Коментари - Дават 15 млн. за метрото, 2 млн. за Семинарията, 42 за БДЖ | Днес.dir.bg

Дават 15 млн. за метрото, 2 млн. за Семинарията, 42 за БДЖ

Правителството отпуска значителни средства за софийското метро и Духовната семинария. БДЖ също получава пари, за да погаси дългове.

Обратно в новината

Коментари - Дават 15 млн. за метрото, 2 млн. за Семинарията, 42 за БДЖ | Днес.dir.bg

Коментари

Аз живея в град в който няма метро, защо трябва с моите данъци да се финансира метрото в София?

Нещо не ми е ясно... Ако държавата помага на църквата, тогава църквата трябва да плаща данъци. Ако църквата не плаща данъци, тогава да се самоиздържа.

Преди да им дадат на жепейците някакви пари, Правителството най-напред да изчисти всички некадърници в това ведомство, където от години дерибействат разни московци, владимировци и доста плебеи около тях. Като уволни всички тия лентяи и доказани лъжци и демагози, белким тази социална придобивка отново се върне на хората.

да сравнява тунел с атомна централа...

След 9 сеп. 1944г. в съседство на Черепишкия манастир е преместена Софийската духовна семинария "Св. Иван Рилски", върната в София след 10 ноември 1989г. Към семинарията е действала голяма черква "Св. Климент Охридски", понастоящем изоставена. Изоставени са и се рушат и сградите в които са живяли семинаристите. И всичко това за да бъде Семинарията сред суетата почти в центъра на София. Било е разбираемо в миналото когато тя е била в периферията на столицата. Според мен за религиозното обучение и възпитание на семинаристите е било далеч по-добре мястото за такова учебно заведение да бъде на уединено място и особено до такава светиня като Черепишкия манастир. А семинарията в София можеше да бъде отстъпена (поне за ползване) за дворец на децата, което подобава на добронамерени и възвишени хора като духовниците. Сега обаче има автосервиз в задната част на Семинарията (вероятно плащащ наем), а им трябва и някой друг милион за поддръжка. Между другото интересно е така раздадените суми от бюджета за настоящата година ли е? Ако да за тази цел ли са били предвидени средствата или са пренасочени от други дейности? Ако не как така се преразходват бюджетни средства без санкция на Народното събрание. Такава информация трябваше да бъде част от новината за отпуснатите суми.

Не бройте колко лева дава пожарникаря за Семинарията. Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

kolko mu ostavat tolkova!vazhnoto e da mu blizhesh nasranijat GUZ!Minavam samo da vi ebem majkiata i na dvamata za leka noshtt!

Добре даваш , но и контрол , да не крадат тези пари ! Приеми предложението да оглави антикорупционния център за борба Президента ! Или те е страх да не ти открие машинациите и кражбите , а и парите в офшорките с ЦвЦв дето сте откраднали ! Страха е хубаво нещо !!!

Народеееее, даваш ли си сметка в какъв филм си вкаран? Милиардите от банките се крадат, а виновни няма, десетки и стотици милиони се раздават , разпределят, отпускат, контролират от един калъф, бивш слуга на един парнаджия в милицията, по-късно известен като Бай Миле и една безбожно мозъчно ограничена женица на име Фандъкова. Народеееееееееее! За чий кур ти е Парламента, Сметната палата, мастити професори икономисти ,... Народеееееее!

Кабинета си отива само да дойде есента и хората да започнат да плащат по високите сметки за всичко с мизерните доходи. ГЕРБЕРАСИТЕ стават все по нагли и крадливи.

а за пенсии? Пари йок! принципно не съм пенсионер и не ми пука, ама нещо не видях да има вой за пенсионерите.

Пенсионерите да си търсят парите от бившите комунисти, за които всяка година гласуват.

Типично изказване на тъп ГЕРБЕРАС. Всички сгради и пътища по които ходите и живеете да не са построени от вас, нали тези пенсионери са работили за жълти стотинки и всичко изработено от тях е тук в България, а не като при вас по банки в Швейцария.

Боца кога се демократизира?

