Херман ван Ромпой открива метрото в ”Младост”

На еднодневно посещение у нас днес пристига председателят на Европейския съвет Херман ван Ромпой. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Херман ван Ромпой открива метрото в ”Младост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние с Херман сме колеги откриватели. Аз преплувах Атлантическия океан и открих Америка. Херман дойде в София и откри метро. Най-големият откривател обаче е колегата Борисов. Само детските градини, които е открил чет нямат.

Като слушам за рязане на ленти,за предстрочно изпълнен план и се чудя дали е 2012г или е преди 30 години??И вместо другарите от Москва идват господарите от Брюксел да ни потупват и да ни поздравяват за неща,които отдавна по света ги има/метро например/!

Ало PR на ГЕРБ защо открихте двете спирки наведнаъж. Тази седмица първата другата втората можеше да повозят и руския патрярх

66% от Метрото се плаща от Европа,за което сме благодарни ! 75% от Пътищата,също ! Каква е ролята на Нещастника Борисов,и ГЕРБ му,в цялата картинка? И най-важното : Къде са 8 те Милиарда похарчени от Ликвидаторите ГЕРБ-ББ ???

1chovek

Виж сега, аз самият имам доста неща против ГЕРБ и не съм гласувал досега за тях, но да наричаш нещастник човек, който поне в това направление е свършил доста работа и то видима от всички, мисля че е прекалено. Твоето се нарича неблагодарност и е един от най-лошите симптоми у човека, свидетелстващи за вътрешното му състояние. Няма да ти казвам какво е направил човека, защото то е видимо с прости очи. Ще ти кажа обаче какво НЕ Е направил в случая - не е откраднал тези пари, не е проявил ленивост и безотговорност. Защото и в миналото са усвоявани пари, но безрезултатно и тогава ни ги бяха спряли. Помисли си защо...

На фона на безработицата, ниските доходи, непрекъснато повишаващите се цени, замразените, убийствено ниски пенсии, престъпността и т.н. Боко не е свършил абсолютно нищо. Той не строи магистрали, а продължава започнато от соца. Ето малко факти - завършени и влезли в експлоатация магистрали до 89-та са 250 км. + още 227 км. в строеж. И това при развита икономика и добър социален статус на населението. А какво прави Боко? - изхарчи резерва, източи НЗОК и пенсионните фондове, взе заем около 600 мил. евро от СБ и се готви за нов! Е, добре де, нали парите за магистрали са от кохезионните фондове, къде са тогава парите на данъкоплатеца? А посещенията на Барозу и Ром Пой, нямат нищо общо с магистралите и метрото - това е за наивници. Съвсем други са интересите, дето ги водят тук и мисля че от тях ще ни се стоварят само беди.

Ако мислиш,че е постижение построяването,на 30-40км.магистрали 4 км метро и Откриването наспортна зала+няколко други гребни обекти, за 3 Години Управление !!!??? 3 Години с ГЕРБ,и Похарчени(Опукани-ББ) , 8,5 Милиарда(8 500 000 000) Готово Наследство от Предишните ! Разбита Икономика,Здравеопазване,Образование,Култура.....!!! И най-лошо ,свръхпринизени Морални,и Национални Ценности, чрез личният пример на Борисов,Цветанов..ГЕРБ ! Човек,като Борисов,Няма шанс да се развие повече от основната му професия ,Но в НОРМАЛНА държава! У нас си го харесвате,и това ще ви държи Долу ! Докато не се самоосъзнаете !

Много сте смешни. Освен хардлайнерите като IQ 148, КАЛИТКО и пр., току се появи някой, който започва с "Вижте ся, аз Бойко изобщо не го харесвам, ама не мога да му отрека, че..." А резултатът е една празна хазна. Пак ще си говорим другата зима.

две отсечки - гладна кокошка просо сънува май...две ленти иска ама нямааааа ми сия? ко праим?))))

Като нещете метро ходете с бакшишите и с ...цълвулите из София. И оставете европейците да ви снимата като на сафари...

