Саакашвили си намери работа в Нидерландия

Бившият президент на Грузия и бивш губирнатор на Одеска област Михаил Саакашвили ще работи като лектор в Академията за ораторско майсторство на Нидерландия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъвченето на вратовръзки как ще се преподава? Само теория или ще има и практически занятия?

разбраха че пияната укра свали самолета ще приемат дисидента

Може да ги учиш как да ядат вратовръзки, ще им трябва. "Саакашвили ест галстук "

Стипендиантчето на САЩ ще чете лекции за "революцията на лалетата". :)

деер

Всички безработни проститутки правят така!

Мерси, че ни светнахте. Защото точно на Велика събота цяла България се бе затръшкала от притеснение къде ще си изкарва занапред прехраната грузинския еничарин Саакашвили ;)

Аз

Еми... квото можа, осра. Сега - кратка почивка, докато му намерят нова работа. Голем смех се оказа тая мегдан-революция. Извикаха тоя борец с руския фашизъм да помага, после се чудиха как да се отърват от него... А другият герой - Надка Савченко, пак е в затвора, мухахаха... Само че тоя път - не в руския.

На този е място в Амстердам на Червените фенери.

Тоя вече е употребен парцал, сега последно му остава да "очистят" и да се опитват да го запишат на сметката на Путин, отново. Понеже "имал мотив", раиш ли.

Ъ, той е в Холандия и ще се бори "за отстраняването на олигарсите от властта и за реални реформи. Каква оценка да му сложим за ораторското майсторство щом е пропуснал да напише с кои олигарси ще се бори и къде иска да раздуха вятъра на промяната;)

Нидерландия на български е Холандия, мили ми неграмотни списувачи.

Когато някой ти говориза правилни ценности и подобие. Най-добрата реакция е да бягаш далеч от него.

Миша без хляб няма да остане. Винаги може да отвори работилница за вратовръзки.

Извинете за моето невежество, но питам Холандия в ЕС ли е? Ако е в ЕС би трябвало да е ПРАВАВА ДЪРЖАВА. Защо, като го издирват от Интерпол, не го предаде на Грузия.

А с реклама на вратовръзки ?

Трябват му пари за да закусва с вратовръзки.

И откога има туй нещо? Интерпол би трябвало да го арестуват, защото официално уведомен, че Саакашвили се търси от властите на Грузия заради няколко тежки престъпления

Този е голям смешник, ама голям. Гледах му изявите в Украйна, недостижим комик е

да ,,внимават,,...!!! да не ги ,,революционизира,,...!!!

И с лекциите внимавай,за да не ту ги набияъ я в главата ,я някъде другаде.

В Лондон вьв ваната на луксозната си вила бе отровен с наи-ефекасната кгбеиска отрова/содиумен флуроцетат-не оставаща химични слеи имаркери неоткриваема дори за специалисти патоанатоми/ грузинския милиарде от евреиски произход Патракатрашвили спонсора на грузинския президент Саакашвили

Като Петьо Коня-пловдивския Черкезин 1приятел на с-во Кильри и Бил Хлинтьн дето сега 4ете лекции за по 20.000 $ на час в Женева а преди е учил в Юридическия на МГУ Москва

Светът го променят хора като Саакашвили.Човек с перфектно образование,който би могъл да избере и друг по-комформистки живот където си поиска.

На Щирлиц му намериха нова детска градина...;D

Тоя популист и въздухар, винаги на обилната хранилка на сороските и други краварски фондации, какво ораторско майсторство владее?! Или ще ги учи как се ядат вратовръзки след провалена военна операция, с която той искаше да смаже един горд и мирен народ в собствената му земя, ама нещо се обърка ... като се оказа, че краварските танкисти, като никога преди срещнали яростна съпротива, захвърлиха и оръжия, и дори лични документи, карти и средства за връзка, и хукнаха позорно да бягат назад, а две роти сини каски от руски произход ги гониха до Гори - на 25 км от Тбилиси ... Такъв позор е тоя Наакашвили - не е истина просто! И преподавател щял да става - подигравка с древната наука и изкуство риторика!

потурчен юдовец, на български се казва Холандия

,,уморените коне,, на цру биват ,,убивани,, от своите господари в името на ,,пропагандата,,...!!! така че отсега нататък ,,трудно,, ще си намират ,,такива,,...!!!

Саакашвили си намери работа в Нидерландия Да му имам на Наакашвили проблемите.

Само не и в Грузия и Украйна. В Грузия го чака съд за военни престъпления а в Украйна просто ще му дадат в ботоксовата морда. Спасиха го кураторите на Кительман (т.е. Тимошенко).

Аз

Той си го е избрал конформисткия живот. Унищожава държави за пари.

Фабрика за вратовръзки го е наела като дегустатор

Ако нашите десни го закъсат, дали няма да го изпратят от ЦРУ за лидер на Протестна Мрежа ...:))