Как е приятеля ти Кмета на Симитли !

Вдига самолета и го чака!!!!!!

Лошоо !! Парите са наоколо, подушвам ги, но все ме заобикалят. Седя пред компютъра, плюя здраво, мразя силно, гъза ми мазоли хвана от седене, а паричките не идват и това е. Долна работа, мръсна държава. Мамицата на всички и на всичко. Трябват ми парички, ама няма. Злееее. Да ходя на Запад, ама ще ми скъсат допълнително гъза тези соросоиди.

Не се отчайвай. Тулупа на снимката няма твойте проблеми. Просто гледай от него и се учи!

За да дойдат паричките трябва да се бачка а не да седиш пред компа и да плюеш.

Тикволоча май се готви за посещение в Семинарията, за да бъде погален по кухарката от някой поп-гей.

Те хубаво инвестират 24 милиона в БДЖ, ама каква ни е гаранцията, че като вземат от нашия джоб тия пари и модернизират до европейски стандарти железницата, и няма някой хитряга да я прибара и приватизира, а?

Леле, не е истина колко е прост човека от снимката. Ей, тупан, няма ли скоро да пуснеш снимка от някое мачле гол до кръста и с гащи вдигнати чак до сливиците? Още се питам, откъде в тая тъпа държава се намириха толкова простаци мазохистично да изберат Боко Тъпото за трети път да ги мандръца?

Най-обичам да гледам тоя от снимката с израз на тарикат, седнал на чашка в селската кръчма.

никой не се интересува от живота в долно нанагорнище,70% от данъците на софиянци отиват точно за издръжката на търтеите от провинцията,лежат и дебелеят

БРЕЙКИНГ НЮЗ .... САЩ ЗАТВАРЯМЕ ВРАТАТА ЗА ПРОСТИ ГЕРБЕРАСТИ ... ... В МОМЕНТА ГЛЕДАМ НА ЖИВО КАК ТРЪМП ОБЯВЯВА НОВИА ЗАКОН RISE - ИМИГРАЦИЯТА СТАВА ПО ТОЧКИ .. САМО НАЙ-УМНИТЕ КАТО ДЕДО ВИ ДЕТРОЙТСКИ ЩЕ ИМАТ ШАНС ДА СТАНАТ АМЕРИКАНСКИ :))) И БЕЗ СОЦИАЛКИ ЗА БОКЛУКА - ЧАК СЛЕД 5 ГОДИНИ :)))

На Фандъкова не й даваайте пари. Тя ще върне желязото от паметника и ще забогатее.

Наистина, на прост народ - прост премиер. Кого будалкат господата властвуващи в бащинията на Борисов? Нали си има Закон за държавния бюджет, гласуван в НС. Нали има и Сметна палата да следи за спазването му. Може ли един охранител и плеядата послушковци около него да се разпореждат с народната пара както им отърва? Явно може, а баламурниците изобщо не се замислят, нали цицат от същата тази народна ясла.

Перкич, респект за коментара, но имам чувството, че Боката няма да го чете, а шестаците няма да го разберат. Бокич, очаквам похвала за високата оценка 8>)

Сега в София, скоро и в други градове... следващият мандат

Мутрата Боко купува от църквата индулгенции за опрощаване на греховете си с нашите пари. Абе аланколу, не знаеш ли, че църквата и държавата са разделени по конституция

Щука

Наливайте пари в София, ама после никой да не мяца, защото в столицата има проблеми с трафика, със замърсяването, с небостъргачи и не знам си какво. Като всичко насила наривате там - така ще е. Айде псувайте сега на воля провинцията

ГРАД И СМЕРЧ СА СИСТЕМНИ ЗА ПОКРИВАНЕ НА ПЛОЩИ И РАБОТЯТ ИДЕАЛНО ЗА ГРАДОВЕ :))) .. КАТО СЕ СЪБЕРЕ БОКЛУКА И ПОКРИВАШ :))

