Коментари - Министър Коритарова: Състоянието на пътищата е критично навсякъде, няма ремонти от 3 г. | Днес.dir.bg

Министър Коритарова: Състоянието на пътищата е критично навсякъде, няма ремонти от 3 г.

На среща с ръководството на АПИ регионалният министър е възложила да бъде направен анализ

Обратно в новината

Коментари - Министър Коритарова: Състоянието на пътищата е критично навсякъде, няма ремонти от 3 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Е и, какво като няма пътища, нали чувалите с парите от Хемус са си окей.

Ами пътя Сливница-Брезник не е ремонтиран 40, да ЧЕТИРИДЕСЕТ, години. Колко пъти даваха репортажи с празните обещания на АПИ! И какво има договор, разораха пътя и га зарязаха, с ями!!! Къде е кмета, АПИ за контрол и санкции? В общия кщп с безхаберница....

Какъв е отговорът на онези, които управляваха прези тези три години? Може би "ние не сме виновни, гласувайте пак за нас".

А бе оставете ги пътищата бе,гледайте да има пари за оръжия за Украйна.

Кви ремонти на пътища, то слънцето спря да свети, откакто Бойко ни остави :'( Бойко убичъм та, върни са, няма да ти намирам кусур вече, че за 20+ години в политиката един смешен английски не се трогна да научиш...

Той за 67г една книга прочете , а ти за някакви си 20г искаш език да научи !

По магистрала Хемус имало участъци, които още нямали строително разрешение! За три години не са могли да издадат строително разрешение???

"По думите ѝ, пътищата у нас не са ремонтирани през последните 3 години. В този период няма действащи договори за текущо поддържане на пътищата. " Продължавайте да гласувате за Киро канадеца, ококорения пендел, лукавия евреин и лицемер №1 на републиката - Ицхак Прокопиев Маджов.

Ами пътя Сливница-Брезник не е ремонтиран 40, да ЧЕТИРИДЕСЕТ, години. Колко пъти даваха репортажи с празните обещания на АПИ! И какво има договор, разораха пътя и га зарязаха, с ями!!! Къде е кмета, АПИ за контрол и санкции? В общия кщп с безхаберница....

били много качествено направени, щом са в това състояние след три години. Прехвалените пътища на Борисов бяха калпави по начало. Пример: централното кръстовище на Студентски град в София.

Не иде реч само за пътищата на Борисов, а и за тези от Бай Тошово време!

Интерсно,защо се възлага на крадеца да направи анализ на липсващото?Тинти-ри, минти-ри!

Още колко години ще минат да се разбере , че транзитно преминаващи те реално рушат пътища ! Транзитно преминаващи на ЖП и да се приключва ! Поне веднъж направете нещо за този който ви избира !

А те щото транзитно минаващите в другите държави на самолет ги качват за това им хубави пътищата а? Нищо общо с крадене, лошо полагане, никъв контрол... И у тас транзит са главни артерии. Я върви в малките градчета и села и покрай тях е ка все едно войната е гука не в Украйна... И ние се пишем "европейска" страна!? Смях и позор.

Важното е, че ПП увеличи плодовитостта! Лена роди!

На умнокрасивите толкова им е моженето. Те са добри само да обясняват, как работата не може да стане! Ние обаче вечно трябва да им благодарим, че дишаме въздуха заедно с тях.

Министър Коритарова е неграмотна не рачоти винтерес на народа а неини си Това че пътищата не са добере е ясно на всеки но защо не дава зелена светлина за ВАЖНИ сторежи На тътища а прави невъзмогно началото на стоежи и ремонти . С много разрешения от много инстанции Държавата има фирма за стоежи на магистрали и пътища Да работи без почивка навсякъде в страната. Вмсто страната да копува непотребна военна техника на оправи пътищата и НОВА АЕЦ .

