Министър Демерджиев: На ГКПП „Капитан Андреево“ е имало служител на БАБХ с оръжие

Той увери, че пунктът работи нормално и вече се възстановява трафикът на българско-турската граница, особено на хладилните камиони, които през последните дни не са били обработвани ритмично

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както е тръгнало разни мутри с магистратска, партийна, местнофеодална и нам ква си още подкрепа сигур скоро ще уволнят и гранична полиция за да пазят съгласно Евродирективите.Ще оставят митницата щото тя отдавна си е тяхна.Объркано подобие на държава!Някой знае ли защо Столична община продава водата ни на Соф. вода за по 4 стинки на кубик, а след това Софводата ни я продава по428 стинки на кубик и кой лапа от авантата?

Даскалов незабавно трябва да бъде отстранен, този бандит от партията на ококорения и просто докара агенцията до това дередже, лъжи, лъжи и нищо друго от престъпника.

Никакви частици на КПП не трябва да има. Нито за документи нито за проби.

Много голям мерак имат да продължим кражбата

Мафията е ощетена, но мафиотския ни съд и върна митницата. Те това е шибаната ни държава, с глава-руски агент и главанаци - русофилистици.

Те и американските подлог са същите като видят келипира.

вие всички къдто коментирате против часнтиците ,на кой си плащате тока бе на държавата или на часници от Чехия и т н....

ЧЕЗ е държавна чешка фирма умнико.

Ти да не си чех?

Това няма нищо общо с нормалния бизнес. Монополна частна фирма на мафиоти, и инсталирана на границата от корумпирани политици, за да контролира границата и качеството на внесените храни. Що за безумие? И що за измислена държава, в която ще спори с подобна фирма, кой да извършва контрола. С камерите с отрязаните кабели ли ще контролират?

Къде си видял Държавна инстанция да Работи и то Да Не е Корумпирана Точно това е целта на Турците и Власта Абитата да могат да си плащат и да минават БЕЗПРОБЛЕМНО РАЗБРАХТЕ ЛИ ДРУГАРИ И ДРУГАТКИ

И в енергото и от В и К не трябва да има частици.

А Мадам Курни не е ли била там на барикадата

Реставрацията върви с пълна сила. Явно Радев е сключил съюз с Бойко Борисов. Но правят, както имаше реплика в един култов филм с Шварценегер, "big, big mistake". Софиянци обичат да са на улицата през лятото. Така че до октомври може да станем свидетели на скоропостижния и предсрочен край на мандатите на българския президент и временното му правителство. Не доброволно, а ДОБРОЗОРНО, както баба ми употребяваше стария български израз.

Я се провери!

Това е голям удар срещу ГЕРБ. Няма да имат средства за купуване на електорални едивици.

НА ГКПП) "Капитан Андреево НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧАСТНИЦИ само държавната лаборатория да има да работи бързо и без пари .

Сега лабораторията ти Софийска не изследва повечето проби ЗАЩОТО НЯМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ СЕГА ЯДЕТЕ САМО ПЕСТИЦИДИ

Сега ще семе спокойни че няма да ядем нитрати и забранени хербициди.Нали така ни уверяваше Иван Христанов.Но премълчаваше когато между 13 и 15 часа минават тирове без да се проверяват.

Точно сега ще ядете ПЕСТИЦИДИ

Сега хи ядеш в изобилие

Че след като има решение на съда държавата, ще бъде осъдена и ще плаща. Но шефа на БАБХ се изживява като мутра.

Се върнаха. Вадят пистолети и заплашват.

Мафията си върна канала за наркотици и контрабанда. Избори идват. Пари ще трябват да се купуват ромски гласове.

Който не изпълнява в дрънголника. Така се действа в нормалните държави.

Тоя за два месеца не можа да премести кораба,но за един час "усвои" подкупа.

Браво Радьо,чегъртай Нарко-гей НПО-то ПП!

Тищвуне, как си бе майна?

Аз съм, татювото!

Да има договор с фирма,която ги проверява е като аз да имам договор с данъчния,който ми прави ревизия. Това си е такса спокойствие.

