Жена на инвалидна количка блокирана в метростанция

Жена на инвалидна количка прекара близо три часа в метрото тази нощ заради развален асансьор. Техниците пък отказвали да го оправят, защото работят след 21,30 ч., ако няма заседнал човек.

Обратно в новината

Коментари - Жена на инвалидна количка блокирана в метростанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На никoй човек да не се случи да пострада от такива неща!

откъде тая злоба бе хора,жената е инвалид ,на нея дали и е лесно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добре де, асансьор не работи, и тая жена как да се прибере до вкъщи, по стълбите или как-Дайте някой нова идея.

нормално. В Чалгария /абсурдистан, дупколандия и ............. и ...... и ...../ със столица Далаверия с"дупетати' в говорилнята водеща се "парламент' какво да стане освен изцепкаджийски тъпоидиотии на всякакво "управленско" ниво .

Най-жалкото е да осъждате човек, на чието място не сте и не пожелавам да сте. Дори заради инвалидността си има право да е по-капризна (при все, че не смятям да е проявила каприз) и последното, което заслужава е комплексирани "мачо" коментари

В нормална държава жената ще осъди общината, която на свой ред такива глоби ще тури на фирмите които поддържат съоръженията, че на първото позвъняване още вече ще са пратили екип и по пътя чак ще питат за кой обект става дума.

Това не е нито злоупотреба, нито спекулация! Тя си търси законните права! Щом има асансьор, то той трябва да работи! Ама с тая робска психика все да се съобразяваме с нещо, което ни предложат, а не да си търсим правата със зъби и нокти, сме до това дередже. То по тая логика да вземат полицаите да идват за всеки инвалид, а асансьора да го демонтират и нарежат за скрап. И без това хаби ток като работи, пък и често се развалял!

тия дето пишат и се трашкат, че госпоjaта е отказала помощ вдигали ли са 90 кг инвалид? щото ако не са - пожелавам им го та да си затварят устата. не питаи идиоти ,а тези които са патили ,то и така мажете са все секнати та какво остава да се секнат и тези които не са.

Тия от Метрото могат само да лапат комисионни.

Още не сме изплатили заема за метрото и то взе да се руши! Отношението към хора в неравностойно състояние е мерило за интелект, култура и съвест! В библията е казано - по делата им ще ги познаете. Е вече добре познаваме и Фъндъкова и издигналата я партия... И нека това ни е обеца на ухото - никога да не се доверяваме на появили се от нищото самовлюбени люде!

Нерде Ямбол, нерде Стамбул... Та чак и Фандъкова и нейната партия....

Око, SIN не е селяни, а ти си прост. Много точно го е казал човекът, че не бива да се спекулира с каквото й да е. На тази жена все пак й е било предложена услуга, а тя говори за чувал с картофи. Недай Боже да изпадне човек в нейното състояние, но е имала отзив. Хората са търсили начин да разрешат въпроса. не разбирам ское е било по-важно за нея- да се прибере в вкъщи макар и качена догоре на ръце или ината й. Толкова ли е важно как и по какъв начин ще излезе от метрото в подобен неудобен момент. Нормално е да си търсим правата, но в случая не мисля, че тя е права. Желая й все пак добро здраве и некъ бъде по- толерантна за в бъдеще.

Ех, кога ли наистина ще ви осъдят за някое такова откровено лъжливо заглавие или подобно изкривяване на информацията, че да престанете да лъжете! Я си представете, че вместо Метрополитен беше някой голям хотел и напишете че инвалид е заседнал в асансьора му за 3 часа без реално да е засядал, как мислите, нямаше ли да ви съди за такова брутално засягане на репутацията му?!

ДЕЖУРСТВО НА ПОДРЪЖКАТА ДОКАТО ВЪРВИ МЕТРОТО

ВЪТРЕ ДА СПРЕТНАТ ЕДНО ХОТЕЛЧЕ ол инклузив НА КОЕТО НОЩУВКАТА ДА МУ Е 50 ЛВ.

След катo e отказала помощ , а и не е била заседнал в асансьор , е трябвало да я оставят да пренощува там. Така щеше да стане още по-извесна. Аман от хора, които спекулират с положението си!

С какво спекулира с положението си бе селянин. Жената иска да се прибере, ти не искаш ли? Само че ти използваш два крака, пък тя количка. Трябва да ги заточим тия хора в Сибир ли?

Ами нали точно за това е предложена помоща - да се прибере но тя е отказала..Това че си в неравностойно положение не може да бъде причина за излишни капризи. Да не би асансьора да я закара до в къщи? Наистина не го разбирам това да откажеш помощ и после да ходиш да се жалваш...

Да си призная, и аз си помислих и същото - да беше приела предложението. Съчувствам й, но не е добре да злоупотребяваме...

мисля че е редно на независимо какви асансиори да има деноношни деюрства,или като умре някои в асансиор тогава пак ще тарсим кои е виновен. както винаги се случва в бг.когато стане белята тогава си казваме ваиииииииии кво стана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а не мислиш ли че е редно да се повиши и абонамента за тази услуга?!? Смея да твърдя, че няма по-евтина услуга от сервиза на лифтове и ескалатори. И защо да не качат госпожата на ръце догоре?!? С цялото ми уважение към нея и увреждането и, тя така ли смята , че е редно... Все пак са и предложили алтернативно решение...