ВСИЧКИ ДА ПОСРЕЩНАТ ВАН РЪМПО - РЕПАТА!!!

Тоя как се е уредил да реже лентичката навместо бат Боку ?

Метрото в София вместо да служи на хората служи за ПР на жалкия ни премияр. Хвърлят се огромни средства за изграждането на едно съоръжения без грам цялосттна комуникационна концепция за столицата. А кой крещеше, че нямало да се работи на парче?

И за какво е тоя цирк. Нито е довършено, нито е някакво постижение на строителството и дизайна. Просто една посредственост, каквото и да означава това.

ГОЛЯМА ЗЛОБА, ГОЛЯМА ЗАВИСТ ГИ ТРЕСЕ ДРУГАРИТЕ! ТЕ СЕ РАДВАТ МАЙ САМО КАТО КРАДАТ, ЗАТВАРЯТ ИЛИ МЪЧАТ НЯКОГО. А, ДА.. И КАТО КОМАНДОРЯТ ПО-УМНИТЕ И СПОСОБНИТЕ...

Права си Другарко Калитко, д-р Борисов и свитата са най-качествени и от сой: 1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво, племенник на П.Младенов 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Николай Барбалов заместник кмет на СФ,сина на генерал от ДС 13. Диана Ковачева, Правосъден министър, дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП и съпруга на настоящ лидер от БСП- Венцислав Караджов, а дядо и бил шофьор на Ц. Драгойчева.

Е ТОВА ЛИ Е ГЕРБ ИЛИ БКП2

Метро от никъде към никъде...:))) ББ -метрото, най-скъпото и безсмислено строено...:))) Заобикаля възлови транспортни центрове, като спирка Плиска и Окръжна болница, но пълни джоба на "котаците".......:))))))

"Айде, да ви е честит завода за полу-проводници, а догодина ще ви построим завод за цели проводници" - из мъдростите на Тошо-Тиквата, патрон на д-р Боко-Тиквата

дано не го ухапе някое куче докато е тук.

До ББ изглежда като бухалче.

Дааааааа,така се насочва човешкия поток към големите магазини,с метрото е най-бързо и сигурно,иначе тази спирка там за какво е?

Боже, каква гордост от тези мили селяндури, които станали софиянци и сега обиждат останалите с "провинциалисти". Жалък народ, жалка държава,

Държавата строи метро, той плюе. Що е то? Отговор: Българин

Държавата го строи метрото,така е ! И го прави от 1978 г.,защото не е лесно като да режеш лента,на всеки километър път ! Държавата България,а не еднодневката ГЕРБ-ББ !

Довечера ще вечерят в къщата с часовника , да полеят постижението на Хасфалт паша ББ

Пак ще има: конграчулейшънс Борисов. Ама вземи и го доведи по останалите градове, дето по улиците има дупки метро да минава .. ама метро няма..

ОТ ЕСЕНТА С МЕТРОТО ЩЕ СЕ ДВИЖАТ 350 000 ДУШИ ВСЕКИ ДЕН. ПЪК ВИЕ СИ ПЛЮЙТЕ, ТЕ ХРАЧКИТЕ ВИ СЕ ВРЪЩАТ В ЛИЦЕТО.... СОФИЯНЦИТЕ СЕ РАДВАТ. БЪЛГАРИТЕ СЕ РАДВАТ. КРЕТЕНИТЕ РЕВАТ.

Софиянци не са населеннието на България пич. Има и други..

естествено, че има и други, и те най-често реват що в София е станало нещо хубаво а тях не ги е огряло слънцето. Няма лошо-нека си чешем езиците!

Шефа зи загубил едната обувка некъде по пустията до де отиде до лентата, а неколко кучета му скъсале панталоните...УЖАС!!!!

