Министърът на земеделието спря дезинфекцията на граничните пунктове с Турция

При влошаване на епизоотичната обстановка в съседната страна, властите у нас са в готовност да я подновят

Обратно в новината

Коментари - Министърът на земеделието спря дезинфекцията на граничните пунктове с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е позора за България. Вече повече от година масово се ходи на пазар а Турция, защо не дезинфектирате пренасената стока и хората в колите. Ние винаги сме си били селски тарикати.... Дано новото поколение оправи нещата, иначе ще се затрием и като нация.

За пари,където я измислихте дей..а ваща майка пе..ска,и извратената ви медицина!5 лв.за да ти намокрят колата отдолу???? ВИЕ ТОТАЛНО ОТКАЧИХТЕ,ТОВА Е ОБИР ПОСРЕД БЯЛ ДЕН!И ТРЯБВА ДА Е БАЗ ПАРИ,ЗАЩО ОЩЕ НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА ТЕЗИ ПЛАДНЕШКИ КРАЖБИ С КОВИД МАНИПУЛАЦИЯТА???УМРЕТЕ АЛЧЕН ЕЛИТ!

Епидемиологичната обстановка беше същата, но дезинфекцията вървеше. Причината е друга!

А дали съгласуваха с турското правителство да махнат и те тази дезинфекция и такса, въведена реципрочно заради българската дезинфекция? Едва ли... По-скоро това е предизборен набързо измислен ПР, в смисъл-ето махнахме "Златния гьол".

И каква беще ползата да измият гумите на автомобила, като обувките с които ходим из турско никой не ги дезинфикцираше.

Гьола пресъхна и жабетата се разбягаха.

Когато кандидатите на ГЕРБ дойдат да ви агитират ги попитайте, какво им пречи 10 години да се спре тази явна кражба покровителствана свише. Когато обаче тези, които спряха това дойдат да ви агитират, ги попитайте за всички останали безобразия оставени и закриляни свише да продължават по родните граници (да им подскажа за едни паркинги, където всички товарни камиони са отбивани и плащат и фирмата е на повече от криминален герой собственост.

Таксата остава ли? То и до сега нямаше дезинфекция!

Кога ще се махне тази унизителна такса! Тотална булгаристанска гнус! Като минеш локвата трябва да кешираш на няква маймуноподобна мутра!

Крайно време беше! Поздравления за взетото решение г-н Гечев!

Кои изби животните и сега ми се оплаквате ,че било скъпо месото, сиренето, яйцата.

Може би единственото полезно нещо, което вършеха агентите на тази престъпна агенция по храните. Но както чета в другите коментари и това е било само имитация на дейност. Не проверяват търговските вериги, където е пълно с развалени храни, а тормозят малкото останали дребни производители. Крайно време е тази агенция да се закрие, а освободените ветеринари да отиват по фермите и да лекуват животните, ако стопаните искат.

И к'во пра'йм сега със златния гьол? Още едно кранче на ГЕРБ ще пресъхне, мъкааааааа

Мене не ме интересува на кои е гьола и на държавате да е важно е да има контрол иначе ще си ходите болни и инжектирани .

Във Турция се заговори и за холера след земетресенията. А ние, може би ще разчитаме на молитви.

Евала, Мунчо! Евала!

Баси неадекватното решение. Точно в момент когато заразите в Турция се развихрят. Няма по-некомпетентни от нашите политици.

Това да го хванеш и да биш до като се осъзне ние сме външна граница.

златния гьол на гербът сам ще си тръгне !

Идиот , да плъзнат секакви болести като чуми ,езици болести по зеленчуците, ама като вземеме да пръскаме с препарати ЕС ни збранява да ползваме определени препарати но на ония им е позволено. Те за това не върви бизнеса у БГ ше ядете турски домати и краставици по 6лв.килото и ше си траете.

ТО И БЕЗ ТОВА СИ БЕШЕ ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА. ЯДЕШ, ТЪПЧЕШ ИЗ ТУРСКО И НА ИЗЛИЗАНЕ ТЕ ПРЪСКАТ С ЧИСТА ВОДИЦА ЗА 6 ЛЕВА.

разгеле, бяхме за смях на комшиите

Смях????... Никъф смях. Турците взимат по 8 лева от всяка кола, която влиза в Турция! И на тях се е усладило пръскането на колите.

БРЦК

Тя дезинфекцията беше един фарс за което прибираха по 10лв.

Всяко преминаване на границата излиза 13лв. Към Турция е 8лв. Към България е 5лв.