Я, да не се правим че не знаем. Няма пари и това е. Борисов доеше ЕС и имаше пари и за пътищата, сега от 3 години няма и няма да има защото няма правителства, то не бе избори, не бе чудо. Не е тайна, че в Б-я няма пари, каквото съберат, пенсии, образование, армия, полиция и здраве, за дряуго пари няма.

"Борисов доеше ЕС" ??? Абе колко още трябва да ви е.. тоя с 200 за да разберете ,че никога няма да се оправите с тоя начин на мислене и избиране на такива мутри които да ви управляват.

Не знам за какво говориш, аз гледам по пътищата скъпи и нови коли, в София през пресечка се строи нова сграда, моловете пълни.....това с в БГ няма пари го разправяй на некой друг. Имам чувството, че българинът си живее доста комфортно

София не е България.. А в България пари НЯМА

Откакто Радев Радев Радев управлява

Как може за 3 години да стане такава дупка на хубав път? Може, ако пътищата са строени от специалисти на Боко Толупа. Каквото Боко е направил и 100 години не мож го оправи.

Състоянието е критично навсякъде, но започнахте от там, където Киро Шарлатана чрез подстрекателство и в съучастие с гавазин на НСО убиха невинен човек, за да не може да се проведе следствен експеримент.

в чувалите итидоха при градинаря на Чашков. Какво се чудите, че три години ПеПерасти+ДеБили не направили нищо?

По рано Бойко ремонтираше, после канадците изнасяха парите в Канада

В предизборната кампания е така, ето защо за 30 години липсата на ремонти ги представят като за 3 !!! А малкото ремонтирани пътища пак ще са за ремонт, ди следващите избори… Единствено пожарникаря маркуч Паша или Гонзо, могат да оправят нещата в кочината Булгаристан, на този уникално Прост Народ !!!

Щото преди се ремонтираха 1 милион на километър вие нормални ли сте

Тази пълна женица защо говори глупости. Като цяло пътищата са съвсем сносни за балкански коптор. Тъпи диванни говеда, които не излизат от кръчмата мрънкат безидейно.

Глупости говориш ти, дето и за говедо не ставаш!

Идвах си преди месец, магистрала Тракия е най-калпавата в цяла Европа.

По-важното е да се изчагъркат политиците един-друг, а пътищата са за овцете

Абе критично било състоянието. Ако съдим по скоростта, с която се кара пътищата ни са като пистата на Ф1 в Монако.

По време на бленуваният капитализъм БЯХА ПОСТРОЕНИ : Три нови моста над Дунав, тунел под Стара планина, завършени бяха автомагистралите Хемус и Струма, завода за електромобили, стигаме Албания по стандарт за тези „златни“ години !!!

По време на развития социализъм за 45 г. не беше построена нито една магистрала докрай.

Нещастник, магистралите в България започнаха да се строят от 1974 г., което прави 15 , а не 45 години, кретен евроатлантически !!!

Също така бяха построени панелни гета, замърсяващи безсмислени заводи на загуба, бетонни бункери за поклонение на мумии.

А при мечтания цоциализъм построиха някакви пътища, но нямаше какво да се кара.

Искаме да се постави РЕБРОМ въпроса: на Тракия и Хемус да има по две вело алеи, и тротоари за разходка на кучета !!! А държавата кой ще я ремонтира? А Бай Ганьовщината кой ще я ампутира ??? А да, забравих – Всевишния !!!

тлъстата лелка иска пак да заработи системата на Тиквун- ремонт на ремонта .

Що бе тулупа толкова ли му карат пътищата .... другото в чували и кюлчета ...

А то щото допреди три години, имахме най- прекрасните пътища в света въобще. Боеко построи цели петстин милиона километра магистрали, нали? Цели 15 години строи пътища, които само за три години се разпаднали.

Според мен, Радев забърка тази каша със злобата и разделението! Колко лесно се манипулират хората е видно с едно вдигане на юмрук. Довеждането на айдуци, като шарлатаните и разграбването на България!

Искаме тракия и хемус с по две вело алеи , и тротоари за разходка с кучета

Парите от пътищата отидоха в Украйна.

