Михайлова: В проектите за АЕЦ "Козлодуй" има нередности, свързани с интересите на политици

Поискахме в зала да присъстват лицата, участници в управляващия комитет, които са взимали тези решения, като едно от тези лица е енергиен експерт и е брат на Христо Иванов, заяви депутатът от "Възраждане"

Обратно в новината

Коментари - Михайлова: В проектите за АЕЦ "Козлодуй" има нередности, свързани с интересите на политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда голяма мръсница.

С тези змийски очи само плаши децата.Кой глупак ги подбира тези народни избраници ?

Ох котьоо....

преди време нямахме нужда нова ядрена централа-белене,а сега ще се избият за кого да лобират-......-сега ще плащаме тройно и повече .ако сме бяла държава тия които бяха срещу строежа ще са в затвора.

Мравояда навсякъде набъркан Къде с братя , къде с баджанаци .....

Шшш тази има ли инстаграм ? Баси яката мацка.

Критериите за избор са направени за да отговарят на дадена фирма, за която са се залепили продажниците! Иначе, за всички е ясно, че най-успешно щеше да бъде избрана китайска фирма! Вече имат страхотен опит и са си оправили в тесхните централи недъзите на реакторита на Уестингхаус! Щом ще са реакторите предварително избрани, което също е простотия на предателите!

наскачаха жълтопаветниците като муха на лайно - олигофрени, тук не става дума за русия или сащ - айде оривайте се по другите теми че иначе няма пари

sawo

Така е, пречат на интересите на руските политици. За русия беше много важно ние да вървим само надолу и накрая те да ни "приберат" под крилото си. Достатъчно е човек да види руските републики какъв стандарт имат за да се сети с колко трябва да бяга от русия.

Те ти казват, че крадат и безчинстват, ти за руските републики си се затръшкал! Сериозно ли?

sawo

Точно това е че нищо по същество не казват. Даже не могат да си измислят точно какво не им харесва. За да кажат нередности точно те, значи нямат абсолютно нищо. И не се прави на луд заедно с колегите ти руски тролчета, дупетатите им онзи ден бяха в москва, всички знаят че са руска партия. Дърпат ни в посока в която няма какво да получим освен мизерия и бедност. Ама тебе ти капят стотинките да тролиш тука, какво те интересува нали?

конкретно нищо ... български народни представители и правителство решавали а не в кремъл путлер и това било проблем ...

Не бе! На Христо Иванов брат му решавал, а се отчитал пред любовницата на %100 Киро. Въобще, преборихме статуквото и мафията и оправихме България!

Тая случайна кифла и от ядрена енергетика "разбира".........Типично за боклуците от израждане.....

Не е нужно да си енергиен експерт. Тук става въпрос за организация на търг и избор на победител. За толкова много пари, е напълно нормално нашите момци и моми да врътнат някаква схема. То си е задължително Лошото, е че в повечето случаи тези дето пискат, го правят само докато и на тях им дадат парче от баницата Корупцията и кражбите в БГ са огромни и нямат цвят

Гледай какво става! Трябва всички русофоби да се изгонят от България, защото явно с омразата си към Русия са готови и България да затрият!