МВР: Мигрантите са все по-агресивни, подавайте сигнали

Мигранти с агресивно поведение влизат в страната ни, заяви в Малко Търново главният секретар на МВР Георги Костов на среща с кметове и кметски наместници.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Мигрантите са все по-агресивни, подавайте сигнали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от страни с военни действия.Те са Сирия, Ирак и Афганистан. Всички останали се депортират за родните места.

С най добри пожелания към членовете на БХК и ГЕРБ , да омъжат дъщерите си в арабския свят, а синовете им да доведат зетьове мигранти.

агресивни ВЪЛЦИ, а ние - кротки АГЪНЦА. Ела вълчо изяж ни! ДОКОГА??????

7 грама олово между очите и в трапа!

Ми ша има и.!.б.!.а.!.н.!.е, ЩЕРЮ , МОШЕ, ОЗЗИ, СОЗЕ, ЛУСТРИРАНИЯ-МОШЕ, БЕГЕЕЦА, ФИЛИПОК МЪРЛОУ, И останалите "евроатланти" да се подмият откъм гърбината!

Ей, пак ли ти бе ,алкохолик опикан,марш в кчината... :)

Този, каналджията от Тръстеник, кога ще го експулсирате в Сирия? Защо да сме длъжни да храним такива предатели?

"Мигранти с агресивно поведение влизат в страната ни"

Защо при бай Тошо не влизаха такива агресивни? Защото щяха да ги ползват за занятия от стрелба.

А си отговори на въпроса: Как искаш нещо да стане, когато не искат то да стане? Като онзи лаф: те се правя, че ни гонят, а ние се правим, че бягаме!

сега управляващите да си приготвят по една туба вазлин и да целуват краката на ПЕРАТА и Динко щото едва ли някой ще ги защити. :)

Нужни са повече момчета като онези, които през пролетта показваха по всички телевизии, обвинявайки ги в какво ли не! Журналистите /повечето изобщо не са такива, но това е друга тема/ да не тичат да си правят реклама, а да питат нелегалните какво ще правят в Европа, какви професии имат, за какво са ни тук!Граничната зона да се обяви за забранена, както преди години. Само доброволни отряди, армия и полиция да си вършат работата, без да се вдига шум. Иначе сме загубени!

На кукловодите: да унищожим ЕС чрез агресивни (и)мигранти. Всъщност как влизат тези бъдещи ислямистки терористи в България на такива тумби, а управниците ни (МВР) ни баламосва с измислени извинения за това, че нямаме (държавата) физ. възможност да опази границата? Ама, полицията, граничната такава и жандармерията наброяват общо 60-66 хил.човека! С какво се занимават те, та не могат да опазят границата?!

ЕС не разрешава...

Нещата не са толкова сложни ако има истинска държава. По-агресивни мигранти- по-агресивна полиция, жандармерия и ако трябва и армия. Ами да гръмнат двама-трима, да ги подпухат от бой другите и обратно от където са дошли. Два три пъти така и дали ще ги има пак. Ако пък от европа ревнат, им предлагаме безплатна доставка на мигрантите, ако искат дори и напълно въоръжени.

Странно е, че Борисов чак сега е прозрял какво може да се случи в скоро време. Дане би 3-4 години да се е надявал, някак си всичко да се оправи от самосебе си?

точно така, сергей това никога нямаше да го допусне, само бсп ще ни оправи

На зло куче - зъл прът! Вадете тежките картечници...

стават АГРЕСИВНИ в топлото!Изнервили се хората, платили си за трансфера, а пък екскурзоводите ги мотаят... щото сърбите пуснаха резето. ха-ха. ами сега?!

"Все по-агресивни мигранти влизат България" - информира информационната агенция МВР. Значи досега са влизали агресивни, а преди това - може би божи кравички. Както казва ББ - Господ ще ни оправи!!!

Май ще се върнем на варианта- повече Динковци и бой още на границата, за д ане правят и опити да влизат. Но първо ще трябва да си оправим оградата- на раградения двор как да кажеш- до тук е наше, там е ваше......ами няма как. Ако има и едно минно поле ще си решим съвсем проблемите, но тъпи управници, какво да очакваме- нищо хубаво от педали!!!

Достатъчно е да пуснат на границата Гейзерката с едно кило свински опашки...

добър ден!! открихме топлата вода!!

