Коментари - Министър Галин Цоков: 24 май е най-българският, най-обединяващият ни и най-светъл празник | Днес.dir.bg

Министър Галин Цоков: 24 май е най-българският, най-обединяващият ни и най-светъл празник

"Словото българско прави България безгранична с близо 400-те български неделни училища в 55 държави, разположени на шест континента"

Обратно в новината

Коментари - Министър Галин Цоков: 24 май е най-българският, най-обединяващият ни и най-светъл празник | Днес.dir.bg

Коментари

тоя трябва да каже нещо, но...то се видя колко е обединена и културната общност в българия...

Професора Цоков е неграмотен, днешния празник не е на словото, а на буквите, няма славянска писменост, защото няма славяни, тива е комунистическа измислица, нито руснаците са славяни, нито украйнците и поляците, нито чехите и словаците, нито ние и сърбете. Дивашка русия се е напъвала да бъде лидер на “славянски” и православни държави, а сега и световен господар.

24 май щеше да е най-българския празник ако българския народ наистина се беше просветил! Но понеже и до ден днешен българина си живее като езичник и мини царче, реално 24 Май не е чак толкова български, а е повече празник на просвещението и достъпа до знанието, което е в БОЖИЕТО СЛОВО! А не на Маркс, Енглед, Фройд и Дарвин небивалиците!!!

Не е вярно, Девети септември е най-българският, пардон, съветски празник

Честит празник на всички, които носят България в сърцето си! Ще цитирам чужд коментар: На входа на Университета “Стеленбош“ (Южна Африка) стои следният надпис: "Унищожаването на която и да е нация не изисква атомни бомби или използването на ракета с далечен обхват на действие. Трябва само снижаване качеството на образованието и разрешаване да се преписва и лъже на изпити. Пациентите умират от ръцете на такива лекари. Сградите се рушат от ръцете на такива инженери. Парите се губят от ръцете на такива икономисти и счетоводители. Справедливостта изчезва в ръцете на такива адвокати и съдии. Крахът на образованието -това е крах на нацията. Ако може поне учителите да разберат, колко е значим и важен техният труд. И си помислете, кой и защо вече 3 десетилетия полага толкова усилия да унищожи българското образование. Защо, ясно. Защо се правят толкова опити, вече съвсем неприкрити да се фалшифицира българската история. За да бъдем превърнати от народ в население на територия. Колко изключително важно днес е образованието за оцеляване на България и народа ни.

бабикян и компания соросоидна сган постоянно това повтаря като партийна линия : "за нас е важно образованието"

Принципно има истина в такива изказвания, но издигането им до нинво на култ е пагубно! Нации е имало много преди да има някакво установено общо образование! Така че то е само едининструмент в ръката на нациите за постигане на по-голяма ефективност, но също така може да бъде инструмент за разват и унищожение. Пример: Абсолютен факт, към днешна дата мрежата която произилиза от армията и се разпостранява от университетите, като мост за обмяна на опит и знание = ИНТЕРНЕТ, се ползва ОСНОВНО и в НАЙ-ГОЛЯМАТА си част за разпостранение на ПОРНОГРАФИЯ!!!! Това е абсолютен номер едно! След което следват ХАЗАРТ, филмчета и подобни. И някъде сигурно под 10% за образование и наука!!!! Та какъв точно е смисъла от масовото образование ако 80-90% то ще бъде ползвано за прозиводство и консумиране на т.нар. удоволствия и емоции??? Като ново дъно се достига с масовото ползване на социални мрежи! Където вече всеки може да е нинджа, мутра, порно звезда, рок звезда, фолк звезда, спортистче, футболистче, звезда на звездите и тн и тн и тн! Може да съвсем информирано и обосновано да заключим, че образованието като всеки друг инструмент без добрата основа на МОРАЛ, се извращава и се ползва без особенна полза за обществото. И много важно нещо в образованието и науката само по-себе си няма МОРАЛ! Т.е образования човек не става автоматично човек с висок морал! Реално се получава точно обратното. Човек с нисък морал колкото повече е образован и интелигентен, толкова по-големи измами и престъпления може да натвори. Самия факт със създаването на Българския език и писменост е изключително показателен. Християнските Апостоли Кирил и Методий и техните ученици също Християнски Апостоли, създават този език за да можем ние като народ да се ПРОСВЕТИМ ЧРЕЗ ЛИЧНОТО ПОЗНАВАНЕ НА БОЖИЕТО СЛОВО! И да не бъдем асимилирани чрез език, писменост и кутлура от съседните народи! В крайна сметка ние не сме асимилирани и сме останали като народ и нация повече от 10 века по-късно!

Му е българското, че и Най?!?

