Саакашвили си намери работа в Нидерландия

Бившият президент на Грузия и бивш губирнатор на Одеска област Михаил Саакашвили ще работи като лектор в Академията за ораторско майсторство на Нидерландия.

Обратно в новината

Коментари - Саакашвили си намери работа в Нидерландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако нашите десни го закъсат, дали няма да го изпратят от ЦРУ за лидер на Протестна Мрежа ...:))

Фабрика за вратовръзки го е наела като дегустатор

Саакашвили си намери работа в Нидерландия Да му имам на Наакашвили проблемите.

потурчен юдовец, на български се казва Холандия

Тоя популист и въздухар, винаги на обилната хранилка на сороските и други краварски фондации, какво ораторско майсторство владее?! Или ще ги учи как се ядат вратовръзки след провалена военна операция, с която той искаше да смаже един горд и мирен народ в собствената му земя, ама нещо се обърка ... като се оказа, че краварските танкисти, като никога преди срещнали яростна съпротива, захвърлиха и оръжия, и дори лични документи, карти и средства за връзка, и хукнаха позорно да бягат назад, а две роти сини каски от руски произход ги гониха до Гори - на 25 км от Тбилиси ... Такъв позор е тоя Наакашвили - не е истина просто! И преподавател щял да става - подигравка с древната наука и изкуство риторика!

На Щирлиц му намериха нова детска градина...;D

Светът го променят хора като Саакашвили.Човек с перфектно образование,който би могъл да избере и друг по-комформистки живот където си поиска.

Само не и в Грузия и Украйна. В Грузия го чака съд за военни престъпления а в Украйна просто ще му дадат в ботоксовата морда. Спасиха го кураторите на Кительман (т.е. Тимошенко).

Аз

Той си го е избрал конформисткия живот. Унищожава държави за пари.

В Лондон вьв ваната на луксозната си вила бе отровен с наи-ефекасната кгбеиска отрова/содиумен флуроцетат-не оставаща химични слеи имаркери неоткриваема дори за специалисти патоанатоми/ грузинския милиарде от евреиски произход Патракатрашвили спонсора на грузинския президент Саакашвили

,,уморените коне,, на цру биват ,,убивани,, от своите господари в името на ,,пропагандата,,...!!! така че отсега нататък ,,трудно,, ще си намират ,,такива,,...!!!

И с лекциите внимавай,за да не ту ги набияъ я в главата ,я някъде другаде.

да ,,внимават,,...!!! да не ги ,,революционизира,,...!!!

Този е голям смешник, ама голям. Гледах му изявите в Украйна, недостижим комик е

И откога има туй нещо? Интерпол би трябвало да го арестуват, защото официално уведомен, че Саакашвили се търси от властите на Грузия заради няколко тежки престъпления

Трябват му пари за да закусва с вратовръзки.

А с реклама на вратовръзки ?

Извинете за моето невежество, но питам Холандия в ЕС ли е? Ако е в ЕС би трябвало да е ПРАВАВА ДЪРЖАВА. Защо, като го издирват от Интерпол, не го предаде на Грузия.

Миша без хляб няма да остане. Винаги може да отвори работилница за вратовръзки.

Когато някой ти говориза правилни ценности и подобие. Най-добрата реакция е да бягаш далеч от него.

Нидерландия на български е Холандия, мили ми неграмотни списувачи.

Ъ, той е в Холандия и ще се бори "за отстраняването на олигарсите от властта и за реални реформи. Каква оценка да му сложим за ораторското майсторство щом е пропуснал да напише с кои олигарси ще се бори и къде иска да раздуха вятъра на промяната;)

Тоя вече е употребен парцал, сега последно му остава да "очистят" и да се опитват да го запишат на сметката на Путин, отново. Понеже "имал мотив", раиш ли.

На този е място в Амстердам на Червените фенери.

Аз

Еми... квото можа, осра. Сега - кратка почивка, докато му намерят нова работа. Голем смех се оказа тая мегдан-революция. Извикаха тоя борец с руския фашизъм да помага, после се чудиха как да се отърват от него... А другият герой - Надка Савченко, пак е в затвора, мухахаха... Само че тоя път - не в руския.

Мерси, че ни светнахте. Защото точно на Велика събота цяла България се бе затръшкала от притеснение къде ще си изкарва занапред прехраната грузинския еничарин Саакашвили ;)

деер

Всички безработни проститутки правят така!

Стипендиантчето на САЩ ще чете лекции за "революцията на лалетата". :)

Може да ги учиш как да ядат вратовръзки, ще им трябва. "Саакашвили ест галстук "

разбраха че пияната укра свали самолета ще приемат дисидента

Дъвченето на вратовръзки как ще се преподава? Само теория или ще има и практически занятия?