След всичко това, което се случва в България, което се вижда от всички не мога да си обясня едно. Появи се една прилична кандидатура за президент-свестен човек и професионалист и два дни то беше писане, оплюване, омаскаряване, просто нямам думи. Е на това ако не му се казва мазохизъм, здраве му кажи.

Цялата тази помия, която се излива върху ген.Радев е защото е предложен от БСП. Ето защо имаме президент като сегашния - защото е назначен от ББ. Ако ГЕРБ предложи едно магаре за президент и него ще изберем. Хората очевидно се интересуват не кой е и какви качества притежава кандидата, а от кого е предложен /със съжаление го казвам/. Ако ген.Радев беше предложен от ББ, щеше да е най-чистия и светия. И какъв комунист е ген.Радев, като не е бил член на БКП, а всички, които го обвиняват в това са били????

...бежанската вълна,да се грижат за бежанците, а не ние,които нямаме вина за този поток. Откъде накъде бедната ни страна ще се занимава с бежанци,бягащи от американските,руските и т.н. бомби и оръжия,произвеждани от богатите оръжейни производители и разпространявани от също така богатите оръжейни търговци,които нямат интерес да има мир по света,за да могат да трупат кървавите си печалби и за това постоянно предизвикват кризи и конфликти??? Говорил съм с най-добре подготвени експерти, че това е така,които не отричат, а потвърждават тази теза. Това е добре известно и в ООН и къде ли не. Няма ли Господ да ги накаже тези кръволоци,крайно време е! А ние трябва да обявим,че затваряме границата и не приемаме никой! Не съм фен на ББ,но е смелост от негова страна да призовава САЩ и Русия да се разберат по този въпрос. И всички бежанци бягащи от американски и руски бомби да бъдат приемани в САЩ и Русия.

Питаме защо? Защо влизат???

Нека, нека да влизат, да разберете какво значи изроди, те ще започнат да ви бият и е...т! А после да бъдем толерасти!

те не влизат сами те са пуснати с комерсиална цел, но стои въпроса срещу кого ще бъде насочена агресията на тези по-агресивните

За БЪЛГАРИТЕ от ГЕРБ искат пръстови отпечатаци - ТРЕТИРАТ НИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ!!! А за МИГРАНТИ-престъпници "усвояват" пари за интеграцията им, плащат на ФРОНТЕКС понеже не се справят.

Защо не се налагат глоби на общините за наличие на лица без заявена адресна регистрация и кой контролира процеса на приходящите лица на квартири И ХОТЕЛИ в различните населени места !!

като сте некадърни да опазите границата,значи е дошло времето да хващаме брадвите и свинските глави

стана ми любопитно какво ще правиш със свинските глави?

това свинската глава е страшно оръжие както и свинските крака и бутове, попаднало в умели ръце може да нанесе големи поражения на врага

като ти е интересно-вземи и прочети какво другите ще правят със свинските глави-дневник от днес

Кога ще се намери някой, политик с малко достойнство и да даде точна цифра на мигрантите които се намират в момента в България. Стига вече с тия цифри от време на време и на парче.

Не съм расист, а по-скоро хуманист и все пак питам: -Дали ще имаме национално отговорна държавна политика в България да се допускат мигранти само с доказан произход и документи?Ще се намерят ли читави държавници, които да наложат определени критерии за влизане в страната, а именно - нищо против семейства - жена, деца и мъж, но вън от чадъра на групи свободни мъжки електрони, които надали идват за добро.По-скоро можем да очакваме от тях атентати.На всеки разумен човек е пределно ясно, че като види семейство - мъж, жена и деца, тези хора не са тръгнали от хубаво.Ако искат, нека и да останат в България. А с разните групи от сами мъже би трябвало да сме повече от бдителни, както Унгария не допуска подобни на своя територия.

Добре, Пепи, съгласен съм, че семейства не бягат от добро. Но защо жените не махат чаршафите от главите си, за да станат европейки, а продължават да се подчиняват на мъжете си-господари и да раждат дете след дете? Първо да се променят социалните правила - помощ до второ дете - другите да си ги правят на лична отговорност. Да учат и работят задължително, не само да ползват! С тях трябва да сме много внимателни!

И какво като са семейства? Пак може да са терористи и джихадисти. Там десетина годишни хлапета стрелят с калашник и ханъми се взривяват, не четеш ли?