Изгграждате бърз транспорт за селяндурите и циганите от Перник, Горна Баня и Овча купел до центъра на София да ни мамят и крадат по експедитивно, а нямате пари да поправите разбитите тротуари и да изсечете вековните дървета по улиците на Лозенец, Иван Вазов и Центъра

ЗА КАКВИ ИЗРОДИ СТАВА ДУМА КАТО ГОВОРИМ ЗА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ В МУТРИСТАНА???? .... ДЪЩЕРЯТА НА БИВШИЯ УЗБЕКИСТАННСКИ ПРЕЗИДЕНТ Я ОБВИНИХА ЧЕ ОТКРАДНАЛА 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ... СИНА И КАЗА В НЕЙНА ЗАЩИТА : ИМА ХОРА В УЗБЕКИСТАН КОИТО СА ОТКРАДНАЛИ И ПО 4-5 МИЛАРДА ДОЛАРА - СЕГА ГОТВИМ СПИСЪК :))) .... ...

loyola

Чекай малко! Откъде накъде с нашите данъци ще се финансира "Духовната семинария"? Да не говорим колко пари изкарват от "страничен" бизнес!

Ще развърже, след като НАП събра няколко стотин милиона повече спрямо миналата година как няма да развърже? Що Нинова не я развърза? Еми не спечели изборите, щото хорат апомнят пладнежката кражба на всичкото куманист които бяха на власт. Кънев? Той само знае да псува, дори когато ни беше коалиционен партьор игра по типично гей опозиционен модел при все че имаше няколко министъра в кабинета ни. Увеличаване на събираемостта, просперитер, милиарди нови инвестиции, рекорден износ, и магистрали, магистрали... Ето това е ГЕРБ!

единственият дефект е, че магистралите се развалят преди края на мандата на НС. Батка, ако не се вземете в ръце скоро ще избереме, такива дето магистралите им траят по 10-20 години. Прочее - що стана със Струма? или с магистралата до ВАРНА???? Ако ли да не е до София, барем до Русе.

Давааат ,но само за София....!?А София не е България ...!?Затова е преееенаселена , а цяла България ...емигрира -я в чужбина ..., я в София ...,след ВУЗ-а...,заради нищожното заплащане , разбира се !?Няма държавна политика ....!?

Боко няма сланина, той вече бяга по 42 км за закуска, за обяд и за вечеря...

Този народ е болен от злоба и завист! Какво лошо виждате в метрото бе олигофрени. Било в София.Ами в Полски Тръмбеш ли да го направят? И не е ли добре да се дадат пари за храмове на православието което ни е запазило като народ. Джамиите в България станаха повече от църквите! Когато БДЖ се опитаха да спрат нерентабилните влакове преди няколко години нададохте вой до небесата. Най-трудно на света се оказва да угодиш на българин!

Такова престъпно нещо, като вярата май друго няма. Трябва да се забрани със смъртно наказание, да се изринат всички църкви и подобна гнусота и да се направят паркове на тяхно място.

Боко дава, Шиши взема... Разбраха се...

ОТ СТЕНОГРАМИТЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА Е ПО-ПРОСТ ДАЖЕ ОТ ТОДОР МАНГАЛ ПРАВЕШКИ

Кога вярващите Богу са търсили по-добри условия? "Кадрите"така да се каже, някога са смятали това за предимство и доказателство за вяра.

ЩЕ ДПЙДЕ И ВИДОВ ДЕН......... ВИНАГИ ИДВА!НАЙ-НЕОЧАКВАНО! И ТОГАВА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ГНЕВА НА ТЪРПЕЛИВИТЕ!

loyola

няма начин! боко е на директно командване от посолството на ХХХ

Тази ,,кесия" е наша.,, Дайте да дадем другарЕ". Това е пътеводната му комунистическа звезда на партиеца от бкп Борисов.

Пари само за софия, софия, софия, .... Не може държавния бюджет да се налива само в софия! Ами другите градове бе, джанъм?

Люх мър Боже, как ли са го строили Лондонското метро през 19 век, щом е толкуз сложну? Ингилизите са имали и атомна централа от тогаз, ама са я крили гадовете цял век, аха. Т

дир прекалявате с хвалбите за тиквата

ZA педераста събил само як поbой!! а за рубин, само смърт!

