Адвокатът на Пиже: Журналистите са си просели боя

Адвокатът на кандидат-общинаря от ДПС Трайчо Василев-Пиже обяви в съдебната зала, че екипът на Нова телевизия "сам си е просел боя" в ромската махала в Самоков.

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на Пиже: Журналистите са си просели боя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адокатът на Пиже се казва Пенде

"екипът на Нова телевизия "сам си е просел боя" в ромската махала в Самоков. Според защитника Георги Лялев" КАКЪВ Е ТОЯ АДВОКАТ, КОЙТО ОФИЦИАЛНО ОПРАВДАВА НАСИЛИЕТО и САМОРАЗПРАВАТА? НЕ МОЖЕ ЛИ ДА МУ СЕ ВЗЕМЕ ЛИЦЕНЗА! "Цялото обвинение срещу него е, за да се угоди на една медия", твърди Лялев. И ОСВЕН ТОВА МАНИПУЛИРА ПРАВОТО и ОБЩЕСТВЕНОСТА! ТОВА НЕ Е АДВОКАТ, КОЙТО СЛУЖИ НА ПРАВОТО, А НА МАНИПУЛАЦИИТЕ!

Статутът на журналистите трябва да е като на полицаите.Защитени от държавата!

каквито циганите-такъв И адвоката им...Струва ми се,че адв.Лайнярев си проси боя..

Ами не гласувай,и не само Сали,Пиже ами братовчедите им до 9 коляно ще станат деПутати

мангалите адвокат Лялев или ти самия си магал по душа и нрав?!

Жалкият опит за интеграция на коняците приключи преди почти година. Време е да се приложат по-ефективни методи : дератизация , анихилиране , напалмиране ....... Резултатът е сигурен ! Със здраве :)))

мангалите реагират и се ориентират наи-адекватно в държавата на мафията ...на българина му прогониха и избиха децата обраха го до кокъл и го заробиха с кредити а тои си трае роба и не се бунтува ...не народ а мърша

Тая държава удари тоталното дъно, щом вече и българи не останаха да я управляват, погледнете ги на снимката е такива ще ни управляват мн скоро.

На времето Тодор Живков принуждаваше безработните да работят ,ако 3 месеца не можеха да си намерят работа -например мой познат го изпрати хамалин на пристанището. Сега нашите мургави сънародници чакат само на помощи от данъците ни. Предстои ми пенсиониране ,мога още да работя , но нямам желание да продължавам да им правя незаслужените помощи. Едно уточнение -не всички роми са такива. Там където живея са работливи ,построиха си просторни домове , децата им учат , имат хъс за просперитет ,искат работа. Но такива на фона на другите готованковци са малко.

може и да имаш право - не ги разбирам аз адвокатските работи. Ама съветник да бие и то журналисти? Може да се млатят циганята помежду си.А кво ще кажеш за съдебните дела и присъди които има блестящият кандидат за съветник.

КАКЪВ СРАМ , НАПЪЛНИХА ПАРЛАМЕНТА С НЕГРАМОТНИ ЦИГАНИ !!! ЧАКАЙ ДА ТИ ПРАВЯТ ЗАКОНИ И ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА НИ .....!

Законите са направени за малцинството, за да бъдат затрити Българите и България.

Побойниците в ареста, убиецът от Витоша на свобода! Кого оплюха като казваше "Ние го фащаме, те ги пущат"?

пиже президент бат сали министър председател

Майка ви шейба мангалска !

Няма управия-то и търпение вече няма,аман-заман от демократи,седерасти,депесари с обръчи и роми с по десет присъди ,бесепари-мангасари,русофили,еврофили,щатофили и вся осталная сволочь,като погледна назад и не виждам НИЩО НАПРЕД- най-добре китайците да дойдат,поне ще смачкат самочувствието на ромите,които като няма с какво,се гордеят с едната раждаемост

Тия двамата наглеци, изглеждат сега на снимката много кротки и хрисими. А пред камерата бяха съвсем различни. Операторите си търсели боя. Вие-също.

Га нова телевизия защитаваше циганите, джурналистите беха добре. Сега обърнаха палачинката и кво стана.

Ето защо трябва да гласуваме масово, а не да ходим за гъби, по време на изборите. Така ще се спре купуването на гласове в ромските махали и кадруването на такива като бат Сали в парламента. Във всеки град или село в България все ще се намери по някой достоен за който да се гласува има и такива все още.

И за кого ще гласуваш - просто питам!

Ами не гласувай,и не само Сали,Пиже ами братовчедите им до 9 коляно ще станат деПутати

ей, адвокате! На чужд гръб и 100 тояги са малко! Ама нали знаеш, че нещата се обръщат някой ден! Да не се чудиш тогава откъде ти е дошло? И ти си поредния аморален тип който е готов и да се нагЪзи, за да лапне хонорара!

