Заловиха нелегални мигранти след преследване

Общо 17 нелегални мигранти са заловени от служители на РУ-Септември в микробус с чужда регистрация. Други седем нелегални мигранти са задържани край Елхово.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха нелегални мигранти след преследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е тежко положениетио! Три дни не съм се браснал!

какво става с оградата бе,малоумнико ?!нали пиле не може да прехвръкне,но имигранти ,може !!

Това е съдбата на всеки, който не ни е платил.

Ща ва приемат у Шенгена Нема как. Боеко пази вся Европа.

Защо на снимката има жени и деца???

Защото се така харесва на чорбаджиите на диро.

мога да се включа в такава група като глухоням афганистанец:))

А парите взели ли са от шофьора и дали са конфискувани в полза на държавата.

Не се спомена в статията, но мислят ли да ги махат тези нашественици?

Абе, нали Ирак и Афганистан вече имат сащ-демокрация? Що всичко живо бяга от там?????

без подкуп на границата нарушител няма как да премине.Става въпрос за много пари,които се разпределят донай-високо политическо равнище.Защо няма осъден каналджия?Защото се отчитат където трябва.От години това е бизнес,който пълни джобовете на определени хора,а на данъкоплатците от време на време се подхвърлят новини като тази.

Отговор: големият подкуп е да тръгнат насам. С него се плаща 'мизата' тук. А 'работата' се поема от българи - ама такива, с муслиманска вяра. Желателно цигани, пардон, евро-атлантически римляни.

Хаха , чета коментарите и се смея... Колко само сте наивни и как само всички ви "пързалят" нежно... Не разбирате ли , че е по-добре тия "емигранти" изобщо никой никога да не ги залавя в нашето любимо БГето? Зашото като ги заловят - няма какпросто властите се се опитват да ги настанят у нас..а те горките драпат и не искат..а наще им свалят звезди и ги умоляват..увещават... Колкото по-лесно влизат и излизат от наща разградена и унищожена земица-толкова по-малко може да останат и да ни обезличат като нация..... Не че сега не сме на изчезване ..ама молете се да не ги хващат наще власти./. че насила се опитват да ни ги правят "съграждани"......... Сетихте ли се мили мои тролове, тролки и тролчета ???

Te са бъдещето, дано идват повече, че загиваме и изчзваме без тях.

Сега да си представим следния случай.На един човечец му избягала кравата в гръцко.Той влиза и я подгонва обратно,но на връщане го спира стриктен граничен полицай.Той е без документи защото е със стари работни дрехи.Затова,че е пресякъл държавната граница и е без документи ще му навлече глоби и огромни неприятности със съдебните власти.Айде сега някой да ми каже в каква държава живеем!VENSEREMOS!!!

Заловили сте си гуя. Това са трансемигранти. Те не искат и се молят на бога си да не останат трайно в България.

Виж сега, пич. Американците си имат чууудесни военни самолети. Да си ги вземат от Афганистан и да си ги носят където искат. Не е нужно да минават оттук, да остават като терористически гнезда и 'спящи клетки', и най-вече, утре Меркел да ни ги 'връща', сякаш тук сме Афганистан.. защото не смее в Турция.

Нали знаете, че нашата е преброена и изпята вече...

Септември вече е гранична зона, интересно !

Заловиха нелегални мигранти след преследване и си взеха комисионната. На границата всичко е спокойно!!!

....правилното заглавие е " настаниха нови нелегални емигрантi в емигранtsките центрове " !!!...по- добре да не ги бяхте " залавяли " !!!...от там после и'м давате балгарски документи и ги настанявате по балгарските села !!!...що за идиоти ни управляват ?!???...а и какво очаквате след като нямаме граница ,заграждение ,граничари ?!???....омекнали демократични мозаци !!!...много хубаво пазим границите на еврогеиска толерастка Eвропа...като си залавямe и настанявамае тази цуждоземна паплач от нашественици !!!!...заслуга на боко -банкянскя хитрец...лаже и се опитва да "надхитри " цял народ !!!...да варви да и'м слугува и да и'м готви " хлал" !!!

По случайност милицията е объркала сметките на ОПГ ГРОП.

Ама как може такова нещо! Няма такива емигранти. Баце каза, че са дошли нула емигранти. Че границата е непревземаема. Че цяла Европа стои и цъка с език каква е тази китайска стена, дето сме я издигнали толкова "евтино". Евала Баце! Гоуем си! Онекален! Къртиж мифки!

Депортация незабавно. А на каналджиите българи по минимум 15 г. в пандиза, пък да видим дали някой друг нашенец ще се навие да прави пари от мигранти. Каналджийството трябва да бъде приравнено към углавните престъпления срещу държавата. Юристите какво чакат - нали от ЕС ни искат съдебни реформи!?

драга Мери, доколкото си спомням, преди един или два парламент(та) нашите "народни" "представители" приеха закон, в който минималната глоба за трафик на хора е 50 (с думи петдесет лева). с такъв закон не се спира търговията с хора каквото е каналджийството. а напротив. този закон го поощрява, което значи, че някой, освен нпо, като бхк има полза от такива закони - пробойни в корпуса на и без това потъващата гемия.

За всеки нелегален имигрант, пуснат от Турция в България, да се гони по един турски дипломат от ЕС. КАЗАХ!!!

Егати държавата и правителството.За всеки трафикант по един министър-предател изправен до стълба

Що за дивотии: "опитали да влязат нелегално в страната"? Не са се "опитали", направо са си влезли в страната. И то с помоща на "спасителите", които вместо да ги върнат обратно са си ги внесли и сега са ни вечно наши.

