Коментари - Министърът на транспорта с мерки за сигурността на таксиметровите шофьори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. ако не беше убит таксиметров шофьор, нямаше да има мерки? Няма такъв тъпанар!

Бакшишите са престъпници!

Демек, Няма проблем че наглият кю мюр е бил в насрещтното и е скачал на бой

Всички таксита с видеорегистратори! Задължително!

Бакшишите да се забранят със закон! Пускай Юбер!

Като японски такиджии, тогава ги пазете, но тогава няма да се налага, другарю дебилен министър!

От вчера вече работя с мачете в таксито. Не искам да съм следващия пребит до смърт и няма да чакам на МВР да ме пази.

Аз предлагам следните мерки. Всеки един бахшиш по един пояс с бомби да нарами и като се сдърпа с някой дебил на кръстовище направо дърпа шнура и се приключва за бързо с всичко. Намаляване на популацията на бахшиши и всякакви дебили край тях.

Факултетеца е намерил това което търси.Не виждам драма тук.Жалко за момчето ще го влачат като мечка по съдилищата заради ромееца.

Заминавай за дОбай!

Аз след като гледах репортажи и интервюта с родата и катуна на жертвата и сериозно се стреснах и уплаших. Ми те половината не могат да скалъпят правилно изречение на български.

Ако циганина бакшиш влязъл в насрещното беше убил момчето каква ли песен щяхте да пеете...

какви мерки като 99% бакшиша е виновен и скача на бой

Тоя сценарий е ежедневие по селата. Без да са се засекли дори с колите.

Ти гледай да не решим ние да направим контра протест - "Не ползвай такси!", че тогава ще трябва да тръгнеш да ни избиваш и ограбваш по апартаментите с това мачете.

Има една мярка, която ще оправи нещата на този пазар. Автомобил на над 7 (седем) години и/или извън фабрична гаранция, както и преправян автомобил (независимо от възрастта) НЕ може да бъде таксиметров автомобил. Катасторифирал таксиметорв автомобил се обслужва САМО във фирмен сервиз на производителя. По този начин: 1. Цялата бакшишка измет ще се филтрира и колите ще са в поносим вид, без да застрашават здравено и сигурността на пътниците 2. Нито един мангал (а на тях книжките им са дадени срещу подкуп) няма да бъде водач на таксиметров автомобил ИЛИ пускате Убер и конкуренцията изяжда цялата мангалско-бакишка смрад.

Ромът, който е пукнал, е трябвало и другите му роднини да бъдат пратени на едно по-добро място! Тези безделници, таксиджиите, защо блокират пътища о тормозят хората?

Мангото е било в нарушение, не е отстъпил, излязал е от колата да се бие и резултата е на лице. В общи линии - всеки си намира майстора рано или късно.

МВР(полиция) взимат помощ от ЕС на стойност 2 700 000 000 (2.7милиарда) за Тетра за да смени уж Тетра на Еърбус, а всъщност взимат тези пари за ТЕРОРИЗЪМ срещу Български граждани чрез СРС следене, Електронно Следене(наблюдение чрез мозъка) и безконтактни убийства!

Тази така наречена гилдия на бакшишите изгони Uber от България, защото щяха гладни да останат. Искам Uber и Bolt в България и нещата сами ще се наредят.

По-добре да бяха пречукали някой Гелбераст а не работещ човек, който си изкарва хляба честно

аз бях в тази ситуация и някакъв мангал ми скача и аз щях да му забия няколко токмака в животинската, мазна муцуна …

Ми не се вози бе? Кой те е карал. Нали оная ханъма Фандъка метро е направил затова?

МВР(полиция) взимат помощ от ЕС на стойност 2 700 000 000 (2.7милиарда) за Тетра за да смени уж Тетра на Еърбус, а всъщност взимат тези пари за ТЕРОРИЗЪМ срещу Български граждани чрез СРС следене, Електронно Следене(наблюдение чрез мозъка) и безконтактни убийства!

Министърче в един друг сайт пише че бакшиша де е бил влязъл в насрещното е викнал аверите си и са натупали момчето а след тва починал от инфаркт. Сигурно си искал да кажеш че ще стегнеш малко дисциплината на бакшишите....

Героям слава, бережи вас Господь та Матінка Богородиця https://media.tenor.com/2B3r0f7Vvg4AAAAd/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B0.gif

Сега момчето ще лежи все едно е убил човек.

