Тръмп получи $1.6 млрд. за стена с Мексико

Конгресът на САЩ отдели 1.6 милиарда долара за изграждането на стена на границата с Мексико.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп получи $1.6 млрд. за стена с Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По ирония на съдбата може на тях да се наложи да драпат по нея. Господ е шегаджия и мрази надутите папагали!

Стената между САЩ и Мексико е започната през далечната 1994 година като част от операция Гейткиипър и до 2006 година изцяло се строи със средства от щатските бюджети, а през 2005 и 2006 година американския конгрес приема два закона с които стената става "национален" обект и получава федерално финансиране като към момента на инагурацията си Тръмп наследи почти 1000 километра готова стена така че му остава да дострои 2200 километра в труднодостъпните райони по границата;)

Ми той вида как неговите приятели си ограждат гетото и сега и той иска да строи. А нещо да кажат за новия скандал около него?

Браво на Тръмпи - спазва обещанията си, въпреки че понякога се изхвърля.

И какво точно спазва? Щеше да я строй от край до край а сега ще са 150 км, щеше да я плати Мексико а сега ще си я платят сами.

Да му изпрати ме нашите специалисти по оградата с Турция

Можем да му пратим лично Варелката! И ако той се заеме със стената, то федералният резерв е готов банкрутирал!

Той направо каза, че със сигурност Мексико ще плати стената. Ама мексиканците му показаха комбинацията - три пръста с преобладаващ среден.

Защото ще я плаща целият свят. Както им платихме ВСВ, голямата депресия, имотния балон и всички войни, които краварите водят из целия свят!

ей тоя от дясната страна на президента го искам. ще паднат всички стени.гаранция.

ББ е готов да я построи и за 1.6млрд само дето тръмп му е под нивото да се занимава с такива корумпета,та вожда дори не го пращаме в usa...най много до козяк

по-добре да начертаят една черта по границата и да сложат табели 'който стъпи от другата страна е гей'. гарантирам, че броят на преминаващите ще падне веднага с поне едно 60-70%

бате, дай малко и за стената на язовира ми

...Стената, ако някога и дойде ред, ще бъде строена от мексиканци....

Конгресът на САЩ отдели или "генерира" 1,6 милиарда??? Защото когато Тръмп поиска парите, молбата му беше да "генерират" нужните средства! При бюджетен недостиг от поне трилион на година по-подходящ е израза генерира или дали разрешение да се напечатат необходимите средства.

това плямпало дори стената няма да направи дето само за това говореше