Тоя изрод бойчо успя да изгони децата на България на 19-20 години изчезват и отиват по чужбината,сина ми замина за Чехия тази година още не навършил 21 години да работи нощна смяна в завод до Прага.Всяка вечер и сутрин и по обед си мисля за бойчо, и за майка му и за всичките му роднини и се надявам на всички богове да им го нахакат яко!Нямало кадри-ИЗВЕРГ нали страната я управляваш като господ бе ЗАЩО бягат бре циганска подлого?

Е, синът ти като е заминал- ти защо не го спря? Защо не построихте лелеяния комунизъм, че всички да си живеят според потребностите, идиоти такива?...

Педал нещастен малкия работи една година тука и видя че нищо не става в страна пълна с идиоти като теб и имаше достатъчно акъл да се махне бързо.Цял живот ме е яд че и аз не се изнесох навреме от мръсната пълна с нещастници като теб държава родолюбецо гранясъл!

Не ми се вярва......

изтръска джобовете на всинца по тези територии!

Дай малко и на народс,беееее....

А стига му правихте дърварски ПИ-АР, бе дирници наколенкаджии, то не бяха хвалби, то дитирамби за премиера ви,мой не е, а всъщност, за 8 години го видяхме-чеп за зеле не става от него, не ми пука кой го е галил по кухата манерка, кой го величае, кой го тупа по рамото, за обикновенният човек живота става все по лош, иде зима, ще си спомните, че 2 пъти увеличиха енергоносителите...Така че, той си плюска суджука, тоя 180 килограмов шопар, а вие му се радвайте и пак го изберете, за 4,5, 78 път....

Без Бойко,мнгострадална България веднага па ще падне окована под игото на червените изверги и кръвопийци! В най черните дни на робството олигарски ,само апостола Бойко не преклони юнашка глава под ръждивия ятаган на освирепелите,червени бабички - главорези на курнела драгойчева от руслямска държава!

Уж медицината ни, в частност психиатрията, има успехи, но е видно, че не са големи....Тоя е тройно луд, направо кърти мивки с излиянията си....

Троен да ти влезе, педал не доклатен

Мрачно е, хладно е, много приказки се изговориха и до една верни за дебила на снимката, и все от умни хора, и резултат никакъв. Няма го истинския водач да обере гласовете негласувалите 52% и да смаже Тиквата като пиян лайно. Не са виновни хората, че не гласуват- виновни са умниците с претенции за политици, които няма качества и една жена в къщи да управляват. На народа му писна Дедовия от джебчийте на Костов, от гъзолизци царедворци, от шибани транссексуални протестъри и го удари на ракия и салата- докато може. Тоя папуняк на снимката ще печели с 15% гласове - администрация , роднини и цигани, докато не се появи истинския политик.. А дотогава :Наздраве, пийвайте, замезвайте, слагайте го регулярно на жената, от време на време и на балдъзата и не се косете като ви се карат ,че не гласувате. Дали ще е папуняка на снимката , или джебчия на Костов, или внучката на Живков, на мен мин е през шмайзера ..

dobrin

е има и дпс

Той обясни, че при това възмездно финансиране останалите сектори в държавата и данъкоплатците няма да бъдат ощетени с парите, които получава БДЖ_---------от на найка му онази работа ли ще фи вземе щом не ощетява нас?

ТОВА МЕТРО , ЧЕ ДА ГО ПРИВАТИЗИРАТ НАКРАЯ !

дираджиите толкова често ползват израза развърза кесията че почвам да подозирам че така дават скрити сигнали на шефовете им да вземат да им вдигнат заплатите.какво е това развързване на кесиите всеки ден.освен това постоянно си имат любима тема как бизнесът нямал кадри това сигурно го пишат пак в същата връзка.

Защо увеличение,бе, колега, когато техният предводител на ирокезите от Банкя "развърже кесията", те си знаят, има и за тях, нали с него лягат, с него стават, трият неправилните коментари....

