Бареков иска да се изкаже в НС за бюджета. Миков: Няма право

Председателят на НС Михаил Миков заяви, че няма правно основание да даде думата на евродепутата Николай Бареков от трибуната за актуализацията на бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Бареков иска да се изкаже в НС за бюджета. Миков: Няма право | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...вие избирателите на бареков, пък било и срещу пари,които ви е платил, най-вероятно сте без семейство---бареков е БСП-2 !!! Въобще не критикува БСП ??? И сме възмутени,че телевизии, като ЕК --- дават трибуна на тоя алчен за "власт на всякаква цена"!!!? И най-опасното е,че ПРОКУРАТУРА И СЪД --- ВЪОБЩЕ НЕ РАЗСЛЕДВАТ --- ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ --- 2 МИЛИОНА--- ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА 8 МЕСЕЧНА ---заедно с ТАЙФАТА НА НЕШКА РОБЕВА---ЕКСКУРЗИЯ и тормоз от БАРЕКОВ---ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ??? Защо не се разследват ТЕЗИ ДАРЕНИЯ ОТ БЕДНИ жени ---"дарителки" от провинцията--господин гл.прокурор ??? Така властта става съучастник на бареков!!! И дали е сладка храната на семейството на Бареков, закупена с такива пари??? Децата му харесват ли родителя си--- Бареков съдружник на това--- БСП-ДПС --- престъпно 1г. управление---довело до такава мизерия на българите??? Непрекъснато бареков обижда, всяка втора дума е ЛЪЖА, говори безсмислици--- срещу всеки, който не го подкрепва!!! Защо прокуратурата не го наказва --- за обидите изхрачвани по адрес на българите- избиратели??? Сам бареков--- каза по ЕК ---" в ЕС аз се държа като тузар---не се свивам и кротувам, като другите български евродепутати---отишли да вземат голямата заплата"---бареков е резил за България в ЕС!!! Да го спРРРем на изборите през есента---бедни хора---като ви плаща вземете парите му --пък после помислете за семействата си и гласувайте против Бареков!!!Той е позор!!

като не е депутат не може.толкоз.кво се вре никои не го е викал.изобщо за 2 милиона лева стана евродепутат.да се изказва в брюксел.

Свинята Бареков като другите шопари иска да се овъргаля и той в кочината!

Галъп: ГЕРБ е първа политическа сила

И какво от тoва? Идиот!

Само преди дни шефът на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов обяви, че преговорите с "Уестингхаус" за реактор в 7-ми блок на централата са приключили. Цената му ще е около 5 млрд. долара, а американската фирма ще придобие 30% от съвместното дружество.

текуща и твърда печалба за в бъдеще от придобиване на процент съсобственост.Сега ще трябва да забравим за евтин ток! А подписалият Иван Генов, защо преди това, не ни уведоми каква ще е цената на произведения ток ?! Изгодна сделка ли е това- за един реактор - 5 млрд. долара и 30% собстеност? Ако някой смята, че народът е стадо овце за доене, не се ли сеща, че преди доенето , стадото трябва да е нахранено?

Тоя малоумник МУБареков е говорител на един професор от Библотекарския.

Luna0102

То и аз искам да се изкажа в Народното събрание, да им тегля по една утка мамина и лелина, ама няма да ми позволят да ги ощастливя в лицето, че те са свикнали хората да ги любят само от далеко.

А това Л*ЙНО, Бараков за какъв се изживява, та и акъл в това сборище на неграмотниците да дава???

Това е нивиждано нахалство. Сега като няма кой да му даде пари този нахалник Бареков търси безплатни начини да си осигурява трибуна и предизборна агитация. Парламентът да не е на баща му. След като е евродепутат да иде да се изказва в Европарламента. Чий го дири тук?? Кога стана циганин, кога му почерня задника?? За първи път съм съгласна с Миков. Бареков ще орезили България и в Брюксел. Такива луди като него не бива да бъдат допускани да се бъркат в управлението на държавата

мама....цецо вече не е зад теб.....траи .....излагаш се....

