Милен Велчев: Влизането ни в Еврозоната ще ни даде възможност да забогатяваме по-бързо

Със стегната бюджетна политика да докажем, че не сме власите, които се давят накрая на Дунава, призова бившият финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненаяяли се беее като зайците, докато не се пръснат и не им откажат органите няма да спрат да гнетят!!! Да, Вие ще забогатявате още по-бързо! Ние да му мислим!

И със списъка на тези , които бързо ще забогатея са подготвили вече.

Още по-бързо ли искате, че ги попривършихте вече старите ли? Докато не видя теия царедворчетата, предишните до "прос фесорчето" и следващите през двамата очилатковци до днес дружно в затвора, просто нямам място в такава хубава държава! А вие работете, сега е тяхното време и далеч не се е дори преполовило! Дано Господ поне ви опази, няма кой друг!

Боже, какви лъжци, чак се плаша

При лустрация този нямаше да има трибуна!

Крадец и пендел,костюмар с лице на з@дник.

Докога ДИР ще облъчва народа със словоблудствата на провалени финансови министри взели дипломи по незнайни начини особено Горанов.Докогаще правят народа на ни на безмозъчни със своите глупави приказки.Народа ще забогатее когато му върнете ограденот и когато започне да произвежда стоки с висока добавена стойност.Апропо Велчеви имат голям болч към ългария-знаят го добре.

Този се гласи да забогатее ,хората не.Всички които са въвели еврото са изпадали в криза,дори и Германия.

На теб и Орешарски ще даде, то вие и така сте си забогатели, а за народа....

Ти защо забогатя по рано а не изчака влизането

този защо употребявам думата "забогатяваме", вярното е "забогатявам".

След като беше толкова "успешен" министър, си направи хотели редом до останалата българска номенклатура по морето. Стана управител на ВТБ България, която е собственост на руската държава и пряко подчинена на Путин. Изпълнява нарежданията му и му се отчита редовно. Това е достатъчно, за да не се дава на гн. Велчев да се изказва в България.

Милен Велчев защо не е под закона Магнитски На САЩ!Мошенник,костюмар на който очите му стават на огромен обръч само като се спомене за възможност за печалба на ПАРИ!

още един крадец се появи в подкрепа на крадците

А дано да се задавите вече, отрепки долни, мръсни!

Кои "ние"? Вие - да, а мнозинството?...

Да, престъпниците от сорта на Милен Велчев най-вероятно ще забогатеят.

Никакво Евро,прябва да се пита българина и тогава.Всички да гласуваме за Възраждане,та да видят ,че с народа не бива да се еба..т

Ти да,но пенсия като мен как ще стане.

На тоя дали му има някой доверие?Като каните такива като Велчев,Хампарцумям,Дянков и др.подобни, увеличавате подозрението на хората от ползата на Еврозоната.

Вие ще забогатеете! Ншкой не се съмнява!

Еврото,Еврозоната,Шенген са добро нещо но когато мошенници като Милен Велчев се изказват по тези неща,само будят подозрение и презрение!Нека такива мастити икономисти мошеннници по добре да не се появават и да дават мнение!

Такъв ни е капацитета само от мошеници тридесет години които са ни управлявали кой искаш да поканят то това са през годините

Щом толкова много хора ни уверяват, че ще забогатеем, значи има нещо съмнително в това.

Едни ще забогатяват за сметка на други, то няма от къде да дойде това забогатяване.

Милен Велчев - избран за финансов министър на годината-2002 за целия свят, завършил Масачузетския и Кембридж. Лидия Шулева - избрана също за най- добрия, но икономически министър в света. И разбира се Царя , който е най- големия и уважаван български политик , и заради който сме в ЕС . Но 6 млн. чепа за каца , ги зачеркнаха и върнаха мафията да властва.

Най-големите крадци и мижитурки мрат за "забогатяването ни"!!!

Влизането ни в Еврозоната ще ни даде възможност да забогатяваме по-бързо според М. Велчев; ЖИВОТЪТ на ДЕЦАТА ни зависел от влизането в еврозоната според Пастирката. Защо ви е еврозона, бе?! През 3-тото тримесечие ВСЕКИ божи ден в нееврозонска България СЕ Е РАЖДАЛ по 1 НОВ МИЛИОНЕР. От Боково време България е ЕВРОШампион ПО РЪСТ на МИЛИОНЕРИ. Еврозона ли?!

ей днеска ме разбихте толкова реване и пропаганда за тва евро колко е добро, колко е хубаво, как веднага ставаме супер богати (ако всички са богати - никой не е и обратнотото) Направо ме отвращавате бе хора , дори и да имах някъде мисли, че еврото ще е добре за България сега съм 10000000% сигурен , че НЯМА ДА Е .. НИКАКВО ЕВРО.. щом така го пропагандират и рекламират ЗНАЧИ Е ДАЛАВЕРА ЗА НЯКОЙ Добрите неща нямат нужда от реклама и пропаганда.. те се случват без някой да ги бута...