Коментари - Дават 15 млн. за метрото, 2 млн. за Семинарията, 42 за БДЖ | Днес.dir.bg

Дават 15 млн. за метрото, 2 млн. за Семинарията, 42 за БДЖ

Правителството отпуска значителни средства за софийското метро и Духовната семинария. БДЖ също получава пари, за да погаси дългове.

Обратно в новината

Коментари - Дават 15 млн. за метрото, 2 млн. за Семинарията, 42 за БДЖ | Днес.dir.bg

Коментари

Аз живея в град в който няма метро, защо трябва с моите данъци да се финансира метрото в София?

Нещо не ми е ясно... Ако държавата помага на църквата, тогава църквата трябва да плаща данъци. Ако църквата не плаща данъци, тогава да се самоиздържа.

Преди да им дадат на жепейците някакви пари, Правителството най-напред да изчисти всички некадърници в това ведомство, където от години дерибействат разни московци, владимировци и доста плебеи около тях. Като уволни всички тия лентяи и доказани лъжци и демагози, белким тази социална придобивка отново се върне на хората.

да сравнява тунел с атомна централа...

След 9 сеп. 1944г. в съседство на Черепишкия манастир е преместена Софийската духовна семинария "Св. Иван Рилски", върната в София след 10 ноември 1989г. Към семинарията е действала голяма черква "Св. Климент Охридски", понастоящем изоставена. Изоставени са и се рушат и сградите в които са живяли семинаристите. И всичко това за да бъде Семинарията сред суетата почти в центъра на София. Било е разбираемо в миналото когато тя е била в периферията на столицата. Според мен за религиозното обучение и възпитание на семинаристите е било далеч по-добре мястото за такова учебно заведение да бъде на уединено място и особено до такава светиня като Черепишкия манастир. А семинарията в София можеше да бъде отстъпена (поне за ползване) за дворец на децата, което подобава на добронамерени и възвишени хора като духовниците. Сега обаче има автосервиз в задната част на Семинарията (вероятно плащащ наем), а им трябва и някой друг милион за поддръжка. Между другото интересно е така раздадените суми от бюджета за настоящата година ли е? Ако да за тази цел ли са били предвидени средствата или са пренасочени от други дейности? Ако не как така се преразходват бюджетни средства без санкция на Народното събрание. Такава информация трябваше да бъде част от новината за отпуснатите суми.

Не бройте колко лева дава пожарникаря за Семинарията. Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

kolko mu ostavat tolkova!vazhnoto e da mu blizhesh nasranijat GUZ!Minavam samo da vi ebem majkiata i na dvamata za leka noshtt!

Добре даваш , но и контрол , да не крадат тези пари ! Приеми предложението да оглави антикорупционния център за борба Президента ! Или те е страх да не ти открие машинациите и кражбите , а и парите в офшорките с ЦвЦв дето сте откраднали ! Страха е хубаво нещо !!!

Народеееее, даваш ли си сметка в какъв филм си вкаран? Милиардите от банките се крадат, а виновни няма, десетки и стотици милиони се раздават , разпределят, отпускат, контролират от един калъф, бивш слуга на един парнаджия в милицията, по-късно известен като Бай Миле и една безбожно мозъчно ограничена женица на име Фандъкова. Народеееееееееее! За чий кур ти е Парламента, Сметната палата, мастити професори икономисти ,... Народеееееее!

Кабинета си отива само да дойде есента и хората да започнат да плащат по високите сметки за всичко с мизерните доходи. ГЕРБЕРАСИТЕ стават все по нагли и крадливи.

а за пенсии? Пари йок! принципно не съм пенсионер и не ми пука, ама нещо не видях да има вой за пенсионерите.

Пенсионерите да си търсят парите от бившите комунисти, за които всяка година гласуват.

Типично изказване на тъп ГЕРБЕРАС. Всички сгради и пътища по които ходите и живеете да не са построени от вас, нали тези пенсионери са работили за жълти стотинки и всичко изработено от тях е тук в България, а не като при вас по банки в Швейцария.

Боца кога се демократизира?

Как е приятеля ти Кмета на Симитли !