Адвоката прави всичко възможно - По Закона. Това му е работата на адвоката. Един бърка в мръсни души, друг в мръсни отходни канали. Все е работа за Насъщният. А Закона може да се промени само по един начин - от парламентарното мнозинство на Бочката. Защо не го прави? Питайте в Банкя....

Едно не ми е ясно....що им викате роми бе хора,да не би да са раждани в Рим

такованият - такован. Темида отново плясната на голо от магистратите. Ще мине референдума и ще го пуснат...Защото БХК ще съди България в Страсбург за "езика на омразата" на журналистите.

Прочетох боя и си представих боядисване.

Търся добър адвокат с желание да работи честно. Искам да заведа дело в Страсбург, че съм дискриминиран в собствената си държава за сметка на ромското (разбирай циганското) малцинство. Те могат да получават помощи, да имат безплатна медицина, да се ползват безвъзмездно от ток, вода, такса смет и т.н. Не плащат данъци, могат да се самонастаняват, могат да строят без каквито и да било документи и разрешения. Според техни лидери могат безнаказано да лъжат и крадат от българите и т.н. Те имат всичките тези права, а аз ги нямам и трябва да се съобразявам със закона. АЗ СЪМ ДИСКРИМИНИРАН ЗА СМЕТКА НА МАЛЦИНСТВАТА. А от моите данъци и заплата се изхранва администрацията която казва, че аз имам само задължения, но не и права, докато циганите имат само права, но не и задължения. Другото за което апелирам е всички право защитни организации да имат само и единствено офиси в гетата където живеят техните "жертви". Та моля ви се българи ако има един поне родолюбив адвокат да заведем дело и да го спечелим в Страсбург.

Съвсем скоро ние ще станем малцинства и тогава жална им майка на римляните!

И АЗ СЪЩО !!!

Докато не се отдели Държавата от мафията,ще е така!!!Всички,които ни управляваха до сега трябва да си получат възмездието за съсипването на държавата ни и издевателствата приложени срещу народа ни!!!РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА И ЗАТВОР ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ!!!

Чудно ли е, че младите и не толкова млади и кадърни хора се изнесоха масово и още се изнасят! Какво добро могат да видят и преживеят в мутренско-циганска държава?! Самият премиер е проста мутра с престъпления зад гърба си!

Те че са си го просили , просили са го! НО НЯМА ПРАВО ЦИГАНИН ДА ПОСЯГА НА БЪЛГАРИН!!! Не хапи ръката която те храни!!!

Престанете с даването на помощи на циганите. Който не работи не трябва да яде, а тези само се размножават и раждат нови просещи.

Не мога да проумея!За да започнеш някъде работа ти искат свидетелство за съдимост и образователен ценз.А за да станеш управник в държавата изглежда,че е задължително да си съден или поне да имаш висящи дела и да не забравя,не трябва да имаш завършен 8 клас.За каква държава говорим?Такива като Пиже ли ще ни управляват?

Осъждан, и то не не веднъж. Иначе се смята, че нямаш достатъчно опит в далаверите и кражбите.

Как може?(ц) ромите си правят каквото поискат?!?В коя държава живееме или по-почно в коя държава се опитваме да оцелеем??????? Ужас и безумие "мили" народни избиратели.За кой да гласувам, като всички сте се навързали като"свински черва"???????????

Циганите ще гласуват вместо теб, дори и ще се самоизбират.

Гласувай за Атака и Волен Сидеров!

Бе, то и учениците си просят боя, ама я удари някое цигане, та да видиш звезди посред бял ден. Па га Сидеров си проси боя, глей пирани, а не журналя и минувачи. Въобще, раздаващите бой са все прави,стига да не са даскали.

Не искам да се изживявам като адвокат на Нова телевизия, но е факт, че ромите реагират винаги много агресивно на всички телевизионни екипи. И жени, и мъже, и деца посрещат журналистите много агресивно и винаги налитат на бой.Бият, обиждат, чупят камери и после твърдят, че са невинни.Ако няма нищо нередно в гетата им, защо са толкова агресивни ?Защо за тях никога няма закони и присъди ?Те богопомазани ли са ?На всички вече им е дошло да гуша от мързела, наглостта и агресията им.Не е ли време този цигански терор да свърши ?

Те нападат лекарите, които са отишли да им помагат ....

това са хора с друго виждане за нещата, никога никой не може да им обясни думи като морал, възпитание, достойнство, уважение...... Главите им са като непробиваема стена, всичко истинско просто рекушира и най-много да те уцели обратно. Безнадеждна работа, само ДПС могат да се облажат от тях, защото и тяхното ниво е такова.. А пък и адвокатът им е същият, само че образован - ама защо ли?