Не краде държавни пари ли?! Напротив краде се като за световно и то точно от тези ускорени строежи! Цитат: Поведението на властта в преддверието на четвъртата година от мандата става все по-арогантно. Наглостта е все по-голяма. Властта се чувства недосегаема. Същото беше и в края на мандата на тройната коалиция. Забравили всякаква мяра хора, които инкасират дивиденти с всяко мигване на окото. "Балканстрой" продаде на Цветелина Бориславова комплекса "Катарино Спа" фирмата се сдружи с общинското БКС в София без знанието на общинския съвет, взе поръчка за милиони от метрополитена, а насред договора БКС внезапно бе приватизирана за в пъти по-малка сума Не е изненадващо на фона на метрото, че фирмата ще строи и една от прословутите естакади на София. Нито пък, че продаде на тъщата на Цветан Цветанов един от апартаментите. Просто бизнес е и влизането на варненската фирма "Хидрострой", ръководена от общинския съветник от ГЕРБ-Варна, Николай Пашов, в ремонтните дейности в София...

Ако се крадеше нямаше да има пари за магистрали, детски градини, спортни зали и метростанции. Изпитвам истинско удоволствие от всеки един строеж на държавата. Разбирам ви,че болката е голяма но това е бъдещето на България. Да сме живи и здрави след 5г. ще сме свидетели на десетки км. Метро, Няколко хиляди км. Магистрали , стотици Спортни зали.

Довечера ще вечерят в къщата с часовника , да полеят постижението на Хасфалт паша ББ то голем строител като Тато и над него, сега остава да обходи соца да види как живеят там хората

Всички магистрали в България са Проекти на Европейският Съюз ! И ЕС Плаща за тях ,България ги строи! България ,а Не ГЕРБ ! БСП+ Построиха 119 км.,за 4 г. ГЕРБ за 3 г. построиха 40 ! Но ГЕРБ успяха да Усвоят/похарчат/откраднат 8 Милиарда=8 000 милиона ,Наши,Държавни пари,без видим резултат за Нас,НО с Нови 120 Милионери на година, в Кризисните 2010,2011 години ! Бри БСП + ,само 50 нови милионери! Толкова за ГЕРБ ,и техният цар Крадец !

Явно си бивш член на БКП! Какъв патос само?! Да, има пари за магистрали, спортни зали и метростанции, но НЯМА ПАРИ за здравеопазване, образование, лекарства, наука, култура! Няма пари за децата ни ! Стопиха фискалния резерв, източиха Здравната каса, НОИ, посегнаха и на Сребърния фонд.. А ти се радвай на поредната PR акция на Рапона. Егати и селските комплексари

Яне Янев, който с небивала страст изпълнява ролята на личен шут, клоун и ратай за всичко на прeмиера Бойко Борисов, скочи тази сутрин да брани новия си чорбаджия. Наглост е да се иска извинение Миланов беше храненик и на тази, и на онази власт. Вчера се изцепил да иска извинение. Борисов действаше бавно, трябваше тези да ги е измел до крак, рече Янето по bTV. Впрочем, преди време Янето крещеше, че бил тотално цензуриран и не го пускали по телевизията. Е, откакто лиже задника на Борисов такъв проблем вече няма. Като навито с пружинка дървено човече, Янето е в емоционален делириум и се чуди как да угоди на Бойко, когото иначе плюеше, където стане и седне. Янето вече не обелва и дума и срещу Цветан Цветанов, когото пък щеше да съди до дупка.

Винаги съм се чудил защо толкова мрази ББ червената пасмина. Дали защото ББ е харизматичен и Станишко не може да му стъпи и на малкия пръст, или защото ББ прави всичко, което БСП и компания никога не са могли да направят. На приказки го докарват - като типични партийни функционери. Но когато да свършат нещо - никакви ги няма. Даже и за един чисто техен си проект -АЕЦ Белене се осраха. Въпреки неистовото им желание да реализират този руски проект. Защото ако АЕЦ Белене не беше руска много се съмнявам дали в БСП така яростно щяха да я защитават. И за да не бъда голословен БСП яросно застава зад руския проект "Южен поток", и се обявява срещу конкурентния "Набуко". Само защото се поддържа от САЩ. От българска гледна точка е все тая откъде ще вземем газ, така че ще участваме и в двата. Едно е ясно - правителството на ББ работи и резултате се виждат - магистрали, метро. И дришльовците от БСП не могат да го преживеят. Особено след като спряха любимата им руска АЕЦ.