Вдига самолета и го чака!!!!!!

Лошоо !! Парите са наоколо, подушвам ги, но все ме заобикалят. Седя пред компютъра, плюя здраво, мразя силно, гъза ми мазоли хвана от седене, а паричките не идват и това е. Долна работа, мръсна държава. Мамицата на всички и на всичко. Трябват ми парички, ама няма. Злееее. Да ходя на Запад, ама ще ми скъсат допълнително гъза тези соросоиди.

Не се отчайвай. Тулупа на снимката няма твойте проблеми. Просто гледай от него и се учи!

За да дойдат паричките трябва да се бачка а не да седиш пред компа и да плюеш.

Тикволоча май се готви за посещение в Семинарията, за да бъде погален по кухарката от някой поп-гей.

Те хубаво инвестират 24 милиона в БДЖ, ама каква ни е гаранцията, че като вземат от нашия джоб тия пари и модернизират до европейски стандарти железницата, и няма някой хитряга да я прибара и приватизира, а?

Леле, не е истина колко е прост човека от снимката. Ей, тупан, няма ли скоро да пуснеш снимка от някое мачле гол до кръста и с гащи вдигнати чак до сливиците? Още се питам, откъде в тая тъпа държава се намириха толкова простаци мазохистично да изберат Боко Тъпото за трети път да ги мандръца?

Най-обичам да гледам тоя от снимката с израз на тарикат, седнал на чашка в селската кръчма.

никой не се интересува от живота в долно нанагорнище,70% от данъците на софиянци отиват точно за издръжката на търтеите от провинцията,лежат и дебелеят

БРЕЙКИНГ НЮЗ .... САЩ ЗАТВАРЯМЕ ВРАТАТА ЗА ПРОСТИ ГЕРБЕРАСТИ ... ... В МОМЕНТА ГЛЕДАМ НА ЖИВО КАК ТРЪМП ОБЯВЯВА НОВИА ЗАКОН RISE - ИМИГРАЦИЯТА СТАВА ПО ТОЧКИ .. САМО НАЙ-УМНИТЕ КАТО ДЕДО ВИ ДЕТРОЙТСКИ ЩЕ ИМАТ ШАНС ДА СТАНАТ АМЕРИКАНСКИ :))) И БЕЗ СОЦИАЛКИ ЗА БОКЛУКА - ЧАК СЛЕД 5 ГОДИНИ :)))

На Фандъкова не й даваайте пари. Тя ще върне желязото от паметника и ще забогатее.

Наистина, на прост народ - прост премиер. Кого будалкат господата властвуващи в бащинията на Борисов? Нали си има Закон за държавния бюджет, гласуван в НС. Нали има и Сметна палата да следи за спазването му. Може ли един охранител и плеядата послушковци около него да се разпореждат с народната пара както им отърва? Явно може, а баламурниците изобщо не се замислят, нали цицат от същата тази народна ясла.

Перкич, респект за коментара, но имам чувството, че Боката няма да го чете, а шестаците няма да го разберат. Бокич, очаквам похвала за високата оценка 8>)

Сега в София, скоро и в други градове... следващият мандат

Мутрата Боко купува от църквата индулгенции за опрощаване на греховете си с нашите пари. Абе аланколу, не знаеш ли, че църквата и държавата са разделени по конституция

Щука

Наливайте пари в София, ама после никой да не мяца, защото в столицата има проблеми с трафика, със замърсяването, с небостъргачи и не знам си какво. Като всичко насила наривате там - така ще е. Айде псувайте сега на воля провинцията

ГРАД И СМЕРЧ СА СИСТЕМНИ ЗА ПОКРИВАНЕ НА ПЛОЩИ И РАБОТЯТ ИДЕАЛНО ЗА ГРАДОВЕ :))) .. КАТО СЕ СЪБЕРЕ БОКЛУКА И ПОКРИВАШ :))

Изгграждате бърз транспорт за селяндурите и циганите от Перник, Горна Баня и Овча купел до центъра на София да ни мамят и крадат по експедитивно, а нямате пари да поправите разбитите тротуари и да изсечете вековните дървета по улиците на Лозенец, Иван Вазов и Центъра