"Аз съм циганин и мога да лъжа, а ти си българка и нямаш право да лъжеш!" И за всичко така разсъждават. С приказки няма да стане, действие трябва, действие.

Докато с тяхните гласове кърлежите се намърдват в парламента, все ще си дерибействат безнаказано. Не е само ДПС, всиките са !!!

Разбирам че това му е работата на адвоката, ама все пак и в тази професия има някакви граници!

И етика и морал......

Поглежда свенливо от плазмодия, и на заяждане с ромите, му казва "пръдакша", влиза им във къщите, отваря им хладилниците, опикава им чините, такова нещо, и да се роди, немое се отчува, та, тая, тя със свещ си го търси ху... боя де ? дедо Ратко

Чочоолу, ставай Чочоолу... Но първо адвоката, а после циганите с куршум да ги поздравиш, а пък със сабя помилваш..

саморазправата е забранена! "заслужили си боя" - какъв примитивизъм, при това от адвокат...уж образован човек. побоят е саморазправа

Дойче Веле не е зле да си спомнят, кой точно дудне за 'толерантност' и колко сме били видите ли нетолерантни. Преди да си отварят устите за нашите цигани, да погледнат техните бангладешци. ... аман от толерасти и двойните им ценности...

Този циганин се е самозабравил! Това е една фабрика за фекалии и нищо друго!Да се оплаче на Хелзинкския комитет!

И за съжаление сигурно ще го направи.С такъв отворен адвокат.

Адвоката веднага да му се потърси отговорност.Тия които защитават злото са съучастници на злото.На нас не не нитрябват талибани ,имаме в изобилие.Който е обикалял България,навред руини ,обезкостени сгради и постройки ,все едно войни са се водели.Циганите са електорат предимно на ДПС.Те нямат задължения,имат само права.Това трябва да се прекрати.

Опасявам се, че ако правосъдната система в БГ не започне да действа, хората ще започнат да "правораздават" сами. Вече не се търпи.

Пуснете ги че имат кредити и трябва да ги погасяват ,до къде стигнахме къде си Тодоре само ти май успяваше с тези мангали да се справиш

А кой измисли поощряването на раждаемостта на паразитната част от обществото ни? ДАВАЙТЕ ИМ ПАРИ ЗА ДА ИМ СЕ СЛАГАТ СПИРАЛИ, а не за да раждат. Така държавата ще се погрижи и те и ние да живеем по-добре.

Познавам гнусното бандитско семселе Лялеви. Тази твар беше дружка на гъз бат венци и адвокат на сикаджиите . Свързан е заедно с баща си с куп далавери в така наречения "Югозападен университет "- там ,където право завършиха куп мутри и идиоти

Я да се съберат десетина наши здрави момчета и да отидат там да си просят боя... Ние навремето така правехме, действа безотказно и държи влага с години.

Жалко, че здрави момчета не останаха в държавата. Точно заради това циганите са се разпасали и тероризират всичко, което мине през махалата им, че и в "командировки" ходят да тероризират възрастни и безпомощни българи. Държавата като българска изчезва и то с "благословената" помощ на всички правителства от 1990 до сега.

С болка в сърцето признавам, че си прав. Значи ще трябва пак ние да се заемем. С укротяването на циганите и с правенето на здрави момчета.

Дано този адвокат да го намерят с бетонени ботуши на дъното на някое речно корито Той си плаче за това

плащай данъци да имат помощи,и в замяна кютек

провокаторът красимир иванов също си просеше бои но никои не го наби.

Не е бил достатъчно убедителен в просията ;-)

Къде е прокуратурата да се самосезира за оправдаване на насилие и използване на малолетни за постигане на користни цели? От кога правосъдието се основава на пословици и поговорки и юристите си служат с махленски език? Къде са списъците на тримата журналисти и техните близки с всичките поражения от нанесения им физически и психически тормоз, или понеже са си 'търсили боя', като са си го намерили са си го занесли в къщи да му се радват семейно. Господин Андонов изглежда умен да наеме адвокат, но не беше умен да помисли за кредитите си преди да ходи на помага на хората, дето са тръгнали да си търсят бой. Колкото до внучето - пратете го на училище, белким научи нещо полезно, че ако от сега го учат на мурфети, прредставяте ли си каква докторантура по мурафетлък ще защити като порасне?

Щом има пари да си наеме адвокат, за какви кредити плаче? Можеше и служебно да го защитават, нали? И защо трябва да иска освобождаване престъпник, защото имал бил кредити??? Ега си дебилното основание!

Как се тушира напрежение, ако блъскаш, крещиш и псуваш като каруцар? Ако е искал да го направи, да е взел един кол и да беше им разбил главите. Ако са мъртви, въобще нямаше да има напрежение!