Михаил Константинов: 300 000 души ще се завърнат по урните заради хартиената бюлетина

Видеонаблюдението е крайно вредно, ненапразно никъде го няма, както и няма машинно гласуване в Европа, заяви професорът. Експертът по изборни въпроси Румяна Дечева отбеляза, че България е на последно място в Европа по политическа култура

Обратно в новината

Коментари - Михаил Константинов: 300 000 души ще се завърнат по урните заради хартиената бюлетина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще откажат да гласуват при тези правила, така че свинщините ще продължат. Аз бях доскоро сам в избора си да не гласувам, сега още 10 мои близки, твърдо гласували досега, се присъединяват към мен. За всеки филм има краен брой пъти, когато ти е интересен за гледане...

Т.е. 300 хиляди купени гласа предвиждаме?

Пощадете го! Той е зависим, какво са прави? Жена му Цецо я сложи в РВД-то, взима големи кинти и " професора" може и да не работи, но ако изгонят и нея ще се наложи да работи този тъпанар.

още 300 000 купени гласове

Пак ли 400000 недействителни?!

Тоя дъртак трябваше да го изхвърлят на боклука още когато каза, че ще направи всичко, за да не спечели една партия!

Като добавим и връщането на 1 000 000 от оня свят , броенето ще се забави до стъкмяването на резултата спуснат от ..... ИМАЙТЕ ВЯРА

Дха,тази дърта овцакоято няма назобване дава акъл. Гласуването трябва да е осигурено единствено дигитално т.е машинно,друг е въпроса за волята на политиците да направят гласуването на 100% сигурно и даже вота да бъде явен. Честният човек няма от какво да се крие. Всичко друго е само за мишоци

На тези избори ще гласувам с опцията най-накрая.

Купени и фалшифицирани избори няма прегръщате масата в къщи , после недоволни.

Значи БСП са първи

Тези с хартиените глАви ще изберат хартиената ;)

му дава трибуна на този нарочен професор?

На тези 300хил им викаме мъртви души и фалшификации !

Напоследък го бях позабравил тоя безполезен фъфляк и глупостите му :(

Много ясно! Купеният вот ще се завърне по урните, защото хартиената бюлетина предразполага към лесни фалшификации. Не е необходимо да си професор, за да го знаеш това.

Бе тва не е интересно, кажете , колко ще се оттеглят дори от мисълта да идат до урните, заради аспержи като тия дето се гласят да отидат на избори

Тъпи лъжи

Ще се върнат купените гласове на мургавите ни сънародници.

Много слабоумни имало у нас.

Вервай ми, няма да се върнат. Но на теб ти се иска да се върнеш и знаем защо.

Продалият задника си на алчната свиня ББ мишок константинов ни подготвя за изборна измама с 300 000 фалшиви гласа за герб. Естествено с хартиени бюлетини! Продажен мръсник. Масово гласуване е, което ще предотврати това пордно гнусно престъпление на алчната бойкова мафия.

Пак изпълзя

с глупавият си коментар доказа че винаги е обслужвал и сега ще стане така Герб и Дпс ще се възползват

Който е променил изборния закон в своя полза, винаги е губил изборите! Г-н пенкилер професорът можеше да си наглася резултатите. когато беше шеф на ИО. Сега, обаче, е в дълбоко заблуждение, че ГЕРБ, ДПС и БСП(к) пак ще си докарат неграмотните ,,избиратели" да ,,си пуснат гласа". Никакви 300 000 няма да докарат хартиените бюлетини, защото в България нещата много се промениха и вече има истинско гражданско общество. Макар и още неукрепнало, но го има. Хората все повече разбират, че нещата ЗАВИСЯТ ОТ ТЯХ! Машинации, купен и манипулиран вот, измислени ,,социолиогически проучвания", плашене с кризи и др. номера вече не минават! Не дай си Боже наистина някои познати хитреци да опитат пак някоя от техните изборни ,,хватки"; светът ще им се види тесен! И те много добре го знаят, затова дори руските несретни копейки не вдигат много шум, да не говорим за другите кремълски хрантутници. Само онова министерско недоразумение се задейства по указание ,,свише", но бързо се поправи, като разбра, че резултатът не е точно очакваният. Сега с това си изхождане по въпроса г-н професорът Всезнайко се саморазобличава като ,,скрития коз" на ГЕРБ и ни доказва как ,,печелеха" избор след избор... Е, вече не им трябва и набързо го похарчиха...

Сериозно ли бе, лизач!?

Иска да каже че той ще се завърне, защото с електронното гласуване беше отишъл в трета глуха. А тия 300 хиляди ако се завърнат хептен ще се бетонира.

Демек ще увеличим броя на тъпите и неграмотни избиратели. Огромен келепир за държавата. Трябва да се забрани гласуването за хора без средно образование, трайно безработни, хора под 25 и над 70 години, защото изброените категории не могат да си вържат обувките, камо ли да имат разумни доводи за гласуване.

Направо изброените от теб да ги инсенираме защото са безполезни и само ни се пречкат.

ще пуснат по 3 бюлетини. Къде е ефекта от дефекта.

Само в България е възможно хем да си професор, хем да си дебил...

Ми-ка стъкмъстиков

Един брокер на гласове каза по телевизията, че един глас струва общо 150 лв., като сумата се разпределя по веригата и за гласуващия остават около 50 лв. Така че ГЕРБ и ДПС ще се бръкнат с допълнително 45 милиона, ама само оня съдията изнесе с чували толкова от сметката за магистрала Хемус! Така че шайката ще купи тези гласове, но после ще си избие инвестицията стократно и хилядократно! Жална ни майка на нас обикновените хора!