Този Кир Дудуков,да не си мисли,че е Княз Дондуков?

политически лилипут е Дудука

да не се възпира и грубо да се оплюва Бареков! Понятен е страха на тези, които искат власт без конкуренция! Защо да не го чуем - добро ли, зло ли мисли, казва ?!Ако не ни хареса, не само ще е оплют, но и пренебрегнат!Кандидатите за управлението на държавата трябва да са наясно с интересите на народа и е нормално преди избори да заявят какво "могат" да направят за всички нас, като народ и държава! Стига вече стари "ошлайфани" лъжци, крадци, продажници- тарикати!Нека има нови лица! Да видим , да преценим какво те могат, колко струват! Ако никой няма да може да допринесе за решаването на проблемите с безработицата и повишаването на доходите на населението- няма как да има развитие в икономика, в здравеопазване, образование..., в която и да е друга сфера. Стига сме избирали "по-малкото зло" !

Капут е бате Ники, Капут ще стана и аз, само да порасна, пък вижте ме тогаз !!! Кинти, мацки, телевизии, живот ! Ех, ех, ехххххххххх, само да порасна, пък вижте ме тогаз !!!

Този до кога ще се прави на политик, сега без парите на бате Цецо няма да прескочи бариерата нищо, че социолозите му дават 6.8%.

Този е пачавра. За какво да му дават думата ? Аз съм по-велик от него, а не я искам. Думата.

БАРЕКОВАТА Т.Н. ПАРТИЯ СЕ ФИНАНСИРА ОТ РУСКАТА МАФИЯ.

Добре щеше да е да се финансира от тази мафия. Но не е ! По-лошо, по-лошо........

МИКОВ Е ПРАВ.АКО ИСКА ДА СЕ "ИЗХОДИ"ДА ОТИДЕ В ТОАЛЕТНАТА НА Е.С.ТОЙ ТАМ Е ЗАЧИСЛЕН!!!

...БЪЛГАРИЯ ДНЕС... ...Щом един тип с явни психически,морални и характеропатологически отклонения,според болшенството от българския народ,не успява да привлече вниманието на оторизираните Държавни органи...като Прокуратура,полиция,съд,Здравно М-во,ДАНС ит.н.---ПИШИ Я ДЪРЖАВА НЯМА,ТЯ Е АБДИКИРАЛА ОТ ВСЯКЪДЕ И ВСИЧКО... ...ЛУД УМОРА НЯМА... ...НЕ ЗНАМ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА ТОЯ ПЕРКО,ЧЕ С НЕГОВИТЕ 240 000 ГЛАСА ...80% ОТ КОИТО КУПЕНИ,МОЖЕ ДА РАЗИГРАВА ЦИРКОВЕ ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ 6 000 000 ИЗБИРАТЕЛИ,КОИТО ЯВНО И КАТЕГОРИЧНО ....НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ !!!

Г-н Бареков, за ваше съжаление, доста сте се надценил! Вие не притежавате нито капацитета, нито културата да давате оценки за политическото ниво на президента Плевнелиев и бившия премиер Борисов. В опита си да правите обръщение към Ердоган приличате на неуместен павиан, който си вее пишк*та срещу Луната... Аз, като българин, се срамувам от глупостите ви, срамувам се, че вие също сте българин! Да сте слуга на Делян Пеевски и Ахмед Доган си е ваш личен избор, но пак повтарям - не се надценявайте! Вие сте просто един елементарен изпълнител на поръчки срещу пари. Вашите качества не се измерват в интелект и професионални умения, а в липса на морал и раболепие. Парите, Бареков, по принцип са чудесно нещо. Но по-важно от тях е да не се налага да обясняваш на сина си защо българите те наричат "капут" и "ибрик"...

8901

Дуду, ако знаеш само и аз колко работи искам, ама и аз се уплаших от тебе като тия "мръсни заговорници" Боце, Павката и другаря Миков ( Наздраве другарю Миков! ) и си трая и си пазя исканията в тайна. Много си страшен ще знаеш. Направо пълним гащите като те видим. А пък само да знаеш и колко си смешен...

