Слави Трифонов подкрепи Милена Славова: Нито съд, нито ЛГБТ могат да ти се опрат

Лидерът на ИТН е категоричен, че рок изпълнителката никога не е дискриминирала никого в живота си и е "свободомислещ, щедър и широко скроен човек"

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов подкрепи Милена Славова: Нито съд, нито ЛГБТ могат да ти се опрат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези неонацисти какво търсят в България? Да ходят в Путкинска Русия.

Слави , каквото и да каже, няма стойност !!

Скъсах се да търся тази снимка със знамето, но никъде не се появява. Някой да има линк? Или тази лелка е като останалите фейсбук дегенерати, които подемат някаква лъжа и раздухват, докато от мухата не стане слон,

Тя беше споменала, че известни гейове я подкрепят

Към всички гейове.Щом толкова ви сърбят дупетата вземете знамето на дъгата и си го набийте цялото

Изглежда това е билест като ,,ковид 19,,колкото болни,толкова и заразени ,нооо по целият свят.Целта е на болни мозъци как да затрият човечеството,особено белите хора и християнството.Браво на Милена,колкото и шантава да изглежда външно,но я харесвам,че държи на семейството.Никой не е против тези болни хора,но това е вече прекалено да мачкат и обиждат нормалните,а стига вече

Аз не ям люти чушки, не искам да ям украинско(американско) зърно, доматите и краставици те си ги отглеждам, и пия само домашна ракия. И това значи ли че обиждам земеделския бранш. Не искам евро, не искам ес, не искам американски бази на нато, не искам либерализация на енергииния пазар за битови нужди, не искам да има енергиинийно бедни, не искам да закриват матриците, и казвам ба всички които искат да направят точно това, да го дуухате. Ами само за това, което съм написал сега, аз трябва да не изляза от затвора и да бъда съден от кого ли не. Но това е само моето мнение, това е моето право на глас, и защо, по дяволите, аз нямам право да си отварям устата, също като Милена. Тя не ме познава, не ме е виждала и чувала, и това никога няма да и се случи, но всъщност, Милена и аз, та ние сме едно

Откаде този селянин - чалгар познавал Милена като малка?Те са набори само че тя е родена в София.Може да да били заедно в хор Бодра Смяна?

Педерастията е голяма гъзария...

е този гей парад, не защото хората са различни с заболяването си, а с това, че опошляват всичко до което се докоснат - дори и собствения си прайд опошляват с неадекватно поведение, облекло и сцени! Омерзително е и това, че вечно се вживяват в ролята на онеправдани, а в действителност не малка част от тях (но не и болшинството като цяло) са изключително зли и повърхностни хора. Но зад гърба им са НПО-тата, затова си позволяват постоянно да пищят, и да искат, и да се опитват да извиват ръцете на нормалните човеци! Само права е Милена!!! Те и за това я съдят - от истината най-силно боли!!!

От една страна гейовете се афишират на парад веднъж в годината в продължение на 4 часа. Любопитно ми е защо хетеросексуалните коментират това събитие 365 дни в годината.

Щот си пред Ал , затва. Трябва да ти е гадно, че иначе няма да има от какво да се оплакваш.

А защо трябва да се афишират? Кое го налага?

Подкрепи ли те Слави е знак за падение.

Приемат! Нивото на Гатьо! :)))

Селска чест ... от Маскани ....:))) ... чувство хумор...? :))) рапон!... кринч ....

Милена е голяма рок певица и винаги ще остане като такава в историята ни. Това което е казала си е нейно мнение и за него ще трябва да отстоява позиция и евентуално носи последствия. Само не става ясно трифонов от позицията на какъв се изказва.

От позицията на чалгар. Какъвто си е цял живот.

Тези индивиди ЛГБТКСДЗТЖОАЯЮ+ почнали в САЩ да изземват и унищожават книги от училищните библиотеки, излезли преди 2008 г., защото не били “идеологичски верни”! Въпрос - това Инквизиция ли е, фашизъм, или комунизъм?

