Миграцията може да е от полза за света. ООН смята да помага

Глобалното споразумение за миграцията има за цел да превърне един източник на малтретиране и конфликти в средство за просперитет.

Обратно в новината

Коментари - Миграцията може да е от полза за света. ООН смята да помага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям бълвоч е този материал! Гутериш, Гутериш, патка ти е изпила акъла! А не е ли по-добре да се ликвидира миграцията в зародиш? ООН да помага на страните/бай Тръмп ги знае най-добре!/, така че никакви мигранти да няма. Ако все пак се появят в дадена страна- под строй за работа на тежък физически труд до изплащане на свързаните разходи и после "цурюк нах хаузе" на собствени разноски. При рецидив- екзекуция!

Ам да попитам израел колко мигранти е приел?

ООН е задкулисен инструмент на световните сатани, на Ротшилд&сие. ООН е измислеан от СЕК,Сатаната и технитеи нструменти в Белия Дом и Сената на факяните. Организацията е планирана и финансирана от Ротшилд, а сградата е построена на парцел собственост на Рокфелер. Всичко каквото се прави в ООН, над 95 % е в интерес на тия изчадия.

"...Мигрантите дават огромен принос както за страните, които ги приемат, така и за страните, от които произхождат. Те се наемат на работни места, които местната работна ръка не може да запълни. Много от тях са предприемачи и носители на иновации.".....

"Глобално споразумение за миграцията"?? Това си е чиста лудост.

Глобалистите в действие. Няма да се размине войната и за нея ще са виновни политиците. Милост няма да има!!!

Колко напред с материала е била преди години оная вещица криСталинка, когато предложи навлеците да ни обогатяват генофонда. Сигурно затова някои я бяха харесали да им служи в ООН-то, ама добре стана, че безродницата се провали, за да не плюят по България нормалните хора по света.

Браво на Сорос, че плаща на помиярите да пишат такива "страхотни статии". Да пукне, дано!

Ама надалу,те искат ние да пукнеме и вече успешно се справят,а отгоре натова да ни натрпят тия хора ,които никога няма да се интегрират.Имаме си пример циганите.Не ги пращайте тук,ще са по нещастни и от нас.Ние сме христяни.

Тези, чийто кухи глави раждат подобни статии, трябва да бъдат пребити с камъни пред всички за назидание!

този ,който ми изтри поста от 18.03 да отиде завинаги в ада ,без право на обжалване !

Е, сега, остана ли някой не наясно, че ООН участва активно в "управлението на миграцията"? Че тази световна организация е завладяна от глобалистите и на драго сърце финансира преместването на маси хора от Африка и Близкия изток в Европа? Някой тук говори за "теория на конспирацията"?? - Вече няма теория, а чиста ПРАКТИКА. Пред очите на потъналите в консумеризъм жители на ЕС, приспани от десетилетия с мантри за толерантност и мултикулти. От либерал-фашистки медии, вкл. български (ярък пример - дир.бг).

Много дълга и безинтересна статия. Тупето Тръмп заяви в прав текст,че не им трябват мигранти от държави-кенефи.Ама точно такъв е преводът от поредната му изцепка.На тях ве им трябвали,може би на нас,са полезни....Вече не знам,кой кой е и за какво се бори в този луд Свят.Едните били "добре дошли"-другите,не трябвали на Държавата,предизвикала 90% от бедите,довели до миграционни кризи.

А бе закривайте я ООН тази куха и никому неполезна организация освен за бедни чергари. Хора БДЕТЕ - има световен сценарий на зли сили тази паплач да се разсели из целия свят. За какво са ни ??? Бедни неграмотни и мързеливи, то се видя, 95 % от до сега мигриралите в Европа са на ниво - ядене, спане, сране, еб.не , за какво са ви такива ??? Дано дойде някой последовател на Хитлер да овладее нещата.

ZA AL4NITE TOWA E RAI

Ключовата дума тука е "МОЖЕ", може да помогне, ама може и да не.Може и да навреди.Ще разберат децата и внуците ни.Ако добрите хорица от ООН са сбъркали нещо (както често им се случва напоследък) брадясали мюслимански троглодити ще им режат главите като зелки.Кво пък толкова, нали така?Дайте да си правим експерименти с децата и внуците щото някакъв бюрократ-милионер дето няма един ден трудов стаж на някаква реална работа така му изнасяло да ни каже.

ама на косъм от десятката ,браво !

за истинските цели на прословутата Истанбулска конвенция?!