За бакшишите извъдредни мерки. Че те какви са. Да се научат да карат , да не засичат, да не лъжат, да не влизат в насрещното , да не отнемат предимство и тогава да ми блокират кръстовища. Психотест им трябва на всеки 6 месеца. Като искат защита да си инсталират паник пбутони , да си наемат охрана , да са вежливи, да не се карата ,да не псумат останалите участници в движението .....

Стига с тия таксита бе, кажете какво става с правиьтелството – ще има ли, няма ли да има, кога???

Какво се е случило? Наркоман убива некъпан ром! Всичко е точно! Един ром по-малко и един наркоман в пандиза!

Цигани Долни колко сте нагли

Преди години искаха да сложат камери в такситата за сигурност. Ама бакшишите не искаха защото щяха да им хванат схемите

Да го осъдят убиеца да изплати 10 000 000лв. кръвнина на жертвата!

съм с бръснарско ножче и сядам на задната седалка. Сменяй професията, каун!

Спомням поне два случая. Единия с оня лудия дето застреля бебето си, малко преди това е бил в такси. Искал е от бакшиша да вземе детето, защото го било страх че ще го нарани! Бакшиша се е направил на умряла лисица. Другия случай с изоставената млада жена през нощта до Созопол! Защото била пияна и имала само 20лв!? Загина ударена от кола и остави 3 годишно сираче. Тогава къде бяхте гнусни бакшиши?! Дори не порицахте колегите си, човешки отпадък!

Семейството на мангала трябва да плаща …

и като го осъдят как ще ги плати тези 10 млн. бе тарикат?!! освен това още не е ясно кой е започнал боя, знае се само че таксиметровия шофьор е карал в насрещното

пък за човек ли се мислиш?

Не е правилно да се делят пребитите и убитите хора на таксиметрови шофьори, полици, кондуктори, контрольори ... В българското общесъво имаме проблем с наилиетоо. Трябва да се борим стова, да се напише закон срещу насилието. а не да се пишат бнезброй отделни закони за зашита на таксиметрови шофьори, медицински сестри, лексри, кондуктори, полицаи, шофьори ... проблема е, че мозинството от българите са "късогледи" и виждат само ддо носа си, не виждат дълбочината на проблема. Проблема е в цялото общество, а не само с таксиметрови шофьори, лекари ... Основната причина за насилието и болното ни общество е алчноста и егото, които са поставени на ПИЕДЕСТАЛ в нашето общество. Доколкото разбирам всичко е започнало от нарушение на правилата за движение от загиналия таксиметров шофьор. в тази ситуация няма невиини, всички са жертви и убития и убиеца.

Протестирайте там където правоприлагат и правоохраняват там е първопричимата защото там “вземат “ и след това “решават” и ефекта го виждате .България има един проблем и той се нарича корупция всичко друго е следствие .А в България корупцията е наложена като държавна политика но тези които я налагат не са само алчни ,но и са неграмотни (за справка Шрек) а това е убийствена комбинация.

Сигурно не е имал да му върне и оня се ядосал и го утрепал за 25-26ст. толкова струва животът в България днес след 33г. демокрация

Край вече с таксиметровите шофьори бивши инженери, учени и специалисти, които през 90-те са били принудени да се преквалифицират и да изкарват хляба с тази "професия". Хората, кротки хорица и общителни, остаряха и измряха. Сега само рецидивисти и може би скоро мигранти и разни етноси.

Карал съм таксита в Ню Йорк, Чикаго, Сан Диего, Лондон, Хамбург и София. Трябва да ви кажа, че винаги най- ме е било страх в София.

Не съм ром!

За нас трябват промени в закона - да сме с привлегиите на колите със специален режим, че даже и повече! Линейките да правят пут на нас, не ние на тях. Амин!!!

какво ще ги праща на обучение да си припомнят знаците ли? А може да ги прати и на психолог за контрол на нервите да не се правят толкова на отворени?

Фиуууууу

А да попитам къде е полицшята, като снощи и днес не можем да излезем и да влезем с колите си пред блоковете, наоколо около злополучното събитие. Снощи крещяха до късно, днес цял ден правиха помен на мястото, а само една полицейска кола седеше и ги наблюдаваше. Ама какво сме виновни ние от квартала, да им търпим простотията. Почивен ден е, а утре трябва някой да работи до им изкарва за помощи. Моля, полицията да си изпълнява задължинията и да осигури спокойствие на всички граждани, не само на таксиджии и роми.

първа радост е за мене. хе-хе

млад чалгар. Или дрът.