Шефът на полицията в Бургас е дисциплинарно уволнен

Директорът на ОД на МВР-Бургас комисар Милен Димитров е дисциплинарно уволнен.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на полицията в Бургас е дисциплинарно уволнен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветлин Йовчев и скапаното му главно секретарче отдавна са се самокачили на стената на позора на България. Като ги зная тия двамцата какви са, значи директорът на Бургас е читав и свестен човек. Знаете ли, че в Бургас престъпността е сведена до невиждани за страната ниски нива? Бургас май е единственият град в България, в който цигански каруци не кръстосват града. Цигани има много, но не се виждат. В Комлука /циганския квартал/ ДПС и БСП се борят за гласовете на "ценните избиратели". Няма просеци.

това е вечния рефрен между политици, силови и съдебни структури и престъпници. А защо е така, има ли кой да ни каже? А това си е така, защото са едно и също, само артистите и сцената се сменя, но играта не!

Тц, тц тц !! Стрес, и слет него ишиас ? А пък менека, леко стрес да ма полъхни, и виднага идна силна диария ша ма фани !

Не го познавам този шеф на полицията,но правилно са го уволнили.Няма право да разбива престъпната група на Митьо Очите. Без престъпни групи за къде са другарите.Останаха ни само банките.

не съ бойте ,прокурорчето светльо маринчето ши му намери някоя работа и пак всичко по старому,те са си дружки нали се награждаваха за "отлична"служба и колаборация

Идва ГЕРБ на власт, става директор на 38 години. Пада ГЕРБ от власт, маха се от поста сам. Това е негово морално задължение. Той защо се дърпа и не се махне сам. В системата на МВР винаги ще се намери авторитетно място за него.

гроба тези от БСП-то.Може да е нова опорна точка на Станишев. Колкото по-лошо, по-добре. После всички ще видят,че без Станишев всичко пропада.Закачили съобщението на стената на срама.И защо? И защо няма причини? Аз съм от Бургас и това съобщение за дасциплинарно уволнение без назовани причини буди съмнение и съчувстгвие. създава

Фсеки от Боргаз, като теп, ли е толкос проз ! Какви обяснения искаш, с подробноси ли, а ? Може да е хванат на калъп с някоя ВИП- гювендия от Герберките, я Цецка, или онаа, Дуловската сврака?

без да има изнесени факти за нарушение и мотив за дисциплинарно уволнение,аз йойо,няма как да се убедя в правотата на извършеното от мин-р овчев! добре е ако се знае нещо по случая,да бъде обявено,защото за пореден път,съфорумци с развинтена фантазия,сътвориха купчини измислици по адрес и на двамата! за съжаление,статията води до извод-разчистване на сметки,така,че драги ми йовчеви подръжници,не бълвайте мръсотия по адрес на комисаря,ами помолете дир-а за по-обстойна информация,за да има обективност в написоното от вас!!!

Нашите пречат на вашите, а вашите на нашите. А ВСИЧКИ ТЕ ПЕЧАТ НА ВСИЧКИ НИ! Май в това/да си пречим един на друг/ сме най-добрите на кълбето. :-(

И затова ли обиколи всички доктори да им губиш времето ? Следващият път се лекувай с отвари и медитация , ама като се наложи гледам всеки тича при лекар ...

Дискова херния от стрес. На това само милиционери могат да вярват. ...може пък и да е някакво чудо в медицината. Да го пратят в чужбина да го изследват. Може да допринесе с нещо за равитието на науката.

ОВЧЕВ,АКО ЗНАЕШ, КАКВО ТЕ ЧАКА СЛЕД 2-3 МЕСЕЦА,КАКЪВ ЖИВОТ, КАКВИ УСПЕХИ,БЕДНАТИ Е ФАНТАЗИЯТА!!!!

Малко им остана, слава богу.

