Миков настоява Вигенин да оглави листата в Благоевград

Лидерът на БСП Михаил Миков настоява Кристиан Вигенин да оглави листата на партията в Благоевград. Той каза това след регистрацията в ЦИК за изборите.

Обратно в новината

Коментари - Миков настоява Вигенин да оглави листата в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представям си някой от ГЕРБ да се противопостави на решението на Бойко Борисов за водач на листата.

вигенин е наи добрия външен министyр досега изключително точен избор!че то предния николаи младенов някаква мижитурка и други незапомнени гъзоблизци!

Миков, не се опитвайте да се налагате на местните структури на БСП, защото започвате да ми приличате на СДС преди разпад. На поста външен министър ВИГЕНИН се прояви като недорасъл политик. По подобен начин се прояви и АНГЕЛ НАЙДЕНОВ, който покани самолети на НАТО да бъдат дислоцирани на наши летища. И двамата - вън от политиката!!!!

След обявяване на резултатите миков бая ще се поти!

Браво Миков! Те ще ти кажат на тебе как се пишат "УЕВИ УИСТИ". Нищо, че Вигенин не го искат хората - щом вашата клика е решила ще го пробутате на всяка цена. Няма бъдеще подобно ръководство и такава партия.

КОРНЕЛИЯ ЩЕ ВОДИ,ЧАО МИКУ,ВИВА АБВ

Bигенин е готин,точен и е пробългарски!това ви е най-добрия кадър,а тези благоевградчани не знаят какво искат!бил прозападен,е колко прозападен,той е дипломат,бг е 4аст сме от ес,човека е умен,ерудиран,не сме отдавна част от ссср,но не е показал и лошо отношение,нито се огъва!не си изпускайте кадъра,в кой свят живеете,бе!

Миков, Миков, все същата. Гола вода сте и ще се убедите в това. Нов бардак със стари к...и не се прави и това всеки го знае. Трабва да се сменят к...вите, а не да се разместват креватите.

Миков да се стегне и да си отвори очите широко докато е време!!! Вигенин е компроментирана личност, даже повече от Станишев! А един политик като се компроментира, трябва да си ходи!!! Не едно неадекватно решение взе и не една обратна позиция демонстрира!..Нито България, нито БСП харесват това зелено и недорасло момче и ако Миков смята да действа по този начин, като в казармата, ще загуби изборите не само в Благоевград, ами и на много други места в България!Всички очакват най-сетне в България лява партия БСП, но тя все дърпа надясно!

Обратното броене за БСП започна. Спасявайте се другари, кой където може. Утопията умря, остана само разграбването и.

Този човек ошушка парламента, напълни администрацията му със свои протежета и сведе авторитета му почти до нула. Сега да се готви БСП !

Ако от Позитано не УВАЖАТ мнението ни за водач на листата в Благоевград--- ще ДУХНАТ супата!!! Да бъдат сигурни че ще гласуваме за Татяна Дончева- 21век!!!! Внимавайте в "клякането еййй Позитански крадци!!!

Миков зорлем иска да загуби изборите в Благоевград

тоя некадърник не става за нищо,да иде в Монголия да се показва....

Аз пък не разбирам какъв им е проблемът - заел проевропейска позиция през март, но после дойде Лавров по негова покана, значи за Русия не е проблем, но за няколко човека в Благоевград е голям проблем. По-добре да се стегнат, да направят една силна кампания, Вигенин като водач в Ямбол 2005 г. постигна 4 от 5 мандата!

Това е правилна позиция, но другарите нали са си криви, не могат да простят на Вигенин, че те страдат само от раздвоение на лично, а на него му се наложи да се разтроява.:))

Както кукуригаше Мая, БСП е най демократичната партия. Каквото каже главният мафи....пардон председател на партията, това става. Народа може да си иска всичко.

+++

Ах, поплакал е на нечие силно рамо Вагинин, ах...

Абе, бат Мише, шъ минем уи 4-те проценто ?

Ама нали БСП претендираше, че са демократична партия, а сега какво излиза - не искат да чуят какво е желанието на електората им в Благоевград????? Демагози...........

сякаш са усмивки от старите ленти така и изглеждат отвратителни хора са комунистите крадци и убийци

То бесепето от доста време се оглавява от другари с лява уйриентация, ама да искат и цяла България да е лява това си е направо чиста перверзия. Все си мисля, че повечето хора у нас са си по-скоро хетеросексуални, та едва ли ще се навият на ляво управление с мека китка.

