Седалки с пениси в метрото в Мексико - в защита на жените

Шок сред пътниците в метрото в мексиканската столица предизвикаха седалки с монтирани релефен мъжки торс на облегалката и пенис на мястото за сядане.

Обратно в новината

Коментари - Седалки с пениси в метрото в Мексико - в защита на жените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седалките напомнят на мъжете, че не могат безсрамно да опипват жени в метрото - Е как пък го напомнят? Просто няколко седалки стават неизползваеми. Да бяха сложили един полицай по-полезно щеше да е

да не би да са били ухажвани от техни близки преродени като мъже .. ухажването вкл докосване ,комплименти,галене,целуване,мачкане на гърди и полови контакти е дело на непреродени деца търсещи задомяване на бъдещи дълго чакани майки..

виждам че опростачването е на световно ниво не само в БГ

Не мога да разбера, защо обърнахте новината на просташки коментари. Според мен идеята е добра, да разберат мъжете колко неприятно и конфузно се чувства една жена, подложена на подобно унизително отношение от мъжете. Някой да ти нахлува в личното пространство без ти да го искаш не е никак приятно, драги ми мъже. Аман от сексистките ви коментари

Гадно е, спор няма, неприлично - също. Ама пък некоя леля с нарисувани вежди, два ароматизатора под мишките, чурпугащи, чохено контошче и ботинки на ток кат' те натисне с корема и цомбите 'ф' деколте до коленете си е направо ногу убаво. Аъъъ, . . . и никак не е секситка таз работа, не! Аз зат'ва и не ползвам обществен транспорт, ползвам личен и градски и междуградски, международен, междупланетен, междугалактически и въбще из цялата 'ф'селена, но, голямо НО - 'л и ч е н' транспорт. п.п. Утре ми пристига новото метро, всички екстри без кожа!

loyola

ами какво правим ако жените почнат да се бият коя да седне на въпросните седалки ...

Освен Хойко, и там има старци притежаващи по Три мандаци!

Браво, Мексико! Изтикайте безсрамните ексхибиционисти с черни шлифери без бельо, които прилепват като пиявици по задничните заоблено-изстрадали части на обезверените жени и ги подпират с ръбестите си набъбнали до безбожна наглост твърдости с безпардонно изправени глави! По задните седалки на автобус 11 се вихрят вакханалии и групови изпълнения - дащни ромки, пощръклели пенсионерки и подивели социалистки се мяткат в несвяст стенейки нагоре-надолу, хванати драво за ръце в неравномерния такт на подскачащия автобус по осеяния с огромни дупки път, като при по-дълбоките неравностни се наместват и подскачат безсрамно върху изпълнените с желание слабини на озверелите мъже, треперещи от сладострастие, възползвайки се нагло от отдалия им се момент на мърсуване с изобилната женска плът! До страничните врати на автобус 88 сяякаш се провежда поредния гей-парад: хищни гейове кибичат и се кекнат в несвяст, протягащи дългите си лакирани маникюри по спирките към дюкяните на качващите се нищо неподозиращи млади мускулести мъже, за да ги оплетат здраво в лепкавите мрежи на бездънно-бездиханната си кончитска похот и страст, и ги превърнат в поредните вилнеещи млади хомосексуалисти. В средата на автобуса дементирано-смачкани дедета в пета възраст протягат безсрамно треперещите си от Паркинсон ръце към притиснатите от тълпата девствени студентки от провинцията Превъртели дърти софийски реститутки с обезобравени лица от тежкия грим и пластичните операции, безсрамно тръшкат хипопотамски си туловища върху мускулестите нозе на седналите на единични седалки млади момчета! По този начин те отвращават още в самото начало пъпчивите младежи от нежното женско тяло! Нека поемем дълбоко тази прекрасна идея от Мексико, като модифицираме някои нейни детайли: вместо да се изливат пластмасови пениси, направо да се забучат мощни вибратори, на които да бъдат онождани одма безсрамните сексистко-настроени мъже!!!

Гледаш май порно до късно и като станеш не пиеш от розовите хапчета...лошо!

Мелиха, както винаги сте на ниво!:))

Май вече ти е минало времето а?

Глупостта човешка е необятна! Само ми е чудно кой плаща за нея. И няма ли кой да я "опъне", че да миряса.

Е, имало по-големи малоумници от Тиквоча! Вече може да живеем спокойно!

