Кабинетът готов с актуализацията на бюджет 2014

Правителството прие предложение за актуализация на държавния бюджет за 2014 година и на бюджета на НЗОК.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът готов с актуализацията на бюджет 2014 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И според КОЙ закон в България това служебно слугинско недоразумение актуализира бюджет приет от ЗАКОННО ИЗБРАН ПАРЛАМЕНТ когато те са НЕЛИГИТИМНИ за хората в България????За КОЙ от тия слугинажи е ГЛАСУВАЛ българина след като си знаем че и преЦЦедента беше сложен а НЕ избран,,

Групата българофоби и продажни американски мекерета, които се докопаха до властта без никой да ги е избирал, правят каквото си поискат, или по-точно каквото им кажат от американското посолство, без да ги интересуват българските закони и конституция. Това е десният сектор начело с Плевела, Лизашки и швестърите от проституираща мрежа, които се надявам един ден да отговарят пред законите.

Как служебен кабинет ще актуализира приет от Парламента бюджет ? Той няма по закон това право.Но в България командват и управляват мафиотските структури. Това е на наш гръб , но на кой му пука - важно е да се постелят меките килими за идващият "нов-стар" кабинет.Жалка картинка...

А защо не вземат от резерва?Нали и преди това е правено?

Да повикат Дянков! Той ще им каже какво се прави в такъв случай-когато не достигат парите-взема се от Здравната каса!

Какво е работата на служебно правителство да променя държавния бюджет? То има определени от Конституцията задължения и това не влиза в тях! Чисто предизборна политическа акция от неграмотници. Порожанов никога не се е занимавал с бюджет, беше мижаво чиновниче в МФ, после го биха във Фонд земеделие вероятно, защото взима и не върши работа. Сега изпълнява поръчна на Тиквата да русува в черни краски и ще получи награда - пак Фонд Земеделие с най-много пари за крадене в държавата.

Това е нарушение на Конституцията в частта и определяща България,като парламентарна република.

На глухия не се приказва-няма да те чуе,на слепия не се показва-няма да го види.Ще направя едно изключение-Господа ЧИНОВНИЦИ,не неглижирайте народа,не погазвайте държавността-краят никога не е бил ''щастлив''.

По-добре ужасен край, от колкото безкраен РОБСКИ УЖАС.

Това е индивидуалният избор,предхождащ написаното по-горе,но май назрява.

Не им е работа на тези глупаци да се занимават с бюджета. За това е необходим парламент и излъчено от него правителство. Правенето на бюджета е правене на един вид политика. Тези трябва се концентрират върху събитието в неделя и да няма размирици.

едно доказателство , че народа няма думата и е един обикновен роб

Да се внушава: "ГЕРБ са виновни за бедното положение на българите"! Тролчета,изроди мои,балъци много!Да ги насъскаме срещу ГЕРБ,че коалицията избори трябва да печели! Божичко,колко балъци има по тези земи..божичкоо а ха хаа...ще им взема душите с ваша помощ тролове,изроди мои а ха хаа

Бетери се казва. Такива като теб. Вървете на майната си унищожители на държавата.

45 + 25 години ни баламосва: "НАЙ-СТРАШНАТА ОКУЛТНА СИЛА, по-страшна от фашизма." - Петър Дънов, преди да си "ОТИДЕ" на 27 декември 1944 година.

те затова последователите му все още се въртят по нощници по горските поляни! Защото разбират от "окултното"!

наври си главата в опорната си точка и не овонявай наоколо!Сами можем да преценим, кой е виновен!

не съм специалист в тази област и по-скоро се вслушвам в мненията на такива по темата.И съм впечатлена от факта,че "против" са синдикати,банковия сектор,бизнеса.И че най-голямо увеличение се прави на бюджета на МВР!.....

Голям бой ще падне.

деер

Готови с актуализацията, а не се сещат да вземат хеликоптер с камера от мола и да заснемат ситуацията в Лом!!!!!

Стига да има повече пари, всеки би могъл да направи актуализация на бюджета- Голям праз.

Да му мислят овцете - крадците от БСП-ДПС си напълниха гушите за пореден път!

Kalin

И кво общо имат тия дето ги споменаваш с това че това временно правителство е съставено от отбор некадърници които просто изпълняват поръчките на тия дето ги натикаха там-Президента гербер и неговия кукловод.

По заповед на оня ШУТ Плевнята и бюджета прекроиха тия временни кукли на конци-но има Видов ден,този път ще го има!

А на бас, че няма да има Видов ден - както нямаше и Виденов ден!

Кабинета е готов с актуализацията на бюджет 2014 с цел осигуряване на свежи пари за крадене ......Егати служебното правителство по конституция няма правомощията да актуализира бюджета , защото държавен бюджет се приема с гласуване в парламента а не от някакви марионетки назначени еднолично от недоразумението Плевнелиев ...... Наистина няма такава държава , като наща .

..егати и неграмотния трол си..

Неграмотен все пак е по добре от неграмотен и крадлив,като Бацето ти.

Тази актуализация на практика е сметката на Орешарски и мафията на БСП/ДПС за 14 месеца управление. Дълг, мизерия и обещание за по-високи заплати на ченгетата, по-високи пенсии на пенсионерите, ама без осигурени пари за тях. Само циганите намазаха - ма то това е БСП - цигани и Евророми.

