Иван Кръстев: 2015 г. е 11 септември за Европа

Кризата с бежанците от 2015 г. за Европа е еквивалентен на събитията, които белязаха САЩ на 11 септември 2001 г.

Обратно в новината

Коментари - Иван Кръстев: 2015 г. е 11 септември за Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интелектуална мъжка проститутка от вонящия бардак на Сорос - единственото блестящо и оригинално е уядената му крива мутра.

В България живеели 7 милиона + 2.1 милиона прогонени = 9.1 милиона !???? През 1989г в България живеят 8 милиона българи и 1 милион турци+ цигани ! През 2017г в България живеят 5 милиона българи и 1.5 милиона цигани и турци ,като циганите са нараснали двойно ! В чужбина бяха прогонени 2.1 милиона българи ,15% от тях са от малцинствата ! Сами сметнете другарки и другари ,колко българи са унищожени по време на дивашкия "преход" и добавете към тях около 500 хиляди неродени българчета !!!

Този измикярин на неолибералната глобалистка мафия е "блестящ политолог" само в очите на еврогейците-идиоти ,които не мислят с главите си , а с голите си задници ! "бившите комунистически държави са се сблъсквали с космополитизма и преди - като държавно наложена идеология."...По времето на социализма се прокламираше "интернационализма " ,но не в смисъл свободно движение на орди , а така нареченото "братство" между народите и взаимопомоща между страните , а движението на хора ,стоки и капитали беше много разумно контролирано ! Социализма ,който имахме беше консервативен -национален благодарение на Великият Сталин ,който размаза Троцкистите-либерали ,които искаха да изгорят Русия .Сегашното "свободно " движение на хора ,стоки и капитали обслужва единственно глобалистката мафия ,която не носи никаква социална и всякаква отговорност пред хората и стои в сянка и заповядва на туземните правителства какво да правят ! Всъщтност имаме свободно движение на роби към богатите страни ,които не са вложили нито долар в тези хора , свободно грабене на капитали и ресурси от бедните страни и свободно движение на стоки от развитите към по-слабо развитите страни и така пропаста межу бедни и богати се разраства още повече ! Скакалците от Африка и Близкия изток имат пълното право да отидат при Западните мошенници-бандити да си поискат част от заграбеното в техните страни и след това ще се разправят с еврогейците -лицемери !!

Душа,..я си пий хапчетата! Социализъм не е имало по нащите ширини, нито в Русия, нито в друга държава в Източна Европа, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! Имало е ПСЕВДОСОЦИАЛИЗЪМ!!! Социализъм може да постигне и вече е постигнат от една Швейцария, например! Тези ги говориш за падналите от Марс, нали? :)))))) Или като те слушам, май и ти оттам си паднал! ..иЛИ ПЪК ХАПЧЕТАТА НЕ СИ СИ ПИЛ!Невъобразими тъпотии си написал! :))))))) Честно! :)))

Тъпчо, ти ли ще ми кажеш какво е имало, дето не си бил още в плановете на баща си, или аз, който съм живял по това време!? Имаше си точно СОЦИАЛИЗЪМ - със социална държава, без гладуващи, с работа за всички, училище за всички, уредена лятна почивка за всички. Циганите бяха по училища и заводи и в комуналната хигиена на села и градове, никой от тях не смееше да гъкне, имаше ред и дисциплина и строг закон за престъпниците. Гръмни се, прост промит мозък, но тогава се живееше хиляди пъти по-сигурно от сега и никой дори не можеше да си представи негра и арабели без паспорти да влизат директно през границата и да се настаняват в центъра на София. Такава гадост, каквато днес ни сервира лицемерния ЕС под натиска на гнусните либерали от САЩ.

Кръстев е физически и морален дегенерат, продал интелекта си на рушителите на България и на човешката свобода по целия свят.

