Сблъсъци между бежанци в Идомени, нови листовки за атака

На жп линията край Идомени се сбиха две групи мигранти – афганистанци и кюрди. Властите откриха нови листовки с призив за щурм на македонската граница.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между бежанци в Идомени, нови листовки за атака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и ко стана другарката меркел след като се изложи не можа да са оправи, голямата сила Мекедония успя да въведе ред !!! пълен срам на т.н. лидери на ес !!!

Крайно време е мама Меркел да си ги прибере!!! Какво чака, да се взривят Балканите ли?? Как можах да съм съвременик с тази скапанячка. Сега ще ни докара и война с Турция.

Хиляди мигранти с викове Аллах Акбар нападат с камъни македонските и европейски граничари.. Неправителствените организации, които активно подпомагат мигрантите с призив към бежанците за щурм на македонската граница са американски, финансирани от Сорос. Скоро мигрантите ще бъдат снабдени с коктейли Молотов от Сорос. А малко след това ще им разададат модерно американско оръжие, както сториха в Сирия и Украйна. Американския сценарий за разбиване на европа и унищожаване на християнството е в ход!

Медиите и правозащитните организации от цяла Европа ни "разпна" заради доброволните ни отряди! Къде са същите тези " евродемократи" в такива случаи да "разследват и оповестят" на целия свят КОЙ стои зад всичко това което ни се случва???

Едва ли има по-тарикатско и интересчийско племе от гърците. Те с тези орди направиха бая пари и все не им стигат, но когато работата излезе извън контрол са им виновни или българи, или македонци!! Проклето и алчно племе!!

Ах мръсни малякиии...позор било за макетата че не искали да го поемат. Ми дръжте си го у вашият а.ну.с че да не позорите ЕУ бе.

На кого го предлагаш, на бегееца ли, на кой!?

Ти май си изненадан!?

Хайде мои мили съграждани познайте от 3 (три) пъти , спрът ли ги тия фанатиците (дет се им в устата - АЛЛАХ Е АКБАР...)МАКЕТАТА , НАКЪДЕ ЩЕ ИМ "ИЗБИЕ" БУШОНА И ОТКЪДЕ ЩЕ НАПЪНАТ ДА МИНАВАТ ...????????????????????????????????? САМО ОТ ТРИ ПЪТИ ВИ Е ПОЗВОЛЕНО ....:)))))))) А ДОЙДАТ ЛИ ТУКА ТЕЗ ОРКИ - ТИЯ НАШИТЕ , ШКЕМБЕСТИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ НЕ ГИ ВИЖДАМ , ЩЕ ИМ СЕ РАЗКАТАЕ МАЙКАТА МИЛА .. ЕЛАТЕ ТА ГЛЕДАЙТЕ .... СЕГА ПООЩРЯВАТ И ПАЗЯТ КАНАЛДЖИИТЕ -А ПОСЛЕ ИМА ДА ИМ ЯДЕ "ГЪЗЪ" БАНИЦА .............

Както се пее в песента ; докат е маленка змията да и смачкаме главата !!!

Тя древната змия, отдавна е опасала земята три пъти и таквиз юначета като тебе й са само за разтуха.

Ей, ама не се научихте да гледате позитивно на нещата! Мислите си, че сега е зле! Ама я почакайте, докато разни НПО-та започнат да им раздават оръжие, вместо листовки и ще видите, че не сте били прави, че сега е зле! ;)))))))))

Това е било бахти якия мач, кюрди срещу афганистанци, жалко, че не казват резултата!

Бият се кюрди с афганистанци. По дяволите, няма ли търговци там да им продават по-здрави бухалки и на едните и на другите. Уж гърците търговци се пишат.

като си спомня откритите в контеинери хиляди ,,пушки-помпи,, под прикритието че са ,,мебели,, за ,,миграционни,, центрове ...??? ,,на ,,аллах-акбар,, само ,,пушката му липсва,,!!!

Изтронете тия сган!!!!

изтрепете се, сган безмозъчна!

Даже ЕС се възмущава от БХК и соросогейовете.

