Михаил Миков: Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност и истинност

Ако има някакъв шанс за правителство, ще се случи около третия мандат, прогнозира бившият председател на БСП и на парламента

Обратно в новината

Коментари - Михаил Миков: Големият проблем на левицата е, че е загубила своята автентичност и истинност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ела бре Мишо да ударим по едно ,..

Тия пък как ме откриха, бях се скрил по бански в бурето с ракия?

Пише се гоуемия пуобуем

Левицата у нас отдавна я няма. Няма и десница. Има едни ренегати и чужди агенти които затриват България. А това НС е ужасяващо.

Големият проблем на левицата е, че се е поставила в услуга на Русия. Тоест не е българска и съответно не може да е левица. Коалиция между предатели, кариеристи и объркани.

Проблемът на Левицата е че членовете й измирам, защото са над 80 години.

Големият проблем на левицата са пияндури като този и джендъри като станишко.

И какво да коментираме ,като триете написаното.? Никого не сме обидили.

големия проблем на комунделите е, че видят ли зор си сменят името на партията, която уж е пролетарска, а всъщност в президиума и стоят все капиталисти, а членската им маса е предимно от пенсионери!

Прав е Миков. Големият проблем на левицата е, че никога не призна крушението на марксовото учение и никога не намери с какво да го замени. Тях ги е срам да кажат в какво вярват, измъкват се с витиеваи фрази и показват липса на всякаква идеология - естествената за тях се провали повсеместно, а друга нямат.

Ба, големия проблем на левицата е, че е съставена от капиталисти консерватори... а това въобще не е ляво...

Тази партия никога не е била такава за каквато се представя и никога няма да бъде просто е като всички останали за тези тридесет години преход вълци в овчи кожи сте всички

Автентичност и истиност за БКП е да се избиват хора без причина, а на живите да им се отнемат всички човешки права. Референция 9 септември 1944.

Големия проблем на левицата д корупцията и шуробаджанащината която властва в нея при всичките и години съществуване.

БСП е загубила автентичност защото по дефиниция от партия на трудещите и онеправданите се превърна в партия на потомствените червени отрочета и на червените олигарси които безжалостно експлоатират собствения си трудов електорат. Ако не са на власт те се цепят и си правят фракции и партийки защото не могат да се примирят, че не са на държавната трапеза която смятат за даденост.

за някакво "рУене" на по-малки партии. А проблемът с БСП не разбрах какъв е от кухите думи още в началото на материала. Защо политиците не говорят ясно, не знам.

БСП прилича на мафия . А и нейните похвати водят към разруха . Историята го е показала .

в парламента означава, едни стабилни доходи в продължение на един мандат за участващите тюрлюгювеча и всичко повече за тях е добре дошло за джоба им, защото ако останат навън не се знае откъде ще тече така както е текло в парламента (в кацата с мед). За тях хората са само едни гласоподаватели и друго нищо....политиките им ги знаем, с нищо не се отличават от останалите боклуци в парламента!

Това уродливо творение БСП (БКП), отдавна трябваше да е заличено. В такъв случай днес можеше да има нова модерна лява партия.

и тебе те знаеме какъв левичар беше.......и с левица и без левица все в гъза!

на този май му е свършила ракията.

Кулски, хайде да кажеш как ще стане дори с трети мандат където ще са действащи лица Кирчо, Кокорчо, Дани Лорер. То бива, бива -ама е като кулските партизани и немският лазарет в Кула.. (Родовата памет пазиш ли я!?)

Забравих да попитам а помниш ли БАКО -директора на гимназията от Макреш