ЗА КАКВИ ИЗРОДИ СТАВА ДУМА КАТО ГОВОРИМ ЗА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ В МУТРИСТАНА???? .... ДЪЩЕРЯТА НА БИВШИЯ УЗБЕКИСТАННСКИ ПРЕЗИДЕНТ Я ОБВИНИХА ЧЕ ОТКРАДНАЛА 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА ... СИНА И КАЗА В НЕЙНА ЗАЩИТА : ИМА ХОРА В УЗБЕКИСТАН КОИТО СА ОТКРАДНАЛИ И ПО 4-5 МИЛАРДА ДОЛАРА - СЕГА ГОТВИМ СПИСЪК :))) .... ...

loyola

Чекай малко! Откъде накъде с нашите данъци ще се финансира "Духовната семинария"? Да не говорим колко пари изкарват от "страничен" бизнес!

Ще развърже, след като НАП събра няколко стотин милиона повече спрямо миналата година как няма да развърже? Що Нинова не я развърза? Еми не спечели изборите, щото хорат апомнят пладнежката кражба на всичкото куманист които бяха на власт. Кънев? Той само знае да псува, дори когато ни беше коалиционен партьор игра по типично гей опозиционен модел при все че имаше няколко министъра в кабинета ни. Увеличаване на събираемостта, просперитер, милиарди нови инвестиции, рекорден износ, и магистрали, магистрали... Ето това е ГЕРБ!

единственият дефект е, че магистралите се развалят преди края на мандата на НС. Батка, ако не се вземете в ръце скоро ще избереме, такива дето магистралите им траят по 10-20 години. Прочее - що стана със Струма? или с магистралата до ВАРНА???? Ако ли да не е до София, барем до Русе.

Давааат ,но само за София....!?А София не е България ...!?Затова е преееенаселена , а цяла България ...емигрира -я в чужбина ..., я в София ...,след ВУЗ-а...,заради нищожното заплащане , разбира се !?Няма държавна политика ....!?

Боко няма сланина, той вече бяга по 42 км за закуска, за обяд и за вечеря...

Този народ е болен от злоба и завист! Какво лошо виждате в метрото бе олигофрени. Било в София.Ами в Полски Тръмбеш ли да го направят? И не е ли добре да се дадат пари за храмове на православието което ни е запазило като народ. Джамиите в България станаха повече от църквите! Когато БДЖ се опитаха да спрат нерентабилните влакове преди няколко години нададохте вой до небесата. Най-трудно на света се оказва да угодиш на българин!

Такова престъпно нещо, като вярата май друго няма. Трябва да се забрани със смъртно наказание, да се изринат всички църкви и подобна гнусота и да се направят паркове на тяхно място.

Боко дава, Шиши взема... Разбраха се...

ОТ СТЕНОГРАМИТЕ СЕ ВИЖДА ЧЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА Е ПО-ПРОСТ ДАЖЕ ОТ ТОДОР МАНГАЛ ПРАВЕШКИ

Кога вярващите Богу са търсили по-добри условия? "Кадрите"така да се каже, някога са смятали това за предимство и доказателство за вяра.

ЩЕ ДПЙДЕ И ВИДОВ ДЕН......... ВИНАГИ ИДВА!НАЙ-НЕОЧАКВАНО! И ТОГАВА ДА СЕ ПАЗИ ОТ ГНЕВА НА ТЪРПЕЛИВИТЕ!

loyola

няма начин! боко е на директно командване от посолството на ХХХ

Тази ,,кесия" е наша.,, Дайте да дадем другарЕ". Това е пътеводната му комунистическа звезда на партиеца от бкп Борисов.

Пари само за софия, софия, софия, .... Не може държавния бюджет да се налива само в софия! Ами другите градове бе, джанъм?

Люх мър Боже, как ли са го строили Лондонското метро през 19 век, щом е толкуз сложну? Ингилизите са имали и атомна централа от тогаз, ама са я крили гадовете цял век, аха. Т

дир прекалявате с хвалбите за тиквата

ZA педераста събил само як поbой!! а за рубин, само смърт!