Помагането доброволно ли ще е ? Или който не иска да помага НАТО ще го притисне със самолетоносачи сухопътна войска танкове и тн

ООН трябваше да каже чия поръчка е това съобщение на коя световна организация в сянка

шегувам се де ;d;d прекалих с конспиративните клипчета в ютюб хах

Е, те са отдавна известни (под различни имена) - Римски клуб, Трилатерална комисия, Билдерберги, Световната банка, Международен валутен фонд и т.н.

оон помага на колонизаторите ! може ли мигрантите да простят на колонизаторите и да живеят някъде си доволни и щастливи ,просто не мисля,че е възможно ,защото рано или късно човек усеща силната и непреоделима огромна носталгия към Родината .човекът има памет и човешки чувства,които не се купуват с пари ,много пари ,както се случва доста често(за съжаление) у нас ! всички мигранти са патриоти ,които принудени(като 3 млн. българи)да се спасяват ще търсят някакво възмездие по един или друг начин . приличат на бомби с малък,среден и голям закъснител . кога? Бог ще решава ! това ,което четете и слушате е вид ционисткохазарска манипулация и нищо друго ,запомнете и го проумнейте ,това е задължение към БЪЛГАРИЯ И БГ ЕЗИК !!!

предостатъчно, като не са помислили навреме какво ще има да става - така ми се струва. то тепърва ще си покаже какво и що.

Миграцията, ако изобщо трябва да я има, може да е само минимална и контролирана с много РАЗУМ! Има емигрантски държави и дори те имат добре обмислени коти и правила, по които приемат хора. ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ СА ЕМИГТАНТСКИ ! Спрете насилствено да ги заливате с неконтролирани маси хора. МИГРАЦИЯ НЕ МОЖЕ И НЕ БИВА ДА ПРОМЕНЯ ИЛИ ЗАПЛАШВА ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ, РЕЛИГИЯТА И КУЛТУРАТА НА ДАДЕНА ДЪРЖАВА ! Ако унищожите нашите страни, то тогава ние ще се преселим в по-топлите държави, чието население ни залива. Ще ги завладеем и управляваме по свой начин. По-работливи и по-умни сме от тях, климатът е по-добър, просто ще разширим държавите си и никой няма да ни спре. Така че долу ръцете от нашите страни!

Европеидната раса превзе и насели два континента - Северна и Южна Америка. В Европа отдавна е пренаселено. Ще се справим и с държавите на пришълците, ако продължават с тъпите си номера.

"Миграцията може да е от полза за света.". спор няма, че миграцията ще е от полза за вашия свят. за нашия свят и за самите мигранти това ще е пълна катастрофа. гутериш, серж, сорос, меркел и други като тях живеят в паралелна вселена. реалността за тях е фикция. абе работата им се сбъркана... тотално,.

ционистите управляват отдавна с фалшификации,измамничество и ШАНТАЖИ ...често и поръчкови убийства ,чийто списък всеки ден се удължава ...затова ,днес се моля Ким да узрее напълно и да ни спаси от тях ,но с помощта на Бога !

За този свят е много важно да роди физици, химици, астрономи, математици, философи и най- вече онези, които ще стздадат превозното средство или начина с който да се придвижи цивилизацията ни до следващата планета за обитание. Под цивилизацията ни разбирам хората и животните, дори и рибите, защото разбрах, че могат да мислят. Бъдещето принадлежи евентуално на мислещите същества и затова вярвам, че всички ние сме важни. Миграцията е воля за по- добър живот. Може би е време да помислим как да постигнем важните цели?

Имай предвид, че паразита също се загнездва в гостоприемника си движен от волята си за по-добър живот.

миграцията НЕ е само воля-принуда за по-добър живот !не !

като си спомня ,че имаше бой между две бг предателки за шеф на тая талмудскохазарска мафия и сега благодаря ,че Бог не го позволи !

Мангалите стигат за една миграция.

те са рожбите на нашите хлебарки и безотговорност,т.е на толерантността,наивността и безхаберието,които под ръководството на ционистите трябва да ни довършат ,веднъж и завинаги !

" това е безпрецедентна възможност за (държавните) лидери да разбият порочните митове около мигрантите и да изложат обща визия как да бъде накарана миграцията да работи за благото на всички страни." Да-да, ще ги интегрирате. Както интегрирахте циганите, които ни връщате с автобуси. ... "Очакваното тази година международно споразумение може да стане крайъгълен камък по пътя на поставяне на миграцията в услуга на всички нас." Пропускате най-важното - европейците ще подобрим генофонда си. И "Ислямска държава" ще получи статут на член на ООН. За консултации - при Кристалина!!!

