Майката на пребит от Лазар Влайков: Той излезе чист

Бившата общинска съветничка от Септември Дора Пачева разказа, че синът ѝ е бил пребит от вече бившия председател на съвета от ГЕРБ Лазар Влайков през 2008 г.

Обратно в новината

Коментари - Майката на пребит от Лазар Влайков: Той излезе чист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bсички бандити ,мошеници,телефонни измамници ,крадци и цигани-убиици са членове и членки на герп,затова не ги съдят,смачкват делата и са HEДOCEГAEMИ,ако ви се случи нещо не се обръщайте към власта ,прокуратурата и милицията,вземете нещата в свои ръце и раздайте правосъдие според вас,това е джунгла и трябва да се постъпва законите на джунглата

Абе! ПобъркАхте народа бе! Тоя в ареста ли е или не е???

Гербаджиите до един са нагли престъпници и убийци, воглаве с вожда си - Тиквон Безподобни ! Комунягите в момента само крадат, но поне не убиват !

типично българска сага!

Господа, многото още ревове ми създадоха много съмнения, та реших да ги споделя отново. Какво знаем да няма и какво да има? Няма данни засега от експертиза за оръжието на убийството. Няма данни от експертиза кой и колко от всички присъствали е възможен убиец. Няма мотив заподозреният да убива на рожденния ден на детето си. Няма данни от експертиза дали свидетелите са могли да бъдат очевидци. Или стрелци. Има възможност да се установи траекторията на куршума, но с някаква вероятност, намалена от не незабавната смърт на убития. Има противоречащи си твърдения на свидетели, а дали са такива или..., или пък..., а защо не и ... Не бих желал да създавам хипотези, но считам, че е редно да се проучат най-силно ревящите. Твърде силен и усърден е ревът им. Твърде съмнително е това, че са присъствали на това убийство, а говорят за други инциденти, при които не са присъствали. Твърде усърден рев, нали? Показва желание, т.е. мотив...

неща няма, но има убит човек!

В БълХария обикновено двама или повече души пребиват един. Няма смелчаги, които да отидат сами и да си решат проблемите лично. Затова и навсякъде ни мразят и ни наричат путьовци

навсякъде ни мразят и ни наричат путьовци и женчовци,вбълхария имаше истински мъже преди 100 години, сега сме путьовци начело с най голямата пичка поджарникаря

на тоя гъзар е чиста, както най-нагло и мръсно на всеослушание заявява, излиза, че съвестта на детето не е чиста, според тоя!?Какво каза главпрока!?Или този е произвел фаталния изстрел или детето!?Няма други под съмнение!? Ба'си!?Да убиеш невинен човек и най-нагло да заявиш, че съвестта ти е чиста, това ли са основите на гърбавата партийна съвест!?

Всъщност, това дете защо не са го прибрали от "закрила на детето". Какъв по голям риск да за него от това да му организират среднощна пиянска оргия с безразборна стрелба. За кеф и гордост на мама и тате, че юнакът е станал 6 годишен. Вуйчото и някоя как може да му е поръчал.

А Цецка Ц. каза, че нямало чадър над този - вярно е, не е чадър, а палатка!

Изруд мръсен. Съвестта му била чиста. А тези където са седели с него на една маса са същите помияри, така че сега да не се вайкат колко бил лош. Каквото повикали това се обадило.

А тези, дето са гласували за него, какви са?

страха е гласувал за него,българите са най уплашените и несвободни люде на мутренската империя

няма чадър над него ама пак ще излезе сух маи!

Всички Гербаджии са един дол дренки - Цецо ухото, Сецка Сачева, оня със суджуците, герберката от перник с детската градина, и още знайни и незнайни активисти на тази смръдлива партийка...

Ако ГЕРБ се откаже от услугите на локалния престъпен контингент по селата и малките градчета, как ще печели избори! В тези населени места страхът гласува, не друго!

Този боклук Лазар Влайков, ако не е председател на общинския съвет до сега нямаше да е между живите!

Септемврийски боклуци взели властта и се подиграват с хората. Едно да ви е ясно всичко се връща и то двойно;Имали гръб - да нали са един дол дренки тия в райнонния съд

Идва 9-ти септември и смърт за чорбаджиите.

Е какво очаквате - мутрите от ГЕРБ няма да се откажат от властта. Кой го хванат в някаква сделка, измама, корупция, се оказва, че е от ГЕРБ. То не бяха кашкавали, луканки, горива, бежанци. И така докато някой не им тегли оловото на тези шибняци!

На такива като Лазар Влайков се крепи власта на ГЕРБ. Толерирани,закриляни бандити,крадци и убийци. Като прибавиш и циганите ето кои гласуваха за ГЕРБ. Честито!

Е какво очаквате - мутрите от ГЕРБ няма да се откажат от властта. Кой го хванат в някаква сделка, измама, корупция, се оказва, че е от ГЕРБ. То не бяха кашкавали, луканки, горива, бежанци. И така докато някой не им тегли оловото на тези шибняци!

ГЕРБ = мутри

Равно на глупав народ,който чака някой да го ,,освободи".

Още ли всички се занимаваме с този селянин. Да го вкарват в затвора и точка.

Няма как да стане защото е гербераст под прикритие и скоро ще чуем че за 4 път е възстановен на по висока длъжност, Герберасите награждават всеки който докаже че има мислене и действия на мутра...