знаете ли кой е кандидат-президента на герб ? няма такъв, защото всички са стегнали куфарчетата и са готови за излитане оттук !

абе важното е че крим е руски и другарят путин е на власт, а това че влизат опасни хора е дребна работа

"Според Костов хората в пограничните райони са достатъчно добре подготвени и умеят перфектно да се ориентират като видят в далечината група дали е от незаконно проникнали мигранти." Абе Костов, то има ли законно проникнали емигранти, които се шляят в пограничната зона?

Рекапитулация: - КТБ простихме -кредене европари -простихме - крах в здравеопазване-простихме -крах в образование-простихме геноцид над пенсионерите-простихме -стотици гафове във вътрешна и външна политика-простихме Е сега да не е.ат арабеските, и това ли да простим???

Списъкът на направените прошки от българския народ е по- дълъг от Библията. А стига толкоз. Масов наказателен вот на изборите.

за това "наказание" е възможно и да ни благодарят !

Имигрантите си минават свободно през границата, а в София се провеждат показни акции.

"Мигранти с агресивно поведение влизат в страната ни" - информира ни главният секретар. Този да не работи като журналист? Вместо да вземе мерки да не влизат, той ни информира. Да си знаем!

Дълбоко Дезинформационният уклон на тази нелепо-скалъпена статийка отново разбуни "силните мъжки" духове на байганьовците-шкембеллии със запотено-пожълтели потници, от които се подават мазни къдрави косми - пародия на мъже, висящи с поредната чашка ракия-менте в треперещите си ръчици пред разбрицаните си лаптопи със замазано-зацапан екран! Какво значи "все по-агресивни" мигранти? Нима можеш да наречеш с тези убийствено-унижаващи епитети бедни хорица, пребродили десетки хиляди километри с изнурените си нозе, бягащи от истински огнища на Ада, добри душици, копнеещи да спасят многочленно семейство, честна съпруга, мил братец и невръстни дечица от огнедишащо-пълзящите езици на човешката Тъмно-Ужасяващата Енергия-(Раз)рушителка на техните домове, градове, села, паланки, колиби, кошари и прочее атрибути? Засрамете се и наведете Глави, дами и господа, вашите глави-тикви, издълбани от съдържание и милосърдие и на тяхно място натъпкани с мерзки пароли, гнусни опорни точки и заучени ксенофобо-антихуманистични фрази, мотиви, теми. Защо обитателите на пограничните райони, наддаващи фалцетен вой, завихрен в най-високите октави, не се изметат от тези "застрашени" според тях места и не предоставят домовете си на хорицата, търсещи убежище? Като сте такива куражлии, защо не се изнесете в Сирия, Афганистан, Ирак и т.н., за да се убедите със собствените си фибри на безформените си тела, на какви ужаси за изложени хорицата там?! Не бихте издържали и един ден на този кошмар и бихте се затъркаляли в несвяст обратно в оборите, от коите сте се пръкнали. Срам, дами и господа, срам, истерия, ужас и неземно-космическа Свещена Простотия!!!

Ами ти защо не се изнесеш???? И колко от тях покани в твоя уютен дом??? В твоето обкръжение само мъже с пожълтели потници ли има??? Това може би обяснява словесното ти разстройство. Обидите, които отправяш говорят за липса на аргументи.

Дамата със звучното българско име-ти можеш на драго сърце да си дариш къщурката на тези чисти и обезкосмени хлебарки.Ние косматите българи ще ти кажем НЕ БЛАГОДАРЯ.А и е твърде спорен въпроса дали бягат , защо не остават там да защитават държавата си , от къде имат средства да стигнат до тук и защо са без документи . А е хубаво и ти да се замислиш да тръгнеш по Европата , щом не ти харесват нашите косми,потни потници и ракия , но не си вземай документи със себе си та да видим до къде ще стигнеш.Аман бе , не знаех ,че и при мюсулманите имало кифли.

Ама ти сериозно ли? Ти си един мноооооого объркан и не информиран човек!