Тоя иска да ни накара да повярваме че 300 хиляди Българи имат джисиеми и си ги ползват без проблем, но едно натискане на бутон на екран ги хвърля в паника и потрес.

Българите не вярват на машинното отчитане на вота и флашките! След като български фирми свързани с финансови и други дейности, основани на дигитални технологии се прочуха по света с измамни схеми, само човек с недостатъчно ум в главата може да се доверява на получените резултати от машините на Мадуро! Не случайно цивилизованият свят гласува с хартиени бюлетини!

Почти си прав, само дето не са българите, а са българите без елементарно образование и критично мислене :) Ако те са болшинството ... закривай :)

На дъртия комуноид Михаил страшно много му либстват манипулациите с хартиените бюлетини от рода на разнасяне то на манипулирани бюлетини и Костинбродски афери! Ще му секне финансовото кранче!

Дърто мекере ориенталски!!!

Мишо Константинофф страшно сервилен и досаден си,може би само оня хъмпел Витанов по си вярва от теб.Чуваш ли кви глупости плямпаш, 300 000, алоуу, скрий се бе пенсионер, от ковида разбираше, от войната в Украйна, от избори, политика, футбол. Смешник!

300 000 неграмотници,които не могат да гласуват с 2 копчета,ще решават бъдещето на България.Отделно колко бюлетини ще има купени и фалшифицирани,друг въпрос.

Чакат по-голями субсидии.

300 000 предварително попълнени бюлетини ще се завърнат в подкрепа на ОПГ Герб-Дпс

Мишо започва дани подготвя, че на изборите щели да гласуват 300К повече збиратели. Явно за толкова са успели да организират фалшиви гласове с хартиена бюлетина. А за това, че никъде по света няма видеонаблюдение, що допъним, че никъде по света няма купуване на гласове в такива мащаби, както и толкова много невалидни бюлетини. Но Мишко си е платен клакьор и му е простено да говори глупости (пък и е на пенсионна възраст, явно с деменция).

Мишока си е пен дел отвсякъде!

Ей ся се засилих да гласувам. Малко са им милионите.

Па ние ще съберем над 400 000 подписа за приемане на рублата !

Някой от вас, супер простите тролове, даже не асимилират един прост факт : Колкото повече плюете по възраждане, толкова повече симпатизанти им добавяте! Не би трябвало да ви се плаща. Няма лошо да се направи референдум, демократично е, а какви ще са реултатите от него е друг въпрос !

Турците, циганите и неграмотните ДА !

200 са за ДПС и 100 за ГЪРБСДС ! От години едни и същи партии с,които България потъва!Махнете всички партии,няма смисъл от 240 хрантутника,щом ес и САЩ управляват тук!

Пропусна доста за ПП -ДБ парапета!

Баба ми, на над 80 год. Води се грамотна, защото е учила висше образование, работила е като счетоводител... Обаче е много стара, не се оправя изобщо с електроника, банкомати, телевизор дори, има лека форма на деменция... На предишните избори и беше изключително трудно да гласува с машините, но в началото много искаше да ходи, само защото така е научена/възпитана, да годи да си отчете гласа за "бай Тошо", демек за БПК-то (пардон БСП-то). Беше цирк в стаята за гласуване, 5-10 минути и трябваше да гласува, една жена се опитваше да ги помага отдалечено, обаче и така много трудно стана. Не е циганка или неграмотна формално, но аз не искам и такива хора да решават за мен значително по-младия, не искам такива хора да решават за мен и да дават гласове, депутати, партийни субсидии. Според мен на дъртите като минат определна възраст (примерно 70) или ако имаш определени заболявания трябва им е забранено да шофират, да гласуват и всякакви други неща, които са за млади хора принципно. Да живее прогреса и машинното гласуване! Аз лично не гласувам. "Отчаян" съм от системата, ситуацията в Булгаристан, карах бабичката до машината, но аз не се отчетох, няма смисъл. Като направят дистанционно електронно гласуване и гласуването задължително за всички 18-65 години, тогава ще гласувам Работя в ИТ сектора и потвърждавам, че има как да се направи отдалечено гласуване и то да бъде сигурно, всички ние ползваме технологиите всеки ден, но за гласуване не можело. Ай Сиктирр

Глупости Няма система дето да може да хакната Например сайтовете на НАСА или ЦРУ В българския варянт няма съмнение че всичко е хакнато предварително

Баба ти, с леката деменция, не трябва да има право да докосва бюлетина, идиот такъв ...

Хайде че идва 1 април, Ей го къде е!

Комунягите от бсп ще имат да черпят след изборите изглежда. ДБ и ПП хубаво бяха им отрязали половината електорат чрез машинното гласуване ама!

На парапета вече всичко е прекрасно, Щом и ленчето се завърна!

им го отрязаха, но го прехвърлиха към себе си.

Гаранция! И всички ще са ГЕРБаджии. Какво съвпадение само ...

А ти кои искаш. Тези които за половин година изправи ха България пред фалит ли. Как 12 години всичко беше наред а тези шарлатаните сринаха всичко

Този е толкова професор, колкото и пейката пред блока.

Дипломата е на тема "Пари прибираме всякакви и по много"

Асеня поема всичко от зад. Питай на прайда

Електоратът на ДПС и ГЕРБ организорано от Турция и циганските махали в България отиват отново да гласуват. А масово в интернет разни хора пишат: Българи не гласувайте, аз няма да гласувам! Тоест - Електората на ДПС и ГЕРБ да решава съдбата на България.