В момента в който мигрантите изпозват някакво оръжие - спукана им е работата. В тоя ред на мисли - не е зле да се спретне една провокация. Едни сериозни служби ,ако имахме, биха могли да го организират.

Това не е бежанска криза! Това е една много добре планирана, организирана и изпълнена ИНВАЗИЯ на Европа! Не могат да ме убедят, че толкова много "бежанци", които се водят, че са бедни като мишки, намират по 10,000 евро на човек за превоз до Европа! Освен това 95% от тях са мъже във военноспособна възраст (между 20 и 30 години). Останалите 5% те слагат на челна линия, за да ги снимат журналистите. Това е инвазия, спонсорирана от Саудитска Арабия и изпълнена от Турция. Само Саудитите не приемат "бежанци", а Турците сега са хванали Европа за нежните части и стискат. Срам и позор, че Европейците се предаваме толкова лесно!

Сега като ни зафукат с коктейли Молотов,ще се чудим и маем как по по най Европеиски да ги укротим Ха,,,Ха,,,,Ха,,,,,Ха,,,,Смях в залата,да влезе Хасан

Да грабваме вилите и факлите и да изгоним това зло !!!

само това ни остава. Македонците се показаха на ниво, там помагат и чешки полицаи. А ние вместо да отблъскаме нарушителите на границата, слушаме комюникета на жалки политици. Пък и един път мутрите да свършат някаква работа и да ги спрат. Ако са престъпници, защо не са в затвора. Ако са само "криминално проявени", по-добре да си мерят силата на границата в ползу роду. Това превъзпитава.

Как ще ги изгоните, бе?! ;)) Те са 3 пъти повече от БА ;))

Някои правозащитници отдавна са заслужили куршума си и само еврогейското търпение ги спасява/засега/!

Ами, да атакуват! От другата страна ще им отвърнат и тогава може би въпросът ще се реши... Понякога е нужно да се стигне до крайности и катарзисът да се изживее, за да се намери решение на проблема...

Ей това ми хареса най-много: "Днес властите в Идомени откриха поредните листовки с призив към бежанците за щурм на македонската граница. Мигрантите обаче не се включват в подобна акция след събитията в неделя."

Най добре е гърците от Идомени и околните села да се организират в милиция и да изгонят тези натрапници от там. Иначе сеитба и реколта няма да видят скоро!

Раздайте им по един автомат и обявете, че ще отворите границата за онзи, който успее да избие най-много пришълци с един пълнител!

Защо не кажат кои организации печатат позивите и се опитват да предизвикат бунтове и хаос в Европа, защото са Хелзинско - Американски, защо журналистите мълчите като че ли имате к.р в устата? Защото чичко Сам ви плаща и истината е неудобна, мърши!

Ако не знаете, както и Станишев и Ципрас е от котилото на Сорос.Не чакайте рационални действия.Ще критикува македонците.Жалък и нахален.Браво на македонците!Сега с полупроводници, следващия път и с цели проводници...

Бежанците идват за да мародерстват в Европа,защото тук законите са много по леки срещу мародерствата и изнасилванията,в техните държави тези за най малкото провинение ще бъдат екзекутирани! Тези,които идват в Европа са на 95% неграмотни,те друго освен да вършат престъпления не могат,затова и много лесно може да се манипулират от трафикантите на хора,които им взимат парите и ги прекарват по канали до ЕС!

Бежанците са нападали границата с викове Алах Акбар????? Това ли са бежанците търсещи подслон, закрила и защита? С алах акбар? Неправителствените организации провокират сблъсъци, коктейли молотов, война. За кого работят тези хора? Не е ли нужно в такъв случай да бъдат експулсирани незабавно. В чия полза са те? и кой ги изпраща? Мигрантите биват разделяни по етноси за ра ди ежедневните сблъсъци между тях? Когато ги интегрират в Европа пак ли трябва да бъдат разделени, за да не се избиват помежду си. Страхотно бъдеще се очертава, няма що.

Вижда се , какво ни готвят "бежанците" - джихад! Айде след това да сме толкова прости, че да ги приемем!

Щерев се хвалел, че бил командировка в Идомени, да обгрижва "бежанците" и да ги насъсква срещу християнска Европа. На вечер можел да обгрижва по един взвод афганистанци.