Тази така наречената рок звезда се облича и прилича на лизбийка. От какво се оплаква, като тя си е лика прилика, като тези от гей парада. Тази звезда и онзи селянин не могат ли да спазват някаква прилична етика, като,, звезди? ''

"лизбийка" ...хахах

АКО ОНЕЗИ ОТ ГЕЙ ПАРАДА ПЛАШЕЛИ ДЕТЕТО Й, ТО ТЯ ПЛАШИ МОЕТО И Е ПРИМЕР ЗА ТОВА, КАК МОЖЕШ ДА ПЛЮЕШ НА ЕСТЕТИКАТА В ЛИЦЕТО, КАКТО И НА ДВОЙКАТА "МЪЖ - ЖЕНА" МОГАТ ДА ПЛЮЯТ НАБЕДЕНИТЕ ГЕЙОВЕ, КОИТО СА РОДЕНИ ОТ ХЕТЕРО И ВЪЗПИТАНИ от тях!

Какво точно е казала Милема, че така й наскачаха?

„Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци“, написа Славова във Фейсбук и сподели хомофобско предизборно видео на националистическите партии ВМРО, „Воля“ и НФСБ.

С КАКВО СИ НОРМАЛНА ТИ, МА?! С ТОВА ЧЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ РАЖДАТЕ ГЕЙОВЕТЕ ЛИ? И ТЕ ПРЕЗ ВАШИТЕ ВАГИНИ СА ИЗЛЕЗЛИ. КОГАТО ГИ ПРАВЕХТЕ ХУБАВО ВИ БЕШЕ, КОГАТО ГИ ОТГЛЕЖДАХТЕ - НЕ СЕ ЛИ ХВАЛЕХТЕ С ДЕЧИЦАТА СИ, СЕГА КАКВО ПИСКАТЕ КАТО ОЩИПАНИ МОМИ?!!!!

Ако тези смешници от ЛБГТИ не се набиваха на очи нарочно и постоянно парадираха, никой нямаше да им обръща внимание!!! Но цялата работа е за едни пари от Сорос и фондациите на САЩ и Европейските страни, които ги финансират, за да разделят обществата!!! Така че вън!!!

НАБИВАТ ВИ СЕ В ОЧИТЕ, ЗАЩОТО МАЙ ЧЕСТО Забравяте, ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ОТ КОИТО СЕ ОТВРЪЩАТЕ СА ИЗЛЕЗНАЛИ ПРЕЗ вагините на ХЕТЕРО ДВОЙКИ :))) ТАКА СЕ ЗАЧЕВАТ ДЕЦА КЪМ МОМЕНТА - СПЕРМАТОЗОИД ЯЙЦЕКЛЕТКА :)))) ОБАЧЕ ТОЧНО ХЕТЕРОТО СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ МОМИ, СЯКАШ ТЕЗИ ДЕЦА СА ПАДНАЛИ ОТ НЕБЕТО :))))) АМА ИЗАДОХТЕ СЛАДОЛЕДА И КОГА ГИ ПРАВЕХТЕ ОХКАХТЕ ОТ КЕФ! СЕГА СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ТВОРЧЕСТВОТО В ОЧИТЕ

Каква красавица беше в зората на демокрацията.То и аз остарях но поне си бях грозен и тогава.

Не ги ли е срам... двама души, които са пълна противоположност на ценностите на традиционното семейство...

Не те ли е срам?

Две платила, скарани с естетиката и хигиената

Тази рок звезда защо не сподели от какво се задушава като гледа гей парада? Никой не я кара да го гледа. Аз като не харесвам рок, не си копувам билети за концерти и не ходя там. Значи ли това че трябва да ги плюя и да правя скатдали колко гадни са рокерите, и как тяхната простотия ме задушава?

Вие с тази дебилска логика, вече стигнахте до там да взимате насила на хората децата,като еничарите ! А всичко започна с цивренето за права на бити педеруги по кварталните градинки през 1990 година!

