Руска шпионка била любовница на US милионер

28-годишната руска шпионка Анна Чапман се е срещала с два пъти по-възрастен американски милионер.

Обратно в новината

Коментари - Руска шпионка била любовница на US милионер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, много е весело:))) Ти ,вярвам, ги разбираш тия неща, защото със сигурност на теб, като на турски агент, някой български милиардер ти го поставя.:))))

Как не срещнах Мата Хари -2 -40 години по-рано.Тогава щеше да разбере защо на Главната улица в Пловдив ми изградиха паметник.

Знаем, знаем, а и за паметници на магарето знаем;)

рускините са бактериологочното оражие за масово заразяване и са наи-новата технологиа за унищожаване на врага.червенокосата шпионка дори се е постарала да има двоиник ,студенка ,момиче което каза че не само не желае да прилича на тази рускиня но оште повече да баде руска шпионка.

Може да е весело, когато американски милионер чука руска шпионка, ама не знам дали му е било весело, когато американски негър е чукал хан Путку. А че се е случвало това, хана си е признал преди доста време, и то не е било един път.

Писна ни от мериканските бози и от мериканския агент хан путку.

Това доказа моите съмнения,че петлите са със най нисък коифициент на интелегентност сред пернатите.

Значи съмненията ти в ниската интелигентност на петлите са доказани, т.е. съмненията са ти основателни? Изглежда е така, ако се има предвид нивото на твоята интелигентност-ниската интелигентност на петлите е съмнителна:)))))

Много непросветен народ се секне тук. Не му е ясно под шапката кое как се прави... Великите държави работят професионално. Това си е технология за изграждаен на нелегална мрежа. За зла участ в СВР има крот /къртица, предател/, който е издал за долари резидента, а ФБР са стигнали до агентите и връзките. Нещо обичайно за практиката на руснаците. На времето се правиха изчисления, че процентно, те най-много се продават. По-уверен съм, те поне си установяват предателствата и се вижда колко са, докато в Б-я това не е ставало, затова си мислим, че сред нашите няма много предатели. Пълно е. Поне от 20 години са се нароили доста.

Че то жените са само за това.Най-накрая всеки вкарват в леглото.С алкохол и ебане мъжете всичко издават на курвите,шпионките или манафите.

Ами - искрено се забавлявам с този случай.

И никаква колегиална загриженост?

Никаква. Ако изкукуригалия милиардер си мисли, че се харесва на младото момиче, заради мъжки качества - нека си е щастлив по своему. Ако си му колега по изкукуригалост-бъди загрижен. Аз като милиардер съм спокоен:)))))

Ти си микакво?

шпионка друг път! Всички арестувани са изразявали негативно мнение за Американското правителство в статии и форуми. Внимавайте какво и къде пишете за САЩ, че изведнъж ще се окажете Руски шпиони :)

Милиардерът да обясни.

То ясно, че няма да има задача да се такова с пицалург/пицоносач . А ние в България добре да си опичаме акъла ... на кого (сме/ще) даваме наши документи ... и да не забравяме историята с близките на Илия Павлов (такъв-онакъв, но си е наш сънародник) А конкретно по данните (че бил заможничък човечецът) - на някой още да не му е ясно как/защо станаха разните-му там финансови сривове в последните десетина години !? (...дано и в страната на т.нар. свободни най-накрая им просветне .. че с тоз техния коефициент на не-знaм-какво-си ...)

Анна е продавала единствено себе си, никакви самолети не е имало.

Как ги знаещ нещата :) Ти да не си от МОСАТ?

Какви времена. Дори и шпионките са станали материалистки. Вместо да се насочи към пенсиониран офицер, тя си избрала милионер.

Въпрос на приоритети. Едно време борбата беше за военно надмощие и се събираша военна информация. Днес е за финансово надмощие и се събира финансова информация;)