Французи издигнаха стена пред хотел за мигранти

Жители на френския югозададен град Тарб издигнаха стена пред хотел, предназначен за приемен център за мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Французи издигнаха стена пред хотел за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО РАЗСЪЖДАВАТЕ ТАКА ТОЛЕРАСТКО,НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ! НЕ МОЖЕ ДА СИ МАЛКО БРЕМЕНЕН НАЛИ?! КРАЙНИ МЕРКИ ТРЯБВАТ ВЕЧЕ,ИНАЧЕ ЩЕ ИМА УЖАС БЕЗ КРАЙ!!!

Много скоро франсетата ще разберат че тази ограда по никакъв начин няма да въздейства на орките нито ще промени нещо , не е това начинът за справяне с проблемът.

Започват да загряват французите,но много късно и много бавно.Проверили ли са данъчните откъде гражданско сдружение има пари за 62 хотела.Само затваряне на границите е изхода и приемане на наистина бежанци.

Не стена , автомати трябват и да се използват по предназначение. В дома и градината , като те налазят паразити пръскате с с инсектциди, нали. Е, налазиха ни. Малоумни европейци, колко сме страдали заради вас. И пак ще страдаме, какво ни докарахте на главата-диви, рязани фанатици да да ни налазят заради извратените ви 'ценности". Боже, запази българите и България!.

Да издигнем великата европейска разделителна стена! защото западняците измислиха фалшивата римска империя и фалшивото римско право! Вън европата от балканите! да живее балканска федерация!!

Еми доста тъпо - вместо стена на границата, стена пред хотела!?! Пълен евродебилизъм!

ние елитат на варна остро осъждаме това поведение на французите и предлагаме тези мигранти да бъдат приети тук в варна!!

Афро-"европейците" прииждат. Няма ли и Евразийщината да поеме част от тях- нали са ни уж партньори?

Не може, водят война- с Украйна.

Егати хотелчето са им спретнали на орките. Тия последните не са чели историята - как на националсоциалистите не им се е налагало да дирят евреи из Франция. Местните ,енергично и услужливо са ги насъбрали и откарали по разпределение. Може би това е идеята и сега :)

Телена ограда с ток и немски овчарки.

Амии, само разходи за материал и тормоз над животинките. Просто се минира една браздичка и готово. Хич не е нужно и да се пази. Като гръмне х пъти, просто се преминира. Браздата да е по-далеч от сгради, щото мигрантите цапат.

Обществено сдружение на Сорос.