Ще ревете за Бойко. Пеперастите не обичат колите, те са по тротинетките и ги карат само в София. Магистралите са за простолюдието. Е, и за Киро. Не видяхте ли колко бързо асфалтираха пътя, по който мина с НСО?

И македонският космонавт, не излетя,на всичко отгоре...

Важното е да има КЕШ!

Капитализъм - парите никога не стигат, хамрикански самолети, танкове, кораби, за бизнеса, за туризма и те не остават, хахаха, трябват или нови данъци, или да се вдигнат винетките или акциза върху горивото да стане два лева на литър, тоест за всеки литър плащате два лева на държавата, 50 стотинки на нефтената компания, и още един лев ДДС, такси отговорност към обществото, такса за зелените политики, такса против градските задръствания, глоби, глоби, глоби И пак не стигат, хахаха, капитализъм, парите никога не стигат основен закон, хахаха

В капитализма е така. Но в демокрацията трябва управляващите, държавната администрация, правораздаването, да изпълняват желанията, мечтите, нуждите, спокойствието, мира, здравето... на хората, на семействата, не на капитала, не на други държави. Та Вие сам давате отговора - ние сме капитализъм, но не сме демокрация. И не настройвам хората против бизнеса и бизнесмените - не, аз имам малък бизнес. Защото капитала не е бизнеса, както ни се натрапва, капитализма не е моя малък бизнес, който почти няма капитал... - Капитализма - това е интереса на големия капитал - това са големите корпорации, тайни и не толкова. На нас просто ни трябва да ни управлява добра демократична общност, с ясни демократични ценности и визия, която е готова да гони интереса на хората, да стои твърдо против желанието на корпорациите да ни превземат. И ние хората да стоим твърдо в защитата и подкрепа на тези управляващи, защото не се заблуждавайте - корпорациите ще се впуснат вкупом да ги унищожат.

Хубаво говориш, ама лошо пишеш... Имаш много граматични и стилови грешки, явно, в училището не си се старал, най-вече по български език и литература. Иначе, добро мнение даваш...

Положението наистина е трагично и не само с пътищата, но като гледам прогнозите, не ми изглежда виновните да бъдат ваказани на изборите, та явно хората са си доволни от Кики&Коки

Бла Бла Бла... А държавата кой ще я ремонтира? А Бай Ганьовщината кой ще я импутира...

Ампутира, исках да кажа.

Три нови моста над Дунав, тунел под Стара планина, завършени автомагистрали Хемус и Струма, завод за електромобили, стигаме Гърция по стандарт за 4 години...

Единия ококорен пипираст заедно с другите дебилисти откраднаха 9 милярда лева заделени за ремонт на тия пътища? И после открадна 5 пъти по толкова.

От три години държата е леш. Нула построено, политически хаос, 7% усвоени европейски фондове, срив на чуждестранните инвестиции. Ех промяна, ех замяна...

Интересното е че все още ги наричат пътища искат да се плаща за тях

Няма ремонти не от 3 години, а от 33. Добре, че при бай Тошо бяха построени и пътищата, и водопроводите, и далекопроводи, АЕЦ и какво ли не. Защо не се коментират сроковете на ремонт при Централна ЖП гара и на Дунав мост.

А състоянието на нашите политици какво е ? И няма никаква надежда за ремонт! БКП и ДС са навсякъде .

Лъжеш като Манго, Коритарова! Много от пътищата в страната не с ремонтирани от 35 - 40 години. Ела в северозападна България и тогава ще видиш, прав ли съм, а и ще те питам, защо лъжеш?

Солун и Белград през последният месец. Пътища отлични, магистрали отлични. До Солун и Белград се стига съответно за 2 и 4 часа, нещо което е невъзможно да направиш до Бургас и Варна например. Няма дупки, няма нон стоп кърпене и ремонти на ремонта. Солун и Белгад са изключително чисти и подредени градове с много добре поддържана инфраструктура. В София ще си счупиш колата без проблем заради дупки и тн. Истината е, че в България всичко се краде на 99,99%. И това са винаги едни и същи хора, кто започнеш с бойко мухобойко, доганчовци, кирчовци и т.н.