Понеделник е следващият епизод за кеша . Днеска е празник ай

Честит празник на кирилицата!

Честит национален празник на ППДБ и фенчетата им! Както се отнасяме с уважение към турците и партията им на нашата територия, така трябва да се отнасяме и към тази малцинствена група. Иначе - честит 24 май на всички българи!

Дано да си направите Варненска народна република и да се съберете шест милиона българи там

Най-великия български празник е Гергьовден. Могат да се ядат агнета на корем. Дори зелените и вегетарианците си похапват.

Да не забравяме и ой колед ай коледо, дай да коляме прасето .............

Пишете и говорете на Български навсякъде , а то повечето имена на ресторанти и всякакви заведения са на английски. На почивните дни защо им казвате по краварски . Почитателите и привържениците станаха феноре .

Защото младите по дух искаме да живеем в един обединен сват и всички да се разбираме, а не разпарчадосан на независими народи.

Трябва да се организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос и да бъде сложен на електрическия стол !!!

Най-обединяващ и светъл празник за нас е 9 септември, защото то й е в Прослава на Съветската Армия ОСвободителка!

Няма по-голяма сила, от Духовността и Просвещението, затова 24 май е Националният ни празник. Народа се е произнесъл, още по времето на Възраждането 19 век.. България е Империя на Духа, както казва Академик Лихачов, за разлика, от други империи наричани затвор на народите. България е вълшебно място взели сме и тачим всичко най-добро, от различните етноси живели тук през хилядолетията.

Мунчо -произведението на биволицата няма ли го , да си покаже циреите и да повърне някоя селска тъпотия .

поредният жалък опит за омаловажаване на 3ти март ??

Не е така ,всеки празник си има своето място и значение за българите

24 Май е !

А ти си поредният олигофрен-измекяр.

Добър празник е, но най-обединяващ е Съединението на България.

Което не е пълно, де е Вардар/.

в "демократична" България днес всички редови труженици от културно образователния сектор водят почти полуклошарски начина живот след, пенсияИНАЧЕ Никой не оспорва светлината на този пазник,но работо и пари има само за слабо "просветните"...

Винаги съм харесвал този празник.Събирахме се в училищният двор ,строявахме се по класове ,училищният оркестър, транспаранта с името и номера на училището ,но всички го знаеха нашето училище като "Бастилията".След това надолу по "Иван Асен 2" ,по трамвайните линии,,някъде към 12-то се обединявахме или те пред нас или ние пред тях .Те имаха фанфарна музика ,и оркестъра беше от хубави момичета. Тяхната музика звучеше по -добре от нашата.След това през "Гурко", "Алабин" пред мавзолея.Стегнати редици.Говорил съм с моята майка ,която е завършила "Дойче шуле" преди Девети ,също са имали манифестация ,а не като сега някакви тумбички се тътрузят по улицата.Липсва дисциплината ,униформата ,чувството за принадлежност към дадено общество.И тогава в гимназията е имало униформа, която е била еднотипна за цялата държава.Когато съм ходил в държави от Еврогейска ,демократична и неолиберална Европа ,училищата имат своя униформа.По принцип униформа нямат ,училищата ,които отглеждат бъдещите лумпени.Момичетата от гимназията на съпругата ми ,много елитна столична са били част от гимнастическите упражнения ,с които се закрива манифестацията.Къси туники, бели кецове,воали и се изпълняват различни упражнения.Та във връзка с неподражаемостта на жълтите павета и тя също казва ,че са били перфектно подредени,споени с истински асфалт ,а не дериват от преработката на нефта. По "Руски" ,плътен шпалир от граждани ,с празнични дрехи , а не като днес някакви отрепки се влачат по мърляви къси гащи и "СандалЕ".Мизерия гранде , в микс със селска фуклювщина.

Брат ми също е завършил Бастилията, а аз Дойче шуле. Едни от хубавите спомени са манифестациите също. Бил съм фон за 9 ти септември от гимназията. За композицията бяхме на подготовка на морето 2 или 3 седмици .Униформите не ни са пречили, имахме други интереси.

Радвам се да го чуя ,аз съм малко по-възрастен от вас. Да разбирам ли ,че сте завършили 91-ва немска. По време на майка ми ,тя е била в сегашната сграда на консерваторията срещу дома-на "Българо-съветската дружба".Напълно съгласен с Вас за униформите

Не е вярно ,3 март 1918 година е най-българският празник ,победата на България на болшевишка Русия на сифилистика Илич!!!

Да не сме и дали кирилицата у Волжка България с ЭС ЕМ ЕС

Като знам патриотизма на редовия българин, вероятно 7-и ноември е бил най-българския празник за него.

