Коментари - Михаил Миков: Никой никога не е изключвал предсрочни избори | dnes.dir.bg
назад

Михаил Миков: Никой никога не е изключвал предсрочни избори

Председателят на Народното събрание Михаил Миков коментира, че предсрочни избори никога не са изключвани, дори и в по-стабилна ситуация. Той уточни обаче, че това не е необходимо за държавата и не е искано от хората.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Миков: Никой никога не е изключвал предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама щом Миков е прост, то най-умния, най-учения и всичко най, най най е Бойко. Той е завършил кембридж, харвард, оксворд, та дори и магнаурската школа е няма как да не бъде той.

Какво ви говорят снимките : Цирк в парламента: ами цирк наистина с главен циркаджия бойко борисов, да не казвам шут или нещо по-лошо.

Михаил Миков: Никой никога не е изключвал предсрочни избори Ами включете ги тогава.От какво се плашите?

ПОкажете му на този анкетата на сайта,да види че над 90% не искат този парламент и искат избори веднага!

Хора вижте как пернишките комунисти крадат пари: link

ОСТАВКА......

Българските комунисти странен са "народ" нямат майка, татко, нямат даже род. Техен татко е навярно сам другаря Ленин и почитат кат бащица те другаря Сталин. Тачат те за своя майка червеното знаме, готови са да забравят Родина и племе. Вярват сляпо в идеали, божества червени, зарад тях продават лесно и тебе и мене, С Партията си безгрешна гордо те вървят и ако се наложи - майка си ще продадат!

Михо е сравнително трезвен на снимката :) Ехаааа - е това са "управляващи".Кога ли ще се изпикае и тоя алкохолик във фонтана?

Ама тези нагли червендалести плужеци да се махат най-после.Вероятно се страхуват че този път няма да може да властват .ОСТАВКА.

Депутатите не разбират, защо спешно са наложителни избори! Причината е основата на видимите и невидимите протести! Това е България и болшинството от българите за нищо на света не искат Доган задкулисно чрез Станишев, Сидеров, Местан и Орешарски да ги управлява и затова ги ненавиждат и мразят както мразят робството и диктатурата! Сергей Станишев е най-големия "предател" и е най-голямото зло за България, защото сключи "дяволски" съюз, за да се "води" на власт и да източва държавата и народа, защото знае, че е загубил доверие дори на своите и е измислил "хитринката" да действа "под прикритие" като налага диктат! Това всички го видяха и разбраха! Българските социалисти и депутати, не могат да се преборят с него, но европейските се канят да "отнемат" главата на ПЕС и дано България да се отърве от този украински твърдоглавец и инат! Колко мандата "пропиля" за "съсипване" на България! Предател е и Волен Сидеров, защото "крепи" тази власт! Тези "лидери" без да им мигне окото злоупотребиха с власт, като подмениха вота на българските избиратели, но нали си имат депутатски имунитет, съд не ги "лови"! От друга страна, не е логично под 20% малцинство да управлява над 80 % мнозинство благодарение на дупка в закона, оставена от депутатите! В Германия Меркел е канцлер и тя ще прави коалиция и ще управлява, а не някой "измислен премиер", като у нас, който ту не е политик, ту е политик, ту не поема отговорност, ту поема отговорност и "взриви" цяла България с "кукловодските" и "шуробаджанашки" назначения, като лъжеше, че правителството е експертно! Германците наблягат на науката и кадрите са най-важното в цялата система на управление! Германците имат безплатно висше образование даже за чужденци и полагат грижи за младите, а тук дори за българите не ги е грижа и искат невежество да "царува" в България за да са на власт! Всичко в България трябва да се постави на научна основа! Да живее науката и демокрацията!

Ненужни сте вие всички червени боклуци!!!

миков взимай си парцалите и изчезвай от Народното събране заедно с маята и продажника бисеров, разпускай седянката......не ви искат хората, слепи ли сте, то бива дебилност, ама чак такава..........ОСТАВКА!!!!!!!!

-------------------------

очевидно, че искат да връчат българската територия на Турция, както са се договорили още преди 20 години. За предпочитане е да няма българи останали тук - та затова е цялото разрушаване, ограбване и кризи.

пиенде

малките българчета позволиха на 8% миллети да ги бъзикат и дпс да казва кой БЪЛГАРИН трябва да е виновен. цяла европа ни се смее

Какво си седнал да се надхитряш с Боката и ЦВЪЧОКА, ГЛЕДАЙ СИ ПАРЛАМЕНТАРНИЯ РЕД, за да даваш повод на Боко да се изрязва по всички въпроси и в страната да има мир и ред!