Интересна теза ... Общото между двете събития са организаторите и спонсорите . Зловещо известното световно правителство в сянка , хазарската шайка -комитет 300. И целите са сходни - в първия случай повод да се дестабилизира Близкия изток , да се нападат и унищожат суверенни и много богати на петрол и не само, страни .Ограбените уникални артефакти са допълнителна екстра. Във втория случай се напада сърцето на настоящата цивилизация , Стария континент се подлага на брутален геноцид , ограничават се елементарни човешки права и свободи , паниката и страхът създават маси от лесно манипулируеми зомбита усарски тип . Тук допълнителната екстра е нарастващата зависимост на Европа от " закрилник " и икономически " партньор "ала ТТИП и СЕТА т.е. еквивалент на тотален грабеж . И когато това са сащисаните , измеренията на загубите за всички нас са колосални . Всичко това на фона на нарастваща агресия , припламващи локални конфликти и милиони жертви . Все благодатна почва за космически печалби на гореспоменататите влечуги от хазарски тип и настъпателно налагане на неолиберално робство . Плановете им обаче сериозно зациклиха , будните хора по Света се увеличават с дни, истинските Държавници им се опълчват много яко и като цяло са в патова ситуация . За радост на всички нас :))) П.С. Не знам колко точно е блестящ кръстев ... Поредният добре платен нпо-гратояд , а тия индивиди будят сами погнуса . Със здраве :))

е много добра, като всичко, написано от него...Немският печат е пълен с възхищение от способностотите му на анализатор и изключителен политолог...Като чета тук коментарите-ами не виждам някой да е разбрал изобщо статията. Самото заглавие 2015 е 11 септември за Европа е повече от ясно...Но такива анализи следва да се четат от обективни, знаещи хора....Не от злобари, които търсят само лошото, които завиждат и гледат да омаловажат успехите на другите...Не съм чула НИТО ЕДНА ДОБРА ДУМА В ТОЗИ ФОРУМ ЗА УСПЯЛ БЪЛГАРИН! На спортното поприще-може би, но когато някой се изяви интелектуално, малоценниците бързат да го охулят...Нещастен народ...

Грешиш. Много хора тук казват, че Иван Кръстев е много умен. Аз споделям това мнение. И го уважавам. Човек трябва да уважава и оценява точно враговете си, особено враговете на страната си и ЕС, какъвто е Иван Кръстев. Че го цитират медиите в Германия - вярно, но след разкритията на фондация Otto Brenner, че централните медии са станали рупор на правителството и потисник на всяка опозиция, това не е похвала, а обвинение. Дали е успял - зависи, какво разбираш под "успял". Че е забогатял е сигурно. Но искрено се надявам да не е успял в основната си цел - унищожаването на ЕС, Европа и България в това число.

Няма лошо, аз чета само заглавието - писал ли е нещо против сегашните комисари в ЕС? Иначе е банална констатация.

Алооо, ти правиш ли разлика между "успял" и "продал се" човек?! На какво да му се радваме на тоя сатана, на това, че пледира за прием на още мигранти и следователно продава родината си и цяла Европа?! Я пак си помисли, преди да пишеш дивотии!

на Кръстев, а конкретната му статия. КЪДЕ видяхте, че той е ЗА ПРИЕМАНЕ НА БЕЖАНЦИ? "Бежанската криза изостри напрежението в няколко района на Европа. Най-значими е разделението между стария и новия ЕС, между Изтока и Запада." По-надолу изрично пише, че интеграцията на мигрантите е почти невъзможна. КЪДЕ видяхте да пропагандира глобализацията-НАПРОТИВ-сравнява я със село, в което има огромно неравенство... ЗАЩО четете матирала както дявола евангелието...Учудена съм от липсата на обективност, от неспособността да се отделят личностните пристрастия от преценката за конкретния материал...

Не е нещастен народ, а народ от нещастници: промити мозъци, злоба, завист и комуноидни метастази

В какво е успял? В плюенето на България и в защитата на еврогейските "ценности" ли?

В какво е успял? В плюенето на България и в защитата на еврогейските "ценности" ли?

В какво е успял? В плюенето на България и в защитата на еврогейските "ценности" ли?