Вигенин, заедно с гаджето си Станишев, могат да оглавяват единствено гей-парада. Но нищо, сложете ги начело на всички листи, какво значение има... Така или иначе няма да хванете 4%.... И това ще е завинаги!!

правилен е подхода в столетницата! По- малко хора ще гласуват за нея!Стратегическата цел е боковистите да вземат властта и след най-много една година да се олеят, защото те са свикнали да се самозабравят! И после пак наново-улични протести, оставки, предсрочни избори и така "до дупак", както се казва в статията!

Ха сега...Това "боковистите"от фамилия БОКОВИ(брат и сестра) ли идва? То май само сестрата само остана актуална ;))

На Съсело жена му още ли е вървежна у Позитано?

смениха я с твоята

Кой предложи Вагинин?ДругаУя ПредседатеУел,разбира се!

Нерде Елхово, нерде Благоевград, ма па що не, назначете си го момчето, щото в Ямболско не го искаме. Най-добре СерГей да си го назначи секретарка в Брюксел, таман ще има кой да go опъва :)

Ти се информирай преди да пишеш - баща му е от там!

Вигенин е последен класиран в Благоевград, ти го слагаш първи. Миков, ти си чиста петнаесетка, бе Миков.

Последната дума от новината е най-смислена!

Прави БСП демократично вътрешни избори и ... класирания последен слага за водач на листата. Така я разбират демокрацията отговорните другари :)

Ама тази, която са я класирали първа, вече е водач в София област. А другият при тайното гласуване са го сложили на пето място - какъв водач да е, като не го искат даже втори?!

Миков се превръща в Тато 2.

БСП е най-демократичната партия в която решенията се взимат отдолу - нагоре и от ляво на още по-ляво. Оставете БСП сама да се затрие, с демократично решение на Националния съвет на Станишев.

Каквото каже Демократа Миков - това ще стане.

ДО ДОКТОРА-АЗ ПЪК ОБИЧАМ КРЪВЧИЦА ОТ ДОКТОР И ТО МЛАДО ОЩЕ СЛЪНЦЕ НЕ ВИДЯЛО!!!ХА-ХА.

Комунистите се самозатриват с бясна скорост, което е много хубаво.

Защо, леваци с леваци, имате тези леви очаквания, че пенсионерите на България трябва да седят по - ОПАШКИ за лекарства?Защо не ги сложите на опашки за - ДЖИПОВЕ и МЕРЦЕДЕСИ като вашите, а ги сложихте на опашки за - ЛЕКАРСТВА?

по-добре да оглави някоя украинска листа, в България ще получи 0 гласа.

Задължително е Председателя Миков да наложи човек събрал 2 гласа при вътрешните избори за водач на листата. Това гарантира загубата на избори, отвращава избирателите, кара местните лидери да се чувстват безсилни, обезсърчава младите, показва същия ДПС подход, като към Пеевски и ... съсипва БСП! Давай Миков - така им се пада на избирателите ви!

Ами, да го сложи да оглавява. Друг е въпросът кой ще гласува за така оглавяваната листа! От такива подредби БСП е на този хал! Миков, да си опича ума, че ще загуби и малкото си поддръжници...

Ние в Пресцентъра на БСП няма да позволим на 12-те лумпена, внедрени от ГЕРБ в нашите редици да избират кандидати, когато Ние трябва да изберем кой да управлява Партията и българия.

не е правилно да се казва че това БОСТАНЯНЕ е коалиция, това е партия която се прави на коалиция, ако гледаме октопода откъм пипалата той прилича на коалиция, но откъм главата е партия хе хе

Абе нека сложат човека за водач на листа. Какво лошо има? На червените бабички и клепоухо магаре да сложат за водач пак ще гласуват за него.

Другарю Миков, и Ленин да сложите в началото на листите си все тая, айде скрите се вече някъде.

Ами очевидно Мишо Миков мисли също като Местан, че следващото прваителство трябва да е стабилно. Той прави всичко възможно БСП да вкара не-повече от 10 - 20 души и така ще осигури на боковистите парламентарен комфотрт.

Е какъв достоен водач на пиринските комунисти може да е Вигенин? Еманация на мъж - макенонец - войвода - комунист - интернационацист - българофоб - дребна душа - сметкар - измет - изуйгащи !!! Няма по - добър водач на листа на БСП в Благоевград! И по - добър не ке се роди!

+++

Банда малоумници.