Десетима плащат 4.5 милиона лева данък

Близо 4,5 млн. лв. данък върху доходите на физическите лица ще внесат в хазната десетимата българи, декларирали най-висок доход от 2010 г., съобщават от Национална агенция за приходите.

Обратно в новината

Коментари - Десетима плащат 4.5 милиона лева данък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно за това тия от НАП нямат вина. Законите се гласуват в Народното събрание. Освен това плоският данък не е съвсем плосък - има различни облекчения и някои нюанси при плащане на аванси, които водят до това понякога да има по-големи суми за изравняване в годишната декларация.

А защо не давате информация преди това колко са изнесли.

Продажба на акции, финансови и правнни услуги, т.е. нищо не произвеждат , а са далавераджии.

Що за демагогска пропаганда, 10 човека плащали толкова данък? Ами едно средно гето от 100 000 човека като ЖК Дружба в София за месец плаща десеторно по-големи данъци, а живеят в панелни кутийки. А тези дерибеии владеят половин България и о, боже, обеднели, плащали под 10 млн. Годишно. Разтварянето на ножицата на бедни и богати винаги води до революции и кланета в нашите ширини.

ТИЯ ОТ НАП ХАРЧАТ НАРОДНА ПАРА,СЕГА СА ИЗМИСЛИЛИ ВСИЧКИ КОИТО СА НА ТР.ДОГВОР НО СА ГО ПРЕКРАТИЛИ ПРЕЗ 2010 СЪЩО ДА ПОДАВАТ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЗАЩО ПИТАМ,ЗА ДА КИПИ БЕЗМИСЛЕН ТРУД, ДА СЕ ОБРАБОТВАТ ХИЛЯДИ ДЕКЛАРАЦИИ,ДА СЕ ХАБИ ОБЩЕСТВЕНО ВРЕМЕ И НЕРВИ И ДА СЕ ПЛАШАТ НАЙ-ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА С ГЛОБИ ОТ 500 ЛВ. И ЗА КАКВО КАТО ДАНЪКА Е ПЛОСЪК,И НЯМА ДАНЪЧЕН ЕФЕКТ ОТ ТАЗИ ДЕЙНОСТ.

Айде стига бе тва новина ли е вече. Вчера вече го прочетох.

Та за кои проходи последно е тази агенция? ... Оправете си първото изречение, а след него - и всички други. Че не става ясно! "Език свещен на моите деди" беше възкликнал един поет някога ...

жкаде сте ходили на училисте , бе тапани?не можахте ли да научите поне основните части на речта?! казах ви вече :давам уроци на достапни за вас зени.или ако не желаете , сменете си професята и започнете да отглеждате патки , но не пишете!това е занимание за умни хора , не за дебили. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

учителю научи се да пишеш на езика по които даваш уроци за да можеш да вдигнеш ''зените''