Мика Зайкова: На ГЕРБ им е поръчано да саботират парламента

Депутатът се притеснява за Сребърния фон и призова преседателя на БНБ да изнесе данни за Фискалния резерв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тази възрастна женица, с нереализирани до сега амбиций, за обществено политическа изява,защо много ми прилича Мая Манолова? И, откъде знае термините, като ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ, СРЕБЪРЕН ФОНД и други подобни,които употребява, като голям специалист? Тези от " КУКУ БЕНД" хептен за кукувци ни вземаха вече! Не личи ли, питам, че тази женица всичко което казва ,го чете! Досущ като Слави! Ми те не могат две думи на кръст да кожат, ако не са им написани предварително. ЯВНО НА СЦЕНАРИСТИТЕ НА СЛАВИ ИМ СЕ УДВОИ РАБОТАТА. СЕГА ПИШАТ ТЕКСТА НА СЛАВИ И РЕЧИТЕ НА БАБА МИКА!

Миче,бегай по тъч линията у вас да спиш !

Баба Яга в действие! Баба "ХА-ХА" също.

Разкарай това

Не искам да пиша

Бае Ви Ганя Боже Господи, този крокозъбел Мика, много напомна Цоца Драгойчева, която се напикаваше в НС и на пленумите и конгресите на терористите, този Парламент си е бал п.та майчина, толкова идиоти на едно място няма даже и във всички лудници взети заедно.

И кой е поръчал на ГЕРБ да саботират НС? А възпитанието на ИТН и ИСМВ не го ли забелязвате? Или го одобрявате?

Пръднах от кеф, знайте ли ко е било най гуемия кеф в римския сенат ко не нема ви светкам

Браво на Мика Зайкова ! Прекрасно е, че все още има такива честни и достойни хора, поставящи интересите на България над личните си изгоди ! Смело напред Зайкова - желая Ви успех !

Честен и глупав, също не е добър атестат.

Боже, какво падение!!! Това ли можа да изкара чалгата на амбразурата? Да си припомним Йосиф Петров как откри НС в 1990г.Държеше се бащински с всички. Помагаше, съветваше, успокояване. Микааа ти поне имаше пример за подражание. Заформя се шпицкоманда от чалгакомунета и джендъри. Сеят ветрове, но ще пожънат бури. Лошото е, че ще опоскат всички резерви.

По-голямо падение от проста кърдажийлска птка, ръководена от неграмотен мутраген, изпълняващ поръчките на мазен закръглен депесар НЯМА !

в парламенто хахахахахахаха

Едно нещо не мога да разбера - как е възможно всички тези Герб-ери, сред тях и много разумни и възпитани хора, да се държат като крепостни селяни на Борисов толкова дълго време. Като секта са!

Повечето са зависими ! А досега интелигентен от герП не съм срещнал, а работя с доста хора ! Заблуден, наивен и неиформиран - да, но интелигентен и образован да пълзи в краката на простак с чекмеджета , пълни с откраднати от народа пари и кюлчета злато няма как да има !

Стига си бръщолевила глупости.

ГЕРБ винаги е саботирал Парламента в услуга на вожда Борисов. И когато са били управляваща партия, и когато са били опозиция. Чрез Парламента властта на Борисов стана авторитарна и еднолична. А коалиционни партньори, гладни за сладкия държавен кокал, винаги се намират. Има ги в ДПС, при т.н. патриоти и спасители на България, Има ги в Атака, Воня ... т.е. Воля ....и т.н. Има ги даже в Демократична България и другите сини отпадъци

Мико,спри да мислиш,защото мисълта ти е неверна и склеротична. Не ставай за смях и се махни навреме от пленарната зала,защото мястото ти е в клуба на пенсионера.

Нещо започват да говорят едни и същи неща БСП и ИТН. А дали това не е начало на едно добро приятелство? ;)

в заглавието пише - сребърен фон ? Една уважавана възрастна жена знае повече от редакторите ви, дир-ницииии ! Очаквам колегите журналисти на "списвалия" новината да скочат да го защитят - стойте, не го бийте, това е лапсус :))))

Пък на мен ми прави впечатление, че и по всички ефирни телевизии почнаха да зачестяват грешките в написаното. И при мен се случват грешки, но не съм с хуманитарно образование и не съм на заплата за такава работа. Помня как преди десетилетия, доцента по металознание ни предупреди да не пишем "стрОктОра" като някои от СУ.

