Министерствата на вътрешните работи и на електронното управление - червени линии за ПП-ДБ

Акцентът пада върху тези две позиции заради водещата им роля в организирането на предстоящите избори

Обратно в новината

Коментари - Министерствата на вътрешните работи и на електронното управление - червени линии за ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака Цона имала червени линии?! Айде да иде да си пере гащите!

Като им гледам мутрите на тия тримата, ми изниква ей така песничката О, БЕЛА ЧАО, БЕЛА ЧАО, БЕЛА ЧАО, ЧАО, ЧАО....

Ала-бала заслужено заминаха в канала,

Ееее много е лошо да забогатееш преди да се ограмотиш.Злобата не ти дава да се радваш

Народа е толкова прост,че заслужава немотията си. Нека двамата шопара си поделят държавата, а пресата да им ръкопляска. Малоумници.

Алабалистите чао

Да си правят ала-бала, но удариха на камък.... Много нагло, чак нетърпимо

Вътрешно усещам, как ще излезе наяве кой е фалшифицирал вота в София? Затова се страхуват.

Отивайте при ЛГТБ и си спретнете едно парадче.

Какви червени линии бе нещастници? Съвсем изплискахте легена.

е кво реват? Имаха всичко- доверие, подкрепа, профукаха ги, защото си въобразиха, че следващите след Господ, невъзможно арогантни, невъзможно високомерни, всъщност самозабравили се слуги. А пък някои тях трябва спешно да се консултират с огледалото преди да се появяват в публичното пространство.

Тримата мърлячи по всички Мис Ирка ТВ да бършат .Жалки, жалки неможачи, това сте. Брокери продажни. Само се пита къде е ДАНС и Сарафов, толкова материал има, че тези не трябва да излизат от Централния доста дълго. Да видим кой пръв ще отпътува към островите, аз залагам на кака Асеня

дебнат точно за тези министри издава кои са им били лостовете, за да се докопат до властта!!! Самоизобличиха се поради скудоумие....

моментът да се отървем от тези харварски навлеци, които съсипаха де що има в тази страна. Не може да има толкова дебили в тази страна, които пак да им се доверят!!!!

Може, може.

от яд, че тези министри няма да са от тях та да стане пак ала-бала... И понеже знаят какво биха направили те (ПП) в тази ситуация , затова са нащрек...Дано изборите са наистина честни, та най-накрая тези шарлатани оттечат в канализацията...

Трима идиота се самонавиват, кой е по най най ... Тъжна родна картинка!

Е бил на форум по правоприлагане срещу орг престъпност в Будапеща заедно с посланика на САЩ у нас К.Мъртън. Така че - Калин Стоянов ОСТАВА шеф на МВР, щот Посолството няма да има против. Освен това има да разкрива две-три тежки показни убийства... на знакови и влиятелни лица - Къро, Трактора, Нотариуса

Косвено тъпаците си признават, че са правили ала-бала с изборите. Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

Тия не разбраха ли ,че вече никой няма да ги пита за нищо?

ПП си свършиха работата - заделиха си достатъчно финанси чрез еврейна като натиснаха една дама да им купи имот на супер цена, простото си уреди Корал и баща му също взе добри парички пак с имоти, ококорения явно знае на кой да пуска и кога та да има предостатъчно. Сякаш работят на принципа - ние сме за малко, ще грабиме на макс, слагаме наши хора навсякъде/ съгласно оня запис/ законно или не и ще овладееме регулаторите, съдебната власт и особено службите за да не смеят да ни разследват/ един бил канадец, друг американец с офшорки, трети нагушили се с много пари от чужди НПО/. ЛАМТЕЖА НЕ Е ЗА ПАРИ, А ЗА МНОГО ПАРИ И АКО ОВЛАДЕЯТ МВР, ПРОКУРАТУРАТА И СЛУЖБИТЕ може безконтролно да освояват властта и добре да скрият зулумите. Хитро, а? Простото каза, че Борисов е средна класа стратег, нищо особено... но не можаха да го прецакат.

Точно така - с действията си разкриха, че искат да яхнат народа и държавата с ЛЪЖА и измама, отлично подготвени психологически как да обработват електората и да изкривяват истината с натякване на понятия, като мафия, корупция, били сме бедни щот ни ограбват досегашните, (а те самите го правят) и т.н. все много коварство за грабеж.

Тия щом по спешност извикаха Лена парапетката,значи нещата са сериозно застрашени.

Та борбата е кой ще фалшифицира изборите - ГЕРБ или ПП-ДБ. Когато тази борба стане безмислена и спре, тогава и България ще тръгне нагоре. Иначе все ще си копаме надолу.

Отвсякъде се чува шарлатано-ДеБилски рев - значи се движим в правилна посока!

Шарлатаните са в паника - като им разчистят калинките в МЕУ и няма да могат да правят ала-бала с машинките. А е добре дори и Калин Стоянов да остане Министър на МВР - шарлатаните биха искали бухалка като Дамаджаната - да репресира и арестува политическите им опоненти! Еми, няма да стане!

Парапетката знае как да покаже на бат Бойко колко я бива. Казват, че може и поемала много ... отговорност.

Шарлатаниииии.... пътници сте.... Освен ала бала вие друго можете ли?.Забелязахте ли как сте в политическа изолация.

Нали машините не можели да се манипулират!?!??! ЗАщо ви интересува толкова кой ще е на Електронното управление? Май без машините летите с 200 по 4 %

Ами явно "ала-бала" по изборите се прави през тези две министерства, затова КирЕ КанАдецо ще ги следи внимателно... :)

Тези от ПП-ДБ са си повярвали, че са велики! Никой няма да ви пита за състава на служебното правителство! Смешници! ПП - ДБ са вече на бонището!!! Политически трупове!!!

Не знам защо на Бети Ръбъл, крадливото еврейче и тъпото копеле им се дава такава трибуна! Тези дебили трябва да бъдат изритани в миманса!

Кучетата лаят, керванът си върви. Това трябва да е лозунга. Ще се налага да търпим често логореята на пп тата. Те се оттичат болезнено.

МЕУ ! няма по безсмислено министерство и вероятно много скоро ще изчезне ! Те са нищо повече от една пощенска кутия !

Тези започнаха да говорят несвързано. "червената линия, по която ще оценят влиянието му върху служебния кабинет". По червена линия ще оценяваш?!? Това Киро ли го измисли?!? Червена линия е граница.