Миков ще сезира прокуратурата за злоупотреби в НЦИОМ

Два дни, след като поиска да се закрие Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), днес председателят на парламента Михаил Миков обяви, че ще сезира прокуратурата за работата му.

Обратно в новината

Коментари - Миков ще сезира прокуратурата за злоупотреби в НЦИОМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички които подават данни различни от тези на партията-майка, ще бъдат закрити.....Този е толкова жалък и смешен.....трагедия......Повдига ми се от тази наглост, самовлюбеност съчетана с тотална "свръх компетентност" и най-вече от вечната им амнезия за неудобните неща.....

Тука, някои форумци пишат, че фъфлел!?Не бе, дами и господа!?Човека просто не може да улучи звуковата форма на думата, как точно беше!?Значи, не му се сърдете толкова, щото знаете, как става често!? Като се накюмюриш яко, с някаква менте-пърцуца, тутакси можеш да проговориш и на китайски, с кантонски акцент!?Като често му се случва и на тоя таралянко, Микуф

Тотално некомпетентен по всички въпроси... П.П. Мики маус- Мики маус- Мики Мики маус... ама си комичен образ...

Алейкум форумци! Пратете хабер, какво стана с Цветанов? В затвора ли е вече?

"Националният център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ) ще бъде закрит. Това съобщи председателят на парламента Михаил Миков. "НЦИОМ няма място в парламента. Сега, когато има достатъчно социологически агенции, не е необходимо да има официозна такава", смята Миков." Идвайте на барикадите! Че като дойдем на власт пак ще ви върнем на работа!

Хайде още една група храненици на бившата власт ще захранят протеста...всички роднини на Лидия Йорданова да идват на барикадите!

Миков ще сезира прокуратурата за злоупотреби в НЦИОМ За да има такава атака срещу НЦИОМ, единствената причина е да са дали социологическо проучване че при нови избори БСП няма да влезе в парламента.

"Националният център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ) ще бъде закрит. Това съобщи председателят на парламента Михаил Миков. "НЦИОМ няма място в парламента. Сега, когато има достатъчно социологически агенции, не е необходимо да има официозна такава", смята Миков." И много правилно! Стига бюрократи на държавната софра! Марш на борсата!

Ще влязат ще влязат. Очаквам да са с ДПС на едни проценти+ една малка гладна партия и пак са те...

Не бях чувал,че иска да даде църпквата "Св.Седмочисленици" на турците. Е тогава вече ще скочат всички софиянци - говоря за тези които са се родили тук. И после пак да казва, че протестите не били против Пеевски а са били само повод. И така да е - ще ви изметем и без повод.Поводът е че сте комунсти неотказали се от престъпната си партия,каквито няма в Европа.

Я не повтаряй такива партенки като тази за църквата.

Турската подлога Миков е начело на групата, която внесе поправки в закона за вероизповеданията. Според тази поправка археологическия музей и църквата Свeти Седмочисленици трябва да бъдат върнати на Мюфтийството. Миков, ти си предател.

Без провокации, моля! От къде си го измъкнал това информе?

Интернет имаш ли? За подписка чувал ли си?

Влаа па е маал шлъокавица без плескавица - резултето е логично - пълни простотии...

ЛИ МЕ НОСИШ НА ГРЪБ БЕ КЕ.ЕШ?ПЪРВО СИ ОБЪРШИ СОПОЛА И ТОГАВА ПРИКАЗВАЙ И СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИ,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ,ВСЕ ТЕ СА ВИ В УСТАТА,ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ И ДРУГО НЕ ЗНАЕТЕ.

Тоя даде фира. Търсете друг да го замести в боя :))))))

Що ли ми се струва, че ще му стане трудно на Миков с НЦИОМ. Че са гадняри, гадняри са, но всички социолози работят по поръчка, какъвто им наредят да е резултатът такъв го правят. Но не Миков еднолично ще решава нещата нещо силно смърди на тоталитаризъм. Т.е. нищо не е забравено... и вълкът козината си менява, нрава не!

Напълно съм съгласен,че не е необходимо да съществува бюджетна организация да мери рейтинга на политиците.Лошото е,че дори и да излезе нещо свястно от устата на бесепарите,се хейтва по принцип.

Че то какво свястно може да излезе от устата на бесепар, освен ОСТАВКА? А ти ще обясниш ли на незнаещите английски език, какво означава думата "хейтвам" на български? Прав беше другарят Баръмов от "ВЧЕРА", който каза: Абе вие български не знаете, ама английски сте почнали да говорите!