Коментари - Министър Галин Цоков: 24 май е най-българският, най-обединяващият ни и най-светъл празник | Днес.dir.bg

Министър Галин Цоков: 24 май е най-българският, най-обединяващият ни и най-светъл празник

"Словото българско прави България безгранична с близо 400-те български неделни училища в 55 държави, разположени на шест континента"

Обратно в новината

Коментари - Министър Галин Цоков: 24 май е най-българският, най-обединяващият ни и най-светъл празник | Днес.dir.bg

Коментари

тоя трябва да каже нещо, но...то се видя колко е обединена и културната общност в българия...

Професора Цоков е неграмотен, днешния празник не е на словото, а на буквите, няма славянска писменост, защото няма славяни, тива е комунистическа измислица, нито руснаците са славяни, нито украйнците и поляците, нито чехите и словаците, нито ние и сърбете. Дивашка русия се е напъвала да бъде лидер на “славянски” и православни държави, а сега и световен господар.

24 май щеше да е най-българския празник ако българския народ наистина се беше просветил! Но понеже и до ден днешен българина си живее като езичник и мини царче, реално 24 Май не е чак толкова български, а е повече празник на просвещението и достъпа до знанието, което е в БОЖИЕТО СЛОВО! А не на Маркс, Енглед, Фройд и Дарвин небивалиците!!!

Не е вярно, Девети септември е най-българският, пардон, съветски празник

Честит празник на всички, които носят България в сърцето си! Ще цитирам чужд коментар: На входа на Университета “Стеленбош“ (Южна Африка) стои следният надпис: "Унищожаването на която и да е нация не изисква атомни бомби или използването на ракета с далечен обхват на действие. Трябва само снижаване качеството на образованието и разрешаване да се преписва и лъже на изпити. Пациентите умират от ръцете на такива лекари. Сградите се рушат от ръцете на такива инженери. Парите се губят от ръцете на такива икономисти и счетоводители. Справедливостта изчезва в ръцете на такива адвокати и съдии. Крахът на образованието -това е крах на нацията. Ако може поне учителите да разберат, колко е значим и важен техният труд. И си помислете, кой и защо вече 3 десетилетия полага толкова усилия да унищожи българското образование. Защо, ясно. Защо се правят толкова опити, вече съвсем неприкрити да се фалшифицира българската история. За да бъдем превърнати от народ в население на територия. Колко изключително важно днес е образованието за оцеляване на България и народа ни.

бабикян и компания соросоидна сган постоянно това повтаря като партийна линия : "за нас е важно образованието"

Принципно има истина в такива изказвания, но издигането им до нинво на култ е пагубно! Нации е имало много преди да има някакво установено общо образование! Така че то е само едининструмент в ръката на нациите за постигане на по-голяма ефективност, но също така може да бъде инструмент за разват и унищожение. Пример: Абсолютен факт, към днешна дата мрежата която произилиза от армията и се разпостранява от университетите, като мост за обмяна на опит и знание = ИНТЕРНЕТ, се ползва ОСНОВНО и в НАЙ-ГОЛЯМАТА си част за разпостранение на ПОРНОГРАФИЯ!!!! Това е абсолютен номер едно! След което следват ХАЗАРТ, филмчета и подобни. И някъде сигурно под 10% за образование и наука!!!! Та какъв точно е смисъла от масовото образование ако 80-90% то ще бъде ползвано за прозиводство и консумиране на т.нар. удоволствия и емоции??? Като ново дъно се достига с масовото ползване на социални мрежи! Където вече всеки може да е нинджа, мутра, порно звезда, рок звезда, фолк звезда, спортистче, футболистче, звезда на звездите и тн и тн и тн! Може да съвсем информирано и обосновано да заключим, че образованието като всеки друг инструмент без добрата основа на МОРАЛ, се извращава и се ползва без особенна полза за обществото. И много важно нещо в образованието и науката само по-себе си няма МОРАЛ! Т.е образования човек не става автоматично човек с висок морал! Реално се получава точно обратното. Човек с нисък морал колкото повече е образован и интелигентен, толкова по-големи измами и престъпления може да натвори. Самия факт със създаването на Българския език и писменост е изключително показателен. Християнските Апостоли Кирил и Методий и техните ученици също Християнски Апостоли, създават този език за да можем ние като народ да се ПРОСВЕТИМ ЧРЕЗ ЛИЧНОТО ПОЗНАВАНЕ НА БОЖИЕТО СЛОВО! И да не бъдем асимилирани чрез език, писменост и кутлура от съседните народи! В крайна сметка ние не сме асимилирани и сме останали като народ и нация повече от 10 века по-късно!

Му е българското, че и Най?!?

