в Европа, благодарение на ЕС и НАТО

Колко членски внос на година внася България в ЕС и колко получава. След като си отговорите на този въпрос, ще разберете, че парите идват не от еврофондовете, а това са половината български пари.Другата половина подхранва хайдуците колониалисти

Браво!! Стига сме лизали западни задници. Ако човек помни историята ще разбере, че британците и французите ни бомбандираха и ни смалиха до сега. а трябваше още 60000 квадратни км. да имаме.

ама как може такова неподчинение?

Защо ли ни "включиха" в групата на държавите, които ще експулсират руски дипломати?! При това без да ни питат? Значи или някой тайно е дал съгласие и сега мълчи или ни смятат за доминьон, който няма право на мнение, а е важно какво са казали "началниците" от ЕС и най-вечевече САЩ! Къде е истината г-да управляващи!

Британските Taймс и Гардиан лъжат почти колкото Мей и Джонсън. България няма да гони руски дипломати, а ще кани още. Освен това в България ще дойдат много руски ядрени експерти за АЕЦ Белене и специалисти по ремонт на МиГ 29. И един милион руски туристи ... И много приятели. Всички руснаци са Добре дошли, като братя ...

Поредният русофилистичен позор за България !!! Но пък еврофондовете са много сладки.

пореднияТ платен !!!!! трол

Преводите от НПО-то не сали ти сладки и на теб?

Смяташ ли, че ни интересува какво мисли един трол, т.е словесно проституираща персона, избрала този срамен занаят защото не става за нищо друго освен да словоблудства с написаните му на листче опорни точки от хора със същото ниско айкю?

И една друга новина за селските педали защото вече сме светла демокрация. ... Дъщерята на Скрипал му е била свръзката със руското разузнаване и те са "убити" в парк а не в ресторант. Това го кажете и на нашия външен министър.

дъщерята на скрипал идва от Москва, слиза в Лондон, и веднага отива в парка, за да си разопакова куфарите, вместо да си иде в квартирата. Верваме ви !

Каца м Лондон От Лондон пътува с колата за Солзбъри,където е Скрипал.

Захариева пак се самоизявила и згазила лука.Оставка! и да си ходи при Сорос,Тръмп и Мей.През 2016г подписала в Брюксел Истанбелската конвенция дори без да знае правителството и президента, може би само Борисов и ЦЦ.Накрая ще ни изгонят отвсякъде от изток и запад,седим на 2-3 стола едновременно, башбакана само това чака да паднем на оная му работа.Англ. медии това им е работата-да предизвикват и бъзикат.

руските дипломати насърчаваха финансово братоубийството в България през втората световна война,плащаха заплати на партизаните и нелегалните.

Кой взимаше по 50 000 лева за партизанска глава,?

Борисов чака доказателства. А няма ли такива за тоталната явна намеса на Русия в България: наглостта на патриарх Кирил, финансирането на Атака и ТВ Алфа, паравоенните формирования, нощните вълци, платените полуграмотни тролове, пълната енергийна зависимост, ремонта на изтребителите? Всичко това е съвсем очевидно!

Изброй сега кой финансира Америка за българия и още над 40 неправителствени организации, БХК, че и вас тролчетата.Гледай на двете страни, не само в едната посока, ако разбира се не си едноок.Ще ти помогна кой ги финансира - САЩ

Докажете,че Русия финансира Атака. Кой финансира БТВ например? След като има частни медии притежавани от чужденци и бг,защо и руснаци да нямат медии в БГ? Не видях наглост в историята на партиарх Кирил.Наглост имаше от другатастрана с опит да се манипулира историята. Страх те е от една колона рокери,но не и от тълпите мигранти,които ни щурмуваха преди години?

00 ти наистина си пълна 0 - многократно!!!!

Нещастници!

Троянските коне не могат да гонят ездачите си.

Решението с дипломатите в ЕС е отложено за юни, когато ще е готов експертният юоклад.

Доказателства да се публикуват

Както критикуваме, осмиваме, ругаем и плюем (напълно заслужено) Б. Борисов, така в редките случаи като този трябва да му отдадем заслуженото - правилна позиция! Дано да успее да я удържи!

Защото в противен случай ще бъде експулсиран самият той от властта. Да не припомням последните президентски избори. Предполагам си е направил нужните изводи

Страхливци!!!

Пичовци

Значи нямаме сметки в UK.

Точно ние трябва да изхвърлим 5-6000 ушанки ,за да потръгне тази държава !

Дезинформация, лъжливи новини, хибридна пропаганда на озверелите за още пазари за пласиране на оръжието си видни международни разбойници Англия и САЩ, писна ни от тия идиоти. Съсипаха целия свят и още им се струва малко.Отврат.

ЯКО СИ КОПАЯТ ГРОБА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ :))

Британия заплю ЕС и го напуска, а ЕС слуша като малко пале какви съмнения имала Тереза Мей.

