Само ГЕРБ и АБВ с пълна подкрепа за Екатерина Захариева

Народното събрание гласува оставката на Христо Иванов и одобри кандидатурата на Екатерина Захариева за министър на правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - Само ГЕРБ и АБВ с пълна подкрепа за Екатерина Захариева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като на всички е известно от КОЙ олигархичен кръг е ,защо изобщо я предлагат!Не може съдебна реформа да се прави от олигархичен кръг ,това подкопава доверието от самото начало!Не знам дали Борисов си дава сметка,след като на всички е известно кой е този кръг, или само държи да няма проблеми,а реформа много важно,,а и протести няма,въпреки ниския правен капацитет на министърката!Това е показателно,КОЙ организира платените протести!

са ракови образувания, а Захариева е трагикомично назначение на мафията около Плевнелиев.

Първанов все по-вече "навлиза" в хотелиерството. Да му е честит втория хотел на "чедото" :)

ти ли бе Жоре ? Навеждането е остатък от 500-те години, нали знаеш. Но както е във вица - не мърдай да не им правиш кеф...

за да няма реформи в никакъв случай.

Що не докараха направо Роската Плевнелиев за правосъден мнимистър, той е още "по-компетентен" от секретарката си Захариева.

Бившата секретарка на Комисия за бежанците е подсъдима, защото по некадърност или незнание или нарочно причинила вреда за 200 хил лв на държавата. Тази тук не внесла 20 лв и не обжалвла едно дело за Корал и причинила милиони загуби за държавата. Но първата кифла я съдят, а тази я правят министър на правосъдието?! - същото това правосъдие, което дори не я е преследвло за щетите. Ами ясно е защо тя е избрана и как ще действа бълг " правосъдие"

буда и гоце в единен строи.липсва само агент павел.

тази май е седини гарди по- добре от колкото другата - пиарката на мвр-то дето е сега ха- ха - ха. голем смех в залата, от тези уж разбиращи хора на управляващите!?

Изгониха Кадиев от пленарна зала! Всички, работили със Захариева, гласуват против нея, отсече депутатът, но нападна и министър Танева "Нито един от хората, които са работили с Екатерина Захариева, не подкрепя кандидатурата ѝ за правосъден министър, обяви той, като преди това уточни, че е направил допитване сред хора, които са работили с нея, тъй като не я познавал лично. Тъй като времето за изказването му беше малко, той само заяви, че те я определят като неподготвена и толерираща посредствеността. След настояването на депутата от БСП Таско Ерменков Кадиев да получи още време, за да довърши изказването си, защото това ще определи и неговото гласуване, Кадиев довърши. Той прочете характеристики на бившите ѝ колеги за нея, които гласят, че тя е с недоказана и слаба юридическа биография, няма никакви лични заслуги, недиалогична и таталитарна е и не търпи чуждо мнение. Кадиев призова Захариева изобщо да не "се качва на този влак", имайки предвид да поеме поста и веднага да се откаже от намеренията си да става министър

Няма как на 28 години да станеш доректор на дирекция в министерство, ако няма кой да те нзаначи. Как ще е подготвена и как ще е компетентна?

ГРОБ и АБВ са наследници на БКП.Същите,които ни продадоха без пари на американските крадливи евреи.

Само истинските комунисти, истински наследници на др. Тодор Живков са гласували правилно! Ура другари и другарки! Нашето дело е свято, право дело!

беха истински комунисти немаше да в групата на американските империалисти.

Жалко, че не са избрали Катето Михайлова! Тя поне е толкова мъжествена!

..и доста по-умна от тебе!

Разбира се, цял самолет може да кара.

Йок, аркадаш. Не думай такЪви работи. Тя е много по-полезна в Анкара. Анадън му?

Правораздаването не ме интересува! Само цените на тока и пиячката!?

Мястото на тая е в затвора а не в министерството.

Грешка. Президентът не е ли в развод?

Премиерът не е ли вече в развод?

Време е Бойко Борисов да се задоми. Стига е назначавал жени в правителството и то какви експерти.

Завършила в Пловдив?Абе защо тези, които заемат висши позиции обикновено имат доста спорно образование???

Кой има спорно образование? Аз ли? Аз съм физкултурник и съм шеф на ГЕРБ, бях и министър на вътр.работи. Анцузите управляваме. И ние сме с образование...

