Милен Керемедчиев: Източна Европа е сцената на конфликт между САЩ и Русия

България ще става все по-гореща точка на съприкосновение с руските интереси, твърди бившият заместник-министър на външните работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значение имат тук някакви САЩ, Русия и разни други. Слави чака да събере 51% от гласовете. Дотогава ще си играе на избори, а ние ще сме без парламент, без редовно правителство, със свалени гащи ... , но това него какво го вълнува!? Важното е друг да не управлява, нищо че и той не може. Вони разни нас не ни интересуват. Интересува ни кокала. И кой ще го яде.

живеете в България, като не ви отърва бе, русофилистици, ми бегайте да се радвате на лайф в Русия, един от по-големите окръзи на Китай.

Убирай своих тролов немедленно и приготовляй свой чемоданчик. !

Плъх-специалист по всичко.

Г-не Керемедчиев, Не се ли досещате, че с думите си натиквате лицето на България в калта? Очевидно коментарът ви е като за първолак. Като бивш зам.министър на външните работи би трябвало да знаете за конвенциите за забрана на противопехотните мини, за химическите оръжия и други забранителни споразумения, които България е ратифицирала. Вие сега потвърждавате, че снабдяваме Украйна със забранени оръжия. Украинците имат огромни запаси от обикновено въоръжение и боеприпаси по съветски образец, а и военната й индустрия е в пъти по-голяма от българската, защото точно в Украйна останаха поне 1/3 от военните заводи на бившия СССР. Те сами си произвеждат достатъчно от това, което ние бихме могли да им предложим. Остава вариантът, ние да им даваме нещо, което те нямат, не произвеждат или произвеждат в малки количества, защото е забранено. Противопехотни мини, напалм, боеприпаси с фосфор, касетъчни боеприпаси (снаряди и бомби) и други такива. Не дай Боже - химически оръжия... Мислете малко, бе г-н Керемедчиев преди да зинете да кажете нещо. Все пак сте бивш дипломат.

Дори не може да е бивш, защото не е бил никакъв дипломат, а спусната от козяците продажна гнида, която да запълва щата в МВнР с удобни предатели и агенти на ЦРУ. Келнери с дипломатически паспорт.

Битката е между онези дето религията им ги определила за бъдещите господари на света и останалия свят

Религията им не ги е определила, религията им ги е заблудила. Затова те заблудени си чакат техният фалшив Месия. И той ще се възцари, но за кратко - три години и половина. Та за три години и половина власт на Антихриста големи напъни, голямо тръшкане пада.

Миленчо като си толкова отвоорен си прати децата о роднинитеда се бият срещу руснаците! Явно имаш турска жилка и мразиш славяните а и не ти личи да си бил в казармата освен ако не си бил теляк де!

Ще ядем "шамарите" като се навираме в конфликти между големи....

Ами това беше целта на САЩ. Изтеглят зоните на въоръжени конфликти от изток на запад и Балканския полуостров е най- удобен - хем е близо до Русия , хем по този начин отслабват влиянието на ЕС тук.

2021-04-26 19:41:39 Допълнение (нерегистриран) Източна Европа е сцената на конфликт между САЩ и Русия, тъй като САЩ искат да е използват като плацдарм за евентуални действия срещу Русия. НЕ ДОПЪЛНЕНИЕ, А ОСНОВА НА КОМЕНТИРАНАТА СТАТИЯ. ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ ДВЕТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ, ДРУГОТО Е ПЪЛНЕЖ.

България винаги е била плацдарм за имперските въжделения на Русия, но не и приятел. Исторически факт!

Една е Ванга. Пророците на евроатлантическите цености са ментета.

Но на едни транзитни такси ли разчита 60 милионна Украйна. Би било много тъжно но то разбира се не е истина. Иначе така наречения експерт е ясен

Ами 13 милиарда долара на година получава.

Добре че има достойни българи да помагат на братята украинци.

Крадеца гебрев, пастирката с най-ниския рейтинг в света, иззцъкления с трабанта, пишман генерали с два леви крака, господин 10% и още 10ина видни крадци, предатели и отрепки и още стотина малоумници с промити от елементарна пропаганнда мозъчета?

Помощта би била Украйна де се самоубие.

Направо ми се повръща от путинофилите тук. То умни, всезнаещи,влюбени и възхваляващи тази подмолна русия от която нищо добро не сме видели.