Директно си признават, че ще забогатяват! И им вярват само младите, обучени в "американската мечта - да станат бързо милионери"! :-)

Влизането ни в Еврозоната ще ни даде възможност да забогатяваме по-бързо- само уточни за кого става дума- "нас" визирайки теб и крадливата клика която представляваш или "нас" визирайки народа. Последното го изключвам защото политиците сте политици само за да се гушите с пари, да крадете и да работите против интересите на страната.

Браво на Милен Велчев!

Успешно "превъртя" външният ни дълг - напълни си джоба за сметка на държавата! Така, че той е от тези, за които "бедните да го духат"!

хайде давайте да забогатеем по бързо, че от 30 години чакане хептен осиромашах

не искам да забогатявам по-бързо, искам референдум по въпроса

Милене, да ти и твоите роднини както и при царя ще забогатеете, а народа? Но какво ти пука ти си пълниш гушата. Скъса ли с царя или се присъедини към ПП. И те като теб са западни възпитаници.

милене ти си доиде в българия с 1000000лв а виж как стози милион купи хотели и др бизнеси ако беше стоял в британия щеше да си купиш апартамент и това нее много сигурно за това не даваи акъл

сладки приказки как ще станем по-богати с еврото ги разправяйте на младите, те ще ви повярват. Ние сме гърмяни зайци, вече 33 години слушаме лъжи и обещания. Та както се пее в една песен - не на мене тия, не на мене...

Този дългогодишен служител на Путин, на пряко подчинение, който управлява капиталите му, да бъде така добър да не дава акъл. Рано или късно ще дойде време на агентите като него да се изнасят.

Това съм го чувал и на 10.11.1989 , когато дойде валутният борд , когато влязохме в ЕС ! Аман от тези възможности ! В момента много софиянци имат право да паркират в зелена и синя зона ! Познай колко наистина паркират !

Хехе Да..да..Британците забогатяха и избягаха от ЕС...Ще забогатеят наглеци като тоя тип.Овчар ..Иди и направи нещо полезно .!

Тоя боклук се измъкна от лежане в кафеза

Те ще забогатяват по-бързо, а ние обикновенните хора ще обедняваме още повече.

Милен Велчев ще забогатява по-бързо. Разбрахте ли?

Този мръсниик и ситния Ники , отдавн трябваше да са в затвора за кражби и ощетяване на държавта в КОЛОСАЛНИ размери с далаверта по превлутирнето на външния ни дълг!!!

А сега за да си доволен, трябва да се превалутира в рубли, трол жалкарски.

На вас-със сигурност ще ви даде тази възможност!

Вие да, ние не! Айде да не ни набутвате отново....

Ha, haaaa..toia kskvi Hatchett e pil? Evroxonata obedniava, a shte ze zagrizi Bulgaria da zabogatiava!!! Toia glupav li e ili veche go e hvanala dementia?

Че вие с брат ти забогатяхте още с идването на Царя.

Най-добрият отговор от обикновените работещи българи за Велчев и всички събрали се да ни омайват да се откажем от лева е да извоюваме референдум за запазване на Българския лев и на Валутния борд. Поне докато средните доходи на човек от населението в БГ не достигнат и надмчинат средните доходи на човек в Еврозоната. Има неша, които са договорени от 2018 с ЕЦБ, които масата българи не знаят. Независимо от клетвите на шефа на БНБ, че няма промяна във фиксирания курс от 1.95583 лева за 1 евро, в момента в рамките на обменния механизъм ERM2 или чакалнята за еврото е фиксирано, със съгласието на предишната изпълнителна власт в ръцете на ГЕРБ-СДС, че евро/лев може да плава в граници +15% /-15% от фиксирания курс. Това означава, че е възможно де факто откачане на борда, друг е въпросът каква е вероятостта в момента. Вероятността това да стане или не зависи от нас, българските гласоподаватели, да изявим нашата воля с инструмента на референдум.

Първия месец + 1 ст. Втория месец +2 ст. = 3 ст. Третия месец + 3 ст. = 6 ст. Четвъртия месец + 4 ст. = 10 ст. Петия месец +5 ст. = 15 ст. Шестия месец + 6 ст. = 21 ст. Седния месец + 7 ст. = 28 ст. Осмия месец + 8 ст. = 36 ст. Деветия месец + 9 ст. = 45 ст. Десетия месец + 10 ст. = 55 ст. Единадесетия месец + 11 ст. = 66 ст. След една година + 12 ст. = 78 ст. Е това е бързото им забогатяване...

lu4ka

Вие да, а всички останали българи???