Шофьорка оцеля по чудо след 15-метров полет в дере

Жена се отърва по чудо без почти никакви наранявания след полет в 15-метрова пропаст. Пътният инцидент стана по обед в местността Боаза, край Търговище.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорка оцеля по чудо след 15-метров полет в дере | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ограничение 60, има табели и знаци предупреждаващи за концентрация на ПТП, мантинели има. Ама никой не спазва ограниченията, нито минава на ниска предавка. Затова като падне дъждец и катастрофите нарастват. Късмет е извадила жената, на този участък прди време загина и журналистката Живка Гичева.

Вижте пътя Вълчи дол - Брестак!Нарязан асфалт,дупка до дупка!Всеки си удря колата и псува!Много сме търпеливи,но докога?

Какво значи много опасно място и 30 катастрофи за седмица? Стада луди слонове ли минават, бомби ли падат? Няма ли отговорна инстанция да огледа, да каже причините да промени каквото трябва по пътя?

Пътя и широк, с относително добра настилка и позволява висока скорост, но обратни наклони на завоите. По-точно по цялата дължина на участъка пътя е наклонен към дерето. Съответно в единият завои наклона е както трябва и човек се подлъгва да кара по-бързо, но при следващият завой наклона е обратен и изхвърля. Който не я знае тази особеност си докарва много адреналин.

Това трасе там е супер идиотско. Десетина много остри завоя, които следват извивката на възвишението. Как за толкова години не пробиха няколко отвора, че да го поизправят този участък?! Много е опасно, защото гледаш пътя широк, но подхлъзнеш ли се от към страната на пропаста, нищо не може да те спаси. Преди 3-4 месеца пък вадиха цял тир от там.

В нормалните държави при няколко случая на едно място, обикновено общината преправя пътя. Там където се грижат за данъкоплатците си.

Направо е прескочила трапа :)

Всичко необходимо за безопасност по пътищата се нарича дисциплина.

Леле, малкият дявол е бил този път! Жената да почерпи и следващия път да кара по-бавно на мокър път! Да е жива и здрава! Няма ли мантинели по тия шосета?!

Хубаво е хората да имат късмет.

Трябва ли да има загинали за да сложат мантинела, ега си??

Жена шофьор и Фолксваген - прекалено лоша комбинация!

А селяк отворко добра комбинация ли е ???