Доцентът, А НЕ ДоцентА, защото е подлог в изречението!!!! :)

Да, знае да се напикава и да се прави,че мисли.Малко ще ни дойдат в повече да гледаме сган от склеротик+недорасло злобно човече като Тошо -кратуната и гологлавия Учиндолски селяндур,дългоносата мутреса Манолова,педеругин Пинокио и други подобни. Та ние имаме крехки психики-тези човекоподобия ни плашат от екрана. и могат да ни причинят депресия. Аз имам права и не желая тези смрадливци да ме плашат. Поне телевизите,моля,не ни ги показвайте,поне докато премине пандемията и ще можеме да замениме телевизорите с по-приятни занимания..

tonk11

Имала била 2 дни да прочете плана. И какво точно очаква да направят от герб? Да и го налеят с фуния през ушите? Много е лошо когато човек сам се прави на маймуна.

Бабе,...... 10:18:16 чааса Бе тя чете, ама каква е файдата, ако не почне да коментира още втората дума. То и тя не е виновна, виновно е ЕГНто, алцхаймера. Иначе твърди, Аз бях твърдо против, ама при толкова кандардисване от страна на ИТН накрая се съгласих. това да говори нещо! Вероятно, когато е видяла че от пенсията и са останали едни 30 лева и си е спомнила, че може да изкара едни пари, ей така -бедава. А вие искате да стигне до член 11, ал1 точка 1 -че как да стане това. Баба ми почваше да чете "КОННИКЪТ БЕЗ ГЛАВА" затваряше книгата и като се събудеше я почваше пак от начало. Това е същата работа, бачках в "Илия Бояджиев" на един земснаряд. Идва един ден шефа на ОГЕ и трябва да дадеш диодите (резервните) за изправителната група на генератора. Почва спор, при който го карам да ами даде официален документ за изземването, входиран в деловодството- Носи го, давам му диодите, документа в едно сейфче у дома. Минава време напуснал съм завода и две години по -късно в късна вечер се звъни на входа, две ченгета, шефа на ОГЕ и Да върнеш диодите! чакай бе, нали и документ ми даде, входиран при това да ти ги предам, и ти писа на него че съм ти ги дал и си ги взел! Той -Няма такова нещо! И ченгетата вече готови да ме приберат. Чакай малко, казвам и вадя документа. Прочита го и го искав себе си. Не така, утре отново ще дойдеш да искаш диодите (тези шест диода тогава струваха към 3000 лева соц пари. А в НС всеки загрижен за собствените си доходи от къде и колкото повече -толкова повече! Кой да помни чл111 ал1 точка 1 Те не си спомнят по коя Конституция са в НС, кога я приеха за последно, Вие какво пишело там. Та той и Резидента не си спомня само преди дни какво каза пред новите слуги на налода!, а вие искате и Мека Зайкова да си спомни

как да се борим със загубата на памет ! ББ и Правителството на ГЕРБ не са длъжни да се подчиняват на освободилото го Народно събрание.Ако иска ще дойде,ако иска няма да дойде.Ето защо ? КАКВО НАПРАВИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, СЛЕД КАТО ПРИЕ ОСТАВКАТА на ПРАВИТЕЛСТВОТО? Здравко Дунов, професор по философия на правото Ето какво пише в Конституцията: Чл. 84. Народното събрание: 1. приема, изменя, допълва и отменя законите; 2. приема държавния бюджет и отчета за изпълнението му; 3. (изм. - ДВ, бр. 12 от 2007 г.) установява данъците и определя размера на държавните данъци; 4. насрочва избори за президент на републиката; 5. приема решение за произвеждане на национален референдум; 6. избира и освобождава министър-председателя и по негово предложение - Министерския съвет; извършва промени в правителството по предложение на министър-председателя; Чл. 111. (1) Правомощията на Министерския съвет се прекратяват: 1. с гласуване на недоверие на Министерския съвет или на министър-председателя; 2. с приемане на оставката на Министерския съвет или на министър-председателя; 3. при смърт на министър-председателя. (2) Министерският съвет подава оставка пред новоизбраното Народно събрание. (3) В случаите по предходните алинеи Министерският съвет изпълнява функциите си до избирането на нов Министерски съвет. Какво означават цитираните текстове на Конституцията? Цитираните текстове означават, че от момента, в който Народното събрание е ПРИЕЛО ОСТАВКАТА на ПРАВИТЕЛСТВОТО, с този свой акт то, Народното събрание, затваря, приключва, изчерпва всичките си конституционни права да разпорежда на министър-председателя и на неговото правителство. Правителството и неговата дейност вече се подчиняват единствено на разпоредбите на Конституцията и законите, но НЕ и на ПРИЕЛОТО ОСТАВКАТА МУ, ОСВОБОДИЛО ГО ОТ РАБОТА НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ДА, ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗПЪЛНЯВА СВОИТЕ ФУНКЦИИ ДО ИЗБИРАНЕТО НА НОВ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. Това изрично разпореждане на Конституцията произтича от фундаменталната предпоставка, че ДЪРЖАВАТА НИТО ЗА МОМЕНТ НЕ МОЖЕ ДА ОСТАВА БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО. Но без правителство, което да е подчинено на Народното събрание, държавата МОЖЕ да ОСТАВА. Такова правителство се подчинява единствено на Конституцията и на законите.