Някой може ли да каже колко "бежанци " мюсюлмани е приела Япония?

Боко варди граница.

да, вътрешната със Сърбия

Язе че съм прост, прост съм, па некой да ми обясни, защо от демократизираните Ирак и Афганистан идват "бежанци" (тя войната не беше ли в Сирия)...

сега директно на влака и...с уан уей тикет по посока берлин. там ги чакат "предприемачи", като назначения за шеф на мерцедес - цетчке с плюшени мечета, плакати и зелен ентусиазъм. германия се нуждае не само от работна ръка, но и от избиратели, които избират правилно и полит. коректно.

Защо Берлин? Какво общо имат германците като ние ги пускаме, а до Германия са 2000 км! Научили са се едно и го повтарят

ами вие може да сте от хората, които казват на фактите "глупости". все пак меркел ги покани, а германците до ден днешен твърдят, че им трябва работна ръка. и не само го твърдят, но и го разтръбяват чрез медиите. или вие си мислите, че аз мога сам да сътворя подобна тъпотия на квадрат?

този път поздравления за снимката (докато не сте я сменили). точно такъв е редът. най-напред на фронтовата линия са децата, следвани от жените (нищо, че са на по 9-10годинки) и после следват "невръстните" и "недохранени" младежи, академици, инженери, дизайнери, доктори и космонавти..

Няма какво да се разследва. За каналджиите /печалбари/- затвор, а нашествениците - обратно откъдето са дошли!

Трябва да наложат Санкции на Турция затова че напада България и Европа, с орди араби. Санкции и бомби върху Турция !!! Явно Арабските змии и крокодили са станали много и трябва направо да ходим и да ги избиваме за да не нападат чужди къщи, държави.

Ама за какво бяха дадени толкова пари за тази ограда?Оказва се , че и баба с патерици може да я премине без затруднение.То разбира се кражба ,ама тази е твърде нагла и очевадна.Ей няма наяждане от тези кражби.Ако направим един паралел с юго ембаргото от началото на 90-години на миналия век,то скоро след него последваха няколкостотин разстрала и всичките неразкрити ,както е обичая в България.Питам се, следва ли след бежанската криза да чакаме нова серия от разстрели ,но този път на политически и административни лица.Ще е занимателно

Фалшива информация.Нашата граница е най -пазено непазазената граница.Мигрантите ги ловим от турската граница до София , най-сигурно до сръбската,македонската или румънската граници.Оградата ни е супер заграждение и се преминава супер лесно.

А тези които хващат на Унгарската граница от къде идват?

тези 17 в буса, как са влезли в България?

кое точно ви учудва?че са си платили на нещастниците ли ?

Ти по-добре кажи откъде всеки мигрант извади по 10 000 евро. Даже и децата! За да плаща на каналджиите. Ти 10 000 евро на куп виждал ли си? А децата ти?

Бойко много рано каза че на българската граница има нулев бежански натиск. От ясно по-ясно е, че няма такова понятие "нулев бежански натиск". Докато има войни от Пакистан до Турция, Африка, Либия, мигранти ще има. Причината е войната и мизеприята, мигрантите са следствие. Има само един номер и той е, на външните граници на ЕС хващат мигранта и веднага го връщат. Като знаят, че ще ги върнат ще спрат да напират и ще кротнат.

Няма натиск защото никой не ги спира, пък и няма защо.

Щом са стигнали чак до Септември, сигурно са искали да хванат теснолинейката за Банско.

Джендърска Европа ке се удави в арабското блато!

Крадливия Боклук Бойко Борисов защо ги е спрял ?? За да вземе Подкупи от тях и после да ги пусне да завземат България и Европа ??? Можеше да ги оставят и някои обикновени Българи да ги хванат тия араби, да им вземат дрехите и парите и да ги изхвърлят в морето или да ги пуснат да избягат Обратно в Турция.

Абе,шаран,добре заработваш,щом набута и министър=председател в тъпия си въпрос!Ако ги спрат в Сърбия,ще зададеш въпрос,защо "Крадливия Бойко",ги е пропуснал"и "взел парите".На трол на можеш да угодиш.Влез в немските форуми и им обяснявай,че Бойко им изпратил бежанците...баси тъпака!

Ако ги заловят в Сърбия са сръбски проблем. А сега са български проблем. Ще трябва да ги храниме докато остареят и имат овече права от който да е българин в България. И който е подписал Дъблин има вина, защото е нарушил Конституцията. А Боко трябва просто да изтегли подписа на Бългрия от тази конвенция а не да продължава с беззаконието. Ама нали ще му изкарат компромат от апашкото минало си трае.

Как все документите си губят, а не загубят смартфоните си или 20 30 000- те евро, които имат? Ако бягам от война и гащите си ще забравя да взема! Тези без война завземат Европа- дори в Швеция и Норвегия вече е видимо присъствието им!

Нулев мигрантски натиск. :::)))

Какъв натиск при свободно движение на терористи.За летището уж виновните бяха наказани.Не е ли време парашутиста да си ходи

Той Ердоган си знае работата.Пуска ги на групи.Хем взе европарите-хем ги пуска.Не пречете на бизнеса на трафикантите уговорен между Бойко и Ердоган

Всичко е ясно, няма какво да се разследва. За каналджиите - затвор, мигрантите - обратно откъдето са дошли!

Спрете използването на снимки с майки и деца. 99% от "бежанците" са млади и здрави мъже. Почти липсват старци, жени и малки деца!

с българите - народоизменици? Това е помощ за преминаване на държавна граница! Значи, предателство!