Михал Камбарев : ГЕРБ са сърдити, защото осъзнават, че трябва да пуснат контрола

В момента червените линии не са червени линии, чакаме документа на Борисов. ГЕРБ узрява за идеята, че трябва да пуснат 100-процентовата власт в регулаторите, заяви депутатът от ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Михал Камбарев : ГЕРБ са сърдити, защото осъзнават, че трябва да пуснат контрола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плевнелиев разкри, че в минал живот бил ирландска пастирка.

Какъв контрол бе галош,че вие държите в момента почти всичко.Проблема е,че сте толкова нагли и лакоми,че искате всичко с една четвърт от депутатите.

Която пък се оказала преродената ти майка, дето сега работи на магистралата, щото копейките дето ти плащат, не ти стигат и искаш и от нея пари, твар нещастна путинофилска.

Краварчето се обади от козяшкия обор докато му порят анала

Момче, политиката е обществен компромис на границата на (не)възможното. Политиката е разбиране за живота призвано да гради и реализира смисъл в едно общество в съответствие с целите му. Напъните които наричате политика повече приличат на игра на тетрис за малоумници, в която изглежда си мислите,че винаги може безпроблемно да се рестартира. Безсмислено е да се оправдавайте с ГЕРБ - вонята ви на кравешки лайна не може да бъде прикрита. Както и кавото да сменяте в тези институции,формалните ви и бездушни повърхностни промени няма да доведът до нищо, ще си останат все същите регулатори - антиобществени като функционалност и крайна практическа реализиация. И самия бог Христос да е,ако ви следва ще изгуби вярата си.

А пък ПП-ДБ хюмнетата кака Васка Педераска и нейното Мис Бони са осрали цяла София с реклама на еднополовата мъжка любов. Педерастка му работа, педерастки ценности.

ПП,ДБ са сърдити, че трябва дадат повече от половината министри, според елетторалното мнозинство и че не могат да получат цялата власт и контрола.

Прекалено нахални са ПП/ДБ. Народът трябва да ги накаже яко.

Не е час-два! Мен ме чистят след една минута!

Този от снимката сякаш призовава боговете ... или някакви други "сили" - добри или зли, той си знае.

ПП,ДБ разбират реформите като поставяне на свои хора в регулаторите след чистка, като при това, си запазят всички министри?! Смях!

Прилича на авганистанец, или ром.

След 15г. на безконтролна власт в България, ГЕРБ имаха време да подменят абсолютно всички кадри, не само в регулаторите, но и в държавните и обществени институции, полицията, съда (вкл. конституционния), прокуратурата включително. главния прокурор... Практически може да се каже че ГЕРБ никога не са слизали от власт, защото дори без да имат правителство, контролират държавата във всеки един аспект, като рак с метастази, или по-точно като една мафия, която си има собствена държава, и практически нямат изчегъртване!

Този от алкайда ли е?

По-скоро раздорът е за това, че ПП искат с 37 депутата да имат 100% от всички регулатори ;) Дори Киро си призна по “телевизора”, че, цитирам, с толкоз депутати не могат да имат някакви илюзии. Като искат 100% от властта, да си спечелят изборите с 51%. Забавното е, че ако сега отидат на избори, ще имат по-малко и от сега. Ако се съди по изказванията на депутатите им обаче, излиза че не са малко подкрепяна партийка, а всенародно движение с 99% подкрепа. Смешно е.

34 годишен келеш . Зие като тъпак . Поредното. нагласено татино момченце бил изпратен на ускорен курс ,подчертавам курс по бизнес в университета в Бостан САШ . Така ги изпращат на курсове и на разни Семинари по чужбина и после ни ги врът пред очите със измислените им легенди. Палячовци .

Според него е абсолютен приоритет на ПП-ДБ регулаторите да бъдат 100-процента независими, тъй като в момента не са. Камбарев от къде ще ги внесете тези прозрачни, чисти, неподкупни?????

Едно време затова имаше изискване народен представител да. Е под 40 години . Промениха закона и напълниха парламента със татини синчета,откровенни денили и идиоти .

PEYTSCH

Смешковците от ПП още не съзнават че са прощъпалковци в политиката. Тоест нищо и половина и следва да учат и работят. Вижте му устенцата на пепееца...

Виден кух побарник на ПП топки.

Kalin

Да така е но това нищо добро не показва.ПП и ДБ с нищо не са по добри даже е по зле.Наточили са зъби гладни са и мечтаят те да цоцат държавата.Нищо че ако са верни резултатие от изборите зад тях стоят има няма 7 до 8 процента от имащите право на глас.Но алчноста им е100 процентова!

Не може с тридесетина дупета да управляваш страната. Да не говорим,че повечето не знаят защо да в НС.

PEYTSCH

Не. От ЛГБТ.

Тоя и шайката му са най-отвратителните твари,които е имало в Народното Събрание досега.

Спри да показваш какъв дебил си

Какъв "Ботев"? Прилича на ром.

Липсата на мозък не се компенсира с брада, Колкото и да се правиш на Ботев , .....марш да гониш Михаля