Ама критично след като се краде от пътища и техните строежи и ремонти, отделно тираджиите с претоварени тирове карат навсякъде и разбира се данъка за джипките които са най тежките коли може да се вдигне двойно. Но държавата си бара макарите 30г

Тирове не по малко се движат в Гърция и Сърбия но магистралите им (учудввсщо) не се деформират както в прехвалените тук мухобоймовски такива. Що ли?!

И в Гърция и Сърбия няма толкова тирове тука се движат и по села и паланки и са на върволица! 80% транзити и държавата нищо не печели само разбити пътища и катастрофи. За качеството на асфалта си прав но голяма част се движат претоварени и няма кантари на дай да ги следят и глобяват като в Западна Европа.

Говорих с един асфалтаджия. Оня казва: Асфалта трябва да е 7 см пласта. Ако "спестиш" 1 см. само - на всеки 7 км, един е в твоя джоб. Когато кърпиха асфалта на един от булевардите - стария пласт беше не повече от 2-3 см. Смятай какво крадене е паднало. И не ме учудва. Нали трябва да има за чекмеджето, все пак...

да си чувал нещо за износване на асфалта? К&К един метър път не направиха за три години.

Ще ревете за Бойко. Пепер@стите не обичат колите, те са по тротинетките и ги карат само в София. Магистралите са за простолюдието. Е, и за Киро. Не видяхте ли колко бързо асфалтираха пътя, по който мина с НСО.

Боко Българоубиец ли? Че той е същия.

"а лихвите по тях са още почти толкова, уточни Коритарова." Надуват ни главите, как в България лихвите били най-ниски, а тая ми разправя, че били почти двойни!!! И чрез банките крадат, тяхната ма..мица

Коментари - Министър Коритарова: Състоянието на пътищата е критично навсякъде, няма ремонти от 3 г. | Днес.dir.bg

Министър Коритарова: Състоянието на пътищата е критично навсякъде, няма ремонти от 3 г.

На среща с ръководството на АПИ регионалният министър е възложила да бъде направен анализ

Обратно в новината

Коментари - Министър Коритарова: Състоянието на пътищата е критично навсякъде, няма ремонти от 3 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Е и, какво като няма пътища, нали чувалите с парите от Хемус са си окей.

Ами пътя Сливница-Брезник не е ремонтиран 40, да ЧЕТИРИДЕСЕТ, години. Колко пъти даваха репортажи с празните обещания на АПИ! И какво има договор, разораха пътя и га зарязаха, с ями!!! Къде е кмета, АПИ за контрол и санкции? В общия кщп с безхаберница....

Какъв е отговорът на онези, които управляваха прези тези три години? Може би "ние не сме виновни, гласувайте пак за нас".

А бе оставете ги пътищата бе,гледайте да има пари за оръжия за Украйна.

Кви ремонти на пътища, то слънцето спря да свети, откакто Бойко ни остави :'( Бойко убичъм та, върни са, няма да ти намирам кусур вече, че за 20+ години в политиката един смешен английски не се трогна да научиш...

Той за 67г една книга прочете , а ти за някакви си 20г искаш език да научи !

По магистрала Хемус имало участъци, които още нямали строително разрешение! За три години не са могли да издадат строително разрешение???

"По думите ѝ, пътищата у нас не са ремонтирани през последните 3 години. В този период няма действащи договори за текущо поддържане на пътищата. " Продължавайте да гласувате за Киро канадеца, ококорения пендел, лукавия евреин и лицемер №1 на републиката - Ицхак Прокопиев Маджов.