До сега 10 години правителството и премиера въобще не са се съобразявали с Народното събрание, а според тебе сега са съвсем без началници. Егати кефа - да чакаме супер хаос.

Ти прочете ли какво точно касае коментара! Цитирано ти е точ в точ къде е заровено кучето преди 30 години! Какъв премиер, какво правителство, какво съобразяване! Кефа от супер хаоса е заложен в правата и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА НС! Май всички търсите ПРАВАТА но не искате да ебавате задълженията. Миналата година по това време БСП/БКП въобще не влизаха в заседателна зала по кои правила, точки и алинеи. Аз ако не отида на работа ми връчват заповедта за дисциплинарно уволнение а не да ми водят трудов стаж, заплата и режийни.(Супер хаоса такива като тебе го заложихте само преди петнадесет дни -и за това ли Борисов е виновен. АКОЙ ПОДПИСА ЗАПОВЕДТА ЗА УВОЛНЕНИЕТО МУ ПРЕДИ ДНИ!

ще изтървахте та не взехте и Йоло Денев щеха да са си тамън със баба Мика

В бързината и такова грешки стават. Ама за следващия ще го вземат.

дано да си се изкъпала, по софийските улици ходиш, като клошарка и смърдиш..............

Пълно ку-ку! Но какво да бъде - в тази партийка всички са си такива. А и те сами така си се наричат. хахахаха

Ами те в тази партия нали от там тръгнаха. ОТ ку ку

Никога не е късно човек да стане за резил. Мике мике жалка си.

Защо не си гледаш старините, ами ставаш за кашмер на народа.

На госпожа Зайкова някой да и обясни, че не думите са важни, а съдържанието - мога да обърна смисъла на всеки един текст наопаки без изобщо за се сетя за думата "реформа"! В дебелата книга не е написано "По думите ще ги познаете" а "По делата"!!!

Да е жива и здрава. От нейна гледна точка и Бойко Борисов и Слави Трифонов са " млади"

'Maika-Zaika ' se vzema mnogo na SERIOZNO.Mai ?

Оо, да ви пикая на "младите и красивите"! Са вие си ги ебете!

До тази 86 годишна бабичка ли опряхме? С комсомолски плам в душата, и с променена дата на раждане, и на нея, както на Лиляна Иванова, й намалиха годините на 79, но видът й е показателен за достолепната й възраст! Ето, с такива "млади" депутати ще изправяме България...

Славуца се е увъртял в обръчи от фирми! Едната е дистрибутор на памперси за възрастни - Чико, а другата на консумативи за зъбни протези - Корега!

Стига сте пробутвали тази възрастна женица, че е жалко и тъжно. А и тя малко да се спре,че почна и да си вярва много.

герб да спрът със саботажите няма да има пълни чекмеджета вече

Няма, няма :)

Че то никога не е и имало. Ти театара за реалност ли го имаш? Не бъди наивник.

Кой е с памперс, кой :)

Е КАК КОЙ-ВИДНО Е МАЙКА ЗАЙКА.СИНЪТ И Е ИЗБЯГАЛ ОТ НЕЯ В ЩАТИТЕ И ТЯ РЕШИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА С БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.

Чухте ли? Доц. Мангъров предложил брак на Мика Зайкова! Да им е честито :)

Ех ще има и весели събития в нашия смръщен "парламент". А дано. Ще тропаме на сватбата.