За да не се питате, какъв е Иван Кръстев, политическият гуру на Борисов, ето ви малко инфо за него: Той е член на Глобалния борд на Отворено общество на Сорос, което често се пропуска в информациите за него. Официалната му биография можете да видите по-долу. В нея липсва каква е основната му дейност му през периода 2012 2014/2015 г. Е, сега е ясно какво е правил организирането на Майдана в Украйна и последвалите го събития. За това говори Паметна бележка на Отворено общество (част от пуснатите от DC leaks документи на Отворено общество, достоверността на които никой и никога не оспори) за една историческа закуска на Джордж Сорос с посланика на САЩ в Украйна Дж.Пайет, на 31 март 2014 г. (месец след падането на Янукович), в която участва и Иван Кръстев. На нея в общи линии се поставят задачите на американската дипломация и Отв.общество в Украйна. Целта е изостряне на отношенията с Русия и противопоставяне с всички средства. Разпределят се и конкретните задачи какво да правят организациите на Държ. Департамент, тези на Сорос, какво да направи Яценюк и т.н. Всички знаем какво последва. Ето му и официалното CV: През 1991 г. специализира за една година в колежа Сейнт Антъни на Оксфорд със стипендия на Отворено общество. Председател е на Управителния съвет на Центъра за либерални стратегии и изследовател в Института по хуманитарни и социални науки във Виена. Основател и член на Европейския съвет за външна политика, член на борда на Фондация Ерсте. Той е в международния редакционен съвет на списанията Europe's World, Journal of Democracy и Transit Europäische Revue. Бил е изпълнителен директор на Международната комисия за Балканите, на бившия премиер на Италия Джулиано Амато. Бил е главен редактор на българското издание на списание Foreign Policy (2005-2011), като през същия период е бил и член на Съвета на Международния институт за стратегически проучвания в Лондон. Доколкото знам, основно живее във Виена и по-малко в Швейцария и България.

Така както сте го описали, може да се направи само 1 извод - лицето Иван Кръстев здраво се е позиционирало на Тъмната страна, уви!

Преди 2 500 години великият Сун Цзъ е казал: Ако познаваш врага и познаваш себе си, не трябва да се страхуваш дори от хиляди битки. Ако познаваш себе си и не познаваш врага, за всяка победа ще получиш страхотно поражение. Но ако не познаваш себе си и не познаваш врага, то тогава ти си глупак и ще търпиш поражение във всяка една битка.

Много ми хареса изразът ви позиционирало и на тъмната страна. Изключително добре казано. Много плюсове от мен. +++++++++++++++++++++++++

"който някога е имало неравенството между класовете". Да се смееш ли, да плачеш ли ... Не знам какви са тия "класове", но най-вероятно се има предвид "класи". А това "някога" направо си е за някой учебник. Драги кръстев, не някога, а винаги при капитализма има неравенство между класите! Винаги при капитализма има антагонизъм между класите. Забий си го в тъпата кратуна, нищо че драскачът писал тая статия те изкарва "велик". Велика подлога си, но нищо повече!

Не разбирам, защо обиждаш подлогата (пособие за облекчаване на страданията на болни хора), сравнявайки я Иан Кръстев.

ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СЕ ХАРЕСА НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ЕВРОПА ! ИНАЧЕ ТЕЗАТА МУ Е ИЗДЪЛБОКО НЕВЯРНА!

Иван Кръстев е блестящ само в едно - срещу предполага се, значителни суми да прокарва тезите на либерастите за "глобалното село", за "неравенството", което уж щяло да се стопи (?!?), когато мигрантите от третия свят нахлуят в Европа и бъдат интегрирани. Всички виждаме точно обратното на твърденията на "блестящия" политолог - нахлуването на етнически групи с чужд на европееца цивилизационен код имат само един резултат - вкарване на Европа във все по-тотален етнически хаос. Така че "блестящият" политолог, за лъжите и манипулациите си, обслужващи чужди геополитически интереси, заслужава единствено 100 тояги на голо - наказания, приети за норма от любимите му мигранти.

Точно., Статияте е и силно дезинформираща. Къде тръгна да сравнява 2та милиона умни и квалифицирани Българи с орките, които бяха насочени насам, а и платени.

Повърхностен анализ, още по-повърхностно предаден от журналистите. Време е за нова "гласност". Обществото трябва сериозно да си поговори. Имаме да решаваме много натрупали се проблеми. Не бива да отлагаме повече.

