Министър-председателката на Финландия очаква подкрепа от парламента за ограда по границата с Русия

Предложението ида от граничната служба на северната държава, целта - да се осуети навлизане на нелегални имигранти

Обратно в новината

Коментари - Министър-председателката на Финландия очаква подкрепа от парламента за ограда по границата с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕТО ЕДНА-ФИНЛАНДСКА ИСТОРИЯ: МЪЖ,КОЙТО Е-ЖЕНА,СИ ХАРЕСАЛ-ЖЕНА,КОЯТО Е-МЪЖ!!! ВЗЕЛИ СЕ! ТИЯ СА ИСТИНСКИ-ПСИХОПАТИ! ДА Я НСПРАВЯТ(ОГРАДАТА)-НЕПРЕСКАЧАЕМА!!!

Изключително добра -НОВИНА..ДАНО СЕ ОСЪЩЕСТВИ! Така-ПСИХОПАТИТЕ-ДЖЕНДАРИСТИ,ЩЕ СЕ-САМОИЗОЛИРАТ!!! ФИНЛАНДИЯ Е …ПОДОБИЕ НА:ДЪРЖАВА,В КОЯТО-30-ПРОЦЕНТА ОТ:БАЩА-СИН,ДЪЩЕРЯ,БРАТ-СЕСТРА,ПРАВЯТ СЕКС-ПОМЕЖДУ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАИСТИНА ДОБРА НОВИНА,НАМА ДА -РАЗВРАЩАВАТ-НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕЦИ!!!

Трябва бетонна ограда по цялата руска граница и ако някой руснак рече да бяга от резервата да се стреля на месо.. Но преди това да изгоним всички с руски паспорти.. На който му са драги руските орки и той да заминава в руската кочина.

До преди около месец твърдяха как били напълно подготвени за евентуални военни действия по границата си ако се стигне до това, пък сега тепърва дай финансиране за ограда и допълнителни съоръжения по границата!? И то по повод не риск от руско нападение, а нелегални мигранти!?!? хахахахха "По предварителни разчети построяването на съоръжението ще отнеме до ЧЕТИРИ ГОДИНИ и ще струва неколкостотин милиона евро, посочи финландската осведомителна агенция СТТ" Еха! Четири години за ограда против мигранти. хахахаххахаха Чудно от къде имаха самочувствието да се репчат на Русия по повод присъединяването си към НАТО и че могат да защитават границата? След като в момента границата им не е защитена дори и от нелегални мигранти.

Фашистите строят огради.

От Dan Ganchovski А, питате ме значи, кога са загивали българи срещу руската паплач. Добре, ще ви кажа! Ще отидете във Видин, ще обиколите всички села в окръга, след това в Монтана, ще направите същото, след това във Враца - същото... И така - до Плевен и част от Ловешки окръг... В центъра на всяко село от посочените места, има войнишки паметник. Някои от тези паметници са със скулптури на войник в цял ръст... Ще прочетете какво пише на паметниците и ще запомните, ЧЕ ТОВА СА ПАДНАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ОСНОВНО СРЕЩУ РУСКАТА ИЗМЕТ! Това са воините, за които е създаден марша "Бдинци, лъвове, титани". Това са 35 Врачански пехотен полк и 36 Козлодуйски. Част от плевенската и ловешката дивизии... Ако това не е достатъчно ще отидете в Добруджа и ще разпитате за селата Врачанци и Козлодуйци и защо са наречени така... Но преди това, аз ще ви кажа! Защото са спасили Добрич от пълно унищожение от руските ви "братушки", които са имали заповед да го подпалят и унищожат. Но въпреки двайсеткратно, почти, надвишаващия ги противник, никой не е отстъпил една педя, и три четвърти от 36 Козлодуйски полк загива... Ето затова са тези паметници във всяко село на северозападна България... Историята беше крита старателно от комунистическите предатели, руски маши, заради извечният ни враг, РУСИЯ! От нея са всички злини, особено през 45 годишното руско робство! И не ме питайте повече, коя е руската смрад, срещу която сме воювали!

Нямат си Работа занимават се с Тъпизми ! Финландците винаги са били Мазохисти !

Неслучайно са в челните места по самоубийства, въпреки високия стандарт.

