Министърът на отбраната на САЩ кара COVID-19 за втори път

Лойд Остин остава под карантина, той е ваксиниран и преболедува през януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със сигурност ще му мине. Както и на всеки друг произведен във ВИП. Да не е Сулю или Пулю, че да е рисков фактор и да даде фира.

Голям праз!!!

Какъв позор,вижте му изражението.Подхожда ли на един маймун да бъде на такъв пост в САЩ? Или тъпите янки го оприличават с Дарт Вейдър? Скоро ще го хване и маймунска шарка,всяка жаба да си знае гьола..

Браво .Маймун си е маймун.А шарката след месец.Така е като ги създават редното е и да ги пробват.

Това е негово второ заразяване на коронавируса 7 месеца след първото преболедуване. Два бустера - две заразявания. След третия бустер паш ще боледува и т.н. Само ИДИОТИТЕ не осъзнават, че това не е ваксина!

Реклама за ваксините: Ваксинирайте се, че да хванете няколко пъти ковида! ;) Същото с Байдън, колко пъти вече го хванал?

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

И той като Байдън лекуван с положителен тест и без вирус. Изолирал се да не зарази(с какво, като няма вирус) околонте???? Безсимптомно болен, ваксиниран, лекуван с противовирусен препарат. Ходи ги разбери.

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

Първо да се занимае Гешев с тях! Десетки лекари поне ще свидетелстват за извършени нарушения..

Дано му се размине прегръдката с Босилека ? Той е черен и издръжлив !

Онзи "осъзнатият" джендър, дето се показваше с офицерска шапка и пола ли? Срам за американската армия са тези клоуни.

и два рака под камъните в бъбреците да го хванат

предлагам и СПИН да го хване

е този се оля

Нещо е объркал коносовите орехи.

Колкото повече се боцкат, толкова повече ще се заразяват.

Няма ли поне един такъв търтей да умре от ковид, че да повярвам в него (ковида)??? Всички такива го "карат леко", "разболяват" се по 3-4-5 пъти....

Няма Страшно , той е Негър ! Той ще падне , друг ще го замести !

Да си удари още един бустер и ще стане форевър янг и постоянно положителен.

Damn you, Putin !

Защото занимавате обществото,с тоя тъпунгер.Липсвс бай Дън.

Честито!

ㅤ

Ох, горкият. Дали ще оздравее завалийката?..

Не мое а бъде. Нали надупчен с фазер

3 пъти за щастие.

На тоя по ще му мяза маймунска шарка

И аз изкарах 2 пъти вируса. През 2020 и тази година още веднъж. Голяма новина, голямо чудо. А познавам хора, които вече 3 и дори 4 пъти изкараха вируса

Възможно ли е наистина след ваксиниране с тези спорни ваксини, човек да остава без имунна система?! Доста са вече примерите за хора, които постоянно се заразяват ( дори с други болести) след ваксиниране.