Как няма да не стигат парите за здравеопазване - и държавни служители и престъпници са тооолкова болни. А в България те са много. МВР обаче, като работодател може да се усъмни в диагнозата и да поиска експертиза - тогава доктора издал медицинското може и да не му е така забавно

Когато не се съобщават причините за такова уволнение ГЕРБ трупа рейтинг и престъпниците му стават герои - жертва на политическа разправа! Що за самоубийствени ходове на левите управленци?

СИКАДЖИИТЕ ВЗЕХА НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ТИМ-АЧДЖИИТЕ ..... .... СШМРЪК ,СШМРЪК :)

може да е свързано с атентата в Бургас. последните дни от медиите почна да бълва информация, включително бяха разпространени конкретни снимки и факти, което е нещо необичайно докато все още тече разследването.

БРАВО НА МИНИСТЪРА,ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИ ОЩЕ ПРИ ПЪРВИТЕ СМЕНИ ,НО ВСЕ ПАК БРАВО.СЕГА ДА СМЕНИ И ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА РПУ-ТАТА И ТЕ СА СЪЩИТЕ ПОДКУПНИ И КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ В СЪЮЗ С ПРОКУРОРИ И СЪДИИ

Тоя е настъпил някоя фирмичка на червената измет.

Този е доказан престъпник. Повдигаше обвинения заедно с арестуваният с подкуп прокурор Ангел Георгиев и Емил Христов (търговец на гласове за Ситнилски)

- Във фоайето при централния вход на дирекцията има закачено съобщение за уволнението на комисар Димитров. Писменият документ изглежда като окачен на Стената на позора, съобщава Флагман.- ЖУРНАЛЯТА сте пълни простаци, това е рутинна процедура според ЗМВР. Когато дисциплинарно наказаният отсъства, или не може да бъде открит на постоянният си адрес по местоживеене за да му се връчи заповедта, то заповедта за наказанието (в случая най-тежкото дисцип. наказание предвидено в ЗМВР 'уволнение') тя се обявява на достъпно място в Дирекцията по служба в присъствието на 2ма свидетеля декларирали това писменно (в случая полицаи). Единственото което в този случай е позорно е, че заповед за наказание се обявява пред равни или по-старши на служителя, а не пред всички но това сам си го е избрал в случая.

Интересно, защо са скрили мнението от 21.56. И не видях никъде преди това, такова мнение, че- "" някакви частни Болници са започнали да слагат буркани с сирени на линейките си. Което, ако го позволят, ще е все едно разни охранители да слагат буркани с сирени, като Полицаите..... Та , с тия линейки, скоро може да започнат да ограбват Банки и фирми, защото карат с висока скорост, и минават на червени светофари, а и не ги спират за проверки.

Разбил какво? ааа да ...какво да кажа в Бургас и по специално Слънчев бряг повечето от криминалните престъпления даже не достигат до обществото има си голям чадър и не знам от кой и защо.

Ще го върнат СКОРО !

Не го мислете и не се косете за Миленчо. След уволнението неговите хора и другарчета ще го назначат на по висока и по добре платена длъжност.

Това е епохално откритие в медицината - стреса води до усложнения на дискова херния ??? Аз само за тази наглост бих му бил шута. Явно е бесзрамен боклук.

Анонимността прикрива страхливците. И подлеците - тези, които заявяват: - Ти, знаеш ли кой съм? Но - анонимно ...

Пика ми кой си , аз съм учил 6 години медицина + 3 години специализация и вече 14 години стаж и това стреса да обостря дисковата херния е по скоро въпрос за философския факултет на СУ , отколкото реален медицински казус ;) Това е нивото както мъдро казва вашият водач ...

Е-е,идват избори.Трябва да се сложи"наш човек"

след има няма 5 месеца

Пука им за някакъв директор и за някаква полиция,която трябва да варди хората от айдуците.Не много отдавна заключиха главния секретар на мвр Илиев, направиха го на маймуна пред цялата държава- обиски, арест, обвинения... и после главния прокурар му се извини,че било грешка.Ама вече имаше друг главен секретар.Така,че нищо ново.