Ами пътя Сливница-Брезник не е ремонтиран 40, да ЧЕТИРИДЕСЕТ, години. Колко пъти даваха репортажи с празните обещания на АПИ! И какво има договор, разораха пътя и га зарязаха, с ями!!! Къде е кмета, АПИ за контрол и санкции? В общия кщп с безхаберница....

били много качествено направени, щом са в това състояние след три години. Прехвалените пътища на Борисов бяха калпави по начало. Пример: централното кръстовище на Студентски град в София.

Не иде реч само за пътищата на Борисов, а и за тези от Бай Тошово време!

Интерсно,защо се възлага на крадеца да направи анализ на липсващото?Тинти-ри, минти-ри!

Още колко години ще минат да се разбере , че транзитно преминаващи те реално рушат пътища ! Транзитно преминаващи на ЖП и да се приключва ! Поне веднъж направете нещо за този който ви избира !

А те щото транзитно минаващите в другите държави на самолет ги качват за това им хубави пътищата а? Нищо общо с крадене, лошо полагане, никъв контрол... И у тас транзит са главни артерии. Я върви в малките градчета и села и покрай тях е ка все едно войната е гука не в Украйна... И ние се пишем "европейска" страна!? Смях и позор.

Важното е, че ПП увеличи плодовитостта! Лена роди!

На умнокрасивите толкова им е моженето. Те са добри само да обясняват, как работата не може да стане! Ние обаче вечно трябва да им благодарим, че дишаме въздуха заедно с тях.

Министър Коритарова е неграмотна не рачоти винтерес на народа а неини си Това че пътищата не са добере е ясно на всеки но защо не дава зелена светлина за ВАЖНИ сторежи На тътища а прави невъзмогно началото на стоежи и ремонти . С много разрешения от много инстанции Държавата има фирма за стоежи на магистрали и пътища Да работи без почивка навсякъде в страната. Вмсто страната да копува непотребна военна техника на оправи пътищата и НОВА АЕЦ .

Я, да не се правим че не знаем. Няма пари и това е. Борисов доеше ЕС и имаше пари и за пътищата, сега от 3 години няма и няма да има защото няма правителства, то не бе избори, не бе чудо. Не е тайна, че в Б-я няма пари, каквото съберат, пенсии, образование, армия, полиция и здраве, за дряуго пари няма.

"Борисов доеше ЕС" ??? Абе колко още трябва да ви е.. тоя с 200 за да разберете ,че никога няма да се оправите с тоя начин на мислене и избиране на такива мутри които да ви управляват.

Не знам за какво говориш, аз гледам по пътищата скъпи и нови коли, в София през пресечка се строи нова сграда, моловете пълни.....това с в БГ няма пари го разправяй на некой друг. Имам чувството, че българинът си живее доста комфортно

София не е България.. А в България пари НЯМА

Откакто Радев Радев Радев управлява

Как може за 3 години да стане такава дупка на хубав път? Може, ако пътищата са строени от специалисти на Боко Толупа. Каквото Боко е направил и 100 години не мож го оправи.

Състоянието е критично навсякъде, но започнахте от там, където Киро Шарлатана чрез подстрекателство и в съучастие с гавазин на НСО убиха невинен човек, за да не може да се проведе следствен експеримент.

в чувалите итидоха при градинаря на Чашков. Какво се чудите, че три години ПеПерасти+ДеБили не направили нищо?

По рано Бойко ремонтираше, после канадците изнасяха парите в Канада

В предизборната кампания е така, ето защо за 30 години липсата на ремонти ги представят като за 3 !!! А малкото ремонтирани пътища пак ще са за ремонт, ди следващите избори… Единствено пожарникаря маркуч Паша или Гонзо, могат да оправят нещата в кочината Булгаристан, на този уникално Прост Народ !!!

Щото преди се ремонтираха 1 милион на километър вие нормални ли сте

Тази пълна женица защо говори глупости. Като цяло пътищата са съвсем сносни за балкански коптор. Тъпи диванни говеда, които не излизат от кръчмата мрънкат безидейно.