ограда ,ограда ,ама факт е -опашки от коли от финландци на границата в руският град Виргборг отивот да си купят гориво, лекарства и ханителни продкти от Русия.Защо така бе ? Същото проват балтийските граждани -на границата с Беларус.

Викнете хората на бат бойча да ви построят една ограда!

Сега се очакват ответни мерки. Путин ще построи още по-висока ограда, за да попречи на нелегални емигранти да отиват във Финландия.

Значи Орбан като строи огради - лош, зъл, нетолерантен, не е според "ценностите", а тук може...

Еврогейците се надпреварват,кой ще измисли по-голяма глупост.И чака другите да му ръкопляскат.

Разправят там богато се живеело.

Те и за ФАЩ така разправят, ама гледам, не си заминал.

3евзек

Ало, Хм, троле руски, Първо - сума народ вече отидоха там и второ - постоянно се оплаквате, че тук всичко било по "козяшки" и "еврогейски" модел. Т.е. на който му харесва това, му е добре и в България. А ти си трол.

Няколкостотин милиона за ограда на територия, където 6 месеца е кучи студ. Рядко населена и без голямо струпване на мигранти. Да не говорим за протестите на еколози и еленовъди . Да бе... Идеята е оставена за април. Всички знаят, че дотогава я войната, я Европа ще са свършили

Ленинградската блокада по вина на Финландия...

Що бе тъпак, на нас санкции ли ни наложиха? Аман от пеперудки идиоти.

русороби , давам ви жокер....... тая ограда е за да спре финландците да бягат към пРоссия . Всички финландци искат да станат руска република в състава на РФ , но управляващите са американски проксита и не им разрешават

Интересно как ехидно наричаш хората русороби, когато си платено соросоидно нищожество.

3евзек

Интересно как наричаш хората платено соросоидно нищожество, когато си безправен русороб.

Никой не иска руслямските изроди.

То и тъпанари по коментарите не искаме.

Значи спри да пишеш.

Хубаво заглавие, веднага правиш асоциация с руснаците. Само че нелегалните мигранти там са същите араби като и по нашата граница.

Шило

Валери Симеонов харесва това.

Министър-председателката не успя да вкара Финландия в НАТО, та реши поне ограда да построи, че да отчете някаква дейност по защитата на страната.

Скъсали се руснаците да бягат във Финландия... :D :D :D По-скоро на руснаците им трябва ограда с Финландия, че ако и тия почнат да правят глупости както останалите ЕС-ейци и ракетите тръгнат към Хeлзинки, не знам кой на къде ще бяга... :D

Финландия е руска земя, все едно аз да си сложа ограда между кухнята и всекидневната.

Ти по-скоро усмирителна риза трябва да си сложиш.

Всичко е руска земя и Финландия и Украйна и България. Глупави русофили

Ние имаме опит, можем да им изпратим фирми, които да изградят такава ограда! На нас ни построиха, 100 процента е ефективна - пиле не може да прехвръкне, камо ли руснак. Така де - нито един руснак не е преминал нашата ограда с Турция, доказано е. Е, не знаем само дали ще можете да си я позволите, нооо качеството струва пари... ;)

Се затваря за орките.

И тази "цивилизация' е криво разбрана май

Нека всеки посади бор в задния двор на швабовата храненичка марин, поне за залесяване става при всички глупости, на които е способна тази весела дама:)

Още една джендърка...

Тази ограда няма да спре ракети и артилерия.

че няма нормален човек, който да иска да има нещо общо с руските орки. Простите руснаци плашат нормалния свят с ракети, защото нормалният свят им казва, че не ги харесват

Шило

Дай дефиниция на "нормален"!

Нормален е всеки Неруснак.

Орките да си стоят в кочината

То и ти си там

Ти гледай нашата кочинка. Имам приятели, които ходиха в Русия и като се върнаха ,единия каза , че все едно е дошъл от космоса на село.

Бързо взимай и приятелите и отивай те на хубаво, ама гледам никой не ходи

Преди имаше ограда -лошо било! Сега пак ограда.Значи ограда си требе

То преди Финландия си беше част от Руската империя.

Ние можем да им я построим. Все пак няма лош опит. Знаем как не трябва да се прави...

Обаче можем да я краднем.Боко да оди у Финландия!

Е как така, това е не демократично спрямо мигрантите. Веднага санкции за Финландия от ЕС.