Майкъл Блумбърг няма да се кандидатира за президент на САЩ

Милиардерът Майкъл Блумбърг няма да е кандидат за президент на САЩ, съобщава в. „Монд”. А преди месец той бе заявил, че ще влезе в кампанията като независим.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Блумбърг няма да се кандидатира за президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно,изборите са уредени и ционисткото лоби няма да го хвърля на финала!Да им е честита "не можещата да духа"!

..то и аз се чудя да се кандидатирам ли или не! Шансът ми е горе-долу като този на Блумбърг, само дето Тръмп ми се струва подозрително нормален човек като за кандидат-президент на САЩ.

КАНДИТАТИРАЙ СЕ, БЕ! В БЪЛГАРИЯ ДУПЕДАВЦИТЕ ЩЕ УМРАТ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ! ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА МИЗЕРИЯТА НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПО СЕЛАТА В РОДИНАТА ИМ, НО ЧЕ БЛУМБЪРГ НЯМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА ГИ ВКАРВА В ИСТЕРИЯ! ТЕ ОЧАКВАТ ОСИНОВЯВАНЕ ОТ САЩ!

Как да наречеш страна демократична, след като в нея получилият най-много гласове от избирателите не става президент, а вторият? Примера е с Ал Гор и Буш, където Ал Гор има много повече гласове. Да не говорим за слуховете как са манипулирали вота на места, примерно при сенатор брат на Буш. Имало и май сенатор негов братовчед.

братът на Буш беше губернатор на Флорида. Там се броиха ти пъти гласовете и не стана ясно кой е победил. Накрая обавиха за победител Буш и прецакаха Гор.

Според святите писания, от 1945 год.диктатура,после малко почивка и настъпва още по голяма диктатура.Явно се има в пред вид парите.Парите са поставени на пиедестал.Парите на днешно време диктуват поведението,приказките за демокрация е залъгване на хората.Небето е допуснало тая още по голяма диктатура,защото човечеството все още се чисти от пороците си.Да се види кой,кой е.В края на 21 век ще се отделят плевелите от житото.А хората в България,ще им е добре,когато духовно се повдигнат.

Повдигане на духа означава повдигана над материята. Материята е средство. Тоест повдигане над средството. За да не е посредствено нивото. А посредственост се налага с ... книги. Колкото по святи толкова повече посредственост в главите. Религия, лъжа и пари какво ги обединиява? Знаете ли? Вярването в тах. Без вярване в тях, нито едно от тях няма стойност.

Ако Тръмп не спечели , ще го поканим за премиер на България.

Всички американци се напъват да се снимат озъбени - тоя точно обратното, крие си зъбите. Няма шанс да го изберат с тая гримаса или може би нарочно е избрана тая снимка.

Блумбърг се отказа, защото видя че Хилъри че спечели срещу Тръмп. Килъри е кандидатът на финансовото лоби, така че няма нужда да харчи пари за да бие Тръмп.

Нищо не е видял Блумбърг и не е сигурно, че Килъри ще спечели. По-сигурно е, че управляващата класа на САЩ ще попречи на Тръмп да спечели. Но Килъри има много пробойни и не се знае как Тръмп ще се възползва. Например - разследването на служебния сайт на Килъри, убийството на 4 американски дипломати в Бенгази, финансирането на кампанията на семейство Клинтън и т.н. ...

Паисий

това не важи за гласуващите ДЕЛЕГАТИ. Изборите не са преки , така че избират вече избрани представители. Соц.проучвания показват вече преднина за Килъри.

революция в САЩ се привижда! В САЩ гласуват под 50% на изборите! Масата не гласува, защото знае, че Конституцията и законите им гарантират всичко!Президента е една лъскава фасада. Революция има само в бедните руски мозъци! Всеки американец е свободен да гласува. Това не е Русия и диктатурата и! Тръмп е кандидат ,като всеки друг. За щастие на демокрацията, по-скоро артист , от колкото реален президент .

Революция в САЩ може да няма, но разпад на много малки щатчета предстои. Те ще се бият по между си, зашото хамериканците не могат без войни. Такава е хамериканската революция

Сам го каза, по скоро фасада отколкото президент. Къде видя демокрация тогава? Тръмп не е точно това, затова е революционно не е системният играч. Истинските революции стават в най развитите страни отворко.

Като го гледам, рода са си и лика-прилика с нашия Монка Паси.

И отново да попитам. Защо поредната цитирана медия не коментира въпроса "Защо Тръмп печели толкова силна подкрепа в САЩ?" Хората упорито отказват да приемат факта, че диктатори/радикални винаги идват на власт с ПОДКРЕПАТА НА НАРОДА. И идването им винаги е следствие на дълго натрупвани проблеми, задълбочаваща се криза и неумение/нежелание на статуквото да изведе нацията от въпросната криза.

Логично е да се очаква нещо подобно и в Германия.

Рано е още. След 5-6 години наплив на имигранти може и да се прояви недоволството на населението.

тя диктатурата така се е появила в историята - като реакция на народа срещу олигархията. Справка: древна Гърция!

След 11 сеп. по същество се прави това което казва Тръмп, къде тук е демагогията, верно, че иска още по строги мерки, но живота го налага, някой централи правят всичко възможно света да не е едно спокойно място за живеене. Познайте от един път коя най-вече.

това е Кремъл!

Всички против Дони Тръмп. Уолстрийт налива милиони в кампаниите против него. Телевизиите го разкъсват на парчета. Дори много от неговите съпартийци - републиканци го нападат яростно. Дони е подплашил управляващата класа на САЩ до там, че всички правят сметки как той да не спечели. Ако Блумбърг се кандидатира като независим, може да разбие вота на три и никой от кандидатите да няма необходимото мнозинство. Тогава изборът се пренася в Конгреса, където републиканцте преобладават. Но и това не е сигурно, защото част от републиканците предпочитат повече представител на демократите, от колкото Тръмп. Единственото сигурно е, че до сега мнозинството избиратели го харесват ...

По всичко изглежда, че се задава революция в САЩ и то от най-консервативното място от най-развитите щати, това е наистина революционно.

Шефът е изпратил Тръмп на специална мисия да спаси Америка и да стабилизира положението.

Дали е републиканец ,или демократ няма разлика! В САЩ има непоклатими петролни и военни кръгове които стоят зад всеки президент и партия! САЩ ще бъде много по-агресивен с Тръмп и републиканците! Няма значение какви ги плещи Тръмп/Бареков сега:) Този дори не познава в детайли законите на САЩ и конституцията дори. Ако стане случайно президент, нещо което клони към вероятност нула, Тръпм ще бъде най-върлия противник на Русия и ще бъде най-острия ястреб от последните години! Няма значение какви ги говори предизборно ;) И Обама го мислеха, за ''миротворец'', но от действията му стана ясно, че имперските интереси на САЩ са фундамент който е непоклатим. В интереса на светът по-добрия вариант е демократ за щатски президент , а за интереса на Русия е просто задължително ;)

Живота е това което се случва докато ние си правим сметки.

жалко

ако приемем , че един президент стои 2 мандата, такава дядка на 74г. хич не е атрактивен за избори. Ама хората имат акъл и навреме усещат да се откажат. Не като нащите доживотни посерковци в парламента.

Блумбърг - поредният евреин милиардер... Нещо, много са се наплашили чифутите от чичо Тръмп - застрашава им господството в Краваристан...

Леле, как ги е наплашил всичките този Тръмп! Май се притесниха за военните си операции зад граница.