Глупости говориш ти, дето и за говедо не ставаш!

Идвах си преди месец, магистрала Тракия е най-калпавата в цяла Европа.

По-важното е да се изчагъркат политиците един-друг, а пътищата са за овцете

Абе критично било състоянието. Ако съдим по скоростта, с която се кара пътищата ни са като пистата на Ф1 в Монако.

По време на бленуваният капитализъм БЯХА ПОСТРОЕНИ : Три нови моста над Дунав, тунел под Стара планина, завършени бяха автомагистралите Хемус и Струма, завода за електромобили, стигаме Албания по стандарт за тези „златни“ години !!!

По време на развития социализъм за 45 г. не беше построена нито една магистрала докрай.

Нещастник, магистралите в България започнаха да се строят от 1974 г., което прави 15 , а не 45 години, кретен евроатлантически !!!

Също така бяха построени панелни гета, замърсяващи безсмислени заводи на загуба, бетонни бункери за поклонение на мумии.

А при мечтания цоциализъм построиха някакви пътища, но нямаше какво да се кара.

Искаме да се постави РЕБРОМ въпроса: на Тракия и Хемус да има по две вело алеи, и тротоари за разходка на кучета !!! А държавата кой ще я ремонтира? А Бай Ганьовщината кой ще я ампутира ??? А да, забравих – Всевишния !!!

тлъстата лелка иска пак да заработи системата на Тиквун- ремонт на ремонта .

Що бе тулупа толкова ли му карат пътищата .... другото в чували и кюлчета ...

А то щото допреди три години, имахме най- прекрасните пътища в света въобще. Боеко построи цели петстин милиона километра магистрали, нали? Цели 15 години строи пътища, които само за три години се разпаднали.

Според мен, Радев забърка тази каша със злобата и разделението! Колко лесно се манипулират хората е видно с едно вдигане на юмрук. Довеждането на айдуци, като шарлатаните и разграбването на България!

Искаме тракия и хемус с по две вело алеи , и тротоари за разходка с кучета

Парите от пътищата отидоха в Украйна.

Ще ревете за Бойко. Пеперастите не обичат колите, те са по тротинетките и ги карат само в София. Магистралите са за простолюдието. Е, и за Киро. Не видяхте ли колко бързо асфалтираха пътя, по който мина с НСО?

И македонският космонавт, не излетя,на всичко отгоре...

Важното е да има КЕШ!

Капитализъм - парите никога не стигат, хамрикански самолети, танкове, кораби, за бизнеса, за туризма и те не остават, хахаха, трябват или нови данъци, или да се вдигнат винетките или акциза върху горивото да стане два лева на литър, тоест за всеки литър плащате два лева на държавата, 50 стотинки на нефтената компания, и още един лев ДДС, такси отговорност към обществото, такса за зелените политики, такса против градските задръствания, глоби, глоби, глоби И пак не стигат, хахаха, капитализъм, парите никога не стигат основен закон, хахаха

В капитализма е така. Но в демокрацията трябва управляващите, държавната администрация, правораздаването, да изпълняват желанията, мечтите, нуждите, спокойствието, мира, здравето... на хората, на семействата, не на капитала, не на други държави. Та Вие сам давате отговора - ние сме капитализъм, но не сме демокрация. И не настройвам хората против бизнеса и бизнесмените - не, аз имам малък бизнес. Защото капитала не е бизнеса, както ни се натрапва, капитализма не е моя малък бизнес, който почти няма капитал... - Капитализма - това е интереса на големия капитал - това са големите корпорации, тайни и не толкова. На нас просто ни трябва да ни управлява добра демократична общност, с ясни демократични ценности и визия, която е готова да гони интереса на хората, да стои твърдо против желанието на корпорациите да ни превземат. И ние хората да стоим твърдо в защитата и подкрепа на тези управляващи, защото не се заблуждавайте - корпорациите ще се впуснат вкупом да ги унищожат.