А защо не се работи върху условията на живот и труд в самите страни, износителки на мигранти(родината ни е една от тях)? Тези красиви приказки имат за цел да упоят невиждащите по-далече от собствения си нос. Същинската причина е повече от гнусна и извратена. Задавам си въпроса:Куи боно(кой има изгода), заради когото световната организация е впрегнала ресурса си... Отдавна не вярвам в загрижеността за всеобщото благо!

ООН - наднационална еврейска организация, целяща заличаването на бялата раса.

Да отида до Пиза и да ме посрещне оня отдясно! Ужас!

1. не, целта на "глобалното споразумение..", съвсем не е тази. 2. не, не е нито "миграция", нито е предизвикателство пред международното сътрудничество в наши дни. 3. не, случващото се не свързва разнородни общества, факт е, че то ги капсулира и противопоставя. 4.. ..Всъщност, всяко изречение в тази болна плеада е лъжа. Думи, които не кореспондират със смисъла на значението си. Той е подменен. Така, пропагандата индоктринира дебилщината в подсъзнанието на облъчените. Това е системно, целенасочено, тотално и свръхнагло опростачване на електоралната маса.

ДА ПОМОГНЕ НА СВЕТА,ДА СЕ САМОРАЗПУСНЕ,ВЕДНАГА!!! НИКАКВА НУЖДА НЯМА НИТО ОТ НЕЯ,НИТО ОТ ДРУГИТЕ ЕРОПЕЙСКИ ПАРАЗИТНИ СТРУКТУРИ!!! А ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА,НАЛИ ДРУГАРИ?! Е,ОТ ВАШИТЕ СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ КАТО ВИ ОСВОБОДИМ,ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ВСИЧКО!ПРЕСТЪПНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ,НА ВСИЧКИ НИВА!!!И ОНЕЗИ СА ПО-ЛЮТИ И ОТ НАШИТЕ!

по-сбъркано четиво не бях чел откакто четох "обясненията" за истанбулската конвенция за конвертиране на половете. "Близо половината от всички мигранти са жени, търсещи по-добри условия и възможности за работа." защо социалистите винаги лъжат по такъв долнопробен начин? жените, които мигрират са принудени да проституират така, както нео-болшевиките се чувстват задължени (принудени) да запълват медиите с либерастка си повръщя. проваляте света, джендър сбърканяци и не го усещате на свой гръб, защото тоягите са на наш гръб.

че даже и точки за изпълнение поставил идиота. първо, спрете войните и спрете да грабите богатствата на народите по места. другото първо е спрете да налагате "ценности"-те си с войни, насилие и кървави мечове. третото първо е дайте личен пример, как помагате с Лични средства на хората по места, а не забърквайте новата вавилонска кула, защото най-малко ви липсва мозъчен потенциал за да се справите с последиците от това генно инженерство. и още по-първо е подайте си масово оставките! светът е оцелял и без вас до сега. без вас, светът ще стане едно наистина добро место за живеене.

Каква е далаверата на мигрантите я знам и без тази статия. Автора да каже каква е далаверата на развитите страни и общества от мигрантите. Аз знам че няма такава, единственно минуси за страните на където отиват мигрантите.

Ако не им крадът богатстватаняма да има мигранти.Тия фашисти оооооооон ня правя ли сметка,че белите хора превръщат в роби,денонощна работа и малки пенси.Ооооооонетт не издържа тези клети хора ,а работещите пчелички.Защо са тези войни в Сирия,Ирак,та да си бягат от домовете.Измукаха им петрола,научиха ги на мързел и необразовани само де а да раждат,без да може да ги изхранват и сега друг им е виновен.Цяла Европа работи и се образоват,разумни хора и сега са длъжни под форма ,,миграция,,да работят още повече,е това справедливо ли е .Те не защитават нормалните хора ,а работят постапенно да ги унищожат.А кой организира тези атентати и пак убиват обикновенните хора,ама взрвете ,,Белият дом,Кремъл,и оная хитлерка дето им лиже задниците.Оон няма да взриват ,защото са на тяхна страна.Защо един път не защитихте европейските граждани,а ни внушавате да казваме ,,не на страха,,ама ни е страх за живота,това е истината за болните мозъци от Оон

Как стои положението ако хората не искат ползата за тях да се осъществява по този начин? Въвеждат се конвенции за да няма тормоз над жените?- тази статия показва че тя- конвенцията- искат да я въведат защото искат да има превес на населението във всички народи от тъй наречените емигранти. В техните страни жените са третирани като животни. И бъдете сигурни, че мигранти ще бъдат натрапени на всички народи- щат или не щат.

А най много на нас ,защото сме имали демогравска криза,и тия като дойдат с рояците си,като започнат да работят навсякъде,,ще цъфнем и ще вържем,,Но за пари нашата мафиотска държава ще ни продат без угризения на съвеста,ама те нямат съвест,защото техните предци да си проливали кръвъа за да запазят територията България,какво доживяхме.