Ами при Държавното как е ОЩЕ ПО КОРУМПИРАНО НО И МНОГО ТРОМАВА РАБОТА И МЕКАДЪРНА ПАРИТЕ ОТИВАТ ПРИ НЯКОЙ СИ ШЕФ ЗА РАБОТНИЦИТЕ НИЩОЖНИ ЗАПЛАТИ

Единствената държава в света -България ,която охранява с жандармерия митниците си не от външен враг,а от собствените си институции! А иди го обясни на някой азиатец , първата европейска гледка !

Да не би да искаш да кажеш, че частната фирма е "собствена институция"?

Тенденцията по света е каквото може държавата да го аутсорсва или концесионира. Частният сектор се справя по-добре като правило с много услуси. Не виждам причина частна фирма да не изпълнява фитосанитарен контрол. Прави се търг, избира се най-добрата оферта и се подписва договор да речем за 5 години. След 5 години наново. Ако тази фирма има нормален договор и го изпълнява няма причина да се маха. Ако има нарушения на договора от страна на фирмата се разваля договора и се прави нов търг. Нещата не са сложни не разбирам защо политиката трябва да се намеси на всякъде и да съсипе всеки бизнес.

Тенденцията в света е корупция.

По Вашата логика ВСИЧКИ КОНТРОЛНИ ФУНКЦИИ ТРЯБВА ДА МИНАТ В ЧАСТНИ ФИРМИ: .КАТ -съд -прокурватура -затвор ... Ега ти кефа ще стане )

"БАБХ и частна фирма спорят..." Тук нещо не е наред. Все едно ЕТ ,Иван, Драган и Петкан" да тръгнат да спорят с НАП защо не им дават да събират данъци. В тази страна правителство и други органи на властта няма ли?

Пълните Педали искат да нагласят тейен човек Или чрез Държавата да си вземат чрез двойно счетоводство или нам си ко повечето парички у техния джоб а не в Държавната Хазна заради каквито е празна и недна кът църковна чишка

Провал като държава. Частна фирма да изземва функцията на държавата при граничния контрол. Мафията е на всички нива в управлението на държавата и това се случи при управлението на ГЕРБ като престъпноста придоби законна форма.

Бедата е там, че частната фирма е била поставена от самата държава да изземва функциите й. Т.е държавата сама е приела да бъде ощетена.

Харвардските недоразумения бяха като модернизирана версия на комунистите партизани. Ей го на - въоръжен човек пази да не би да се върне собственика на частната лаборатория, за когото съда постанови, че няма нарушения

Провери въпросната частна фирма кога и от кого е упълномощена.

Да, а как съда взе решение помните ли? При "случайно" разпределение и трите дела попадат в шефа на административния съд, като едното е докато "случайно" е в командировка в Нова Загора. Баси съда!

Радьо много взе да ми харесва в последно време-започна щателно изчегъртване на ПП,а Гешев трябва да разследва всичките им далавери.

Радев не беше ли Мунчо,който "шпакловаше' циганки?Или имате вече нови опорки?

мафията се завърна, край! На пункта пак ще се връткат старите далавери, само цената ще се вдигне, все пак инфлация е. Да благодарем на Румен че върна мутрите на власт, тенкю тате...ти ше ни оправиш за 70 дни, верваме ти ....

май не ти ясно. Всъщност, съмнявам се дали изобщо нещо ти е ясно.

Е, той Киро Нахиленото недоразумение сложи свой съученик за шеф на БАБХ. Човека явно се е почувствал недосегаем

На война като на война. Тва е положението в продънената ви кочина.

го трескаха резняците от Капъ куле

Да го духат бедните.

Закони, Конституция, Съд не важат за мутрите на Чашков и канадският олигофрен.

Тресе кочината Пълен Провал!

Тъпото потоп.

Бочко, Гешката няма да е вечен ;)

А при Толупа беше пълен възход, така ли?

Покажете най сетне че има държава!!!!

Не служебния ни отвори очите за много хранилки

след като е решил съда?!

Служителя на БАБХ, да не е бил с месарски нож?

Тошко и Слави плачат

Добре,че Радев смени шефовете на НАП и Митници,та да стопира интересите на Нарко-гей хунтата на Киро Простото.

О’свещена простота!

и на късокракото Прокопи...