Редно е, когато уволняваш дисциплинарно, да изложиш мотивите си. Нека хората да са наясно. Това, че не са оповестени, може да означава, че е уволнен на лична основа.

Във всяка заповед за уволнение се посочват мотиви за уволнение издържано юридически, както и се посочва кога и как може тя да се обжалва. Иначе самата заповед отпада при първото заседание и при първото изречение в РС заради юридически неиздържана и необоснована, без изобщо да се разглежда по същество. Или според теб някой пише - УВОЛНЯВАМ МИЛЕН , подписва се и го закача на входа на Дирекцията ?! Ще ме побъркате от неграмотност..

Я да го назначат пак човека,че да се излекува

Нищо, скоро пак ще го възстановят. Предполагам, смени на сменени кадри от предишните ще е основната работа на следващия парламент (и редовно правителство). Този филм сме го гледали вече.

Крайно време беше да ги подпукат галениците на Тиквата.Чакаме и онзи очилат наведен лисугер-кмета да го отсвирят.То не бяха сини зони , боядисване и субсидии за Бургас за сметка на София и другите големи градове.Хайде хаирлия да е.

Не го познавам, не зная нищо за него.Но.....дисциплинарно уволнение за директор е нещо необичайно в практиката,трябва да е извършил някакво престъпление,а за такова нещо не се съобщава, димата "прокуратура" липсва.Това е доста озадачаващо!

Щом като въпросният полицай е бил назначен от лицето Цветан Цветанов -Светията - по време на гурото Борисов, всичко е ясно. Както Цветанов е осъден ефективно на 4,5 години затвор за престъпления по служба, така и копиралият го шеф е правил същите поразии. Най-малкото не е сигнализирал в МВР за циганските коптори в дерето в Аспарухово , строени срещу рушвети на ръка. Забравете го. Целиат ГЕРБ е с такива "кадри на мутромилиционерите. А се точат за нови 4 години да ни стъпят на врата....

е във Варна, а този е от Бургас...

Нерде Бургас, нерде Аспарухово!

Ало, плюещите омраза тролове. Малко География да ви научат от централата. Каде е Бургас, каде е кв. Аспарухово. Толкова сте се запенели в устата да ръсите омраза че ще се задавите, а и не мислите какво пишете. Който нож вади от нож умира, има една народна приказка.

Тъп си като круша, но не го осъзнаваш ...

Дискова херния не се обостря от стрес, да му намерят друго заболяване!

"В следствие на стреса му се обострила дисковата херния..." Ха-ха-ха!!! Барем да му бяха спретнали едно високо кръвно, прединфарктно състояние или нещо подобно за болничния :-)))) Таааа за какво му се обострила дисковата херния не разбрах?

Този сигурно е бил водещ офицер на атентатора, щом не му казват прегрешенията...

мене ми е през дедовия

Kalin

Това за Очите дето му бил успех нещо не го схващам като въпросната личност постоянно е на вън а не в затвора.Вярно от 1 година не съм чул да е правил пак нещо навън но преди това постоянно ........то слушахме как бил отпуска и кво и къде правил.

Не бъркай полицията със съда.

Слава богу , че го уволниха . Милен Димитров е човек , който участва в един куп корупционни сделки и смятам , че много отдавна трябваше да се случи това . Браво

Ти пък като си знаел, че е участвал в корупционни сделки, защо си мълчал, а? Или е лесно на умряло куче нож да вадиш. Смелчак.

...Така е при десантчиците...бързо се издигат,доставят над целта,после скок,парашутът се разтваря ,но не се знае къде и как ще се приземиш,може да попаднеш и на кръстосания огън (интереси) и мисията да ...приключи...:))

Е, па нема да ни пречи на далаверите, я!