Образование - право, квалификация - министър.

Когато имаш да решиш някакъв важен и сложен проблем и назначиш човек без опит да го решава, значи изобщо не искаш да решиш проблема.

Да ни е честита калинка коралова ! Не знам защо асоциирам това поредно " мъдро " назначение с ак на автоматична , дебели дряновици , рпг , мотики и вили , самоделни кухненски пособия .....

Тази г-жа може да бъде предложена и за ПАПА?!!! Ха ха ха

Само ОПГ"герб" са абвЪгЪзЪ на Е(кОтАрАна)...!!! :::)))

Тази , отдавна е" изпраскана."...и заема важни постове .....Браво!Оправна жена...

АБВ беше изкуствено създадена от Бойко Борисов за да разцепи БСП и успя.

Това разцепление е направено още през 2005 г от бившия президент Гео Първ, за да навреди на Серг Стан, който сам бе предложил за водещ на БСП-то.

Не знам, Бойко испробва ли я, но като Му я доведоха, се отзаде гледаше да Й застане, и, погледа Му се надупе беше? На снимките се виждаше ! Минджето от ЖК Факултето 1

Като министър на правосъдието да възложи на прокуратурата проверка за новото околовръстно шосе!Сега минах зад Илиянци и видях как го правят-фигури от утъпката пръст, върху нея трошляк от Балша и върху трошляка- асфалт.Гарантирана трайност- есен и зима.Напролет- ремонти!

На овчи народ Овца за министърка.

Комбината Буда - Гоц води територията към никаде. Съдебна реформа, нова кнституция - ЗАБРАВЕТЕ. Това е невъзможно.Абсурд.Те са до тук.

Е Абв,как няма да ги подкрепят Гербаджиите,та нали Агент Гоце-Георги Първанов,се продаде на Борисов за 80милиона лева,да разцепи БСП,и да направи негова партия АБВ,която да бъде във подкрепа на Герб,при гласуване на Кадри от типа на Герберските Калинки,със Купени Дипломи.Какво ще кажете,не е ли така???Бочко,си мисли че народа пасе трева:)

За нищо не ставаме. Младите да се спасяват. Краят му се вижда.

Грамотен народ ,но прост.Цитат

Ще се радвам тази жена да прочете какво е написано тук за нея.

МОЖЕ ЗА СЪДЕБЕН МИНИСТЪР ДА СЛОЖИ НЕ ЧОВЕК ОТ СИСТЕМАТА А НЯКАКВА СИ ПОСЛУШНА ЖЕНИЦА -ФАНЪКОВА 2-БИЛА САМО НА СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ.ТОЯ ГЛУПАК НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИМА ДО ПРОЛЕТТА.

АБВ и Първанов пак са се нагълтали...

Като фитка (мисирка, пуйка) с джибри.

и Ренета Инджова могат да се оправят и да сложат на място банкянския футболист. Е за това ...и той никога няма да предложи вече нито на Марга,нито би поканил Ренета...не им е в категорията.

" пречиш, защото светиш" - затова инджова е аут повече от 20 години

Дали ще е от кръга пеевски или от кръга прокопиев-все кръгове,все зависимост .Нашият мафиотски кръг с/у вашия.Бият се за тлъста мръвка,но в името на народа. Когато затваряш парата продължително в един котел -той избухва ,когато най не очакваш.Увеличението на цените на тока ще повлече и увеличение на всички цени..Дали тогава парата няма да излезе с взрив?

Ще може ли да направи реформи в съдебната власт тази послушна женичка ?

Наистина ли в тази държава са изчезнали всички съпротивителни сили, че е допуснато тя да се превърне в ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА? МАФИОТСКИ КЛАН е овластил всички структури и криейки се зад някакви КАКИ - МИНИСТЪРКИ дърпа конците и ни събаря по девет кожи! КАКВА СЪДЕБНА РЕФОРМА? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ ХОРА? ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ТАЗИ КАКА СТАВА МИНИСТЪРКА НА ПРАВОСЪДИЕТО? ОТВРАТИТЕЛНО Е ДА НАБЛЮДАВАШ СЛУЧВАЩОТО СЕ В ЕДНА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА В КОЯТО ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ОТ ТЕГЛЕНИ КРЕДИТИ СЕ СТОПЯВАТ КАТО СНЯГ ПО АВГУСТОВСКА ЖЕГА , КЪДЕТО БАНДИТИ ОГРАБВАТ НА БЕЗЦЕНИЦА АКТИВИ НА УМИШЛЕНО ФАЛИРАНАТА ОТ ТЯХ БАНКА КТБ , А НАРОДА ПЛАЩА МАСРАФА ИМ!! НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ МЪРША?!