Трябва най-жестоко да се наказват водачите на тези банди ! Тези които подстрекават и разнасят листовки за неподчинение да бъдат разстреляни на граничната бразда и ще се спре потока към Европа ! Соросоидите са там и пострекават !

Значи правят впечатление две неща- виковете на "бежанците" с които щурмуват суверенна граница. Същите викове, които правят и терористите преди да се взривят. Това е факт. Второ- вредната и престъпна дейност на НПО-та. Казвам престъпна, защото е подбуждане към престъпление да организираш действия, които завършват с толкова ранени и материални щети. Всички тези НПО-та трябва да бъдат подведени под отговорност. А колкото до Ципрас и той е ляв анархист, затова подкрепя действията на ултра леви групировки, дори когато тези действия са престъпни. Станаха три неща моля да ме извините.

Щом и ЕК най-после съзря какви ги вършат НПО-тата в лагерите на имигрантите и как подстрекават ман.галите да атакуват чужди граници, има някаква надежда, че на това огромно престъпление спрямо Европа ще се тури край. Необходима е обществена нетърпимост към дейността на НПО-тата и по законен път те да бъдат закрити за антидържавна дейност. Имам предвид антиБХК, Отровено общество и Америка против България, те са се афиширали като най-антибългарски. Време си е за един Закон за защита на ДЪРЖАВАТА.

Ти ЕК като как си ги представяш!?! Може би, защитници на европейската идентичност и интереси. Ама, ноу си зле горкичката, въпреки претенциите ти.

Какви претенции, просто от горното инфо ми направи впечатление следното: "ЕК също така призова неправителствените организации, които активно подпомагат мигрантите, да спрат да ги заблуждават с невярната информация, че могат да преминат гръцко-македонската граница." Значи и от там е забелязано какви ги вършат НПО-тата. Но не разчитам на ЕС лидерите. Трябва да се спасяваме сами.

Тукашните соросоидиоти и те направили квот можли за да върви манипулацията - турили снимка на разплакано цигане в информацията, в която се казва, че са пострадали десетки македонски полицаи.

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН ВСИЧКИ НПО-ТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !!!

също да се забранят всички про-руски продажни партии като бАтака!!!

ТОВА Е НАПАДЕНИЕ НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРЕМИНАВА ГРАНИЦАТА БЕЗ ДА МУ БЪДЕ ИЗРИЧНО РАЗРЕШЕНО СЛЕД ПРЕДСТАВЯНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ДОКУМЕНТИ ! КОЙТО ПРЕМИНАВА ГРАНИЦАТА ИЗВЪН КПП Е ПРЕСТЪПНИК И ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН !

Най-мощната бомба със закъснител се казва "Меркел" и тя е маде ин УСА, както и соросоидиотите, които насъскват арабските и африканските канибали, да унищожат Европа.

ДА живее Путин ! ДА ЖИВЕЕ СССР !! Много скоро Съветския съюз ще се възроди в пълния си блясък и всички подли престъпници, НПО-та, арабски нашественици и турски подлоги- предатели ще отидат в трудови лагери където им е мястото !!! Ще има място само за ЧЕСТНИЯ ТРУДЕЩ СЕ ЧОВЕК !

Кой СССР?Този на ленин от 1923г ли,или този на Сталин? А може и този на Хрушчов със ЗАЗ969 ,а може и СССР на късния Брежнев с купоните. Най-справедлив е бил живота в Кампучия начело с френския възпитаник др.Пот,Китай на Мао и Дън ,както и Куба на ранния Кастро.И северен Виетнам на чичо Хо е бил справедлив,както и Лаос на Кейсон Вонфиган. Къде си тръгнал ти гнидо атакистка?:-)))))))))))

Точно такива като теб копаха едно време....

Откачалко, от 4-ти км ли си побегнал?!

