Наричат го ”турския Ганди”

Едни подигравателно го наричат "чичо Кемал". Други го сравняват с Ганди. Може ли Кемал Кълъчдароглу да победи автократа Реджеп Ердоган?

Обратно в новината

Коментари - Наричат го ”турския Ганди” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с ходене от анкара до İстанбул İкономİка не се правİ ,няма сел,не може да риководİ ,няма Çужд езİк,доъде на власт слуÇаъно,сиялявам за партİята която риководİ.

Hе е никакъв ганди а подставено лице на шарлатанина гюлен, който влезе в политиката чрез касетният порнографски шантаж направен на предишният лидер на социалдемократите господин байкал. Cегашната политика на тази уж лява партия не носи нищо добро за развитието на турското общество. Tази партия няма собтвена независима политика, тя е манипулирана от западните империалистически среди, също така няма широката подкрепа на турското общество.

Късно е. Турция е една разделена страна и няма човек, който да може да я обедини. Кой и как ще убеди турците, че може да осигури на половината от тях свобода на религията (теократична власт), а на другата половина свобода от религията (светска държава)?! Това противоречие ще разяжда страната десетилетия, вкл. и след като Ердоган си отиде.

Нищо общо с Ганди.

може ли този чичка да победи ердоган ? ами мисля че не . а може ли този чичка да отседне в анадолските зиндани ? е това мисля че може .

коъ го İма за ,,гандİ,, трİ думİ не може да свирже,Şте риководİ турсİя,не моя да отговорİ за марката на рİзата която носİ,кафе не може да риководİ.

Фатих, ти ТЪП ли си, бе, виж КОЛКО ХОРА вървят с него, бе, и си вървят съвсем мирно, не трошат книжарници, като простата оркска сган на ергоган... хем знаят, че ги чака зандан, само да реши, султана... Кафе не можел да води... изглежда повтаряш като папагал думите на Партийния си лидер, точно както ви ги е казал...

фатİх сим позна,обаÇе да сим тип като теб -не.в билгарİя няма подобнİ мİтİнгİ за това лİ всİÇко е,,оправно,,.

"Наричат го турския Ганди Ердоган пък сигурно го нарича:поредният за обвинения в участие на пуча. Дано има шанс този да успее да го премахне Ердоган от властта,че да се спре преследването на вещици в Турция.

Назряваща гражданска война ?! Османци, кемалисти и гюленисти- всеки с/у всеки; кюрдите пък- с/у всички. Келнер, още биричка и чипсче, и усили малко телевизора моля ;-) :-)

Хахаха, Дойче веле, работата е ясна. тон лъжи и пропаганда. Що работи тоя канал за дезинформация. Нали уж европейския съюз щеше да бори фалшивите новини. А след като толерира такива доказали се лъжци, ясно е, че се налага цензура и контрол. А статията рекламира явно пред турците в Европа и най-вече в Германия новата цветна революция.

СВОБОДАТА НЕ ЩЕ ГАНДИ , ИСКА КАРАДЖАТА .... СЛЕД 9-ТИ СЕПТЕМВРИ МНОГО ЧОРБАДЖИИ И БЕЙОВЕ БЯХА ПОМИЛВАНИ И СЕ ВИДЯ ДОКЪДЕ СЕ СТИГНА :))