Я седни пред разбрицания си лаптоп и вземи да пишеш романи. Имаш талант, но не си подбираш добре темите. Все пак, може да се излъже някой наивник да си купи книжка и да чете "мъдрите" ти умозаключения. А това, което си описала като "мъж" /вероятно имаш лични впечатления от своето обкръжение/, е характерен остатък от една тъмна за моя народ епоха, от белезите на която едва ли някога ще можем да се спасим. Пак ще повторя - дано най-сетне го разбереш! Тези нещастни хорица са чужди на Европа и нямат работа тук, където се работи с ум и ръце и се създават материални ценности!

А къде е Мелиха????

Тази ограда от готови бетонови панели щеше да е десет пъти по-надеждна и много по евтина. Ама нали трябва да се краде. Да не говором за време за построяване.

Затриването на България е в пълен ход. Вече никой не може да ни спаси. Времето което трябваше да се използва за затваряне на границите с бетонна ограда отмина в бездействие от страна на престъпната управляваща банда на борисов. Бог да ни е на помощ!

Проблемът е лесно решим: 1/Заловените "мигранти" с РИТНИЦИ се връщат обратно през границата- нелегално влезли-така и излезли 2/ ЗАДЪЛЖИТЕЛО вземане на пръстови отпечатъци-да се провери колко пъти се опитва да влезе 3/ КАНАЛДЖИИ- по 1 год.затвор и по10 000 лв за всеки превозван мигрант,конифискация на превозното средство 4/ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА пропускащи "мигранти"-20 год.затвор + глоба 10 000 лв.за мигрант 5/ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА -по 500 лв.премия за върнат мигрант с взети отпечатъци

има ли решение за национален протест срещу политически некадърници и предатели или нямаме организатори за безплатни протести за националната ни сигурност ??? къде сте българи ????

Чакаме Господ да ни оправи!!!!

Господ чака да се събудят задрямалите лъвчета !

В случая трябва да се приложи успешна национална стратегия ! На всички пълнолетни български граждани да се раздадат електрошокови палки и инструктаж как да се изпозват. Агресивността веднага става нулева !!! Агресивния чапкън не подлежи на дресура !!!

Тежка ситуация по границата. Заплаха от ислямизация на държавата. Предизборна кампания за президент. Ген Радев оглавява един национален митинг за защита границите на държавата, показване на ЕС, че ние българите не сме пу.ки , а имаме топки и е избран за президент.Стига уплах.

Ееее, стига с този Радев. Радев няма лостовете за да се справи с този проблем. Стига с този популизъм. Царя ни оправи а сега Радев.

Дела, инак сама бля бля!! На който му стиска.

Затова е генерал, да води !! Инак щеше да е икономист или доктор.

държавата да си върши работата да ги спира и да стреля....,а не да скубе народа само

а кво я интересува "държавата", че някой ще изнасили жена ти , дъщеря ти , майка ти и ще ви клъцне главиците , след като за нея вие сте некачествен мат'рял ??? те , нали са добре ...

ГЕРБ е безотговорна сбирщина, която само се оправдава, я АТАКА, я ПАТРИОТИ, я КОМУНИСТИ, че даже и БАБА ЯГА им пречи. ПЪЛЕН ПРОВАЛ БЪЧВАРОВА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЗАЕМАТЕ ДЛЪЖНОСТ ЗА КОЯТО НЯМАТЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ОПИТ, ЦЕНЗ И СТАЖ!!!

Разстрел, бой, ток по границата. Това ни е спасението. Нахлуващите агресивни ислямисти са престъпници и опасност за страната ни.

Търси се организатор на митинг против джихадистите. Не ни интересуват евро либерализъм и други глупости.

Разрешете гражданският арест и отрядите за самоотбрана. В София вече има "Малък Бейрут"?! Не искаме изнасилени българи, ограбени и убити!!! Та какво стана с Динко и групите за граждански арест?!

Направиха го на салата така, че никой да не върви по стъпките му

ОТКАКТО ФРОНТЕКС ПОЕХА КОНТРОЛА НА ЮЖНАТА НИ ГРАНИЦА, ББРОЯТ НА МИГРАНТИТЕ СЕ Е УВЕЛИЧИЛ И СА СТАНАЛИ ОЩЕ ПО-АГРЕСИВНИ. МИ ВСИЧКО Е ЯСНО.

ГЕРБ яко надува външния дълг, и чрез некомпетентната Бъчварова доказа своя ПРОВАЛ!

Има много бивши граничари и полицай, които могат да помогнат,но никой не ги търси за да не видят далаверите.