Я си представете Пената да беше открил 45 Парламент , по доволни ли щяхте да бъдете ? Аз искам тя да направи ревизия на прехода !

Некрофил!

Абе все тая, къвто е парламента такива са и откриващите.

Добре си е бабета, кефи ме :)

Абе до някъде си прав. Сбавнена баба Мика със Славуца си е направо свежарка.

Сравнена а не сбавена.

Некрофилията, още наричана танатофилия и некролагния е сексуално привличане от трупове. Класифицира се като парафилия от „Диагностичното и статистическо ръководство за душевни болести“ (DSM) на Американската психиатрична асоциация. Думата е изкуствено взета от древногръцки "νεκρός" (nekros; труп или мъртвец) и "φιλία" ("philia"; приятелство, любов).

Славуца от короната може и да се оправи, ама това му увлечение по полуумрелите е до гроб!

Злобарите дето пишат глупости сигурно и наполовина акъл нямат колкото въпросното бабе. Ама то най лесно да критикуваш като си прост.

Некрофил?

Ще помагам на младите.

Предполагам - Цола Драгойчева?

Абе друго си е герб жени да са по върховете - то Цецка Цачева, то Искра Фидосова, то върха на върховете Цвета Караянчева все светила, пример за младите, ерудити..

Цвета поне не четеше лични данни пред всички! Усрахте се от първия ден, ама спокойно, още има :))))

Тая очевидно е с ментални увреждания!

Кой, ПКП?

А ти си направи чикия на снимка на Маямата и си лягай!

Трябва да се забрани на българи в чужбина да гласуват, защото те се гаврят със сънамтрос тббцодниците сиббгте си, изборат тъпанари, за да отмъстят на родинате си

Ко речи?

Това са изтекли "мозъци" :) Изтекли - буквално!

Нов надпис трябва да се сложи над Народното Страдание: " Простотията ни прави слаби"

Ами да го бяха сложили този надпис още в 2009 година,нещо са закъсняли

Боже Господи, този крокозъбел Мика, много напомна Цоца Драгойчева, която се напикаваше в НС и на пленумите и конгресите на терористите, този Парламент си е бал п.та майчина, толкова идиоти на едно място няма даже и във всички лудници взети заедно.

Томиславе, много рано си станал.

Ранно пиле рано пее :)

Няма област и действие,в което ГЕРБ да не са я провалили,няма някакви суми отпуснати по програма и те да не са ги откраднали.Няма нещо,с което са се захванали ГЕРБ и да не са се провалили.Техният девиз е една фраза ,която била казана от мадам Помпадур,"След нас и потоп" ГЕРБ искаха победа,ето имат я ,ами като я имат да съставят правителство и да управляват ,като малцинство..Е,не можаха техните патерици да влезнат и сега за това е плача.Който в момента влезне в сговор с ГЕРБ,автоматично се превръща в полотически труп.Разделянето на ГЕРБ и персонално на едноличният И собственик с абсолютната власт е тежко ,мъчително ,стряскащо и отрезвяващо.

Пък ти си се ограничил само с лапането на пишката на черепухата!

А който влезе в дговор с ДПС как е? Дос е вече сълзица! А БСП? А Мая и Дончева на Божков? А Слави от ДС Мултигруп? Я кажи кой с кого да управлява?

Бабичката май е правила блоу жоп на Уйовдолския идиот, за да я постави като лице на чалгаджийската трупа извратеняци!

Томиславе, стига писа глупости.

Слави с група некрофили смучат хладни бири :)

виж се на какво приличаш ма дърта пръдло, вече се насираш а си тръгнала с извратеняците чалгари на Уйовдолския идиот.

Я не обиждайте Байдън

Що ревете сега? Като гласувахте не мислихте, пак после все са ви виновни.

Друга причина за маймунското си държане в зала няма.

Дай боже всекиму да стигне такава възраст, (като Майка Зайка), но човек трябва да има себеусещане за визия при публично присъствие или изяви. Навремето питаха Янчо Таков дали би искал да се върне в телевизията, но той съвсем точно отговори, че никой не иска да гледа такива костенури като него. Хубаво е сутрин, га стане, всеки да се поогледа в огледалото.

Що бе, кво толкова?

Новото лице на клошарите.Ми тя,завалията не знае къде е.Тия от шоуто и внушават,че е харесвана и бабето пипикано се пъне,гъне....