Защото е ренегат.

Искам някоя бедна душица да ми обясни, какво е чувството, когато се откриват Метростанции и Спортни зали а някой да го е яд за това нещо? Жлъчката ли им се свива, изнервени ли са , ядосани ли са? Какво е чувството, когато виждаш, че някой прави нещо а не краде държавни пари?

Видели ли сте мръсна циганка по улиците - разчорлена, миризлива, с дрипи... Това е модерна София на дясното гербеско управление - разбити тротоари, паднали фасади, сивота, мръсотия, терор на подземието... И на този фон - метро. На гол корем чифте пищови. Или Пременил се Алия, погледнал се - пак в тия.. Страната е тгрозна, опърпана, ограбена и разбита, те строят метро. Акъл парась...

Ахмез, кажи на Айша да дойдете в София и ще се убедиш, че не всичко което те заобикаля е гето. Това, че живееш в съборетини, незначи, че и ние българите живеем като вас. Пожелавам ти приятна екскурзия в столицата.

А ти к'во искаш бе тупан ? Да ти дадат парите и да ги изядеш надувайки още повече голия си ман..ски корем ли ? И ако ти нямаш какво да ядеш , значи ли че хората трява да ходят пеша ? Ами че иди работи , пък ако от едната работа не ти стигат парите , намери си и още една , стани чистач на две места !

Писна ми от този мутренски PR. При управлението на Борисов София се превърна в най-мръсната и най-чалгаджийската столица в Европа! Не знам къде живият тези щастливи софиянци - фенове на Герб, но родния ми квартал при управланеието на Борисов е направо съсипан. Отврат!

а пир Съслю,заю-баю или както искате да го наречете,никой,пустиня!Дори и неговите сънародници го държаха в Кремъл 2 ч.при заключена врата!Така,че тиква ли е или не,тези ваши квалификации издават злобната ви природа,но Бойко е високоуважаван и ценен български премиер,за европейските водачи!А и 70-80% от българите го предпочитат пред разните зайци и архари!

Човече, разсипа се да драскаш. Айде, почини малко.

Къде ли най-големия му приятел Берлускони, а и на Саркузито май му су клати стола?! А и кой може да уважа и да цени един бивш охранител без възпитание и произход? И как ли общуват с него, та Бойко не знае нито един западен език?! Стига глупости!

Според бате Бойко не е Ромпой а Рампой и освен това ще бъде награден с орден "Стара Планина с пържоли"

Да ти е вкусно.

Трябва да му сложат две яки момчета на евробюрократа, че да не вземе да си счупи някой крак, стъпвайки накриво по разкопания терен наоколо.;о)

Ромпой открива метро. Я, метро! И филия с мас! И с бухалка в главата - прас! Следват логично тиква с лента! Доста по-смешно щеше да е, да открият метроспирката под НДК, построена под мъдрото ръководство на ГРОБ през 1980 г.

съсипвай нервната система но простаците,които не могат да видят по-далече от носовете си!Смачкай и алчните гърла на комунистическите отрепки,които с позеленели от яд лица,съскат срещу всичко което правиш за Родината!Продължавай да режеш ленти,както злобно се изказва един недоразвит съсел,известен с ограбването на страната на Българите при едно разбойническо управление,което никога няма да се повтори,за радост на всички нас!

За "комунистически отрепки" няма да говориш, че така засягаш и другара Бойко - член на БКП.

Тиква се ръкува с ромпой.Поредния идиот дето Боко ще слуша.Очаквайте нови небивалици.

ТОВА , ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКРИЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА МЕТРОТО Е ДОБРА НОВИНА. ЛИЧНО АЗ , ОБАЧЕ СЪМ В ОЧАКВАНЕ Г-Н МУТРЕВ ПРИ РЯЗАНЕТО НА ЛЕНТАТА ДА ИЗБЪЛВА НОВА ПОРЦИЯ ОТ НЕГОВИТЕ ПРОСТАЩИНИ - ВИДИТЕ ЛИ АЗ КАКВО ПРАВЯ , ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ. ДАНО ПРИСЪСТВИЕТО НА ГОСТА ОТ ЕВРОПА ПОНЕ МАЛКО ДА ГО РЕСПЕКТИРА. ИНАЧЕ НЕГОВАТА ГЛАВА, УМНА ДУМА НЕ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ.