ТЪЙ РЕЧЕ ----,СУЛТАН-ДОГАН ! Аз нямам вина ,и съм за малко ,до месец май.2014г.

До Майййй месец, ти на това малко ли му викаш бе

ГОСПОДИ ,ПРОСТИ МУ ,....ТОЙ Е ПИЯН!

Миков,прекаляваш с чашката ,Миков!!!

не знам дали този човек е пиян,но ВИЕ ПЛЮВАЧИ СЪС СИГУРНОСТ СТЕ НЯКОИ ДРОГИРАНИ ПЪПЧИВИ КЕЛЕ.И

Първо този не е човек Второ ти си изключително прост, абе я да те питам нещо, ти да не си от БЕСЕПЕТУ

КАК ЩЕ ЗАКРИЕШ НЦИОМ,КОЙ ЩЕ МАНИПУЛИРА ХОРАТА,ЧЕ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ?И НИКАКВА ОСТАВКА,НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ТЕРМИНАЛ 2 ГО ЧАКА.ЛЕК ВИ ПЪТ .СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ И ХРАЧИЛИ ЗЛОБАРИ,ПРОТИВ ВСИЧКО И ПРОТИВ ВСИЧКИ,ДОСТАТЪЧНО.

Живота ни мина, да ви носим на гръб, ще ме гони някакъв си сульо! Кой си ти бе ? Кого гониш?

Пак си се напиУ, като Уумпен. Пак ще се изУагаш както в пУенарната заУа, на заседание на парУаментарния контроУ.

Миков печели наградата ЗЛАТЕН ПАМПЕРС ВТОРА УПОТРЕБА ОТ БУЗЛУДЖА, ПРЕСЕДЕЛ В НАЕЛОНОВ ПЛИК НА ЖЕГАТА

Закривайте го! На нас Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ) не ни е нужен. И без него си знаем, че ни е гнус от вас. ОСТАВКА!

Там е работата,че меракът им е да пренасочат парите към БАН,нейсе там наука не правят,поне статистици ще станат.Май Дянков беше прав!

Другаря мухльов отново е напълно неадекватен. Лошо е да се пиеводка в жегата.

икономически интереси? Нали затова и работим. Въпросът е друг - нашата партия ли ще се гуши с дивидентите от властта. Или противниковата. То затова масово уволняват тези, които не са техни кадры и слагат свои калинки. Па ако ще въобще да не са в час.

Ей Михаел Мъков ти си един сплескан в главата.

Pesh0

идея нямам защо ми прилича на Иван Славков . Ама е доста по глупав от него .

Този Миков определено е един от най-антипатичните.

Загадка: мико фъфли, щото е пиян, или се е напил, щото фъфли?

Тоя, бил ли е някога тавряз!?Вечно ходи насмукан, като кюмюрджия!?Маймунските му идиотщини никога няма да имат край!?

червеният алкохолик съвсем се е разпуснал

Вече съм сигурен ,че тези няма да си тръгнат без кръв но дано не е на протестиращите а на управляващите.

а бе тъпанар, никои не ви иска, а се правиш на герой БОКЛУК..

Мико, пребозал алкохолико - вие само да разграждате знаете!

Миков, Миков, готви се отсега да се спасяваш в Путинария, че скоро за всичко ще ти се търси сметка, за далаверите и са лъжите.

Каква е разликата между комунде и комунист. комунистътт е идеалист, който варва в комунистическите идеали, но не се възползва от това. Комундета не е задължително да вярва в кавито и да било идеали, даже и в комунистическите. Комундето иска да се се възползва от парттията. Комундето е номенклатурчик или партиен апаратчик. Комундето няма морал и много лесно може за една нощ да стане от убеден комунист, винаги верен на партията в социалиост. Или да с епревърне в социал-демократ или кавото щете, само и само да остане в номенклатурата. КАВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПИЯНДЕТО? Това е човек, който от любител на чашката се е пресърнал в системно употребяваш алкохол. Пияндето пие когато му падне. Едни пият от радост, други от мъка, а пияндето пие от сутринта. Като др. Миков. В тази връзка е интересно да се направи изследване какво общо може да има между едно пиянде и между един пианист. ами горе-долу толкова общо имат колкото едно комунде и един комунист.

Накрая се оказа че учителката Фъндъкова не само е добре със бюджета си ами е заделила едни 200 млн за ремонти...А пък експертите на БСП им трябва заем за да крадат!