Нашите политици трябва да знаят,че това,което пускат да навлиза тук ще помете и тях!!! Тези изчадия ще пометат всички ни,няма да пробират между олигарси,депутати,министри и обикновени хора,всички ще усетят ятагана!!! Затова нека заедно с народа да работят в името на България,да засилят контрола по границите ни,да оставят хората да си ловят бежанците и да ги връщат обратно... Европа трябва да се бори всячески с това,което се е задало,защото всички виждаме,че тези идвайки тук сеят само омраза,мародерства,изнасилвания на жени и деца,престъпност,че дори избиха стотици чрез атентати... Лошото е,че ме съмнява,че цялата тази конспирация с бежанците се организира на много по високо ниво от ,колкото си мислим!!!

хич не се съмнявай, на прав път си, организаторите са тези, които си мислят, че владеят света. това обаче не бива да ни пречи да се борим за държавата си и буквално за домовете си.

"Петър Низамов-Перата е арестуван преди минути заради екшъна със заловените от него и групата му мигранти в района на българо-турската граница край Малко Търново, научи Флагман.Бг. Той е задържан с полицейско разпореждане за 24 часа. В момента се извършват претърсвания и изземвания в жилищни помещения и автомобили за събиране на доказателства. Тече и разпознаване от вързаните в клипа афганистанци. Предстои да му бъде повдигнато обвинение. Продължават действията по установяване, издирване и задържане и на останалите от групата, осъществили незаконното задържане на чуждите граждани. За престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до 6 години.

"Българската" полиция е яничарска. Изобщо, не са толкова експедитивни, когато е за изцепките на "бежанците" и "ромите".

Kато цяло населението не знае какво се случва.Дори не знае че не знае.

Е, как кой?! Кой, плаща заплатите на американските войници, когато са на мисия, извън САЩ?! Е, и на тия войници си им плащат от тяхното главнокомандване, от Азия, от организацията ''Алах Акбар''. Те не идат с добро! Това са организирани наществия, ... Кръстоносните походи на Азия.

В отговор на съфорумците, които питат, кой плаща телефоните и телефонните разговори на арабските нашественици.

Листовки!!? Откъде пари за напечатването им!? Нали уж са бедни безнци - икономически мигранти?

Проблема е, че твърде много хора още не схващат, че целия проблем, който прави бежанците нежелани, е МОХАМЕД, техния "пророк". Лишени от него, те нито щяха да са агресивни, нито щяха да са толкова много. Нито пък родните им страни щяха да са в това състояние. Ето, в България скоро дойде едно момиче от Иран, християнка. Съвсем нормално момиче, със съвсем друг манталитет. Ако бежанците бяха такива хора, никога не би имало такива проблеми. Но масата европейци още не могат да схванат това. Не могат, и упорито, на инат не искат да приемат, че Мохамед и неговото учение е точно толкова нетолерантно, както и фашизма и нацизма, които заклеймяват! Самите европейци попадат в капана на собствените си идеологии с куцаща логика! И понеже се инатят, и отказват да видят очевидното, опасявам се че проблемите с бежанците, терористите и исляма няма да приключат скоро.

За разните НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ животът на мигрантите не означава нищо. За разните НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ животът на европейците не означава нищо. Разните НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ имат и преследват свои цели. За разните НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ, колкото повече кръв и мъка, толкова по-добре.

Тия разбират само от бой!!! Понабили ги малко македонските полицаи и вече имигрантите не искат да участват в щурмове!!!

Защо чужденците от неправителствените организации ,които нахъсват мигрантите към насилие и незаконно преминаване на граници още не са арестувани от гръцките власти????????

Както и организациите които ги изпращат да бъдат поставени извън закона като терористични. Барабар с идейните им вдъхновители и финансисти.

Тук май не разбирате, че с Европа и европейците е свършено.Край, било каквото било.

Изглежда фесът пречи на мисленето ти или просто имаш болни фантазии.

Абе на тия мигранти, кой им плаща сметките за телефон?

И аз това се питам, след като по една от телевизиите видях как в един разклонител насред палатките бяха набучени 6-7 зарядни устройства. За тока е ясно - има палатки, вероятно е прекаран и ток. Но кой плаща телефонните разговори и СМС - съобщенията???

И това е в РОУМИНГ с близкия изток и Африка! Обяснявам аз, че в цялата кампания до момента са обърнати над 30 милиарда евро, с активното участие на европейски политици, структури, служби и компании.