ТЕЗИ. ТАКА НАРЕЧЕНИ ГЕЙОВЕ СЕ РАЖДАТ ОТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ДВОЙКИ И СЕ ВЪЗПИТАВАТ ОТ ТЯХ. САМО ЧЕ, ДЕЦАТА СИ НОСЯТ СВОЯ ЕНЕРГЕТИКА И НИКОЙ НЕ ТИ Е КРИВ, ЧЕ ТАКА СИ ГО РОДИЛА, И СИ ИГРАЛА РУСКА РУЛЕТКА БЕЗ ДА ЗНАЕШ какво си заченала и какви ГЕНИ ЩЕ СЕ РАиграят ЗА ДА ТОРМОЗИШ ДЕТЕТО, БОКЛУК. ТИ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕШ В НЕГОВОТО ТЯЛО? МНОГО ЯСНО, ЧЕЕ ТИ ГО ВЗЕМАТ. ТО МОЖЕ ДА ИДВА ПРЕЗ теб, НО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ! НЕАНДЕРТАЛЦИ ПРОСТИ. КОЛКО ЖИВОТИ СТЕ РАЗБИЛИ ВИЕ РОДИ - ТЕЛАТА, БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА!

А да си забодеш знамето отзад не е ли отвратителна гавра, а умнико?

Абе, дебил, ти наистина ли си мислиш, че на някого му пука за знамето на някаква пропаднала държава?!

кОпуваш... проблемът ти не е само сексуален

Горката Милена се подведе още по време на ковид по руските пропагандни групи и странички !!! В момента в главата и е пълно с фалшиви новини, руска пропаганда и конспиративни теорийки от всякакъв калибър....RIP

Горката Милена? Че има собствено мнение и затова я съжаляваш? Ще си умреш със стадото следвайки вълка, а Милена не я мисли. И както са те репликирали вече отивай да се ваксинираш с подобрената ваксина, пази и от уроки и срамни въшки, а може и до ветеринарна да отскочиш за една конска ваксина, че на тези ваши паради нищо чудно и някоя животинска болест да прихванеш.

Собствено, собствено, колко да е собствено това мнение? Най-вероятно генерирано в някоя тролска фабрика, незнайно къде, с руско финансиране. И прието с отворени обятия от всякакви застаряващи и неуспели/често бездетни/ български чичковци и лелки.

Слави не е институция. Да не забравяме, че Слави е шоумен-милионер, певец, яхнал удобната вълна на национализма на българина. Да си припомним също, че по времето, за което милеят т.н. патриоти, рокерите и метълите бяха натирвани в миша дупка и правата им бяха орязвани! Аз милея за семойните ценности, но също така заставам твърдо зад правата на всеки един човек, искащ да е различен. Та какво ни пречи да ограничим правата на жените (да си стоят вкъщи майбуните и да гледат децата), да забраним протестите срещу властта или каквото там ни дойде наум. Че нали ще се превърнем в Авганистан, Северна Корея , а и на Русия напоследък. Та, драги хора, защитаващи Милена, аз мисля че трябва тя да уважава и правата на различите нам ХОРА!

Като дойдат за твоите деца или внуци, тогава ще ти видим плурализма

Не знам какво разбираш под уважение, но от всичко което си описал се подразбира, че "наглостта на разни извратеняци" (както с право се е изразила Милена) е нещо много ценно за теб и представлява неуважение на личността или нарушаване на техните права ако се противопоставиш на демонстративното им поведение. Добре де ние останалите права нямаме ли и длъжни ли сме да възприемаме техните натрапчиви демонстрации и паради? Нямам нито намерение, нито желание да се занимавам с тях, но не искам и те да ми нарушават правата.

Бивши бунтари.

Дори и нормалните привърженици на ПП-ДБ (не евроатлантическите подлоги които хвалят кабинета всеки ден), подкрепят Милена Славова! Нямам нищо против г.йовете и лесбийките, даже имам няколко познати които са с хомосексуална ориентация, но не парадират с това. Всички ЛГБТ хора трябва да спрат да се афишират и да не се изкарват жертви на заговори едва ли не!

Абе като прочетох, че говори за плоската Земя, за фалшивото кацане на Луната и за пръскането на Кемтрейлс, и рязко ми стана безразлична.

Са супер злобни и отмъстителни - убийствата в гей-двойки се отличават с особена жестокост.

Кво да кажа?И аз сам педал но не парадирам и не нося прашки с Българското знаме.Слава на дуп…бъдещето е наше.

Костя, ти ли си?

Свиквайте