Интересно ми е защо по нито една БНТ не се предаваха дебатите за новата министърка? Там, както обикновено, някаква седянка си разговаряше вяло и мудно. Защо я издържаме тази телевизия?

Захариева трябва да е горда - др. МИХаил Мъков така безпощадно я нареди до др. Сер ГЕЙ Станишев който сигурно още няма трудова книжка и до мекерето на Доган Казак с френцка диплома по право и нито един ден тр. стаж извън народното събрание, че няма накъде повеча

Нормално, Гоце Трипера се натяга на Тиквата, иначе си е абсолютен пътник към родното пернишко село.

УРРРРРРААААА.....!

Седя и се чудя.Човек с каквото и да се захване,трябва да го разбира.Шивач,хлебар,доктор,инженер,строител,всеки има професионални знания и умения.Само за министър няма изисквания.В бг правителството никой не си разбира от материята.Това са политически послушници изпълняващи волята на задкулисието-изключително нагли и алчни МАФИОТИ.ГАДНО МИ БЕШЕ ДА ГЛЕДАМ ГНУСНИТЕ уйдурми в т.н. НС ,което не е никакво НС.

А на парламентарния контрол останаха 10 човека, я има, я няма. Бързат да опарвят подаръците, след като "опарвиха" държавата.

Ама пък става за реклама на очила

какво ще правим с опорните точки, ако протестиращите продължат да протестират. Тая на протестна мрежа ли ще е, или на комундетата?

Пак с Атака ср занимаеате и гледате да им навррдите.Някой да ми отговори защо не се цитират така цинично и за БСП и ДПС по колко са присъствали на гласуванети или за тях може и добро защото са имитатори че не са от статуквото.

Първо, оправи малко този правопис, защото нищо не ти се разбира от правописни грешки и второ - какво "цинично" е цитирано за Атака.

Извинявай но пиша от мобилния и сега съм вКитай.Цитират че седем от ПП Атака са били против заедно с БСП и ДПС , а не казват че другите четерима от Атака са отсъствали.

ЧОВЕК НА МАФИЯТА ОГЛАВИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО! Невнесените от нея 20 лева държавна такса по делото "КОРАЛИ" доведе до неговото прекратяване. Спечели строителната мафия към която принадлежи както съпруга й, така и приятелят му Плевнелиев! АБСУРД Е ТАЗИ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО!

Ясно ,НО ТЕ ВСИЧКИ ОТ Бг-СЪД.СИСТЕМА ,....СА ХОРА ОТ,И НА ---МАФИЯТА!?

Защо губят времето на електората и "лошият материал" с тези игрички и нови калинки.Може да е интелигентна и образована- право в ПУ, оставаше от някой филиал в силистра или Враца с липса на един ден стаж катосъдия,прокурор,дори и адвокат и кукла на конци. Той и предният Иванов беше такъв но само от друг пол.Тези корави глави и гламави управляващи не разбраха че народа го интересува крайният резултат- присъди и затвори за министри,зам.министри,шефове на агенции,депутати и мафионизирани бизнесмени и банкери, а не напр. свиленградски митничари,които не са давали достатъчно лепта на управляващите и сега ги пуснаха да харчат спестеното.Били болни от вис.кръвно,диабет и др.стандартни болести - как не - по цели нощи на смяна или в баровете жулят отлежало уиски,ядки и по 3-4 силни кафета.

очаквайте и политици и купени медии да ви обясняват как реформите в правосъдието са един дълъг ...дълъг процес...който продължава в няколко мандата...някъде в следващото десетилетие ще се появят първите резултати....и забележете...вълшебните думи са ..."стабилност" и "надграждане".. Само дето и в момента има един диск ...и никой не казва къде е ,нито кой фигурира в него!!!!