Такава идиотщина изобщо не ев подкерпа на жените,а обижда жените,и мъжете,които сядат на подобни седалки.

По-точно "не сядат на тия седалки". Защото нормалните хора правят "места за сядане", а тия комплексари -"места за несядане"

Това е педераслък, а не толерантност и демокрация. Акцията е организирана от гей-активистки и феминистки организации, финансирани от.. познайте кого.

Полова дискреминация! Веднага да се направят и седалки с дупки!!!

Поне, по една руса- надуваема, като Йорде Фандък-Черешката, да ни посрещаше в транспорта!

станишев дали ще вземе курнелия като тръгне?

Ше седне и ше забрави да стане поне три кур-са ще мине... ;-))))

виж, в София такива седалки никога няма да могат да сложат. постоянно ще са окупирани от трътките на сорос...

Не пробутвай на други собствените си клети мераци.

Виж на снимка Асен Генов с виолетовата перука. Или си е такъв или са му платили и е достатъчно безсрамен. Мъж би умрял от срам.

Ми направете ги надървени и неуспялата, българска десница в купом ще хукне към Мексико

Предполагам, че някои женски от родата ти, ще се окажат доста по-бързи!?

Трябва да се надърват само като седнат жени и гейове. Те тогава метрото ще е препълнено и всички ще отстъпват места на жените.

Олеее, веднага отивам в Мексико. Трябва да ги пробвам тези седалки. Мммм. Цял ден може да се возя в метрото. Голям кеф.

И мама Цецка, също седна на такава седалка като тръгна срещу Генерала Не можа да откаже на Бойко горката Сега я праща в Плевен, Старейшина!

Мама Цеца направо си седна на "руска" мина.

Снаряд беше. Руско-турски снаряд. С цепка отпред за да гледа и със два огромни сферични стабилизатора отзад.

Пак не си права бабо Тудорке! Няма място за сравнение между жената управлявала СИ Банк или тьотката Цецка! Обиждаш Боко с това твърдение ...

Остави ма, и ас, баба, с 2 думи, да са искажа, бес да ма поправяш, а? Стара съм, вече не мога да понеса тоя режим на на тия дъълги обеснения Ако не харесваш баба си, Тудорка, просто, бани ма, и да ода, да копам двора? А като седна да "кълва" на компа, ще мъдрувам на сяка дума, дали тя е правилната!

сега ще започне световно изпедерастяване и жените после ще мрънкат, че няма истински мъже..

Пидалите ще се избият кой да седне на пенисседалките

а кои ли са жените, които не са били жертви на такъв тормоз? сигурно са само крокодили. егати унижението, да знаеш че си 10-те процента, на които никой не обръща внимание!

Седалки с пениси в метрото в Мексико - в защита на жените Такива седалки да се вкарат в Парламента и Министерски съвет , а за НАП и НОИ СЕДАЛКИТЕ ДА БЪДАТ С ЧУГУНЕНИ ПЕНИСИ.

Олеле боже ! Жената всякак може ! И легнала може , и седнала може , и права може , ама без мъж не може !

В София беше много популярен този тормоз през 90те години. Веднъж изкарах от тролей един, който се натискаше нагло в гърба на момиче, а то си мълчеше от срам.

Най-разпространено е натискането в метрото в Япония. Там са така стресирани и зомбирани че не е за приказване. Абе има и жени и траверсити, дето май само за това се возят с метрото. Толкова са зле, че в някои градове през пиковите часове има даже вагони само за жени.

какви пениси са тия мексикански чурчета?! я ги пратете при нас, да видят какво се вика пенис!

значи с тея пениси всеки ден една Химена отива на работа доволна...

Бойко таквиз хойовини ги накова по пейките на позитано още на 26!

хахаха, ох с глас се смях. Има и по-дивашки държави от нашата. Мехико е по-зле и от мидъл ийста.

Да сложат 240 такива седалки за педалите в парламента,по-цял ден няма да мръднат от тях

И те като българките, горките!?Примитивни общества, пълни с насилие и това си е!?

Бюлени с пениси, за упование на мъдрите, но Бедни бългъри, пусна ПП ГРОБ в Избирателните секции. Дузина каки (Садийки) го познали!

Аз пък искам направо надуваеми кукли в автобуса!

А С ВАГИНИ кога? И мъжете имат нужда

Като се седне жена расте ли за да и влезе на дълбоко?

Може и гей да седне.

А може ли да научиш граматиката преди да седнеш да се изливаш пред хората?