Дудуков, защо не ходиш отново по сватби да си показваш дудука, и защо не се занимаваш само с дудудука си?

Този още си е водещ-лаладжия на сутрешен блок - все гледа да е пред камери, да се топли на светлината на прожекторите и всеки ден да ражда сензационни "новини". Въздух под налягане.

хак да вие братя прости вие си го избрахте

Който плаща той поръчва музиката.Т.е. каквото му заповяда господаря му - това ще свири и пее Дудука.Днес и утре това могат да бъдат коренно различни неща.Зависи от настроението и кефа на господаря му.Бареков вече е употребен капут и стойността му след следващите избори ще клони към нула.Това е неизбежно като смъртта.

Как не ги срам-да не дадат да се изкаже "бъдещия министър председател на България" Срамота.Барек едва ли ще влезеш в парламента.Нагъл,по-нагъл, най-нагъл-Бюреков.

Бареков - к....ва!

по добре ще бъде да се изкаже пред следствените органи,откъде имаше пари да купи гласове ,откъде накъде ще има за 6.месеца , обезщетение 2.милиона лева от тв-7 .и наи добре ще е да си подготви добър адвокат,щото като се върне цв.цв.тясно ще му се види дори и в Brussel !

защо поведението му в костинброд беше такова.Нали се прощаваше с маика си.Как да повярваш на такяв болен мозак.Хора вразумете се.

Дуди,гепи едик кютук и по нагоре в градинката в стил хайд парк,се изказвай на воля,може и за интимните части на радка-пиратка,майна.

Сидеров е класи над тоя лумпен. С един глашатая и платени клакьори в политиката не може да се влезе. Ще го разбере след похабения втори милион за следващата кампания. Лошото е, че с тези пари доста домове за сираци могат да си оправят положението.

Сидеров,ряпа да яде пред тоя дудуууук.Няма ли кой,да му нахлупи нещо на главата.

Няма ли да спрете да пишете за този боклук. Колкото повече се пише за него, толкова тоя се взима насериозно.

Добре де, вижда се, че във форума няма една добра дума за Дудука и това е с пълно основание. Дудука не може и не бива да представлява България, защото това ще е срам и покруса за всички нас, особено в Европа. Но, питам се, как така Дудука събра гласове, за да влезе в ЕП? Няма ли да има разследване за пазара на гласове, за манипулациите с т.нар. защитници и с подмяната на софтуеъра на изборните резултати? Дудука вкара над 5 млн лева за изборите - откъде са тези пари???

Безмислено е да питаш от къде са. Важното е, ще има ли още и за предстоящите.

Не разбра ли, че парите на Бареков идват от Цветан Василев /КТБ/

Бареков очевидно се е взел твърде насериозно след , като се изживява едва ли не , като някакъв фактор , от който зависи съдбата на държавата . Аз обаче си мисля , че след разрива между него и спонсора му Василев на предстоящите парламентарни избори няма да събере и 3% от гласовете на Българите . Абсолютен смешник .

....български филм-Доган бей бучи серГЕЙ!

Какво търси човек от ИЗВЪН-парламентрна партийна група в парламента.... Колкото по въпроса дали е "евродепутат" - Бареков все още НЕ Е официално такъв...

...а аз си мислех че Жорж Ганчев е ненадмината политическа карикатура ...

238 629 "художници", я рисуваха на последните избори!

Всеки евродепутат ИМА правното основание да се изкаже в Парламента, когато това касае европейски проблеми.

и да се изказва и ида не се изказва , това народно събрание толкова е ниско паднало че още бо....к на трибуната няма да се забележи !

Манете майтапо,ама тия почная ептен да се бъзикая и со държава и со закон.Гаче бащиния ще им е.Канчетата,канчетата треа да се набиваят.