Хубаво говориш, ама лошо пишеш... Имаш много граматични и стилови грешки, явно, в училището не си се старал, най-вече по български език и литература. Иначе, добро мнение даваш...

Положението наистина е трагично и не само с пътищата, но като гледам прогнозите, не ми изглежда виновните да бъдат ваказани на изборите, та явно хората са си доволни от Кики&Коки

Бла Бла Бла... А държавата кой ще я ремонтира? А Бай Ганьовщината кой ще я импутира...

Ампутира, исках да кажа.

Три нови моста над Дунав, тунел под Стара планина, завършени автомагистрали Хемус и Струма, завод за електромобили, стигаме Гърция по стандарт за 4 години...

Единия ококорен пипираст заедно с другите дебилисти откраднаха 9 милярда лева заделени за ремонт на тия пътища? И после открадна 5 пъти по толкова.

От три години държата е леш. Нула построено, политически хаос, 7% усвоени европейски фондове, срив на чуждестранните инвестиции. Ех промяна, ех замяна...

Интересното е че все още ги наричат пътища искат да се плаща за тях

Няма ремонти не от 3 години, а от 33. Добре, че при бай Тошо бяха построени и пътищата, и водопроводите, и далекопроводи, АЕЦ и какво ли не. Защо не се коментират сроковете на ремонт при Централна ЖП гара и на Дунав мост.

А състоянието на нашите политици какво е ? И няма никаква надежда за ремонт! БКП и ДС са навсякъде .

Лъжеш като Манго, Коритарова! Много от пътищата в страната не с ремонтирани от 35 - 40 години. Ела в северозападна България и тогава ще видиш, прав ли съм, а и ще те питам, защо лъжеш?

Солун и Белград през последният месец. Пътища отлични, магистрали отлични. До Солун и Белград се стига съответно за 2 и 4 часа, нещо което е невъзможно да направиш до Бургас и Варна например. Няма дупки, няма нон стоп кърпене и ремонти на ремонта. Солун и Белгад са изключително чисти и подредени градове с много добре поддържана инфраструктура. В София ще си счупиш колата без проблем заради дупки и тн. Истината е, че в България всичко се краде на 99,99%. И това са винаги едни и същи хора, кто започнеш с бойко мухобойко, доганчовци, кирчовци и т.н.

Ама критично след като се краде от пътища и техните строежи и ремонти, отделно тираджиите с претоварени тирове карат навсякъде и разбира се данъка за джипките които са най тежките коли може да се вдигне двойно. Но държавата си бара макарите 30г

Тирове не по малко се движат в Гърция и Сърбия но магистралите им (учудввсщо) не се деформират както в прехвалените тук мухобоймовски такива. Що ли?!

И в Гърция и Сърбия няма толкова тирове тука се движат и по села и паланки и са на върволица! 80% транзити и държавата нищо не печели само разбити пътища и катастрофи. За качеството на асфалта си прав но голяма част се движат претоварени и няма кантари на дай да ги следят и глобяват като в Западна Европа.

Говорих с един асфалтаджия. Оня казва: Асфалта трябва да е 7 см пласта. Ако "спестиш" 1 см. само - на всеки 7 км, един е в твоя джоб. Когато кърпиха асфалта на един от булевардите - стария пласт беше не повече от 2-3 см. Смятай какво крадене е паднало. И не ме учудва. Нали трябва да има за чекмеджето, все пак...

да си чувал нещо за износване на асфалта? К&К един метър път не направиха за три години.

Ще ревете за Бойко. Пепер@стите не обичат колите, те са по тротинетките и ги карат само в София. Магистралите са за простолюдието. Е, и за Киро. Не видяхте ли колко бързо асфалтираха пътя, по който мина с НСО.

Боко Българоубиец ли? Че той е същия.

"а лихвите по тях са още почти толкова, уточни Коритарова." Надуват ни главите, как в България лихвите били най-ниски, а тая ми разправя, че били почти двойни!!! И чрез банките крадат, тяхната ма..мица