Разкриха атентата в Беларус, Лукашенко подгони опозицията

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи днес, че атентатът в метрото в Минск, който стана в понеделник, вече е разкрит, а извършителите са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха атентата в Беларус, Лукашенко подгони опозицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом причината не е ясна, как точно се знаят виновниците? Или дай да хванем първите трима дето не ни харесват и да ги обвиним... Здраве да е, явно в Беларус още живеят във времето на Сталин и Хитлер....

А бе... за да те търси полицията, трябва да има причина. Има си крушка опашка... И не знам за Беларус, обаче ние си живеем точно по времето на Хитлер - членуваме във фашизоидна организация като НАТО, която напада Либия и още други страни по света.

Ами незнам кое е по-добре Сталин и Хитлер или Костов,Царя, Сергишев,Доган,Боко,Фидосова и Цачева.Кои са по-добри?Комунистите или ДемокраДците.Или така си я караш-комунисти,Сталин Хитлер.Тъй баба знае,тъй бае.Присмял се хърбел на щърбел.Чети или слушай новините.Холандия отряза българи и румънци за работа.Да Е.а и демокраДа ти лумпенизиран.

така се прави, или вършиш работа и има резултати, или си измисляш разни"демократични" спънки за да не вършиш и грам работа но явно е по-добре престъпниците да се ширят и да смучат от греховете на хоарата, но да не се пипа демокрацията

Прав е Лукашенко, защото ако днес опозицията убива, за да дойде на власт, какво чака Беларус, ако е в ръцете на тия кръвопийци! Опозицията няма от какво да се страхува, ако е непричастна с терористичния акт. И няма защо да вдига шум, ако е невинна. Противопоставянето на органите на реда означава само едно - на беларуската опозиция не и е чиста работата. Ако зависеше от мен, щях да проверя и за външна връзка с опозицията и за външна връзка с терористичния акт. И един куп посланици ще си отидат с подвити опашки като персони нон грата. (Ако по пътя към дома не им си случи нещо!) В България мръсотиите започнаха във френското посолство. Вече знам сценария наизуст.

Съграсна съм. Взеха ни вече за глупаци, истината е, че западната демокрация трябва да отмъщава на някои за непуслошание, тя финансира борците за демокрация-бандитите наричащи се опозиция, навсякъде по света. И какво постигат,навсякъде жертви и падение.

Поразпитайте ги и за Октомврийската революция, няма начин да не си признаят.

Браво другарю Лукашенко!Ти си един Велик червен боклук!

Лукашенко здраво пипа, явно не е вчерашен и знае как се действа ,без да се говори много.

"задържаните за терористичния акт са признали и за извършването на още два взрива " Явно са си "признали" без бой :-)))))))))))))))) Кой знае още какво ще си" признаят" ? :-))))))))))))))

"На мястото на експлозията вече работят седем израелски експерти, които са пристигнали тази нощ в беларуската столица." ???

беларуски евреи бе :)

ще бъдат извикани и разпитани без да се обръща внимание на каквато и да било демокрация и на стоновете и воя на чуждестранните страдалци. Стигна се до откровено кощунство - сега не му е до демокрация!

Този нещастник явно още от детската градина си е мечтал за атентатчета и е пускал водни бомбички по главите на лелките! И тези служби за сигурност, които го откриха по един неясен фоторобот само за два дни, къде бяха преди това, та не го обезвредиха още преди да натисне дистанционното? Да не би те да са му спретнали и бомбичката, и цялата операция, за да си имат сега сериозно основание да доизтрепят де що има опозиционно настроени единици по цялата държава и да затягат дисциплината в угода на своя диктатор!

Авро, има времена, в които демокрация е мръсна дума. Чела ли си какво направиха хамеринаците след 9/11? А колко родени в САЩ японци бяха интернирани по концлагери през 43-45 година? По-добре е да окошарят 3-ма невиини, отколкото да изпуснат един виновен. Лукашенко трябва да бъде АБСОЛЮТНО БЕЗЖАЛОСТЕН и да се разправи не само с подбудителите, организаторите, инвеститорите и извършителите, но и с родата им до девето коляно! И така няма да остане кой да отмъщава. Ето - в Чечня шахидки стават съпругите и дъщерите на терористите, наказани от ФСБ. Ако овреме ги изпратят в Сибир отпада сериозен потенциален проблем. Хем и маймуните щес е научат да работят!

Когато заговори Лукашенко или неговите страховити биячи от ОМОНа му, за демокрация изобщо не може и да се мисли, това отдавна е известно. Приказките му нямат нищо общо и с извършителите на зловещото деяние, те са само демагогия, прах в очите на наивните ... Лека им пръст на хората, дето загинаха невинни, останалото е от лукаваго ...

Ти си ненормален. Такива като теб ги оправя само един Лукашенко, който да ги свърже до някое коляно с набедените за бандити.

СЕГА ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ Е ЗАПА- ЛИЛ И РАЙСТАГА.ТОВА Е ПОЧЕРКА НА КГБ.ДО КАТО НЕ СЕ МАХНИ ТАЗИ ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА ПРАВДА НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА ДА ИМА.

За махането малко ще се наложи да изчакаш. А по темата - на изпълненията на ЦРУ в славянските държави скоро ще се сложи край.

Щом за ги заподозрели значи не са света вода ненапита. Дори и да си е помислил да слага бомба и да убива хора му е нужна смъртна присъда. То на човек да му писне от разни субекти с досие в полицията и 17 висящи дела, и които все са невинни. За такива хора не трябва да има съд и дело. Щом има улики и съмнения, на стола да му пуснат малко ток и да се приключва.

ххахахах експертите са много спец. След като насадиха целия свят на пачи яйца , сега се ширят като умни глави на много места. Както едноокия е цар цред слепци така и тия хитреци изглеждат умни сред заблудените

Дано да е истинският атентатор, че иначе ще си признае дори, че е Индира Ганди!

Ще си признае, че е стрелял и по папата навремето! Нищо, че е на 25 години - сега ще му припишат и взривовете от 2005, 2008 и т.н.