ЕС отложи с 6 месеца агенцията за защита на границите

До 6 месеца трябва да бъде осигурена по-добра защита на външните граници на ЕС и да се въведе паспортен контрол на всички преминаващи.

Обратно в новината

Коментари - ЕС отложи с 6 месеца агенцията за защита на границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шест месеца не ме е страх после ще се уплаша като видя колко са новодошлите

Дир да направи справка и да не пише точно обратното на истината (освен, ако не е нарочно). ЕК прави предложение да се създаде агенция, а държавите-членки (Съвета) решават (заедно с Европейския парламент). А призива да стане в 6 месечен срок значи да стане много бързо (трябва 28 държави да се споразумеят). Оправете си заглавието, изглежда като на нивото на Атака.

Колко гости още ще влязат безпрепятствено в следващите 6 месеца?

Драги араби и пакистанци - действайте спокойно, даваме ви още 6 м за спокойно преселение. Но не се безпокойте, защото и след 6 м няма да затягаме кой знае колко нещата.

Крайно време е фрау Меркел да си затвори устата след глупостите, които натвори.

ЕС отложи с 6 месеца агенцията за защита на границите... Има нужда от повече мигранти...

Едно време имаше заровени танкове, които стряскаха всички решили да дръзнат да минат. Имаше и гранична зона в която се стрелаше на месо

Evro Malumnici

Евросъюзът обсъди ситуацията на европейските граници. Темите бяха три: Първа тема: протакане, Втора тема: протакане, Трета тема: протакане. След което имаше обилен обяд и се ля шампанско за здравето на граничарите.

външните граници на Шенген...то значи че ние сме оставени на себе си. Ние не сме в Шенген... Защо не казват външните граници на ЕС? Може би там е заровено кучето...

Ние българите, крайно време е да се замислим има ли наистина смисъл да бъдем периферия и външна граница на съюз, какъвто и да е той. Преди бяхме в такъв на един съюз и някак си я карахме само заради по-ефтините енергоносители, а всякакви самостоятелни изяви ни бяха забранени. А сега дори тази минимална привилегия я загубихме, и пак сме безгласна буква в един наистина измислен съюз, дето дори не се вмества в съществуващата система за управление на света. И преди, и сега единствените печеливши са съвсем малка част от обществото, съвсем откъснала се от него. А най-лошото е, че винаги се намират едни рупори, дето занякой и друг сребърник се скъсват да ни обясняват колко сме по-добре. А ние не сме мръднали и на йота първо в главите си, а после във всичко останало. То ясно, че за да има богати, трябва да има и много, ама много бедни. А ние винаги сме съгласни да ни казват какво да правим и да вървим като ов..е мълчаливо с наведена глава. До кога, зависи от нас. Поне местоположение имаме, да се възползуваме, че и него ще ни вземат.

Раждането на единна европеиска армия е трудно. Но все пак е някакво начало

До 6 месеца трябва да бъде осигурена по-добра защита на външните граници на ЕС и да се въведе паспортен контрол на всички преминаващи през външните си граници. Винаги е имало паспортен контрол на всички преминаващи през външните граници на ЕС, а Шенгенските правила изискват всички пътници, преминаващи през шенгенска външна граница, да бъдат подлагани на паспортна проверка . Европейският съюз взе решение да промени драстично разпоредбите за Шенген и въведе паспортен контрол на шенгенските граници и за гражданите на Европейския съюз. Взето е решение да се засили охраната, да се създаде единна европейска разузнавателна агенция, а всички преминаващи през Шенген да бъдат проверявани на всяка граница. Също така е взето решение за укрепване на външните граници на Европа с полиция, допълнителни въоръжени сили, както и с редица други средства.

И какво, като ги проверяват? Кой регистрира терористите? Паспортите им са легални!

Ами да почакат още малко, та Европа да се задръсти напълно с чалмосани, след това изобщо няма да трябва да се създава!!!!

Хубаво, само дето трябва да "преговарят" с т. нар. мигранти да не настъпват към Европа още 6 месеца! Кой има интерес от такова голямо забавяне?

с това до отлагане пускат нашествениците на талази в Европа,турчина го договори за 500 000 през Б-я,исляа напредва......

Нищонеправене, нищоневършене, за много пари.

плана, явно.. От договорката на Меркел и Ердоган..

Ялов е евросъюза,какъв го търсим в този съюз?

Съветския не съществува!

Ялов лидер ялов съюз. Мислиш ли че Меркел щеше да мисли по същия начин ако имаше деца и внуци? То да беше само Меркел. Голяма част от германците са така. И който няма деца е просто мъртвец със закъснител. Не сега, но след едно поколение нищо не остава от него. Мъртвец ни е лидера мъртвешки ще му са делата.

Споко, сега ще ти дойдат за съседи, тези дето не са ялови, е какво значение има, че се къпят един път в годината!

Това кухо формирование, наречено ЕС! И за какво по дяволите трябваше да се събират "лидерите" на 27 държави, за да отложат решението за граничната полиция с половин година? Такива решения могат да се вземат в оперативен порядък(по телефона). Много ми е любопитно каква е цената на една такава седянка за люпене на семки и прехвърляне от пусто в празно? Цена, която плащат работещите в цяла Европа, а не въпросните паразити!

Шест зимни месеца? Студът ще си свърши работата... Но важното е да се отчита дейност (за пред стадото де)!

Нека добре да се напълни с мангали-терористи и после пак да започнат бюрократите от Брюксел като Меркел да се чудят как да ги ограничават!?ИДИОТИ!!