Ехаааа....Герб:)Смърди,че се не трае!Побой, наръгване с нож и накрая...ами наше момче с чисто съдебно досие!А сега Цецка да каже ,че нямало чадър над гербаджии!Абе той и Маджо и Пашата имат чисти свидетелства за съдимост - дай да ги направим президенти!Ама месните много добре си знаят какъв е Лазар ,но си го къткат и пазят!Боко и Цещо да не се правят на свети води ,защото 90% от гербаджии са такива -кои откровено криминални, кои подмолно подли....Всичко се знае в БГ, ама като се разсмърди,чак тогава следва едно изключване, едно дистанциране...не ти е работа!Айде нищо - пак ще го възстановите, знаете как става...играли сте го вече.

Във всяко българско село дори и горският,който "наглежда" брането на дърва е фактор.А,председател на общ. съвет е къде къде по голям благодетел или враг, ако не го слушкаш.Затова този е имал партийна принадлежност.Някой все пак трябва да осигурява гласове за изборите.

Един път стомната, два пъти.. ама тоя се е олял. Също като ГЕРБ. То не остана здраво място в тая държава.

Герберастите са до един такива. Начело с вожда си - мутрата и "силов затраховател" Тиквата. Кой идиот гласува за такива? Честно! Има ли човек с повече от 1 грам мозък, който да гласува за ГЕРБ?

Лошото е, че тези с 1 грам мозък са мнозинство...

явно има и такива. брой си минусите. но, най чудно ми е, как преобладават плюсовете, а на избори печелят тия с минусите...

Ние сме нация от овце. Затова ни управляват говеда. Поздрави на всички!

И нискочел комплексар не е цинизъм, уважаеми дираджии. От криворазбрана толерантност този и стигнал до убийство. Ако органите бяха си свършили работата и бяха му показали къде му е мястото, сега нямаще да има невинен убит.

Я, да наречеш някого селски дерибей и примат било цинизъм? Ти да видиш. Обидно може да е само за приматите, не и за персоната - герой на материала. Ама нейсе.....

Селски дерибей....! Възстановявали са го в ГЕРБ, защото със сигурност може да "оказва влияние" на електората по подходящ начин на избори за кого да се гласува....! Има качества да "всява респект", а това би била добра кандидатура за всяка партия

реда и правосъдието в това населено място лично по негов тертип. Изключено е Цецко да не го е познавал,като знаем как лично работи с кадрите по места.....по негови думи.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО -КАК МОЖЕ ЧОВЕК ДА КАЖЕ -ЧЕ СЪВЕСТТА МУ Е ЧИСТА ПРИ УБИЙСТВО С НЕГОВОТО ОРЪЖИЕ В НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ--И НАЙ-ЛОШОТО Е -ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗМИНЕ С УСЛОВНА ПРИСЪДА ТОЗИ ИЗРОД ТРЯБВА ДА ГНИЕ ДО ГРОБ В ЗАТВОРА А ТЕ ЩЕ ГО ИЗРИСУВАТ СВЕТЕЦ.....

ГЕРБАДЖИЯ

В сащ, такъв го съдят най-малко за съучастие. Преди месец една я осъдиха в едно с убийците, защото закарала убийците до къщата да свършат работата

Изводът!Оказва се явно,че на всички е обещавано ,че ще имат здрав гръб щом човек като този е успял последните 10 години да придобие толкова шарена палитра от обвинения и от всяко едно да излезе чист като сълза!Родно правосъдие,родна политика,родна действителност...как да не стегнеш куфарите?????Цялата ни политика е такава...МРЪСНА като този и другарите му по партийна и всякаква друга линия!

Председателят на Общинския съвет по правило е значима обществена фигура, с голямо влияние върху обществения живот ...И тази личност, нарушавайки няколко текста, от няколко закона, в крайна сметка предизвиква смъртта на човек, която категорично е последствие ит неговите действия!Та тази "личност" чистосърдечно заявява, че "съвестта му е чиста"??!! А кой те е карал да се правиш на "Хайдут Тотьо" в обществено заведение и да си раздаваш оръжието на когото ти скимне, бе пубер, недорасъл?И очевидно това го считаш за нещо съвсем нормално и в реда на нещата, щом спиш спокойно, с чиста съвест!?

Vinetou

"Бил го е лично Влайков с още един, който не разбрахме кой е. Тогава Бойко Борисов махна Влайков от ГЕРБ и държавата започна да го съди, но делото се въргаля 3 години и го прекратиха, като изкараха, че синът ми е виновен - бил го предизвикал. Синът ми опра пешкира, а господинът излезе чист, каза още жената." Сталин е казал - "кадрите решават всичко". Ето това са кадрите на ГЕРБ (Гангстери Еничари Разсипват България).

Чадър над селски батка... То във всичко трябва мисъл. Сега да си берат негативите от ГЕРБ, че два пъти го "реабилитарт" този бабаит на селото.

А сага и тия дето са го оневинили на съд а съпричастност към убийство.

Животът ни показва ,че ако човек е извършил престъпление и не е последвало наказание, след време той извършва отново още по-фрапиращо или поредица от престъпления , докато получи възмездие. Казано е: "на всекиму според заслуженото".

Наказан или ненаказан, ако човекът е такъв, нищо не помага. За пример - рецидивистите, които след всяко наказание даже още по нагли стават.

непременно да има смъртен случай за да се размиришат герберските говна?

оправдали го защото го били предизвикали ..???!!

Тоя мутраген да ми дойде в Младост 4 бл. 413 ет. 6. ап 60 да му напукам кратуната

А,защо го е пребил-ЗАЩОТО ЧУПИЛ БУТИЛКИ НА ПУБЧИЧНИ МЕСТА,А НЕ В КЪЩИ-ТАКА Е ВЪЗПИТАВАН ДА РУШИ ОБЩЕСТВЕННОТО.

а Лазар е възпитаван да "гради и надгражда" общественото,а?! С пистолет в ръка!