Съдят 18-годишна майка, убила дъщеря си

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт срещу 18- годишната майка, убила малолетната си дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - Съдят 18-годишна майка, убила дъщеря си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчакайте няколко месеца да влезе конвенцията в действие и майката ще бъде оневинена, все ще се намери някой мъж да го отнесе.

А сега де, НПО, какво дремете, осъществява се насилие срещу жена. Тя е репресирана. Давайте да я защитавате. Скачайте, че като нищо ще я осъдят. Те законите в България нали за нищо не стават. Хелзинския комитет, какво чака, нали същия комитет беше си измислил класация за човек на годината и беше избрал един австралиец, убил с нож българин в София.

Чакай,чакай малко.. Тя е била на 18 а детето на 1г и 10 м. Значи е родила на 16+, т.е забременяла на 15+. Нещо за блудство с малолетни (за бащата)? Само питам, защото съм наясно, че за цигани това не важи. "Чудесна" държава, "чудесни" закони, "чудесен" съд. ДВЕПМ.

+++

затова в едни нормални държави има едни нормални неща, дето са ни познати като аборти. Въобще не говорим, че детето не е собственост на държавата. Но да, на нас не ни се полага да живеем и умрем по своя воля. Все пак Тиквоний или неговите еквиваленти в разни други организации трябва да се разпореждат. Единствената нормална произлязла от чернилките сега ще я натикат в затвора и ще я мачкат докато не стане като другите. Трябвало е да не чака всякакви 'роднини' да си променят 'мисленето' и да станат хора, трябвало е да го затрие още веднага това. Това, че е чакала над година е честа грешка на нормалните хора, те някакси безумно вярват, че на света съществуват справедливост, разум, практичност. Е, не съществуват. Дори произхода й няма да я спаси сега. Голям проблем е, че има и други нормални хора с тоя произход. Техния шанс е много, много малък. Малко като никакъв.

Споко, няма да прожектираме името на дъщеричката върху НС, не е пострадала от мъж!

Да ѝ режат тръбите да не може повече да ражда, за да не се притеснява да ги убива кофата безмозъчна.

истамбулската конвенция и бхк кого ще защитават сега :):):)

Да се намеси веднага! Майката не е виновна. Толкова и е интелектуаното развитие.