Да ви .... в главите мат'рялски, в които има само цветове и никаква мисъл!

Простата логика сочи че избори ще има. Миналата зима, когато европейските енергийни вампири след допусната на високо ниво грешка надписаха чрез дистанционно управляваните електромери 2-3 пъти сметките на цяла България, в Брюксел се уплашиха, че робите ще изгонят чез и мез и заповядаха на една от пионките си - Боко да предизвика политическа криза, като подаде оставка. След изборите брюкселските измамници не чакаха протестите да се възобновят, а директно атакуваха с платени циркове по улиците, за да се потуши народният гняв срещу европейските монополи. Сега идва зима, токът е все така скъп, народът живее в ужасяваща мизерия, бунтовете ще избухнат след 2-3 месеца, което означава, че брюкселските шашамалози нямат друг шанс, освен да предизвикат нова криза и нови избори за нова отсрочка. Иначе за тях е безразлично коя от подлогите им ще е на власт - боко, станишевия или който и да е, те просто искат да печелят време, геноцидът срещу нас да върви, с всяка година ние намаляме с 50 000 и възможностите за съпротива се топят.

Стига ве, сериозно, тока ли ти е най-големия проблем? Ами отоплявай се с дърва бе. Или се пиши циганин и ходи в Столипиново - там Доган им го "опрощава" и те не плащат. Бе как точно очаквате от хора, дето не могат да си платят тока, да изберат нормални народни представители?

Не искаме БСП на власт.Тя е срам за България.

БСП е помиярска партия.

Време е да сдавате властта БСП стига импровизации и театър.

Подкрепата на БСП Бесепарите май са луди! На протест със паламуди! С автобуси от Сакар, във Софето ...на пазар! Сикаджии със вериги шпицкоманди на талиги, те за Гея са шпалир, за да има келепир. Болен пък раздава комка храни мургава отломка, моли Бог да мине метър, в правосъден периметър. В крайна сметка,пак провал харчат само материал. Тези дето ги доиха, Люспи,мравки се роиха. Скръб в бесепарския катун Олигарски пак е отигран Светъл помен- далавера... А оставката пристига

Вън, долни червени пиявици.

11 юли 2009 Сбогом, Станишев Оставка от редиците на БСП поиска Младен Червеняков в интервю тази сутрин. Трябва първо да решим вътрешнопартийните си проблеми оставка на сегашното ръководство, формиране на временно ръководство, добави той. Време е да започнем да говорим, апелира Червеняков към своите съпартийци. За провала на БСП, Младен Червеняков коментира: Основен проблем е кризата в БСП, разпад на структурите, липса на ясни принципи и морал в партийния живот. Големият проблем на БСП е, че във всичките години на прехода, тя не стана инициатор на нито една от големите промени, които са направиха. Според него БСП е отстъпила от редица свои постановки без да даде обяснение защо го прави: Често пъти демонстрирахме арогантност, консумация на властта и това са неща, които трябва честно да си ги признаем, призна опасенията си бившият депутат. БСП е някак си парцелирана на кланове, всеки от които работи за себе си. Нищо чудно, че хората ни изгониха с камъни поради редица натрупани проблеми, коментира Червеняков.

Миков, точно ти и боклуците като теб сте ненужни и вредни за България!

-------------------------

"не е искано от хората" Мико остави таз мента хората ако имаше как до ся хората да са ви обесели пред парламента

сезирайте компетентните органи и иНтерпол да вземат мерки - 29.09.2013 г. 05:28:47 Ако в западно Европейския съюз данъците са допустими тъй като населението получава няколко пъти над жизнения минимум за оцеляване при същите цени като у нас,То в република България всички получават ако имат изобщо доходи с пъти под жизнения минимум. По този повод всички данъци,акцизи,ДДС и подобни с а недопустим терор спрямо нацията... #67 с корекции - 29.09.2013 г. 05:25:58 спрете терора и геноцида имате време - 29.09.2013 г. 05:24:43 Ами намалете недопустимите данъци вкл акцизи,ДДС,непосилните глоби и ограбващите лихви намалете ги и минимизирайте разходите за издръжка на огромната ненужна вредна и опасна администрация участвала заедно с чужди шпиони и партиино подставени некадърници в разграбването на народното богатство и ликвидирането на индустрията.Терористите грабещи България вкл с изграждане на огромни ненужни и вредни обекти вече са тръгнали да заграбят имотите на всички за д а ги продадат за жълти стотинки н а подставени лица

Докъде е стигнала България и българите??! Член на партия която е давала живи хора за храна на прасета и други животни да дава акъл и пак тази партия да е управляваща?!!!