Със ссср - 4 милиона прираст за 30 г. С нато - 4 м надолу

Бяхме в затвор, затова. Започвайте в твоето семейство бързо да се размножавате без право да излизате от България и ще увеличите малко населението.

"По думите му Русия се опитва всячески да спре икономическото развитие на Украйна чрез заобикалящи я енергийните проекти. " Aйде бре, Руснаците искат просто да не им извиват ръцете, а Европа търси енергия без посредници или поне с предвидими такива ..................

Смях! Русия пречела на украинското развитие! Украйнците фалираха свтовно-известното авиационно конструкторско бюро на Антонов, и не стига че го фалираха, ами ще плащат и милиарди долари на китайците, които купиха Антонов, но под натиска на америка украинците не ги пускат да влязат във владение на предприятие, което китайците вече са си платили! Фалираха световноизвестния производител на тежка транспортна техника КРАЗ. Завода в Днепро(петровск) които по времето на СССР произвеждаше космически ракети, сега едва се държи на повърхността и произвежда... детски шейнички... Цялата икономика на Украйна се държи само на крадене на руски газ и такси за транзита на неоткраднатата част. Като поне половината от краденото отива по сметките на назначения наркоманизиран син на байдън и други подобни американски отрепки. Нищо не става от тази пропаднала държава, политиите им са по- прости, крадливи и продажни даже от нашите, което е направо невероятно постижение.

Не го слушайте този. Това е търговец на български паспорти.

Чешкият президент Земан каза, че според чешката служба за сигурност и информация, няма доказателства, че "руски агенти" са били в района на Врбетице.

Според тасс ли го е казал ?

В телевизионно обръщение го е казал, а ТАСС го е цитирал. Сега стана ли ти ясно?

Чешкият президент е като нашия. Агент на Русия.

Много ясно, нас ще ни отчетат като приемливи загуби.

Мда, украинците НЕ ИСКАХА ДА СИ ПЛАЩАТ руския газ. А Украйна СПРЯ ВОДАТА на Крим!!! ... А България е ТЕРИТОРИЯ за САЩ-исаните. Байдън-а изпусна газ и евроатлантиците в България напълниха гащите. Да е Жив и Здрав Пометения, който заради довършването на 3-ия / последен / мандат ПОИСКА от Тръмп НАТО - вски център във Варна...

Източна Европа е сцената на конфликт между САЩ и Русия, тъй като САЩ искат да е използват като плацдарм за евентуални действия срещу Русия.

Правителствата на страните от бившият Варшавски договор се разкъсват пред САЩ само и само да докажат колко мразят Русия ! Този СЛУГИНСКИ маниер нее от полза, защото САЩ искат военни действия но на територията на бившите соц. страни! За това не бива да ДОПУСКАМЕ краварски военни и тяхна техника в България!! Нека и пристанищата ни останат ЗАТВОРЕНИ за корабите на САЩ!!!!Нека не бъдем по-големи католици от Папата!?!?

Историята просто се повтаря. Нацистите на Хитлер започват Операция Барбароса и целта им е унищожението на Русия, намаляването с 90% на славянското население и поставянето му в робско състояние. За целта са били нужни Украйна и Грузия, като стратегични точки за влизане в Русия. (Източник: Andreas Zellhuber: „Unsere Verwaltung treibt einer Katastrophe zu …“ Das Reichsministerium für die besetzten Ostgebiete und die deutsche Besatzungsherrschaft in der Sowjetunion. München 2006, S. 82 f.) Населението на тези държави трябвало да бъде насъскано да мрази Русия като целта е да се създаде конфликт и да се дестабилизира Русия.

Гладен предател война сънува, а войната пак народа ще я понесе.

Защо мислиш , че бибитко , банов ще са в първите редици ?

"По думите му Русия се опитва всячески да спре икономическото развитие на Украйна чрез заобикалящи я енергийните проекти." Чакай малко. Нали до вчера уж Украйна не искаше нищо руско? Да си внасят шистов газ от Тексас като искат. То бива бива нагли изказвания, ама това вече на нищо не мяза.

_stankow

Не, невярно говори този човек ! Русия не се стреми да спъне икономическото развитие на Украйна. Да сте чували за санкции ? И кредити ѝ дава, и газ, и въглища, и търгуват със селскостопански стоки. И договор за транзит на газа подписаха за още 5 години. Но Русия категорично и никога няма да се съгласи, ако ще война да стане, НАТО да завладее Украйна, да постави там бази и въоръжения. Това се стреми "да спъне" Русия. И трябва да я разберем !