Португалците защо все още не са убили тоя Предател- Гутиереш ??? Тоя , ако иска да е РОБ, може да отиде в Саудитска Арабия.

Колко от твърдящите го това от ООН са си взели в къщата и семейството някой мигрант ?

До Кукла 13.01.2018 14:29 Ти нормален ли си да се хабиш на СМРАД ,смрадливите статии? Само заглавията си казват всичко.

Много дълга статия, не можах да я прочета че се уморих. Явно писателят й е човек дето работи в международните организации. Такъв човек яростно ще защитава миграцията, от това си печели хляба. Спуред мене трябва да се разгледат проблемите в исторически план, по какви причини са емигрирали хората преди и сега. До преди години хората са живели доста патриархално, Това е водило до войни, главно поради невъзможност за общуване и от там за опознаване на другите народи. След края на втората световна война в ЕВропа се развиха средствата за комуникация, търговия и туризъм. Хората се опознаха и с това напрежението между отделните народи спадна. Ако някой политик е искал да прави война, то трудно биха се намерили негови масови привърженици. И в годените след втората световна война хората още са живеели в семействата си. Това са най-хубавите години на ЕВропа може би, от двете страни на желязната завеса. През 80-те години комерсиализмт взе връх, хората станаха просто ползватели и загубиха всякъкви човешки ценности. В момента не е важно да кажеш например че отиваш на почивка, трябвада се похвалиш с каква скъпа кола, в кой петзвезден хотел си била. Децата станаха досада за семействата. Резултатът е юруш от Араистан и Африкистан.

Този доклад някой си го е изчопкал от не знам къде и е пълен с гнусни измишльотини... Тръмп го каза точно и ясно и колкото и на африканците да не им харесва истината, никой със здрав разум не може да я отрече... Защо всички купуват германски коли а не африкански?...

трябвада има простичко правило. в момента, в който някое платено и или неплатено нещоси, което и да е то-гутиереш, меркел, сорос, опра, мерил, обичаен нпо-хрантутник, обикновен соросоиден дебил и т.н. предложи да се приемат каквито и да е мигранти и "клети бежанци", в същия тоя момент въпросното гореспоменато нещоси веднага настанява десетина бройки от тия в собствения си дом или стотина бройки в богаташката си хасиенда и ЧАК ТОГАВА обикновените хора и данъкоплатци могат да помислят да приемат или да не приемат натрапени навлеци. но първо и задължително, предлагащите рефюджийс уелкъм, задължително ги настаняват в собствените си къщи, на собствената си улица!

Започва се промиване на мозъци, с цел промяна на европейския генофонд. Защо СА и други държави от региона, които изповядват същата религия и са много богати не приемат своите братя мигранти? Като решите тази задачка в ООН-то, тогава преминете на следващото ниво. Научете ги да работят и сами да си изкарват прехраната, сами да се образоват и да се борят срещу неправдите. Не може завладяването на един континент от неидентифицирани същества да се крие зад миграцията. И това в комбинация с Истанбулската конвенция показва ясно целта на кукловодите.

То това започна преди доста години....

"Миграцията", на ислямски нашественици в Европа, определено е от полза за "княза на този свят".

Кой предизвиква миграцията? Дали са само климатичните промени? Или са войните и стотици години зверска експлоатация на населението? 2.5 милиона българи заради климата ли напуснаха Родината??? Ай сик ... ООН-то продажно! Едни осират света, а после други да го оправят. Не става така драги господа. Не става!

Тия са добри и работливи.Вервайте ми. Ще изкараме много пари покрай тях. Вервайте ми. Тия са добри и хрисими. Вервайте ми. ...и т. н.

"Миграцията може да е от полза за света" - МОЖЕ, АМА НЕ Е!!!

абе някои да е видял щъркели и лястовички за хиляди години да са свикнали да ,,презимуват,,...??? или негър ...,,хокеист,,...???

Ционисткия план Калерги в действие - Нашата раса е раса на майстори. Ние сме богове на тази планета. Ние сме толкова различни от по-низшите раси, колкото те се различават от насекомите. В действителност, в сравнение с нашата раса, другите раси са зверове и животни като цяло. Нашата желязна тояга е нашия водещ закон. Колкото и странно да е, тези думи не принадлежат на Адолф Хитлер, а са казани от един евреин Менахем Бегин, министър-председател на Израел от 1977г до 1983г. на едно заседание на Кнесета, парламета на Израел.

като тия думи пасват на бялата раса, а не на евреите дето са правени от припонтийци и африканци преди 4-5к години