Рам-па-па-пам,.....рам-па-па-пам,.....рам-па-па-пой,.....ра-па-па-пон,.....

Защо станцията е наречена "Цариградско шосе"? Това наименование не дава информация за местонахождението й. "Цариградско шосе" е дълго повече от 10 км и не е ясно къде точно се намира тази станция. Много по-подходящо е да се нарече "Интер експо център".

Ей комплексари, айде да си избършете пяната около устата вече. През 1870г. София е имала 19 000 жители. Това, че дядо ви се е заселил от селото си у градо 20г. по-рано от дядото на другите новософиянци не ви прави по-големи граждани от тях. А и щом това ви е поводът за гордост и заради това се чувствате по-специални, представям си какви неудачници сте в живота.

На мен като ми кажат Софиянец, аз не се обиждам. Но на такива като теб, когато им кажат Селянин, вие се обиждате. Кои са комплексарите? Благодаря за вниманието.

Тъпчо, за теб освен София други градове няма ли в България? Защо не вземе София да обяви независимост, да стане отделна държава и да си заживеем спокойно, а?

Бивш селянин и бивш комунист НЯМА!

Моля за уточнение, дали това важи и за комунистите от село Банкя.

ЗАК земеделецу мръсен що не ходиш да плюеш по улиците и да си хвърляш фасовете, а си седнал тука да ползваш интернет?

Защото си падам по тъпите селяноплювачи! Хахаха.

дреме ми на шушоните! И ще продължава да ми дреме на шушоните! Тва е!!!

И вместо да се тръби как метрото тръгвало от днес бе редно да се каже, че реално тръгва от утре. Преди да излезе бащицата да резне лентичката с думите "АЗ ви направих" и да получи congratulations нищо не почва да работи. Реално за пътници ще работи от 26-ти Април. Жалко за прецакалите се тази сутрин.

Аман от плювачи. Както беше казал за БКП/БСП Борисов ако са искали защо не са го построили. Това важи и за метрото и за АЕЦ-а просто т.наречените социалисти, които са по-големи капиталисти от капиталистите си ги ползваха тези проекти да си смучат. Сега обаче им сецна хранилката и онзи ден ги гледах как им излиза едва ли не пяна от устата от яд. Такива смехории наговориха, че е просто напълно ясно вече колко са отслабени и огладнели. Метрото го строяха 20-ина години, централата 30. Е що не ги построиха те тез неща ами трупаха излишък та сега да има по кой да плюят, че го е изхарчил ?

Ако не си забелязал, комунистите не са на власт през всичките 20 години. А това все пак не са кокошарници, не стават за две години. Твоят любимец, кажи го, с чужда пита помен прави, защото нещата, които открива - по тях е било работено много преди това и доста неща са свършени, не е той Великият магьосник - идва и фокус-мокус - готово! Ако е така, ще влезе в световната история, ама не е.

Ами гоце и станишев какви бяха - демократи? Да ама не, те са комунисти.Какво е било подготвяно? Трудови лагери, паметник на Бузлуджа който се използва за кенеф и гьол в Белене ,при който няма договор няма и цена. Има кражба на държавни пари. Днес има откриване на Метростанции, при които се знае цената, знае се и от кой ще се използва. Оставям ти за домашно да схванеш разликата м/у демократи и комунисти.

И никога билет не е струвал толкова самун хляб, драги ! Пример - 1982г. 6 ст. - билет. 23 ст. типов хляб, малко по-скъп заводски или ръчен. Я виж за сравнение и стандартите и в "Дивия Запад", пък тогава казвай, че едното произлизало от другото.

И никога повече портокали САМО за коледа.Никога повече Живков и Гоце.