Понеделник е следващият епизод за кеша . Днеска е празник ай

Честит празник на кирилицата!

Честит национален празник на ППДБ и фенчетата им! Както се отнасяме с уважение към турците и партията им на нашата територия, така трябва да се отнасяме и към тази малцинствена група. Иначе - честит 24 май на всички българи!

Дано да си направите Варненска народна република и да се съберете шест милиона българи там

Най-великия български празник е Гергьовден. Могат да се ядат агнета на корем. Дори зелените и вегетарианците си похапват.

Да не забравяме и ой колед ай коледо, дай да коляме прасето .............

Пишете и говорете на Български навсякъде , а то повечето имена на ресторанти и всякакви заведения са на английски. На почивните дни защо им казвате по краварски . Почитателите и привържениците станаха феноре .

Защото младите по дух искаме да живеем в един обединен сват и всички да се разбираме, а не разпарчадосан на независими народи.

Трябва да се организира Международен трибунал срещу Джордж Сорос и да бъде сложен на електрическия стол !!!

Най-обединяващ и светъл празник за нас е 9 септември, защото то й е в Прослава на Съветската Армия ОСвободителка!

Няма по-голяма сила, от Духовността и Просвещението, затова 24 май е Националният ни празник. Народа се е произнесъл, още по времето на Възраждането 19 век.. България е Империя на Духа, както казва Академик Лихачов, за разлика, от други империи наричани затвор на народите. България е вълшебно място взели сме и тачим всичко най-добро, от различните етноси живели тук през хилядолетията.

Мунчо -произведението на биволицата няма ли го , да си покаже циреите и да повърне някоя селска тъпотия .

поредният жалък опит за омаловажаване на 3ти март ??

Не е така ,всеки празник си има своето място и значение за българите

24 Май е !

А ти си поредният олигофрен-измекяр.

Добър празник е, но най-обединяващ е Съединението на България.

Което не е пълно, де е Вардар/.

в "демократична" България днес всички редови труженици от културно образователния сектор водят почти полуклошарски начина живот след, пенсияИНАЧЕ Никой не оспорва светлината на този пазник,но работо и пари има само за слабо "просветните"...

Винаги съм харесвал този празник.Събирахме се в училищният двор ,строявахме се по класове ,училищният оркестър, транспаранта с името и номера на училището ,но всички го знаеха нашето училище като "Бастилията".След това надолу по "Иван Асен 2" ,по трамвайните линии,,някъде към 12-то се обединявахме или те пред нас или ние пред тях .Те имаха фанфарна музика ,и оркестъра беше от хубави момичета. Тяхната музика звучеше по -добре от нашата.След това през "Гурко", "Алабин" пред мавзолея.Стегнати редици.Говорил съм с моята майка ,която е завършила "Дойче шуле" преди Девети ,също са имали манифестация ,а не като сега някакви тумбички се тътрузят по улицата.Липсва дисциплината ,униформата ,чувството за принадлежност към дадено общество.И тогава в гимназията е имало униформа, която е била еднотипна за цялата държава.Когато съм ходил в държави от Еврогейска ,демократична и неолиберална Европа ,училищата имат своя униформа.По принцип униформа нямат ,училищата ,които отглеждат бъдещите лумпени.Момичетата от гимназията на съпругата ми ,много елитна столична са били част от гимнастическите упражнения ,с които се закрива манифестацията.Къси туники, бели кецове,воали и се изпълняват различни упражнения.Та във връзка с неподражаемостта на жълтите павета и тя също казва ,че са били перфектно подредени,споени с истински асфалт ,а не дериват от преработката на нефта. По "Руски" ,плътен шпалир от граждани ,с празнични дрехи , а не като днес някакви отрепки се влачат по мърляви къси гащи и "СандалЕ".Мизерия гранде , в микс със селска фуклювщина.

Брат ми също е завършил Бастилията, а аз Дойче шуле. Едни от хубавите спомени са манифестациите също. Бил съм фон за 9 ти септември от гимназията. За композицията бяхме на подготовка на морето 2 или 3 седмици .Униформите не ни са пречили, имахме други интереси.

Радвам се да го чуя ,аз съм малко по-възрастен от вас. Да разбирам ли ,че сте завършили 91-ва немска. По време на майка ми ,тя е била в сегашната сграда на консерваторията срещу дома-на "Българо-съветската дружба".Напълно съгласен с Вас за униформите

Не е вярно ,3 март 1918 година е най-българският празник ,победата на България на болшевишка Русия на сифилистика Илич!!!

Да не сме и дали кирилицата у Волжка България с ЭС ЕМ ЕС

Като знам патриотизма на редовия българин, вероятно 7-и ноември е бил най-българския празник за него.