ДА, АКО ПРАВИЛНИКА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПОЗВОЛЯВА ТОВА! БАРЕКОВ НЕ Е НАД ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАВИЛА, А КАКВО БИ СТАНАЛО, АКО ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА И ПОЧНЕ ИГРИЧКИТЕ СИ БЕЗ ПРАВИЛА! ПРИ ТОВА ЕДИНИЯТ МУ ОРТАК Е ОЗЛОБЕН, ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК, КОЙТО Е ЗЛОБЕН ЗАЩОТО НЕ МУ ПОЗВОЛИХА ДА ОСЕРЕ СОФИЯ КАТО СЕ НАПРАВИ МАЛКО МОЛ-ЧЕ ВЪВ ЮЖНИЯ НИ ПАРТ НА СОФИЯ! А ПАРКЪТ Е НА ВСИЧКИ! БРЕКОВ РУГАЕ СТАЧКУВАЩИ, ОРТАК НА БАКЕВОН ИМА АПЕТИТ БЕЗ РЕД ДА РУТИ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ ДА СТРОИ НА ПУК НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕ, А СЕГА ПОКАЗВАТ И НЕЖЕЛАНИЕ ЗА СПАЗВАТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВИЛА! БОГ ДА НИ ПАЗИ, АКО НЕ СЕ ОПАЗИМ ОТ БАРЕКОВ!

Пази боже Сляпо да Прогледа!!! Невероатно, на факт. Бъдещият Евродепутат Бареков известен най-вече с песнопенията си за Радка- пирадка, подплашил всички политици в Б-Г да иска да Дърдори и бръщолеви от трибуната на Парламента. Ало, нещо си сбъркал Драги това да не ти е кръчмата с кюфтаците!!! Такъв интелект, член на няколко международни борда пък така глупашки да се обърка? Бареков е поредният фарс в БГ политиката и за Прокаратурата, която отдавна, ама много отдавна трябваше да расзледва пловдиския поплювко! Е българи, гласували за недоносчето още ли се съмнявате, че наистина сме лош материал?! А не трябва!!! Прав беше ББ. И Дянков беше прав за много неща, ама нейсе! Ручайте кремвиршите на БСП "бизнесмена" Ковачки и черният хайвер на Манолова- Другарката ПИЧ! Да ви е сладко!

Този конкурира Сидеров по лудост ,наглост и простотия.

На онези, чийто проект е Барековото!

Той е за освидетелстване . Като че ли има раздвоение на личността. Изключително рядък случай в който се вижда отстрани и говори за себе си като полу бог спасител - месия въдворител ...но съвсем сериозно и така си вярва....създателя на телевизии, твореца...докъде ли ще стигне. Здравните органи да се заемат, докато белята за обществото е поносима.

Е поне веднъж и председателят на НС да си бъде на мястото. Причината за това е малко странна, но да се надяваме че постепенно всичко ще се подреди както трябва, а не както 'аз съм решил'!!

от площад " народно събрание '' се носи страшна воня ! поне още две седмици ще така ! от нас зависи дали ще го почистим или пак на есен ще се превърне в бунище !

Бареков е най достойният Депутат за Премиер на България.Борисов е мошеник и лъжец и крадец.Ако се живееше много добро по Борисово време,хората нямаше да се палят като факли.

..ти си просто селтик.

Айде бе, Бареков ви е най-големия проблем към днешната дата! А тия дето ви перат отзад от 25 години как спряхте да ги броите!

Аз се чудя защо въобще са го допуснали да влезе в сградата. Трябва да има контрол. То по тоя логика и аз ще искам да вляза е така да се изкажа. Той за момента не е и евродепутат. Нали не е положил клетва? Честно да си призная по-нагъл човек не съм виждал. Имам предвид обществена личност. Може би само Мая Манолова може да му спори. А ако двамата направят партия ще е голяма работа.

...Борисов бил "закърмен" със сметало още от пъвият си ден на Земята и е Велик математик, сега пък разбирам, че Бареков е виден юридически експерт! К'во станА! - направо се комплексирах...;-)