Защо не съзира прокуратурата за Р.Овч., за Моника-Йосифова-Станишева, за крък Орион, за кръг Монтерей и други червени дружки и кръгове, да не говорим за турската мафия на Доган.

БСП да говорят за злоупотреби е подигравка..

Миков, една древна мъдрост гласи: когато загубиш имот - не си загубил много, когато загубиш приятел - загубил си много, когат загубиш ДОВЕРИЕ - загубил си всичко! Е, Миков - вие загубихте всичко!

МНОГО ВАЖНО, ЕДНО ЧОРАПЧЕ Е ЗАГУБИЛ...НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ ГЛОБАЛНО, НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ЕДИН ЧОРАП!

А дали зависи от ритника, скрит в чорапа?

Ех у тоя форум се напълни с червени тапаци от смърдящото позитано.

Ама и ти ли си тук? Нещо ново да кажеш, освен това, можеш ли? Ама мозъчето ти е като карфичка, та какво можеш друго.., нищо! Такива са и другите като теб тук, само гега ви трябва, овци блеещи.

На тези вече ни им чета малоумната пропаганда. ОСТАВКА!

Всичко тълкувате,както Ви е изгодно.Манипулирате,внушавате ,целта е да объркате и ограбите обществото. Как не ви е срам да разделяте държавата. И после да говорите от трибуната ,че вие ще направите политики за добруването на хората. Най-големите паразити сте ви е от десетилетия насам. Съвсем умишлено държите хората бедни безработни и с нисък стандарт на живот,за да може да ги подтискате и унижавате както намерите за добре. Но хората прогледнаха и няма да ви простят това,което се опитвате да им сторите. Започнете да се страхувате. Няма пълно и вечно щастие. Всичко,което сте причинили на хората ще ви се върне стократно. Г-н Миков не влизайте в Народното събрание подпийнал и изнервен личи Ви .Спазвайте благоприличие ,ако въобще знаете какво е.

миков, само обяд е и вече си неадекватен! А да поспреш с тия простотии!!!

Фиууу, ОСТАВКА БЕ ЕЙ КРАТУНИ КРАДЛИВИ ГАДНИ. ГНУСНИ ХОРА БЕее

Винаги има първи път г-н Миков. Няма касиране на изборите,щото щяло да е прецидент. Никъде не се е случвало в Европа.. Няма президентско вето за актуализация на бюджета. Защото пак е прецидент. То няма такива управляващи, като вас в Европейски съюз. То и Ви е сте прецидент ,ама не искате да разберете. Колкото до сценарий. Вашата партия много разбира от писането и режисирането им Незнам защо подозирате ,че все другите ще правят нещо. Ви е ще дойдете най-чистата и честна партия. Наглостта и цинизма ви е безграничен.

Миков, ами к'во стана с присъдата над хамстера, дето беше задигнал едни секретни документи? Вие сте едни долни мекерета, тиквата беше по-достоен от вас, щото и на своите много-много не им "цепеше басма", но вие комуноидите сте жалък пример за шуробаджанашка партия!!!

А пък там един мармот завиваше шоколад.......

Еха добре че БСП-ту ни каза, защо сме на улицата, а ние си мислихме че е заради назначението на отявлени бандити на държавни постове и в разузнаването Комунистите са много прост човек. СЕГА ПАК НЕ СМЕ ПЛАТЕНИ, СЕГА СМЕ НЯКАКВИ ДРУГИ НЕПРЕДСТАВЕНИ.

СЕГА СИ ПРОСТ И НЕМИСЛЕЩ ТИКВЕНИК, НАЙ-СЕТНЕ РАЗБРА!

Сега разбирам защо протестирам срещу червената дрисня

другарю протестиращ десен лумпен, ти не си представен,наистина. Но трябва да протестираш срещу "твоите" десни тарикати- костов, седесе-медесе, кунева-мунева и подобни паразити. Защото вместо да се обединят, те преди всичко гледаха да лапнат държаната субсидия. На тях не им пука че не те представят, за тях е най-важно че си взеха субсидията и сега те подстрекават прституираш, че да има избори пак, че да лапнат още субсидия. Такива са десните тарикати-егоисти, егоцентрици, мошенници и лъжци. Но най излъган си оставаш ти другарю десен лумпен.

Ама хич не му завиждам на това разузнаване, което те е назначило за разведчик.