Явно си няма идея какво е 'гореща' точка. Поредният костюмар говорещ за война. По-добре да беше говорил за модерната педерастия. Хюстън имаме проблем с Миленчо! Когато България най-накрая стане 'гореща' точка - повечето от Вас ще са заминали далече, в опит да избягат. Нищо ново под слънцето. За съжаление още си нужен на господарите ти - все пак тридесет сребърника е бая пара за теб. Хайде да отиваш да омиротворяваш близкият изток - там , за да има вечен мир, трябва да бъдат избити: Иран, Ирак, Сирия, Афганистан, Ливан, Египет... засега. След това единствената демонокрация ще пребъде.

Според него това, което се случва в Украйна, е наблюдавано преди години в Грузия: "Близкото сътрудничество на САЩ с Грузия доведе до операция на Русия в Осетия и отцепване на части от Грузия и създаване на буферни зони". Необходимо ли е да се напомня на г-н Керемедчиев, че наимника Горбачов беше поискал НА ДУМИ подобни буферни зони между СССР и Запада/САЩ, което и на думи му беше обещано, но никога не спазено от ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЗАПАД И САЩ. Русия като приемник на СССР в Съвета за Сигурност към ООН видя в неспазването на това обещание от страна на ДЕМОКРАТИЧНИЯ ЗАПАД И САЩ директна заплаха за националната им сигурност и предприе за жалост твърда политика към бившите си от тяхната сфера на влияние. ЛЪЖА, ЛЪЖИ, АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ, ВОЙНА ...

Аман от продажни гниди. Не е ли по-точно, ако ще има арена, тя да е в Аляска?! Откъде накъде в Източна Европа?! Ако питаме тая продажна очиларка, той може да препоръча и Копитото!

"Продажни гниди" са единствено шепата жалки рашки подлоги все още живуркащи у нас !

адашче пак ли си по розови прашки бе

МилоМи "адашче" , явно пак се гледаш в огледалото си в рашка говняшка и гадаеш ? Ами ще те разочаровам , за разлика от теб аз такива не ползвам ! Понял ?

ти адашче ползваш само страпони в черен цвят като тия дети плащат и им правиш бибитки

МилоМи "адашче" , сега ще изредиш все твои фетиши които осъществяваш та белким уцелиш някой ? Няма как да стане , вас рашките гъз ви е раждал , примерно тоя на брежнев или илич , докато ние Българите по стандартния начин и съответно последващотата ни хетеро ориентация си е стандартна колкото и да не може да го проумеете все рашкая сволоч . Понял ?

Tak e ама простирутките сте много .

Олеее колко ще сме добри и влиятелни с 8 самолета..... Гърция има 200. Турция сигурно над 400......дори Румъния май взе 30-тина самолета. Съседна Сърббиями подариха 15-Тина хвърчила от Русия........

Затова сме в НАТО: ЕС има над 2000 самолета, САЩ - над 3300.

_stankow

И нас какво ни грее ? Ще литнат тези самолети да ни пазят ?

Да , ще литнат ! Нали именно затова вчера ривахте все рашки хибридки послучай едни вътрешно натовски споразумения ?

Само страните от ЕС, които са в НАТО (дори без Турция), имат някъде 3кратен превес в техника и жива сила над ТРусь! Само Англия и Франция, взети заедно, притежават около 1.5 - 2 пъти повече оръжия спрямо нея.

Чел съм коментари от този "Павел". Или е добре платен трол, или е просто глупак. Изобщо не се хабете да спорите с него - все едно да спориш с глухоням. Той едно си знае, едно си бае.

това цялата ти икономика да се гради на транзита на газ по една тръба не е никак стабилна икономика.... Колкото по-скоро го разберат това украинците толкова по-бързо ще дръпнат напред.

Не е интелигентен Направи пътека по всички телевизии и няма какво да ви каже... Елементарен и услужлив демек натегач Закривам му жалката кариера Точка

бе купен краварски боклук,заради такива като тебе ние сме мишена бе и то от най лесните мишени,щото на твоите работодатели такива идиоти като вас им трябват,безгласни бедни колонии

никаква мишена не сме! русийката няма да стреля по братска България - това е сигурно.

след като ни гледа политиците купени и лочещи кравешки лайна като вас соросите дето само това можете още от 9 септември когато взехте властта,мамицата ви цървули

Този не продаваше ли паспорти? Не писаха ли европейските вестници за него? Впрочем тъкмо от тези вестници му направиха клопка за да го уловят, че продава паспорти.