Kalin

Колкото и да го плюеш поне той се опита нещо да направи и се и почуства - и в сметките ни като ток вода и др. така и стабилизиране на икономиката за разлика от тези преди него дето източиха за лентички фамфари и пиар и държавен резерв и здравна каса и европейски фондове.А в гарнитура получихме и на 5000 фалирали фирми,безработица,постоянно дигащи се цени и замразени или намаляващи доходи.Всеки който не беше член на герб както по комунистическо време който не е член на БКП нямаше шанс за назначаване на свястна работа.

какви са тези глупости? въпросните служебници или чиновници- кой ги е оторизирал да взимат подобни решения? няма народно събрание, пълно безхаберие? Те не трябваше ли да подготвят изборите?

На изборите такава актуализация за ГЕРБ ще има че свят ще им се завие. Писна ми да ни правят на маймуни! Служебното правителство на Плевнелиев има една единствена задача - да потготви изборите. Нито да вдига тока, нито да актуализаира бюджета му е работата! Но явно от дума не разбират и Плевнелиев се е само забравил, така че на изборите ще се види.

Абе то туй бюджет,актуализации не се ли гласуваха в действащ парламент.

Това е ГЕРБ. Да се доскраде всичко и да се плаща от правнуците ни. Временен кабинет прекроява бюджет ?????????? Няма за пенсии има за глупости.

Само Волен и Дудука ще ни оправят

Оставам герб да ни оправи, и ще го направя но много ще Боли тъпаци

Тия не трябваше ли само да подготвят изборите

Задача на това "президентско" "служебно" правителство е да създаде и поддържа до изборите у избирателите впечатлението, че "предишните" са "съсипали", фалшифицирали, окрали и каквото още зло се сетите, за да гласуват "за нас", които - макар и в създадените от "предишните" апокалиптични условия, ще "реформираме", коригираме, оправим и каквото още добро се сетите. Затова бюджетът се хули и "актуализира", държавата "агонизира" и даже звездната врачка Алена е мобилизирана да демонизира Орешарски. А Плевнелиевият "приятелски кръг" на жена му се точи да властва икономически.

..а не са ли?

След като служебното правителство (неизбирано от никого) може да взема такива решения - защо изобщо трябва да гласуваме за 240 прасета повече?

Това е проект, не реално прието решение - за това трябва парламент.

Само БСП на власт - това заслужаваме с глупостта и примитивизма си.

Ама верно, тук сте големи тъпанари, Герп шъ ти опрай и тока и жената, смотаняко........

На мене "Звездите ми говорят", че няма да има нещо по-постоянно от ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО, а ла Керенски. Така че се гответе за още 3 години колизии, до 7-ми ноември 2017 година. ТОГАВА освен празнуването на 100 години от ВСОР, българите ще се поздравяват и с поставените ВЕЧНИ ОСНОВИ (с Божията Помощ) на НОВА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВА НА ДУХА. Няма значение, дали някой вярва или не вярва на написаното, защото е Казано. А което е Казано, То ще Го Бъде.

Служебния кабинет има една основна функция: да подготви изборите. Тия докога ще действат като редовно правителство?

Това се дрънка, откакто падна кабинетът Орешарски...Сега кво се съобщава като нещо гениално??????

"Правителството прие предложение..." Поредната политическа мастурбация...

Стига сте пълнили гушките на докторите и Вашите. На никой не му стигат парите. Преди 2 месеца им дадохте 250 мил.лв. Стига никой не лекува народа а само се изливат пари в каца без дъно. Това е НЗОК в България.

ЗАТРИХА ВИ... ИЗПИХА ВИ КРЪВТА...

Близнашки ще си получи мечтаното място в Конституционния съд от квотата на президента и ще може да впише в биографията си , че е бил премиер на България ... стига за един живот ;)

Проф. Близашки е антигерой в българската политика и жалък слуга. Трябва да се иска инпийчмант на Президентчето - той нарушава закона с това правителство.

Tani4ka69

Теглете......тиквата през февруари пак ще си отиде със бой.

... Конституционния съд? ... Държавна агенция Национална сигурност? КЪДЕ СА? Това временно правителство извършва нагло нарушение на конституцията, чрез законодателната си инициатива да подготвя закони! Подобни действия са очевадно нарушение на върховния закон, което следва да се приеме за заплаха за националната сигурност! СЪД ЗА ТЕЗИ ПЛАЗМОДИИ!!!

чиста проба министерски ексхибионистичен онанизъм...

Kalin

Това временно правителство е поредното доказателство че у нас всеки се занимава с това от което най малко разбира.Тъпото е че белите които тия вършат са.....доста сериозни и с дълготрайни последствия.Хубаво че им остават броени дни преди да се махнат......и получат облагите от тия дето ги натириха на тези места.

Защо ВРЕМЕННИЯТ кабинет приема ПОСТОЯНЕН държавен бюджет???

ТРЯБВА ДА СЕ ОСИГУРЯТ СВЕЖИ ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ ..... ....

А догодина- тогава от къде и кой ще ни даде заем?