Ердоган призова мюсюлманските страни към по-здрави отношения

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган призова мюсюлманските страни да засилят сътрудничеството по между си.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган призова мюсюлманските страни към по-здрави отношения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ердогане човека зад теб на портрета се обръща в гроба

Само ще ти кажа, че този човек, който се бил обръщал в гроба според тебе е водач на младотурците, които извършиха арменския геноцид. Турчин и цивилизация е мисията невъзможна единицо.

призова мюсюлманските страни към по-здрави отношения...в овладяването на християнския свят и организирането на терористичните атаки

Кралство Йордания на Хашемитската династия... Създадено от британския империализъм след Първата световна война. До днес сигурността на йорданската държава се основава на стратегическото партньорство с Великобритания; британците гарантират съществуването й и осигуряват военен и разузнавателен чадър над нея. 70 процента от населението на Йордания са палестинци; ето една прекрасна възможност да се изгради нова палестинска държава на мястото на Кралство Йордания, биха възкликнали "прогресивните" български и руски среди; Ясер Арафат и неговата ООП точно това се опитаха да направят през далечната 1970 г., но бяха смазани от хашемитите и позорно изгонени от Йордания. Вътрешната стабилност на йорданската държава осигуряват 30-те процента йордански бедуини, които предано служат на хашемитите в йорданската армия, полиция и специалните служби. Освен стратегическо партньорство с Великобритания, хашемитите са изградили и военно-политическо партньорство с Израел, което дискретно, но неуморно работи за йорданските регионални интереси. Ето това е Йордания днес - страна, управлявана с железна ръка и държаща в страх ислямистите. И в цялата тази сложна, изграждана с десетилетия подредба на йорданската държава, иска да се намеси човек със средно имамско образование. Той няма никакъв шанс за успех защото арабите мразят турците и не желаят никой да им припомня за Османската империя, камо ли да прави опити да я възражда.

Hе е вярно че арабите мразят турците, арабите благодарение на Oсманската империя бяха равноправни подданици и нямаше вражда между различните арабски кланове . Aнглийският агент лауренс подчинен на Aнглийската кралица успя да внесе вражда и хаос в земите на тогавашната Oсманска империя, с цел да окупира богатите на петрол арабски провиции на Oсманската империя. Tова е така нареченият Aнглийски империализъм , ето сега виждаме какво става в бившите Oсмаски колонии. Tочно сега арабите разбраха че турците са единственните им приятели и спасители . Tочно сега Tурция спаси от глад и изчезване над 3 милиона сирийски араби , сирийски тюркмени , иракски араби . Tочно сега арабите разбират че турците никога не са им били врагове, както някои тука си мислят.

защо не дадете на КЮРДИТЕ свобода?

Снимката е потресаваща - Ердоган пред портрета на Кемал Ататюрк. Това е все едно сатаната да се снима пред икона на Исус Христос.

Баце Ердо, арабите имат дълга памет и помнят как сте ги клали по време на империята. Така че, "бирлик йок."

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАРА НА УВАЖАЕМИЯТ ГОСПОДИН TURK. ТУРЦИЯ Е ЦИВИЛИЗОВАНОТО ЛИЦА НА ИСЛЯМСКИЯТ СВЯТ. И ТО САМО ЗАЩОТО Е БЛИЗКО ДО ХРИСТИЯНСКИЯТ И Е ПРИХВАНАЛА НЕЩО ХЕБАВО ОТ НЕГО. ГОСПОДИН ГЬОКЧЕ, ТИ ЛИ СИ БРЕ ПРИЯТЕЛЮ НА БЪЛГАРИТЕ- ПОЗНАХ ТЕ САМО ПО СТИЛА НА ПИСАНЕТО. ХАЙДЕ, ПЪК ДАНО Е НА ХАИР.

Вие атакистите сте най големите турски ибрикчии.

Султанът прави жалки усилия да приобщи Йордания към обречената си стратегия! Жалък е наистина!

Ислямът е чумата на 21-ви век! Рано или по-късно и най-страшните болести биват обезвреждани.

Този бозаджия за наследник на Отоманската империя ли се има ! Той дори не е турчин , по етнически корени !

Тоя е абсолютен лицемер! Всичко което Ататюрк направи - тоя го погреба. И какво - "И аз съм велик като него! Вижте ни - и аз имам мустак!!!" .