Ставате много досадни с тези портокали. Да, имаше години, в които нямаше. В други години ги имаше, помня много добре. Но това ли е най-важното? Хората живееха спокойно, имаха работа и отглеждаха децата си без да се страхуват - от престъпления, от това дали ще имат средства да си издържат семействата, да се лекуват... Имаше добро образование, добро здравеопазване, а храната и лекарствата бяха на смешно ниски цени. Магазините бяха заринати с качествени български храни. Нямаше бездомни и гладни хора, ровещи в кофите за боклук. И в това време дългът на държавата ни беше много по-малък от сега. Това са фактите, драги, проумей ги.

СТИГА ПЛЮХТЕ.СЕЛЯНИТЕ ОБРАТНО КЪМ РОДНИТЕ КОЧИНИ,ЗАЩОТО ТАМ ПО-МАЛКО МИРИШЕ.

Защо модераторите допускат такива обиди към хората във форума ?Не, че не ни е ясно кои са за "кочината"!

Това,което съм написал не се отнася за всички !

Много хубаво, че го откриват, но не трябваше ли заедно с това да се направи и инфраструктурата около спирките? На Младост 3 може да се садя картофи и да се отглеждат селскостопански култури. Като правим нещо да го вършим като бели хора. За това са критиките по-долу, а не за нещо друго.

Ами всички "работят"за да изпълнят заръките на ББ - да отглеждаме картофи за да сме добре като него....А "бели хора" в България могат да бъдат само "големите глави", но не и народа.

Днес е един хубав ден за софииската демокрация.

защо,всички комунисти скачате и бучите,когато се прави нещо за народа,ами защото няма какво да откраднете вече!

Алоууу, журналята, елате да видите спирка Младост 3? Вземете си ботуши и галоши, за да изгазите калта и противогази, за да не се задушите от смрадта на незаконните сметища!

ЗЛОБНИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ПЛАТЕНИ ПЛЮВАТЕЛИ ПАК СА НАПЪЛНИЛИ САЙТА С ГНУСОТИИ... ЖАЛКО Е, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ... БИХА ОТВРАТИЛИ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ОТ ГНУСНАТА СИ КЛИКА... ТЕ НЕ ПРОУМЯВАТ, ЧЕ ДА СЕ ХРАЧИ СРЕЩУ ОЧЕВИДНО ДОБРИ НОВИНИ, Е НЕЛЕПО И ОТБЛЪСКВАЩО. А И "КОМЕНТАРИТЕ" ИМ ОБИКНОВЕНО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НОВИНАТА.

Калитко, каня те да посетиш спирка Младост 3, пък после говори за очевидно добри новини!

Да, да виждаме, че си на линия!

Да, ние сме на метролиния. А ти си на тънка бяла линия. Ако очите не ти бяха насълзени, щеше да дойдеш на откриването.Ела направи си една екскурзия до София и виж Метрото на живо, стига си го гледал на черно белия телевизор на село.

Може да посетиш и спирката на цариградско шосе и да се огледаш как може да стигнеш до квартал Дружба2 - с крила или през автокъщите и поляните

Ако не беше от село , щеше да разбереш, че метрото ще продължава и до с. Дружба 2. Спирката на Цариградско шосе е за тези които са там. Спокойно, всичко с времето си , ще има и Метростанция в с. Дружба 2.

Калитко,метрото наистина е хубава придобивка ! Остави обаче хората да се забавляват,като иронизират действителността ни,защото само това ни остана,приятелю.... Да водиш Ромпой на откриването на нещо,което в омразната ти Москва е имало още миналият век е отчайващо смешен акт.Прилича на филма с Тодор Колев и неговият герой Пурко,когато откриваха паметника в селото на героя...

Ние от Дружба нямаме никакъв достъп до метрото на бате ни бойко.Явно е направено само за софиянците идващи след околовръстното с регистрации на мпс тата си СО...

Метро се строи в големите градове. Когато с. Дружба се присъедини към Столицата и вас ще ви огрее Метрото. Всичко с времето си.