Цензорчето, да вземем да пишем на английски, че да разбираш написаното, защото няма нищо общо с причините за триене!

Крайно време е политиците в т.н. "Европейско семейство" да се вземат в ръце и да почнат да мислят с мозъците си, а не със заднците си. Борисов предведливо разбра, че рейтинга му загива, ако не се обади...въпросът е кой го чува там в Брюксел или го карат както едно време:.. България е последната дупка на кавала !.

Сопоко ще гоним освен дипломати и внуците на партизаните и другите кремълопклоници. Дори лагери за вас ще направим и разселим...

ако преди това ние не ви избием както на 9.9.

Доста кръвожадно звучи другарят Сульо, Лошото е, че той наистина си го мисли. Вероятно е потомък на масовите убийци след 9-ти септември!

Някой помни ли и почита ли Гео Милев, поет и художник, позволил си да мисли сам? Убит и заровен в общ гроб!

Гео Милев е истински интелектуалец и е жертва на поемата си "Септември". Но вълната от репресии по онова време е последица от организирания и платен от СССР атентат на комунистите, който дълго време беше световен рекорд по своята жестокост!

ДАЛИ СА ОТБЕЛЯЗАЛИ СТАНОВИЩЕТО НА БОРИСОВ ПО ВЪПРОСА ИЛИ СА ГО ПРОПУСНАЛИ КАТО МАЛКА ГАРА. СЪС ТОВА НИ КАЗВАТ ЧЕ СМЕ 9 ДУПКА НА КАВАЛА.СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ЗА ТЯХ Е ПАРЦАЛ И СИ БЪРШАТ ЗАДНИЦИТЕ СЪС НЕГО!

ИСТЕРИЯТА. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли на то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

Вторият отбор на бсп, начело с борисов, се доказва отново...

Да си спомним за "приятелите" на България на Берлинския конгрес. България днес също няма приятели, има интереси!

Шилo

Нашите са лоялни на Путин. Докато усвояват евро-фондовете. Червени боклуци!!!

а може ли да изгоним всичкият този краварски боклук от базите им в бг ??????ама веднага ????? не можем !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!защото наи трудно е да избиеш бълхите от фащ които са налазили целият свят не е лесно да се изтребят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

МВнР на РБ НЕ Е опровергало вестникарските писания. Просто решението за изгонване на руски дипломати от България не е взето в България, а се свежда на колониалната администрация в София за изпълнение.

След днешните изказвания на ББ и Цв ЦВ, ще ми е интересно в понеделник, ако изгонят някой значи сме колониална държава, ако не изгонят тогава как и колко да вярваш на западните медии!!!

От Герб всичко може да се очаква.Те българските политици нямат собствено мнение,каквото им наредят предимно отвъд океана.А после се оправдават с Брюксел.Когато е казано "наведена глава сабя не я сече"Това се разбира наведена глава пред Бога,пред него наведена глава ,а не пред разни идоли.

.... преди няколко дни министерката-захаринчева заяви, че застава зад Англия и тезата, че Путин наредил убийството на двамата предатели..... днес сме на обратната позиция. Да видим колко дни ще издържат..... егати министерството, министърката и разни "подобни" ..... нямат глави на раменете си а кратуни, но презрели и празни......

Как е възможна подобна наглост от западните медии да замесват името на БГ в тази простотия срещу Русия?

Но ще изгоним руските тролове.

Осем трола вече се припознаха. Пазете конспирация, другари. Не толкова елементарно :)

Ти гледай тебе да не изгонят, ЗА ТЪПОТА!

"...Цветанов заяви..., че България не вижда...основания да експулсира руски дипломати." Но видя основания за отравянето на Скрипал от Русия... Шизофренно разстройство...

Може ли вместо руски дипломати да изгоним малко еничари, мерси?

вече от мръсни англосакски номера и лъжи-заради тях светът е на ръба на третата световна! Дано МВНР удържи на натиска на злата баба ТМ.

Този олигофрен един път да каже нещо на място. Защо трябва тъпите англичани да ни казват какво да правим? Те нали ще се махат от ЕС като оставят всички да се мъчим кой както може. Да вървят на майната си с препоръките си, ега ти и наглата англо-еврейска политика.

Не е вземала, но може би вече е написано

Всички знаят че западните пропагандни медии лъжат като разпрани! Комунистическата пропаганда пасти да яде!

Нещо ни подценяват - опитват се да внушат "правилно" поведение, мискините...

Шибаните украинци да си гледат шибаната държава, а не България!

Естествено, че няма да ги гоним. Щото не за друго, ама после тези, които евентуално ще извършват гонението в Томбул джамия ли ще спят? По домовете си определено няма да могат.....

Тези UK медии вампирясаха, изтрещяха, оклепаха се и продължават наред да се разпореждат с целия свят да гонят руските си дипломати! Мислят, че се разпореждат с колониалните си роби!! Много лъжи, много фалш, и криминале а ла Поаро!!