От Гроб смъкнаха поне 5-6 милиарда от тая схема, сега ревът, 12г само схеми и дърти измами!

ВСИЧКИ СА ВЪОРЪЖЕНИ А ПОЛИЦИЯТА СЕ ПРАВИ ЧЕ НЕ ВИЖДА НИЩО !

Едно от кранчетата на Тиквича секна......

Но пък Нарко-гей хунтата на Киро Простото се мъчи да отвори своето.

Айде беее...И какви наркотици ползва Киро?

Кокаин доставян от наркодилърът Семерджиев .

ПРЕЧУПЕТЕ мафията

Киро простия много го е яд че нямаше време да си сложи комисионер затова орева даржавата

От теб по-прост в БГ няма, повярвай ми, Киро пак ще го изберем!

ти комисионер на бокопотека ли си ... :))

Боко ти ли си бре?

министърът на вътрешните работи съобщи, че няколко агенции ще я подпомагат и цялата държава ще се бори с правни и юридически средства ......с българския съд (станал вече частен -овладян от мафията) за разрешаване на ситуацията в ползва на държавата.

Покрай всички простотии на ПП , не разбрах за какво е тази епична Война на Капитан Андреево ? На мен лично , безпартиен съм , ми прилича на това - Границата е Държавна и Частни Фирми НЯМАТ права да проверяват каквото и да е .Тоест - Българската Държава води война за да се върне контрола на Митница Капитан Андреево ? П

Пишат се глупости за да се манипулира, никога частни фирми не са осъществявали какъвто и да било контрол по границата. Винаги контрола се е осъществявал от Митничари и БАБХ. Частни фирми за извършвали товаро-разтоварна дейност и е имало частна лаборатория за обработка на проби която подлежи на контрол от държавна лаборатория. Така е навсякъде в ЕС и ъ нас това се контролира от агенциите на ЕС непрекъснато. и досега никога не е било проблем Играта тука е стани да седна нищо друго.

Само дето откакто се махна частната лаборатория, спрените тирове с храни с пестициди, се увеличи 4 пъти !

Нещо много си се объркал...

Ами гербаджийските измамници за 11г измъкнаха над 5млрд лева от тая схема, ЕС просто ни настъпа да спрем това безумие, защото нямаше никакъв контрол върху храните и ядохме лайна, какво не разбра?

За нищо бре само за едни 5000 лева на час,дето вместо държавата да ги прибира,ги вземаше една Гербаджийска фирма...

Частната фирма да има договор с вносителите,които проверява.Тива е конфликт на интереси.Договорите трябва да се сключват с държавата,защото границите и митниците са държавна собственост.А частната фирма да извършва пробите и да и се плаща за свършена работа -брой проби.

През която и да е от границите ни се извършва с помощта на митничарите. Я да питам троловете те частници ли са или държавни служители???? Лъжата с хванатите огромни количества пестициди дето лабораторията ги била пропускала миналите години и опровергаха още на следващия ден. А за некадърните и необразовани драскачи по поръчка-единствено митническите държавни служители имат право да махат и да слагат пломби.

Лицето с оръжието се казва Николай Едрев. Познавам го лично, има да ми връща пари, които едва ли ще видя, затова смятам че ме измами. Нищо, тя кармата си знае работата. За две години се извъртя през АМ Автомагистрали, АПИ, не знам какво още. За подвизите му (преди време гръмна човек в гърдите, вероятно със същия пистолет), както и тези на брат му - потърсете в интернет.

И утре сигурно ще се кандидатира я за президент, я за министърче някакво...

Мунчовците взеха страната на фирмите на ГЕРБ и ДПС.Сигурно са взели и подкупа от 500хил.Комунисти,тоя път не им стига да обират мандри.Обират държавата.

Тъп си та дрънкаш.

Да нви е@ем и държавата!

Gugnelid

Дайте информация за това какво и какви количества храни са били спрени от БАБХ, както и на какви основания. Иначе оставяте впечатление, че работата е просто кой да лапне кокала...

С пари абсолютно същите количества каквито еспино и преди частната лаборатория. Великата хвалба за многото хванати в се отнася за стоки, които до миналата година не е трябвало да бъдат проверявани по регламент.