Pesh0

Миков трезвен ли беше , не е уточнено в статията . Вкопчил се е в властта , която откраднаха , като кърлеж, и се опитва да разсъждава . Всичко се плаща Миков , и след 5 години сметката ще е кървава , след няколко месеца , само забвение .

По принцип съм либертарианист и минархист и не вярвам в правителства... ама у назе май и без и със ще сме на един хал. Оставка, неоставка, мат'ряла вече се вкисна.

ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ СЕГА СА ПОВЕЧЕ ОТ НУЖНИ! ЗА ДА СВЪРШИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ГЕРБЕРАСТИЯТА! ЗАЩОТО ТЯ Е ПО-ЛОША И ОТ ПРОКАЗАТА. И НАЙ-ПОСЛЕ БАНКЯНСКАТА ТИКВА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ ГРАНДОМАНЩИНАТА. И НАРОДЪТ ДА СИ ОТДЪХНЕ ОТ ПОСТОЯННИТЕ МУ ИЗЦЕПКИ. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СТАВАМЕ ШИЗОФРЕНИЦИ КАТО НЕГО!!!

Споко ! Тази болест не е заразна. Предава се по полов път, като гените не се смесят както трябва. На уше и в рамките на майтапа, това може да се случи при прекъснат полов акт. Гените се стряскат и белята става.

О С Т А В К А П Л Е В Н АЛИЕВ!

Прав е Миков!Никой не изключва предсрочни избори за президент!ПлевнАЛИЕВ -ОСТАВКА!

bobsyn@

Г-н Михов, моля не говорете вместо мен!. Гласувах, но не съм Ви избирал и не може да твърдите, че знаете какво си мислят съгражданите ни особено като плащате на агенции, за да чувате, това което искате! Да, факт е, че на демократични избори все взима предвид само на пусналите бюлетина и негласуването е избор, но се опасявам, че ако дадете свобода на хората да си решават повече проблеми без намесата на държавата може да останете неприятно изненадан.

Ти гледай да не се изненадаш!Миков не го мисли!Той не драска по форумите за 20 лв. за разлика от теб!Любопитно какво му хареса на редактора в тази тъпотия за да сложи мнението ти в ИЗБРАНИ!Това говори много за нивото и зависимоста на дира

а ти за колко драскаш,за повеч от 20 ли?

Алфа лъже.Точно обратното е.Павел Шопов,Миков,Цонев са внесли в парламента за османските земи.Това означава на практика земите на половин България да преминат към Турция.Директора по вероизповедания показа списъци съставени в Анкара,за уж османски земи.Това е много тревожен факт.Очакват Атака да спре това беззаконие.Сидеров нали е в комисията за конфликт на интереси?Вместо да се занимае с истински проблеми,Сидеров сипе лъжи по Скат.Цяло лято крякаха пред офисите на Скат.Факта,че т.в.Алфа и Демирбанк -май е на Доган се намират в една сграда,говори доста неща.Сидеров ,в интернет пише ,че е етнически циганин.А те без лъжи не могат.

Аман от знаещи дезимформатори!

Мищо, бегай пий едно, и тогава си върти уйдормите

кои даде пари на бареков за партия.???????????????????????

Ако питаме миков, нужно е той да е пожизнен председател на парламента и БСП да е единствена партия в страната

Леле че прост народ сте! Ще го има тоя парламент докато има и преводи. За по-тъпите ще кажа, че преводите са транзакции. А на още по-тъпите няма да обяснявям какво е транзакция. И понеже наистина всички сте прости, какво да ви обяснявам. Тоя парламент е една баничарница, където правят и баница и кадаиф, а аз си хапвам и си свиря.... На тоя, на оня баничар, а бе добре си живеем ние. А вие си викайте на площада. И кой е лудия сега ааа? Прост народ

Прав си Болен Сайдер ага!

ivo10

Мишо, ах ти пиян шебек. Пак хитруваш.

скромни сте както винаги!абе нали щеше цял мандат?а?

Оставането на власт на това правителство е възможно, но ненужно!

Сипи, а ако нема донеси! Вие мене уважавате ли ме? Хайде всички дружно пак да се напием!

Абсолютно си прав!

Защо ни е власт по време на криза? И защо ни е власт, ако не можем да крадем? Всички сте се втренчили в правителството и назначенията и не ни оставяте да се облажим от властта. За какъв чемер ни е такава власт?

Къде тази мандра,за да има всеки ден пари за по бутилка водка?!

А ти от къде имаш пари за наркотици? Боклук!

Тати е стар комунист и се погрижил и за внуците си даже !

наглост от всякъде за каква стабилност ни говори този алкохолик...

lВ отговор на Геро: По-добре алкохолик отколкото наркоман като теб.