:-)))))))))))))))))))))))))) ТРИЙТЕ!

"кризата" е нещо съвсем различно. В линц осем афганци пребиха снощи един човек, аналогичен случай на този вчера с ромеите в добрич. На единият случай се дава гласност, на другият, не! Това се прави за да не се търси аналогията и за да може зомбитата да са разделени в главите, според локация и в интерес на различните им собствници. (видео: "роми пребиха 2 момчета добрич")

Иван Кръстев е от онези продажници, които за пари продадоха интересите на страната (спомнете си активното му участие в провалянето на кандидатурата на И. Бокова за ге. секретар на ООН). Колкото и да е умен, няма как да уважаваш такъв човек - дори не си струва да му четеш статийте (освен ако не искаш да видиш какво мисли Сорос).

Самата кандидатура на бокова беше престъпление. Никога нямаше да я изберат. Знае ѝ се историята, потекло...

И затова трябваше да станем за посмешище на целия свят

А бе смешни, ако това е така, тя нямаше да бъде Генерал директор на ЮНЕСКО. Кога най-после ще ви узреят кухите кратуни, че на Запад това не ги интересува?!?

коментари-СТАТИИТЕ-В ТАЗИ ДУМА няма Й...Първо се ОГРАМОТИ, след това коментирай умните хора. Дали ги уважаваш или не, не променя факта, че си неграмотен...

деструктор

неграмотни русофилистици

Погледнете небето, планината и полята. Вземете си сбогом с тях. Скоро (50-60г) тук ще е пустиня или тотална цигания. Моля се, да не го доживея. И няма как да не кажа "техната мамичка..."

Поредният неумел пропаганден опит на Иван Кръстев да подсили унищожаването на ЕС и Европа. Когато искам да видя/чуя мнението на Джордж Сорос, предпочитам първоизточника - т.е. неговите изявления, а не пропагандните словоблудства на слугите му, един от които е и Иван Кръстев. Кръстев в буквалния смисъл е на заплата в една от организациите на Сорос. А какво каза Сорос в имейл до Блумберг през 2015 г. по повод на изявленията на Орбан за защита на европейските ценности и укрепването на националните граници и държави: "Неговият план третира защитата на националните граници като цел и бежанците като пречка. Нашият план третира защитата на бежанците като цел и националните граници като пречка." Е, видяхме какви "бежанци" са тези, колко обогатяват Европа и с какво. Видяхме как унищожаването на ЕС и Европа е в ход. Но явно нещо "скърца и зацикля", та лакеят Кръстев отново излиза на предна линия. Не обичам да говоря за физическите качества на хората, но за такива като него старите баби казваха "Белязъл го е Господ и не за добро."

100% споделям мнението ви.

Браво! Много точно!!!!! Аман от гъзолизци и либерасти!

Грешите, Иван Кръстев не живее в столицата на България, а от доста години живее в столицата на Швейцария, и до колкото знам е преподавател по политология в един от университетите там.

Още по-показателно, в непристъпното леговище на световните мръсни пари. Та "от извора" да попива "енергия свише" за противните си писания.

Бо Бо

И двете кризи предизвикани от САЩ! Гении в предизвикване на ХАОС!

Иван Кръстев е типичен грантополучател и американски агент на влияние. Коментарите му се пишат на Козяк и са злобно-русофобски. Но какво да прави човекът, инак - глад. Кой плаща за политически коментари в България? А всеки ден трябва да се яде :)

Към "блестящ политолог" да бяхте добавили и политкоректен, удобен и т.н. грантаджия!

Брей, брей, брей че блестящ титан на мисълта бил тоя Кръстев, направо открил топлата вода...хвалете ме уста да не ви разпорят...четиво за шизофреници...

Много думи, всичките сме ги чували. Това всеки идиот може да повтори. Изводи, заключения, прогнози ? - това е блестящият политолог, а не папагал.

Глупави сравнения и алогичен "анализ". С тази статия Кръстев трудно ще защити определението "блестящ политолог".

Блестящ! Защото е служебен политолог на ГЕРБ! Хайде не на нас тия.....