Тоя изрод бойчо успя да изгони децата на България на 19-20 години изчезват и отиват по чужбината,сина ми замина за Чехия тази година още не навършил 21 години да работи нощна смяна в завод до Прага.Всяка вечер и сутрин и по обед си мисля за бойчо, и за майка му и за всичките му роднини и се надявам на всички богове да им го нахакат яко!Нямало кадри-ИЗВЕРГ нали страната я управляваш като господ бе ЗАЩО бягат бре циганска подлого?

Е, синът ти като е заминал- ти защо не го спря? Защо не построихте лелеяния комунизъм, че всички да си живеят според потребностите, идиоти такива?...

Педал нещастен малкия работи една година тука и видя че нищо не става в страна пълна с идиоти като теб и имаше достатъчно акъл да се махне бързо.Цял живот ме е яд че и аз не се изнесох навреме от мръсната пълна с нещастници като теб държава родолюбецо гранясъл!

Не ми се вярва......

изтръска джобовете на всинца по тези територии!

Дай малко и на народс,беееее....

А стига му правихте дърварски ПИ-АР, бе дирници наколенкаджии, то не бяха хвалби, то дитирамби за премиера ви,мой не е, а всъщност, за 8 години го видяхме-чеп за зеле не става от него, не ми пука кой го е галил по кухата манерка, кой го величае, кой го тупа по рамото, за обикновенният човек живота става все по лош, иде зима, ще си спомните, че 2 пъти увеличиха енергоносителите...Така че, той си плюска суджука, тоя 180 килограмов шопар, а вие му се радвайте и пак го изберете, за 4,5, 78 път....

Без Бойко,мнгострадална България веднага па ще падне окована под игото на червените изверги и кръвопийци! В най черните дни на робството олигарски ,само апостола Бойко не преклони юнашка глава под ръждивия ятаган на освирепелите,червени бабички - главорези на курнела драгойчева от руслямска държава!

Уж медицината ни, в частност психиатрията, има успехи, но е видно, че не са големи....Тоя е тройно луд, направо кърти мивки с излиянията си....

Троен да ти влезе, педал не доклатен

Мрачно е, хладно е, много приказки се изговориха и до една верни за дебила на снимката, и все от умни хора, и резултат никакъв. Няма го истинския водач да обере гласовете негласувалите 52% и да смаже Тиквата като пиян лайно. Не са виновни хората, че не гласуват- виновни са умниците с претенции за политици, които няма качества и една жена в къщи да управляват. На народа му писна Дедовия от джебчийте на Костов, от гъзолизци царедворци, от шибани транссексуални протестъри и го удари на ракия и салата- докато може. Тоя папуняк на снимката ще печели с 15% гласове - администрация , роднини и цигани, докато не се появи истинския политик.. А дотогава :Наздраве, пийвайте, замезвайте, слагайте го регулярно на жената, от време на време и на балдъзата и не се косете като ви се карат ,че не гласувате. Дали ще е папуняка на снимката , или джебчия на Костов, или внучката на Живков, на мен мин е през шмайзера ..

dobrin

е има и дпс

Той обясни, че при това възмездно финансиране останалите сектори в държавата и данъкоплатците няма да бъдат ощетени с парите, които получава БДЖ_---------от на найка му онази работа ли ще фи вземе щом не ощетява нас?

ТОВА МЕТРО , ЧЕ ДА ГО ПРИВАТИЗИРАТ НАКРАЯ !

дираджиите толкова често ползват израза развърза кесията че почвам да подозирам че така дават скрити сигнали на шефовете им да вземат да им вдигнат заплатите.какво е това развързване на кесиите всеки ден.освен това постоянно си имат любима тема как бизнесът нямал кадри това сигурно го пишат пак в същата връзка.

Защо увеличение,бе, колега, когато техният предводител на ирокезите от Банкя "развърже кесията", те си знаят, има и за тях, нали с него лягат, с него стават, трият неправилните коментари....